Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ciclism

Bicicleta MTB Haibike Greed 9.10 2016 – 29er performant sub 6000 lei

Recommended Posts

Haibike Începem prin a spune că Haibike este un brand ce aparține Winora Group, companie din Germania cu 100 de experiență în domeniu și mai multiple premii la târgurile de profil. Biciclete sunt fabricate în Europa și Asia. Haibike este cunoscut mai larg în Europa de Vest, dar mai ales pentru bicicletele electrice.  În Romania, […]

Citește articolul în întregime

Share this post


Link to post
Share on other sites

La reclame se pune macar un P mare in fata (de la "Promo"). SI bicicleta aia la 6000 de lei cu Tektro si Suntour are nevoie de multa, multa reclama ca sa convinga pe cineva sa dea banii aia. Mai pui de-o inghetata si scoti de un FS.

 

Iar rigiditatea de pana la 10 procente adusa de tehnologia PressFit (aia chiar e tehnologie?) nu e suficient de bine prezentata, se pot scrie 3 pagini despre ea, mai ales ca "pana la 10%" poate fi si 0 procente (0 < 10) si ca alea 10% (in rigiditatea cui?) nu o sa se simta vreodata, ca un cadru de aluminiu e oricum prea rigid, nu are nevoie de rigiditate in plus.

 

Si pisica mea avea coloana vertebrala mai dreapta decat autorul articolului. Nu, nu era in atele, asa e era ea mai cinstita.

Share this post


Link to post
Share on other sites