Saab300

Pret cursiera

Recommended Posts

Salure. Doresc si eu sa achizitionez o cursera si m-am hotarat sa apelez la aceasta comunitate pentru putin ajutor. Nu m-am urcat in viata mea pe o curisera, am facut spinning (imi place), am multi km pe XC-uri, iar acum m-am hotarat sa achizitionez o cursiera si am cateva nelamruriri. Am ales cursiera deoarece doresc sa imi cresc rezistenta pentru un alt sport care este ceva mai solicitant. Este de mentionat ca nu vreau sa particip la concursuri si nici sa practic acest sport de performanta iar target-ul meu va fii de aproximativ 300km pe saptamana

 

Tinand cont de datele de mai sus, merita sa dau peste 2000 ron pe o curisera? Bugetul meu este intre 1500 si 3500 ron dar nu stiu daca se justifica sa dau atat de mult pentru o cursiera care o sa o folosesc de 3 ori pe saptamana si cu care nu doresc sa fac performanta. 

 

.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar astazi am incercat-o si parea ok. Nu am o parere prea buna despre produsele de la decathlon dar din cate am vazut bicicleta asta are u rating bun iar raportul calitate pret este excelent.

Share this post


Link to post
Share on other sites

300 km pe saptamana inseamna 15000 pe an, nu e joaca. Ia cea mai performanta cursiera pe care ti-o permiti, un cadru si tijaraie de carbon sunt cam obligatorii pentru confort. daca ai ca scop antrenament rotile pot fi si un pic mai grele.

 

eu iti recomand ceva gen spec roubaix sau cannondale synapse pt ca sunt mai comode la drum lung si pe drumurile proaste din romania. la 3500 gasesti ceva binisor echipat gen ultegra 2x10 de 2 ani vechime.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.