g.popovici

Carol Eduard Novak !

Recommended Posts

Am citit de curand un articol despre acest ciclist si am ramas fara cuvinte ! Prin acest thread propun sa facem ceva pentru el, si m-ma gandit la un articol pe care sa il punem pe prima pagina la ciclism.ro ! Imi aduc aminte momentu in care a terminat cursa de la Resita si bucuria pe care o afisata ca a reusit sa termine concursu cu un timp grozav m-a facut sa uit de nemultumirile pe care le aveam(legate de locul obtinut ) !

Concluzie :vreau sa scriem despre el pentru ca sunt sigur ca 70 % din forumisti habar n-au cine este acest om, un om invingator in ciclism si in viata !(eu am aflat mai multe detali dintr-o revista de afaceri si m-am simtit dezamagit)

Asptept propuneri cu argumente si contra-argumente! Multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aveam de mult timp in cap sa fac un articol cu Ede. Nu e mare lucru, il sun si ii cer informatii. O sa deschid in curand o noua categorie pe ciclism.ro, categorie care se va intitula Ciclismul in Romania. Vor fi articole si poze de acum 20-30 de ani, vor fi interviuri cu ciclisti romani si vor fi anuntate concursurile din tara. Este mult de lucru dar o sa fie. Putina rabdare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cel mai mult ma bucura cand vad ca sunt si oameni care pun umarul sa faca ceva frumos pe aici, nu numai glumeti si mistocari, dar trebuie sa avem si astfel de personaje mistice...

Oricum resitenii sunt renumiti pentru hotararea si harnicia lor (ca doar suntem din neam de banateni) iar la organizat competitii nota maxima;-)

Ovidiu, treaba asta la care lucrezi o sa fie primita cu bratele deschise de unii care doresc sa citeasca si istorie nu numai basme si SFuri (incercarea cu ciclismul comunist, cam anemica, ce-i drept, dar bine ca prinde radacina)

Spor la treaba.

@G

Ne auzim maine in resita, venim la o plimbareala;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apreciez intentia si ideea de a face un articol cu Eduard; il apreciez si-l consider un om deosebit.

... incercarea cu ciclismul comunist, cam anemica

As putea sa-ti „povestesc“ ceva legat de biciclete si biciclisti din acei ani dinainte de ´80. Am renuntat si renunt s-o fac fiindca titlul topicului mi s-a parut total pe linga si banuiam ce fel de poveste asteptai (nimic legat de ture facute “acum 100 de ani”, de problemele intimpinate, de incercarile de a improviza etc.).

Share this post


Link to post
Share on other sites

ce bine ma simt ca apartin la cei 30% care stiu cine e si am si reusit sa vorbesc cu el:cool::cool::D abia astept sa vad ce o sa iasa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vad ca toata lumea vorbeste de competitiile de "para-ciclism" la care a participat. Dar pe omul acesta l-am vazut participand la un contratimp anul acesta in Spania in rand cu ciclistii fara handicap. E adevarat ca a obtinut locul 60 si ceva (parca)... dar si asa mi se pare senzational. Nu sunteti de acord?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cinste lui! Cuvintele sunt de prisos!

El este cu adevarat un om care a reusit in viata si care ne face cinste Romaniei!

Dumnezeu sa te ocroteasca draga Edi!

Claudiu MOGA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt mandru de el, si mi-e rusine de unii conationali care il fac 'ne-roman' prin comentariile lor doar pe seama numelui (la un link/articol postat mai sus). Putea sa participe si pentru Ungaria sau Butumba sau Tembohabe-land, daca voia- el a ales sa concureze pentru Romania. Si mai stiu exemple similare din lumea sportului, din pacate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.