freetools 62 Posted May 4, 2016 Ceva pareri? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
adi.murariu 508 Posted May 4, 2016 =)) cea mai tare postare pe ziua de azi. Scuze freetools!! Dar nu m-am putut abtine. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaC® 5,477 Posted May 4, 2016 Crecă întrebarea justă este: "să-mi iau cauciucuri de noroi?";)) 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Traveller 5,787 Posted May 4, 2016 O să plouă (Marin Sorescu) O să plouăÎși zice Dumnezeu, căscând,Și privind la cerul fără pic de nor,Mă cam încearcă reumatismulDe vreo patruzeci de zile și patruzeci de nopți.Ehe, se strică vremea! Noe, mă Noe,Ia vino până la gard să-ți spun o vorbă. :) 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielcc 89 Posted May 4, 2016 Se anunta spectacol "2417 concurenţi inscrisi" noroaie, pe scurt o sa fie bine **== Quote Share this post Link to post Share on other sites
Traveller 5,787 Posted May 4, 2016 Dincolo de mistoul pe care-l facem noi aicea, as vrea sa spun ca am observat pe fb cum organizatorii au dus o campanie de "uscare", pietruire, nivelare a potecilor, vorba tabloidelor, fara precedent. Din pacate saptamana asta in care ploaia a tarait si o sa mai tot taraie, pare sa vrea sa le strice toata munca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trevizes 2,528 Posted May 4, 2016 Inca mai au timp sa se razgandeasca si sa vina in Thassos. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaC® 5,477 Posted May 4, 2016 Măh, ție-ți place retsina in loc dă zaibăr. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihaibad69 379 Posted May 5, 2016 Am o singura parere: taxa de participare este prea mare. Doar o saptamana prin luna februarie a fost acceptabila, dar apoi a crescut mult. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
freetools 62 Posted May 5, 2016 Bineinteles ca taxa e exagerat de mare mai ales ca pe ei nu-i costa mai nimic concursu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Traveller 5,787 Posted May 5, 2016 Organizarea presupune si niste costuri, nu se poate moca (pachetele de inscriere, ambulantele, aranjamentele cu ocolul silvic si primariile, politia care blocheaza temporar drumuri, complexul Astoria, autobuzele si camionetele, amenajarea traseului etc). N-as vrea sa insistam prea tare pe aspectul asta. Daca ni se pare pretul prea mare, nu ne ducem si am rezolvat problema. Iesim la o tura de capul nostru la o bere cu baietii. :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trevizes 2,528 Posted May 5, 2016 Pe "cine" nu-i costa nimic concursul? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Poseidon 488 Posted May 5, 2016 Organizarea presupune si niste costuri, nu se poate moca (pachetele de inscriere, ambulantele, aranjamentele cu ocolul silvic si primariile, politia care blocheaza temporar drumuri, complexul Astoria, autobuzele si camionetele, amenajarea traseului etc). (...) Esti rau, ai uitat "diploma de finisher", tinta a 90-95% dintre participanti (ramura finantatorilor)! ;)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
freetools 62 Posted May 5, 2016 Pe organizatori, pai mancarea e asiguata de mega image, aia de pe traseu tot gratis lucreaza ca sunt voluntari, mai sunt vreo 2-3 firme care isi fac reclama la concurs si gata organizarea. Quote Share this post Link to post Share on other sites
adi.murariu 508 Posted May 5, 2016 si gata organizarea. Mai sunt paduri frumoase pe langa Bucuresti unde nu s-a organizat inca nici un concurs. Nu vrei sa te implici sa organizezi unul daca e asa simplu si profitabil? 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Traveller 5,787 Posted May 5, 2016 O sa constate ca e nitel mai complicat in realitate :). Si nu ma refer in primul rand la balanta cheltuieli/incasari, cat la volumul de munca si consumul de timp. Birocratia necesara pentru obtinerea de tot felul de aprobari ca sa trambalezi 2000+ oameni intre padurea Baneasa si Snagov cred ca e infioratoare. :- Quote Share this post Link to post Share on other sites
Muttley 1,366 Posted May 5, 2016 Ce subiect lipsit de sens... "taxa prea mare". Dpmdv, daca devin milionari in euro din asta, BRAVO LOR! - nu te obliga nimeni sa finantezi imbogatirea lor; - fa tu mai ieftin. Am dat 150 lei sa-mi indrepte o janta de masina. Timp de lucru efectiv - 8-10 minute. Am dat pe o shaorma in mall 30 lei. Ingrediente - le stiti toti. Da' va phiute grija ca aia scot bani din PE. Promoveaza mersul cu bicicleta, si depun efort pentru asta, nu dau din maini de 2 ori si pica bani din cer. Sa scoata bani, o merita! PS: da Doamne ploaie si fotografi multi! :D 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
freetools 62 Posted May 6, 2016 S-a schimbat traseul http://primaevadare.ro/schimbare-traseu-noutati-si-sfaturi/ Mai bine se amana pt ca traseul arata rau, sunt zone in padure unde se impige bicileta km intregi. P.S sa nu aud pe nici unu ca zice ca se joaca fotbal pe ploaie, da. Aia joca pe iarba nu mocirla! Quote Share this post Link to post Share on other sites
vis-a-vis 1,215 Posted May 6, 2016 Tie-ti cam pare rau c-ai dat banii, nu? 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Traveller 5,787 Posted May 6, 2016 Nu cred ca are cum sa se amane, ca sunt concursuri in fiecare weekend, iar toti oamenii care participa (nu doar pe bicle, dar si cei din organizare, sponsorii etc) au programul lor. Asta e perioada traditionala in care se organizeaza PE. Mai rau decat in 2011 nu are cum sa fie :D. Plus ca prognoza arata ca o sa ploua cam toata luna mai. Plata taxei de inscriere este o chestie asumata, fiecare trebuie sa fie constient ca exista posibilitatea ca, in caz de neparticipare, sa nu-i mai fie rambursata. Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielcc 89 Posted May 8, 2016 "asta e ciclismul" cum spunea un mare maestru :)>- Quote Share this post Link to post Share on other sites
pinkbike 1,682 Posted May 8, 2016 https://www.facebook.com/bucharestbiketraffic/photos/a.383939235102587.1073741828.383256061837571/649355098560998/?type=3 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
netcity 138 Posted May 8, 2016 Bucata respectivă seamănă a marea evadare din pârnaie, nu a sport. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
IonutA 183 Posted May 8, 2016 :)))))))))))))))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Croocodillul 2,815 Posted May 8, 2016 Meanwhile in Thassos: 15 Quote Share this post Link to post Share on other sites