lynxul_negru 86 Posted April 7, 2016 Poate că există un topic pe tema asta, dar eu nu-l găsesc, așa că îl deschid pe ăsta. Aici întrebăm unde găsim ceva ce ne trebuie - o piesă, o sculă, un atelier ... Cei cu experiență mai îndelungată în bicicleală sigur s-au lovit și ei de problemă și ne pot spune unde să căutăm. Mie îmi trebuie un șurub pentru fixarea pe cadru a urechii de schimbător: șurub de 5, pt cheie Imbus (Allen key), cu cap îngropat, nu mai lung de 9-10 mm. Aveți idee unde găsesc așa ceva? Pe vreun site? A văzut cineva? La set? La bucată? Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianLS 903 Posted April 7, 2016 Eu am primit surub din-ala si piulita cand am luat recent o ureche de schimb pentru Merida. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lynxul_negru 86 Posted April 7, 2016 Mersi, dar la mine șurubul nu are nici un fel de piuliță. Se înșurubează prin ureche direct în gaura filetată din cadru. Are cineva alte informații, idei? Quote Share this post Link to post Share on other sites