Lulu3192

Jante 27.5 MTB (36 gauri)

Recommended Posts

Buna seara, am si eu nevoie de un sfat in alegerea unor jante pentru acesti butuci Novatec D882 (spate) si Novatec D881 (fata), din pricina faptului ca sunt pe 36 de gauri nu am prea multe optiuni din cate am vazut. As avea de ales dintre: 
Force Basic Disc 27.5 si Remerx Master Disc 27.5, ambele sunt duble, capsate si diferenta ar fi de cateva zeci de grame, nu stiu exact cat. Ce mi-ati sugera? le folosesc in special pe sosea si din cand in cand prin padure, sau daca aveti o alta sugestie. Multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,

 

avand in vedere ca ai un mtb, nu mi-as face mari probleme care dintre ele sa le cumpar, in special ca nu esti interesat de acea mica diferenta de gramaj intre ele si mergi mai mult pe strada. Din punctul meu de vedere, oricare dintre cele doua alese ar fi ok.
Cel mai indicat ar fi sa mergi la un mecanic si sa iti spuna cateva detalii despre spitele necesare, adica model J-bend (Sapim, DT Swiss), ce lungime, tip de impletitura ai avea nevoie pentru jantele acestea, plus nituri, piulite, care s-ar potrivesc la butucii respectivi. Dupa aceea vezi care din optiuni ar fi mai indicata. Diferenta de pret intre cele doua modele e mica, de asemenea.

Mergi la mecanic, apoi la cumparaturi. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now