Axe 7,068 Posted October 28, 2008 Am zis sa avem un loc unde sa postam cele mai surprinzatoare fotografii(comice,tragice,incredibile),pe care le intalnim pe net sau pe strada. :eek::mad: :D 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axe 7,068 Posted October 28, 2008 (edited) inca ceva interesant ! si unele facute de mine si puse pe un alt site ! Edited October 28, 2008 by Axe 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axe 7,068 Posted October 28, 2008 ultimele doua :D O buna gluma ruseasca si un om amarat care are o defectiune la mobil !!! Buuuuuuuaaaahahahahahahaahha :( 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
muti 168 Posted October 28, 2008 ar fi fost interesant sa fie poze in care apare macar o roata sau o spita de bicicleta, dar asa ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axe 7,068 Posted October 28, 2008 (edited) aici vorbim cate-n luna si in stele !:D Dar la cerere, am una si cu biciclete, multe, dar din pacate in aer:eek:,rezulta; un mort si multi raniti:( Edited October 28, 2008 by Axe 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
toni34 20 Posted November 3, 2008 A fost prima si ultima oara cand am vazut un asemenea indicator. Regret ca nu am avut camera foto la mine si a trebuit sa folosesc o solutie alternativa. PS: erau mult mai multe masini pe acolo. Nu trebuie sa-l uitam nici pe acel "pesonaj" care a calcat cu BMW- ul niste turisti care stateau linistiti pe plaja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axe 7,068 Posted November 27, 2008 Iata ceva original, am vrut si eu la un moment dat sa cumpar una , avea doar 30.000km !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
BigMig 130 Posted November 27, 2008 Arata bine dar eu as aprecia mai mult una originala din bara in bara. Si eu voiam odata sa-mi iau un Renault Gordini :o http://www.retromobil.ro/bursa-hobby/vanzari/anunturi/tibidaup2.JPG http://www.retromobil.ro/bursa-hobby/vanzari/anunturi/tibidaup4.JPG http://www.retromobil.ro/bursa-hobby/vanzari/anunturi/tibidaup1.JPG Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axe 7,068 Posted November 27, 2008 Arata si gordini ala de moare lumea, se vede ca are km putini dar parca dacia 1100 este mai frumoasa chiar asa cum spui tu nemodificata :o Quote Share this post Link to post Share on other sites
BigMig 130 Posted November 27, 2008 Cu "omieosula" am mers mult,are comportament puternic subvirator din cauza tractiunii spate si greutatii mici pe fata. Totusi niste oameni priceputi faceau minuni cu ele in raliurile epocii. Pobeda unui vecin cu care mai mergeam in copilarie: cred ca avea vreo 3 tone, impingeam toti copii la ea apoi ne plimba putin prin cartier.:o PS:gata ca ne trimit adminii pe forumurile auto... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axe 7,068 Posted November 28, 2008 de prin lume..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mircescu 6 Posted November 30, 2008 tare faza da' parca e masluita :rolleyes: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axe 7,068 Posted November 30, 2008 ah, fotoshoape, fotoshoape ! pai mai avea ala aderenta pe pietrisul ala ? oricum, interesanta fotografia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mircescu 6 Posted November 30, 2008 poate are superglue pe roti...:rolleyes: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axe 7,068 Posted December 4, 2008 ....si cateva reclame ca deh... Quote Share this post Link to post Share on other sites
creizi 1 Posted December 5, 2008 Sa vezi roscata carliontata de la IT Direct :D. Quote Share this post Link to post Share on other sites
han 600 Posted December 5, 2008 procesoare destinate publicului de sex masculin...cat santaj in vanzari :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axe 7,068 Posted December 6, 2008 ce face ala cu strecuratoarea pe cap ? :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
LuluMOB 40 Posted December 6, 2008 Probabil ăla cu strecurătoarea pe cap conduce o motocicletă mai specială folosită ca şi cuşcă aerodinamică pentru un biciclist care caută să obţină o viteză foarte mare. Nenea din spate e pe post de paravan. În zilele noastre se merge cu peste 250 la oră în spatele unei maşini care are un soi de ecran după care merge biciclistul, cam cum ai merge în spatele unui tir. Quote Share this post Link to post Share on other sites
LuluMOB 40 Posted December 6, 2008 PS.: Toată tărăşania e pe velodrom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dany86 440 Posted December 6, 2008 În zilele noastre se merge cu peste 250 la oră în spatele unei maşini care are un soi de ecran după care merge biciclistul, cam cum ai merge în spatele unui tir. Bine totusi ca n-ai pus si "km" ca iesea si mai rau de atat! :D PS: Toata tarasania e doar in mintea ta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ovidiu 1,551 Posted December 6, 2008 (edited) Dany puiule....sti ce spunea caragiale? Amice...esti un xxxxxx! Ps(pentru cultura ta generala): tarasenia nu este in mintea lui LULU Edited December 7, 2008 by Ovidiu 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
maus 1,299 Posted December 7, 2008 A fost o emisiune pe Descoperi cu ceva ani in urma exact cu acel eveniment.Era si o cazatura la 120 de km /h cand jupanul pe bicicleta a iesit putin din trena.Si chiar am vazut-o. Deci merg si eu in mintea lui LULU.;) (LULU e un mosulet asa dragut :) incat ,e bine sa-l cumperi daca nu-l ai :D Quote Share this post Link to post Share on other sites