gibonu

Facilitati de cazare testate de utilizatorii ciclism.ro

Recommended Posts

Hai noroc la toata lumea,

 

Un topic despre facilitatile de cazare din Europa (testate de utilizatorii ciclism.ro) cred ca este util, mai ales ca exista colegi de forum care si-au exprimat disponbilitatea de a contribui cu unele recomandari / sugestii.

 

Harta ramane aceaiasi ca in topicul dedicat facilitatilor de cazare din Romania, respectiv asta:

https://www.google.com/maps/d/viewer?gmp=msp&mid=18qnZJ2FVYa_w-hU_BlkhDDvgqhE&ll=44.3451770925601%2C25.410848149999993&z=6

 

Avand in vedere faptul ca unele ture includ teritoriul Romaniei si al tarilor vecine, cred ca este util sa folosim aceiasi harta, pentru o mai eficienta documentare.

Asadar, in masura in care aveti sugestii sau recomandari referitor la orice facilitate de cazare din Europa (camping, pensiune, hotel, etc) harta din link-ul de mai sus va sta la dispozitie.

 

Multumesc anticipat celor care vor dori sa contribuie cu sugestii sau recomandari.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am adaugat cateva locuri prin care am campat in turele cu bicicleta, unele sunt mai evidente altele nu :)

Majoritatea sunt in zone neamenajate / salbatice :) (in padure sau pe malul apei).

 

Poate ar trebui o conventie pentru denumire / descriere pentru a evidentia natura locului sau categoria.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@FlorinV

Multumesc pentru completari.

Chiar sunt foarte utile si recomandarile de campare din afara campingurilor organizate.

 

Nu cred ca este necesara vreo conventie. Odata cu indicarea locului respectiv poti adauga cateva vorbe despre acel loc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am adăugat campingurile de pe teritoriul Austriei prin care am apucat să dorm cel puțin o noapte (lipsește unul, lângă Graz, dar acela nu are locuri pentru cort și e cam aiurea să te bagi pe unde apuci, motiv pentru care nu-l recomand):

Găsiți detalii despre locație, tarife și câte-o poză (plus site, unde acesta există).

 

Totodată, am adăugat și singurul camping în care am stat în Slovacia până acum: Camping Zlate Piesky, lângă Bratislava

 

Vor urma și altele, în funcție de timpul liber. ;)

 

P.S.: Am modificat numele hărții în „Facilități cazare în România și Europa” și am pus iconița cu semnul de camping (un cort desenat) pentru toate locurile de campare și campingurile organizate adăugate până în prezent. Sper ca nu este o problemă.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@diorgulescu

Multumesc frumos pentru completare si [cand se va putea] asteptam si alte informatii utile.

Share this post


Link to post
Share on other sites
în urmă cu 3 ore, diorgulescu said:

Pentru a îmi alege/găsi campinguri, folosesc de vreo 4 ani http://www.eurocampings.co.uk/ . Dacă se întâmplă ca în zona prin care traversez să nu existe vreun camping înregistrat aici, apelez la Google și tot găsești camping-uri mai uitate de lume, dar situațiile astea au fost două pe parcursul a 4 tururi.

 

Cu scuzele de rigoare daca intrebarile sunt tampite: la camping ai nevoie de rezervare?

Altfel spus, este posibil sa ajungi in poarta camping-ului si sa ti se spuna ca nu mai sunt locuri sau tot timpul se va mai gasi un loc pentru un cort?

 

Camping-ul are ora de inchidere, esti conditionat sa ajungi pana intr-o anumita ora acolo?

 

Cum se procedeaza cu alimentarea cu curent electric pentru telefon, incarcatoare, etc?

Au toate camping-urile priza langa locul de cort (am vazut astfel de prize prin pozele tale)?

Banuiesc ca nu are nimeni tupeu sa lase telefonul / incarcatorul / gps-ul intr-o priza la receptie si sa se intoarca sa-l ia inacarcat in 2-3 ore.

 

Multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@gibonu

Întrebările nu sunt deloc tâmpite, ci de bun simț și vizează lucruri pe care nu m-am gândit să le enumăr :D

 

Cel puțin în extrasezon, nu am avut până acum nevoie să rezerv vreun loc în camping-urile prin care am poposit. Din câte am înțeles de la un prieten, pentru corturi cel puțin nu este nevoie să faci rezervare nici în sezon, decât dacă știi că e o perioadă foarte aglomerată (de exemplu, atunci când campingul este într-o capitală importantă ce poate găzdui un festival). De fiecare dată am mers direct la camping iar acolo am găsit locuri suficiente de cort (includ aici Praga, Berlin, Viena, Bratislava, Belgrad, Geneva, Berna...chiar în perioade de week-end). Ce-i drept, eu am mers de fiecare dată prin luna iunie (inclusiv spre final), iar gradul de ocupare este, zic eu, redus pentru corturi. Sunt foarte mulți ce vin cu rulote și „caravan-uri”, unde aglomerația e mai mare.

 

Recepțiile campingurilor au o oră de închidere/orar de funcționare, dar peste tot:

 • fie există un semn/afiș pe care e trecut un număr de telefon
 • fie există un buton/sonerie pe care apeși și, în 2-3 minute vine cineva
 • fie accesul pietonal este liber, caz în care intri, îți alegi un loc, iar în dimineața următoare te prezinți la recepție pentru formalități

Știu de un singur caz, povestit, când pentru o tură cu plecare din Nisa, un bun prieten alesese un camping lângă oraș, dar avionul ajungea târziu acolo. A contactat personalul campingului și i s-a spus să-i sune când se apropie, ca să îi deschidă cineva poarta.

 

Legat de alimentarea cu curent electric pentru telefon și alte acareturi, în general se poate face gratuit la băi, terase sau recepții, ba chiar la prizele de pe loturile de cort/rulote (de foarte multe ori am apelat la ele). Pe lângă prizele speciale pentru rulote, există și prize de 220V clasice și, de cele mai multe ori, sunt funcționale și gratuite. Folosit oficial (adică ne-au văzut cei din personalul campingului cu chestii în priză) în Viena, Praga, Berlin, Belgrad, Brno, Maribor, Ljubljana, cam toate campingurile din Austria și Germania, ba chiar și la unguri. Probabil pentru că te văd cu bicicleta și oricum nu consumi mult, se tolerează fără probleme.

Nu toate loturile de cort au prize, dar în general găsești ceva aproape de lot.

 

Cu privire la tupeu: depinde unde ești. Am lăsat laptop + GoPro la încărcat prin băi, peste noapte, în Austria, Germania și Cehia, ba chiar și la Belgrad. Nu mi-a dispărut nimic, dar nici nu erau dubioși prin camping. Pe de altă parte, un bun prieten și coleg de tură s-a trezit cu un set de acumulatori AA ce-au dispărut din baia campingului din Berlin, peste noapte, cu tot cu încărcător. Era un week-end aglomerat și, probabil, vreun vizitator nu a rezistat tentației. 

Totuși, cei de la recepții sunt foarte deschiși și cooperanți, iar dacă mergi prin centrul și nord-vestul Europei, cei ce sunt „cazați” prin campinguri nu se dedau la acte de genul acesta. E bine totuși să analizezi lumea din jur înainte de-a te decide să lași ceva pe la baie, dar se practică (nu numai noi făceam asta).

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@diorgulescu

 

Multumesc frumos pentru clarificari. Cel putin pentru mine sunt foarte utile, sper sa ii ajute si pe altii.

 

E adevarat ca exista campinguri unde apa calda la dusuri este pe baza de jeton sau e doar vrajeala?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am patit intr-un camping din Croatia, foarte scump de altfel (parca adunate toate taxele si tarifele iesea undeva pe la 35 de euro pe zi pentru doua persoane, masina si cort) sa nu existe decat prize pentru autorulote. Adica ceva prize speciale. 

Trecand peste faptul ca priza alocata locului meu de campare a necesitat un prelungitor de 10 metri (pe care a trebuit sa mi-l cumpar), nu il puteam folosi fara adaptorul pentru priza speciala.

La receptie mi-au zis ca imi pot inchiria adaptorul. M-am certat cu receptionera pentru ca am zis ca nu e normal daca m-au taxat din start pentru curent, sa mai fiu nevoit sa platesc si chirie pe adaptor ca sa pot folosi curentul. Locurile erau nediferentiate, nu erau locuri speciale pt autocaravan, erau locuri universale, i-am zis ca in toate campingurile in care am stat, exista prize atat normale, europene, cat si cele speciale pentru autocaravan. I-am zis ca asa cum la toaleta nu ma duc cu propriul meu colac sau propriul meu robinet ca sa pot folosi facilitatile, asa ar trebui sa pot folosi si curentul...

Nu s-a induplecat, eu nu m-am induplecat, asa ca spre distractia sotiei m-am dus si am cumparat un adaptor (mult mai scump decat m-ar fi costat chiria... dar macar acum il am in permanenta in masina :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@gibonu

Corect, am uitat să menționez și asta. Există astfel de campinguri, am întâlnit în câteva locuri din Germania, prin Cehia de vreo două ori. Am înțeles că prin Olanda ar fi mai multe.

 

Sistemul este simplu și nu de speriat. Cam în toate cazurile, în momentul în care plăteam „cazarea” pentru o noapte, primeam și câte-un jeton de persoană. Timpul mediu de disponibilitate a apei calde variază între 2 și 4 minute. Cu toate astea, atâta vreme cât apa nu curge, nu se taxează. Astfel, spre exemplu, când aveam un jeton de două minute, mă duceam frumos la duș (băi foarte curate în campingurile ce au acest sistem, apropo), intram în cabină, băgam jetonul, dădeam drumul la apă și mă udam bine bine bine. Apoi opream, mă săpuneam cât vroiam, apoi mă clăteam. Pe urmă, mai insistam sau, de restul timpului, stăteam să mă încălzesc (și în Elveția am dat de un singur camping cu acest sistem, chiar într-o zi friguroasă :D).

 

Se pot cumpăra jetoane suplimentare de la recepție (preț de ordinul eurocenților/jeton). Într-un camping din Germania (mai precis, lângă Gohrisch), am întâlnit acest sistem, dar bazat pe un card. Astfel, dacă la plecare mai aveai „credit” pe acel card, îți era returnat.

 

Cele de mai sus sunt pe baza experienței mele. Campingurile cu jetoane au fost cazuri minoritare prin călătoriile mele de până acum, dar au existat. Cu toate astea, nu am simțit că, per ansamblu, costul cazării în campingurile respective ar fi fost mai scump (adunând toate taxele: persoane, loc de cort, taxă de stațiune, etc.), deci nu este un impediment. Există foarte foarte multe campinguri prin aceste țări, deci e posibil ca în alte regiuni acest sistem să predomine.

 

 

@BogdanTimisoara

Despre Croația am auzit și eu că ar exista niște campinguri foarte scumpe. Pe parcursul turei povestită în topicul http://www.ciclism.ro/forums/topic/18282-austria-si-slovenia-via-venetia-iunie-2015/ , aveam de gând să trecem și prin Zagreb. Din considerente de vreme, timp și - analizând costurile și starea campingurilor - bani, am decis să zicem pas.

Totodată, ar fi niște campinguri faine spre zona mării Adriatice, din câte am văzut.

 

Slovenia în schimb este foarte, foarte ok și din acest punct de vedere :).

Share this post


Link to post
Share on other sites

@diorgulescu

 

Multumesc pentru exolicatia referitoare la jeton.

 

@BogdanTimisoara

Ce inseamna priza speciala?

Cumva stecherul are doua lamele in loc de doua bete? Cum sunt in Regatul Unit, Cipru, etc?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna

 

Sa va împărtășesc din experiența mea de rulotist, biciclist si cortist prin camping-uri.

 

In general am făcut rezervare din timp la campinguri si uneori am plătit si un avans, in turul Balatonului pe bicicleta nu am făcut rezervări la 2 campinguri dar nu a fost problema

In general bicicliștii sunt acceptați in zonele neparcelate dacă este aglomerat campingul.

 

In Croatia campingurile sunt mai scumpe, dar nu mai scumpe decât in Italia sau Slovenia

Este bine sa aveți la voi un adaptor ca cel de sus (mai nou se găsesc si la noi de cumpărat) pt ca in multe campinguri nu găsiți decât priza pt ele.

Am văzut pe la grupurile sanitare lăsate la încărcat peste zi/noapte tot felul de dispozitive.

In Croatia am fost de 2 ori in sezon full si de 3 ori in extrasezon. In sezon full am plătit 55 EUR/noapte 4 persoane, mașina si cort mare, campingurile scumpe sunt la malul marii in general. Sunt campinguri unde poți numai cu camperul sau rulota. In Ungaria am întâlnit in campinguri zone pentru bicicliști si hike dar fără posibilitate de racordare la curent electric numai dacă cari după tine prelungitor de 50 m

In toate campingurile din afara tarii locurile sunt parcelate intre 60-100 mp, dar exista si zona la liber unde nu exista parcelare (in general acestea sunt mai ieftine), cu cât ești mai departe de malul marii cu atât zona este mai ieftina.

Referitor la grupurile sanitare in general sunt curate, In Grecia cam lăsau de dorit deoarece făceau curat la ele numai înainte de amiaza, in Croatia non stop erau îngrijitoarele la datorie. In Croatia in plin sezon am prins asa multa lume încât au suplimentat cu grupuri sanitare mobile si oricum apa calda se cam termina in intervalul orar când veneau oamenii de la plaja (cam in jur de ora 18.00) dar dacă erai răbdător 2-3 ore făceai un dus fierbinte, asta in condițiile in care plăteam 55 EUR/zi. Era asa de plin ca dacă se elibera o parcela in ziua respectiva sau următoare se ocupa. In Veneția la un moment dat stăteai la coada la WC cu degetul in fund :), italienii erau asa de flamanzi ca au instalat corturi de 2 persoane pt călători de city break (campingul era situat intre aeroport si Veneția si aveau acces la el cu autobuzul) si au supradimensionat campingul inclusiv accesul la WC, lor nu le ridica nimeni autorizația dacă supradimensionează :)) 

In zona Rovinj - Croatia exista trasee ciclabile bine marcate prin păduri, livezi de măslini si faleza, de la recepția campingului am primit o harta cu traseele respectiva si aveam ocupație in fiecare zi câte 40-50 km de pedalat. Exista si in zona Porec trasee ciclabile care merg pe faleza si prin interiorul zonei respective.

In unele campinguri am inchiriat biciclete la 8 EUR/zi, biciclete destul de bune

Nu am fost in campinguri unde accesul la dus sa se faca cu monezi si cartela

In general pt. internet trebuie sa platesti, cumperi de la receptie user/parola pt 1 sau mai multe zile.

Ultima data cand am fost in Croatia mi-am activat de la Orange cu 4 eur 100 mb trafic de internet roaming si pt facebook mi-a fost suficient.

Exista zone free de internet la receptii, dar daca vrei in interiorul campingului trebuie sa-ti cumperi.

 

Tari unde am campat:

Ungaria - Turul Balaton pe bicicleta

Grecia - Peninsula   Sithonia

Slovenia - Lacul Bled

Italia - langa Venetia cu acces la autobus spre Venetia, Lago di Garda (ajuns noaptea, receptia inchisa dar m-am cazat in interiorul campingului la o firma ce inchiria corturi gata montate - desi aveam cortul la mine, aveau receptie separata fata de cea a campingului) 

Croatia - Rovinj, Porec, Trogir

Spania - lângă Barcelona am stat la mobil-home cu 40 EUR/noapte la început de iunie cu acces la autobuz care ma ducea in centrul Barcelonei

 

Va mai stau la dispozitie cu raspunsuri in functie de experienta mea privitor la campinguri

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru cei care merg cu masina si bicicleta si fac ture in jurul locului unde sunt cazati, cum facem eu si sotia, Experienta m-a invatat ca intai sa ma mut, sa ma cazez, si apoi sa fac tura in noul loc. Nu faceti tura dimineata si plecati dupa amiaza spre noul loc. Ratiunea e ca lumea pleaca din campinguri de regula dimineata si se cazeaza in noul loc mai spre dupa amiaza sau seara. Deci cu cat ajungeti mai tarziu, cu atat mai mari sanse sa gasiti full sau locuri mai naspa. Vorbesc in plin sezon. 

 

Inca o chestie de tehnologie. Intr-un camping ni s-a dat la inceput la fiecare cate o bratara din silicon ca un ceas de mana, pentru acces la usa principala de la grupul sanitar si la bariera campingului, daca ieseam cu masina. O apropiam de un loc marcat si se deschidea automat. Am platit o zi si am apoi am decis sa mai stam mai mult, dar sa platim la plecare, ca nu stiam exact cat stam. Cand am venit din tura a doua zi dupa amiaza, surpriza, nu se mai deschidea usa la toaleta, cu nici o bratara. M-am lamurit la receptie, banuiam dar parca nu imi venea sa cred, Erau programate si pe zile si expirasera ca platisem doar o zi. A trebuit sa ne hotaram cat mai stam, sa platim si sa ne reactiveze bratarile.

In Lausanne ni s-a dat o cheie de la usa principala de la grup. Trebuia sa avem grija de ea, unde o punem, sa nu uitam sa o luam cand mergeam la toaleta, naspa. Cand am venit prima data bariera mi-a deschis-o de la receptie.. Seara individul de la recpetie pleca si bariera era lasata. Am avut nevoie se ies cu masina, am lasat-o in fata barierei si am plecat prin vecini sa intreb cum pot iesi.  Nu bungheau engleza nici unii, am incercat putina mea germana, ei nici macar atat, de fapt nu era de mirare ca nici baiatul de la receptie nu vorbea decat franceza, in rest era lemn. Cand intr-un final am renuntat si m-am intors la masina, stupoare, dupa mine era coada de masini ca blocasem. A venit un sofer de la coada, a apasat pe un buton de pe stalpul barierei, s-a ridicat si am iesit. Sunt unele dintre cele mai stresante chestii in campinguri, unde sunt enspe reguli cretine pe care nu le stii si te pun in situatii penibile.

 

In ce priveste jetonul de dus, au fost locuri unde nu mi s-a parut deloc ca are importanta cat curge apa ci timpul de cand am bagat jetonul. Nu e logic dar asta e, decat sa va bazati pe logica si sa ramaneti cu sapunul pe voi, ori aveti un jeton de rezerva la voi, ori bagati mare cu dusul. Au mai fost cazuri curioase cand la chiuvete era apa calda iar dusurile cu fise.

 

Cand alegeti un camping sau doar locul in el, cand e mai intins, atentie daca nu e pe aproape vreo sosea circulata. Ziua poate nu realizati cat de deranjante pot fi masinile trecand in linstea noptii.

 

Sunt unele campinguri langa lacuri de agrement. Logica ar fi ca acelea sa fie mai scumpe si cele mai departate mai ieftine dar nu e neaparat asa. 

 

Scuze ca am fost cam off topic.

 • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poate ajută pe cineva, mai ales că sezonul este la început. Toate preţurile sunt indicate pentru un loc de cort si două persoane.

 

Franţa, regiunea Normandia, departamentul Manche.

 

Camping de la Plage din Fermanville:

https://www.campingdelaplage-fermanville.com/copie-de-accueil

Preţ 10 Euro, inclusiv wireless.

 

Locul de cort.

 

JWgXrNO6ddVAQSx0whF-FwIE0URu423SwHFYandySzb_YtiSFLr-fu8-42l5veHYoN58vAHrpdETMVAWx6B2CtSnJ8Z5i05RazEBF6gC287f970eXhjdm6npwuUvP0wLAdIfhqUJN5Bormj0i6GqB7I3qcDtdyBGXMcQzckmW4uf6-N65mD_PLo8CrpBzNmS-aSbqv53yWvjLX2yTXEaceeGKBfdEbHQLDtLlBm5byJ-TFPN8hoT_K-851EsYWUOs9S44pd8yAeJAML3gtgeWYkC3ZfICCeNfVdD6XBg8feDbxCzOCrF0MXJYXWfdosrxUARmfme84bsVU9pjBrI5p5eXMJ_kbX6LEuVrrFCIng067GJIhwhiLBXqjrLR3a0m3bUC5U4fGZ9PedSNV0KL3VqBTEE73W4jDLmPNIxGOSd6JF4bWNdGsc9pA9ENH7AcXBxZn77fbUTliIiWBO1fhdlddaaVPiE1LDWWGNbH3vBMO46vnJFHEe13WeFrasNc_taXbJ8fuZ6Tgi1ZKI8Mo_ykmZ80ga4ci85hpuFQb-LZtpTX3T_PaphNF36me0TuKLg82aqDZB1VTMhbs_2wUQYltKAnsC1iWo8fXLKVUrGHlfjOqSG=w1072-h804-no

 

Grupul sanitar.

 

3GMFvTcdKAlfYBFfb7StJgdPWWrkS4t_v4IQfb6Z8OMehaUB9H0sAdO4YXcjofPjMfSgGmy9RdjNMyKnTBTP4HR4GxwUBS8-b-PvQRZSS6_iLTC7hmKZUZILbUuuWX4VqSQnc9EOd4PfNWlJJhziUxIixG7Iza2n4in8kp40R5_2J7vYsTS6rAW2gP0hVCzGKmaaVpMmKlDvvbTJzYUETYxbdQ5czyc3jbvrDNiD7vGyADXZX1BCVpG7cNK6nmvH_FNp-CXyM9srGrsY5tnq-YBsPU9m53U0yofDC-cvf24uo7N56B69RqrVeXTcaUQzMLj0jgIs2HHy-GP_7AQnGeF2L9nZxKBu2sZwfHhhR0gQLNagYOHGN5oO6Tj_PuIdtNw8Q7_9ayh4O6Ww9hSXix3rA_6CKyGw8x1LWZ2fJyzVdZcWBKg79pxGDVYSnSIp_shv_jmzsvX4WaVctmG_qnOcNXITyBs3Pu9l3FT2djXcSu6PKZBYuiogiYXOh5KIOJieWv3ZnHjZ8aehRGW71LkzbJ5r9TjynGAECgs5xUScGUgUNtKdRy4nRwQYKlv7IB098IzygApmqQLq3PjXyupeCn4RPBG5G8Kg0qXISpQHlHS-7DnC=w1072-h804-no

 

Duşul. Apa caldă la maxim era clocotită.

 

LTaq71a-EFcJ_QBC3e3A7WmJcDoNvhEqtM7MBxk_Be6v5wcnv5ce7wKUD19ykWtzoDTuWwK0Ry0BNW8hfBrke4D3YbYnrywZsSgMVSbu3T_QqmzBO1LJ6BzEltwVNFrNqZcuCoZViyQk8ZRpj-33R64tO9GiKV7zFz27vJGdUYemSA6aXpvG8AkUn4GOQ2yPSqmTKaHv6n71WQh6ozRZt6EgtgvomroO5Xd1Wvl0zpaSwIiMPAK7uHWUL0dhKrdWCsW95YIak6ccYfRvgm2audktyQ5Ism0DS7vYL6r8okhRdmsglc7SWdmB0pZzlMaHGu348siIBtacR7a63ldJwWEIf-nV60cIEkIhOgVqkSEC7aRs5I1DZdmzlaqVs6D5DXDkj_kPYyDcPY9l9cryxdg_Uhg9jQjoEwwjWN_fBF1iHGpG9ATMjgn3ZYMNgE281xTy1W9VlxclnSIMJVLo9HZJ85FvhtGOKsIgsYn3Im9ykAyfw0K0AmEs1aE-yiTHVHEe5A84iqwIXYtZH7SejUU5umQ4oYhd85FVoS07Zgn19zmnSpgr9EtdARa_KBuROc8VPxsmYQnw8wPJytEegdRunY-ZNs1nEVLFHWwIC9GEGdyC6zEC=w603-h804-no

 

Camping Municipal din Valognes:

http://www.campingfrance.com/uk/find-your-campsite/normandy/manche/valognes/camp-municipal-le-bocage

Din câte am înţeles, camping-urile municipale sunt administrate de primăria localităţii respective.

Preţ 10,30 Euro, fără wireless.

 

Locul de cort (ce se vede în poză sunt de fapt două locuri).

 

wWTnSvifFaJWtU5ztmeqyJD8RV-cXxi1Wn6zPGGfo_J7o8HcG9SXiyylSKTzBVJ3GjMqGvqBJ9H8YjNbXezWmtq-NqJBXefwQAWYRhiaBP3lKYV1nXuwdeoKxIAMOVNWtRt7r6JkCYwUyVA2vlx7p-xeLqnbtIZMyV1qsycaWB_WZc0j-6z2qdGBzzZha_79s5dRnn3Q7SrpJEHecXh-LKJrllCuyuCFunBf1RU7AtdsIgw9aoaWWZQZ2oMrWqCVC0h8bIdO_u3Rksqw1Tfotyjh5BoRUwoepqvWP4dY9hUa11X4CnzPXqZekL7E0D-qYdMQzTvyUTGR4PpEZ86g9RkAUs9mao07G619ioeP2c2NznFXdoi7V_rN3Ga5-iEdY_Za5doxllK63BNID2_bVszvW_XYpokOh9N9qcYYxV6kSbTOGcQrDG3C-h32VUG_i6DmXSp6UhpSKJl-t2ZxEUdderzGq6FOgLfDFo0sLmaQSfr0wvGhsJJoznrJ29iuBYh9GZzfhGTPIiog28IWOqU4uJ9fZwzD_SgdvWvuavWG0k4Sg9UwAbtooOsWoglBD9NHuc-KWf58Ph7OX3n9Ad0Qs1A516XOre03S8-Pex2uaL0fINtO=w1072-h804-no

 

Duşul. Apa caldă la maxim era clocotită.

 

gnbtSbeq3sQ44-LDtQIq2tXpScpFgAJgCXO0eMQAImJWCNj1FcJyT6kWic3UyRXTjDeScRnw0N8mYhPkQc17Eg18gGXGDXzH7eIv5hsPgDqSOJAdzjMel6lToq7coiXFpjTmDqIR30rC_YFQw5RDyCbOa0asIIW5ortt_CgdJ-2dU4x1x28-WjNonnAYXyExig6Nu5I4x0QsVBFttzGd4WF75We51aG-Z237AAjyjCtOilBw8Dq6vYdrombqiMLX_RPM7RJBTw790sSZKYXDydFgJeOIeOXQa9dcOt-nrOUnA-cuqWQROG128TV2VpeIVSjR-C0gbXLEH1TaETDYmyA2uZAmiwl7KEJzZZmodrQgUW4xTGXmdLdiU5k6-S8wUhGzrqZL1XnguN9PEwp620GQi3piz95tBeS2BeXQMlsnCzWAFxviIIPs__nAbhZNKCsoSxYR8gqvk_pg8tBUj_0VaXbsswiiw7lokzEyUcNxuo8vuyPL9gf9Kzfm-fKGB708COkJ-5QyZUPO0rbhn_pqdcaSrRhXrluLM8Q0a7ypkmOXaT9MrtA8K-jGE9LC8Wfg3nVXoeD0OD8awzdPJ3IVR-lKEek154XVt0gJ_1iW_udlqCK9=w1072-h804-no

 

Camping-ul din Sainte-Mere Eglise:

http://www.camping-sainte-mere.fr/en/

Preţ 14 Euro + 1 Euro wireless.

 

Locul de cort.

 

aqe58hcfnxx_MeEVSgRHyxhRiTDnjR7jUdydTeWQzasfmpIMCRn-njnImrnd56RGIIEwFv0UltH7G7RxwLY8znCglzeKmhOdG0_VdfjgnLPtL9UOJILlWGozVShf0NnhCFki6yEVG8QvwJxJ-bHLXp4bXIN9SpaflcSlqXbUvjcT7CEYF-u7tcT0leZFE1kVBfPChu-Yd8L95__SbpqwzV9dp6HaiRtNbyIh03klOtwTRQo3ltLMnVMR6VVx1im0MeLBTGKYL5L67oak1_5wwUNPru3t-Vae2Ps_QtgPqYpNm9dLbNx_rCogqrQ6uw0ZBTu9bs7Jx1wwAkkz4-dXOkqsdIxQTiJrsdqJeEh6MYahGb6guMoNoACflsGPyjB2spm5EkC89lzwizz6InPzgvWT_k2cG5eyrIU8h-urJV0dos8W4p81PqrAG0tBa6kovUNzWQ4AX0CKu6ofH4aoCHDBBQJRsshg7_R3dK-CPIp1DeblLl9IWRbO7y87j_6wAEQLBhojYzq2biXC2Ws_5OrIy2n5XGvIr8p4Y_zIpxBgCZ3wcb_pcrXfX-MsEPxi87-bXWdzjlrX4Lvbjh9oQoEKJ-BaOfeed6gzdDuFzf8ZepD5GrHx=w1072-h804-no

 

Duşul.

 

cGF4gu-yhVfj208yCc5KnblUhxIh3TyOb7fbc63osaGHPBVFgE0ALnCQGUVgfJ9ATRjklajdbmC5w4sjCvc9aTV3H5KAJK0CHb_mb-YEYnvsZwBYSKyiR2vbseooDV66_7-jXQvplDJCcZg5GbFt6xLcJ1v7iFYljysPmDtXHzjqEkga1GxmLeUabhxsbhRAJv-vjbPMxMz-2_3ciJw9UbX-lEoS7f0s9msdMrhEGaTZJhSMzY0go8FwW6EVKFb9CxhJq3E9Q-aJV-kSZhiUoUivvZhwEp2y1n-WJjLA3C6euPSFe0PNwBlZUS4Rgy7zzgbKTtrc46X2RWFJbCAOHOo6LtyvDojj8T6ZVdMbUldBUidn9X4DJ1g4i_GYayYFwRmqEOm0JTacMDv03e3RXjrpi5s_hUS9W4DlLkx3FVm2Z4HE7mGjr2iUdKPUV6WxgtwEGsq_xiL2t6yYWtI5fOI_A8QvhT0r_uY8W3KN-Da_lxB1UK-fp6Ld3r1I6mAPgZ_lOL-tTqtViclEoPwBNDXoWJh6BHSTQYlvR3ZNj2hwWQSsRZGWtHkgFZn2qebhSTfYhIP14lazEfAMg7hcj3Y1bgJs2xKeZsqcsG0zSWw-eM1qBY9O=w603-h804-no

 

Grupul sanitar.

 

hMYq7JbRYbn0HwlF_8WMSVLheVs1-sm7dJVOpYdNW_YnMbP2CzA9fPh-ODLEuTG5Ljf-jXPEOfQ5DfoqG8ufOb3DIS9vwv-h8ynb0ZaoH73WE8UzeeAt5XYHutt5RiN0ly5Hk_B81kjGR4DlrxVwJy6qsgHzAGHW2RLOr_72I2urosSmn8zRPEr-bYCVy0COA6R7w82aJaKqyd1_XseLk1Xt04kFs_XiUX7tUA94PhESyeCpgS5nHkKupttkJ6yDEpyVELs-RtwwwCyA7KUJSlkxkPpRCaRD-ILzom0RT9IYRPxShPsz5DwCBvm0d3hBKlhNJFS93E3ijIUxDHKXuggej5O-jAurL2E4xMoXXttTESKjCZt6Uu7Fzx-5EZJeoYVo5-k7DwNPzx2WycKcbWk1-X58EFZFVEOahCGGL5UvMfiWiYUoTZ4rttUA1AfBk0qNqEzWphmQPPhYmucFjlB5WxlGZAKXMewiJSSE99i7A8edOKblMUQ9r4-gd9TV59ZklpWxHI0J3ZeBdCgJEFJdTP5K2tK0HrbYHw4SWZgiQPVCbnNb9N9qSlT9tJoYmsew3P7McAOCtdlTP8m6tHXT-GsXNC6AGydfKoS9sohZ-13DPmIz=w1072-h804-no

 

Camping Le Haut Dick din Carentan:

http://en.camping-lehautdick.com/

Preţ 14 Euro + 2 Euro wireless (valabil 6 ore). Aici am stat două nopţi.

 

Locul de cort.

 

-OVTBooBYtorzFtRFeguQBIS-6pzaM8St-YeUfsO1h9wyYAjOUsGiRVU6lHF5RnbupURHLKjgr7c2z-Jt1NlrVNV1Z2smzjKYa66DNXHJlPTug1q_6Pm_wzl5rgQsXf8tQRUzeK_bJPbc_4fV4JcvOAWv6QFZOYB0Jnft22YStNmngkMnB6_7aYWKkhfPW4zlj_pN_XHfSST9emTYxQ5vhA4AlLvcKBOZmhe5_ocYwrCOsaWoXCR4qMdZlugmf8iLgDG3Lzmitv21_EJcbJ7GBiEVnvROnh5c_hXCqT02WZhuQhmVy7S1QfXANtFpenIhK-FXsO_l8omoyWVx8XvmVlyjdISSvAOBvEvTiDbtYZK7aO6LVSVGIu6FKd6YSDtTh72q8prOoZYCeeCJjYeY3M920k2TQsEAFGBzkLcXS5MOIBKArRG1pPOta60nGwNw2YyZAx33xkGM15dQIanD2J2QNyvz4kFQZlyfLVXXfMN0CSquKAKrPMfL6GJwnop-H0-SrqVCwe9zHjGKxbsCeTPh5AZe9dOsLKT46QJ_9bpi24pnjWA6Hy77zou79-J97fp8J3xZ0df_LmaQIBp0LL_ULVAGXFIV59YfgZn-SRr02FGivlg=w1072-h804-no

 

Duşul.

 

BwHrb_OEFAE71tUEE0td0nPR3NNuhXP-V1M5Ex0MnB8puYOqswEZ39PKY7tmyS2maBXSk3coOvFRZZefgDjSQdgzcXDOIU3egwaxRGDzZ6kf5pn7xbo9qePtwpXIockG_25w_lAdxwTs0PC-hvRAb31euFj_C_j1oz3Q8ANo6XJxQwWp7ZnVe3SnalVjxqkj-PjCAM5AyYxCX8QW9U_Y3_WPTGmhCLeOld2uILC-2ysK4ZIUjiqxbv2WndspQwMm4o-RTgYu-tzwn39Iou5S3R_lzbsekhMxH_kWqUVLDqXT1oAx4nRbuo8rCBa1MQdrIgs1XM39P6hc7JcHcmJ9Xd1-GJQDB0cLdi7Jvg4JxRNEwgtNcjjbYUVy6a2CYnXFCFgxt0JsfoR1JJIdo9-RDa5bhr8N2-h-SW9MlZ8rV9TTR1vhYhMSimzcTM0XFpGjLAVX-sq1kPWvKJgv1ipqqNtKQq9LlaWxKx-5litM8TOr8NvqaoEFuZ9MK5C1fnuyeZEgm_BYJKt8fT9QpS0982z4XBxGcQBUQsWiivJmxLXneUNyz0qDZ3GcJpWmaO-VY-f9R-3jsTc5iazslqarIDQ1wgxR-BZ2QHsuVeYWYEe_viou7BHD=w603-h804-no

 

Grupul sanitar.

 

hBHWu-_Pfkkf8pN0eZFmYtjEsBnjCrJ8Wk_VVOu1v8qhwkjXi2d6RVLbuaissRDoPsKs3CqCtBE8u3HpI3EkRgdPdYQNn_BhhEx9OTNQX1DKVSi_zm9EphhOhCV0-shyn_U7ohZn8951q-QERCOUPgsA8fv8eAERFQ44sI27Zv0KrBt0NaH0V8Q4G3uK6aNSI4ojeJo4oqIP1LnaHqsaVhwyzKti7KgB7PBfWO-DJfT7cgLCBgwtwPe9rDKo7eTkDcqG22NVs_q2sGCM5OMzqNk0MDpUHNGAu5UfIGluwDbabkOdOk5cE3VsvwevU2DA_Pd1df2QZwS44PtZw6cS9jpirECum3hPNUN7zQsjhRbaPEUv1Z3Tp6Cg6exVbiSaRxdR1OpAuTO7v6jrVbE8kVYbG9UlxtA22SyV1lc_LUqcNX3gmHYyNXcDZ3NPm4yQBlyEPNHWm4CKqopeFQurjux2t21HCuDeJsZ6sUmOOqVrNDQD6l-pRX-C18ZAGncMhuqtU7YeHiovjTVWsWIAhMvgJvO46swxhwvTxS4hJB01yIhYTfJR9_doTLpsYLy3u0Z0uN9POZGXLwtidYLTgfTfjE7-GeqCOUDe0nMomMtbbjEv_l6h=w1072-h804-no

 

La ultimele două camping-uri apa la duş era caldă, însă standard, adică nu se putea regla mai caldă sau mai rece, existând doar un robinet pe care se apăsa.

 

Toate locurile de cort au fost OK din punct de vedere al solului, în sensul ca era necesară doar foarte puţină chinuială pentru înfigerea cuielor de la cort (n-am avut şi nici nu a fost nevoie de ciocan sau vreo piatră mai mare).

Iarbă era peste tot, chiar nu am găsit pământ.

 

Bicicletele au stat peste noapte lânga cort, doar legate una de alta.

 

Preţul total pentru cinci nopţi de cazare (doi adulţi şi un cort) a fost 65,30 Euro. Altfel spus, rezultă un preţ de 6,53 Euro / om / noapte. Adică moca (L.E) faţa de hotel / pensiune.

 

Voi reveni cu mai multe detalii în povestea turei.

 • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

@gibonu

Foarte, foarte fain! Valoroase ponturi. Așteptăm cu interes povestea, când va fi să fie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@diorgulescu

 

Multumesc, sper sa fie utile.

Am uitat sa mentionez faptul ca pentru incarcat telefonul m-am folosit de prizele din grupul sanitar [am stat langa telefon cat s-a incarcat] iar in camping-ul in care am stat doua zile am lasat cortul si tot echipamantul o zi intreaga si nu a fost nicio problema de furt.

 

Va veni si povestea turei putin mai tarziu, pentru ca altceva mult mai spectaculos, are prioritate.

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cateva informatii despre camping-uri testate in zona Salzburg -> Salzkammergut. 
Fara prea multe poze cu locul de cort si niciuna prin baie/bucatarie dar sper sa fie cuiva de folos
Preturile sunt pentru 1xcort 2 persoane + 1xcort 1 persoana + 3 persoane, perioada de sezon maxim, 28 Iulie - 15 August

 

1. Camping Nord-Sam, Salzburg
47E, loc de cort cu ceva urme de iarba(unele chiar aveau), ceva pietris pus pentru a mai usca pamantul imbibat de apa, multi copaci si umbra, garduri vii care delimiteaza locurile, piscina; dus la liber destul de curat, zona de spalat vase generoasa si curata. oameni la receptie super de treaba, prize la dispozitie pe terasa receptiei. 

 

Loc de cort
cRKHmg7zh3FVFAMKQxnlEGQ6oCy2hzLwmvhTe1GC

 

Cladire administrativa+cazare
K4om7UPC42ijvdor9p9kh_4_BS2Tjun5jSW8yo5E
HLCxcFhRyFduilwOSReGy92Ljqu0Jhis9z8VdZnk

 

2. Camping Berau am Wolfgangsee
25E: locul de cort a fost de fapt o zona intr-o zona care cred ca era de fapt rezervata pentru plaja. Oamenii au fost de treaba si ne-au recomandat sa campam acolo avand in vedere ca nu mai era nimic liber nici la ei nici in alt camping din zona. 
Baile si zona de spalat vasele in conditii excelente de curatenie, dus la liber fara limita de timp. 
3. Camping am See (Obertraun/Hallstatt): https://www.camping-park-am-see.at/
63E, locuri de cort cu multa iarba, foarte multi copaci si ceva gard viu, diverse banci si mese de lemn prin zonele de campare(foarte utile), niste vagoane vintage si ceva casute disponibile de inchiriat
0,50 fisa dus pentru 6 minute, timp contorizat atat timp cat curgea apa
4.50 spalat + 4.50 uscat rufe, detergent inclus
Telefonul si bateria externa puse si lasate, fara supraveghere, la incarcat in baie 

 

Locul de cort
zWonXvDMk0Srt54LLziuX4_GiDI0iaBAcdhayafn

 

si unul dintre cele cateva vagoane vintage:
ORLmbYNRpMa01Imvxdzv34TsATBVczKczWyN2mR_

 

4. Camping Gößl
30E, pozitionat pe un fel de camp intre munti si lac, niciun copac sau urme de umbra, ceva urme de iarba pe zona folosita de noi, dusul la liber, zona de spalat vasele destul de mica si inghesuita
N6JlXUZrF13_LkGn0d24a4vQuKhNovTIOgXv44TF
jVu6VTMYrxc6y7IHjmqg8hkJj45HijbwZOK0Ekpa

 

5. Strandcamping Traunkirchen/Traunsee
40E, oameni super ok(o familie combinatie turci+bosnieci), locuri de cort cu iarba(acolo unde nu murise putin), fara umbra la cort, foisor+gratare la dispozitie, dush la liber fara limita de timp(2 dusuri la barbati, 2 la femei), o bucatarie micuta la care se mai facea coada din cand in cand. 2E masina de spalat(pentru ca am facut greseala sa intreb, altfel era la liber probabil). Mese si scaune de plastic + umbrele la libera alegere. Electronicele au stat la incarcat, sub o pre putin atenta supraveghere,  folosind un prelungitor pus la dispozitie in foisor. In acelasi loc si un mic frigider pentru cei din camping. 

 

Locul de cort 
SCaEpv4jg-Jx7x-vN4d86CPl9IqxtJlFTWkxW9wP

 

Unul dintre gratare/zona folosita pentru a gati la arzator
_Q5ymvOPARgNK8zVHuC4TiT9gpqpNmxHd1iHWoeP

 

6. Camping Bruckbacher
30E, in gradina unei ferme, cu multe rulote la punct fix, locul de cort cu iarba si ceva copaci, dus la liber, cabina de dus spatioasa, separata in doua cu un perete de sticla, curatenie exemplara; masina de spalat 0,50 pentru 25 minute, fara detergent inclus. 
In podul cladirii cu bai+zona spalat vase era amenajat un fel de living cu canapele, mese, masa de fusball, prize unde au ramas la incarcat baterii+telefoane.

 

Loc de cort
ezxRrKrHiWNWhhvrxhIWs92CDjSd5gX2Rdr07I9L
(a se ignora personajele)
ljIKySVoCLugWUiFTbM5XzyshaaDuS1nqbdB6BRk

 

7. Campingparadies Mattsee http://www.campingparadies.com/
20E, un "loc" cu multa iarba langa niste rulote la punct care nu erau locuite in acea seara. Dus la liber intr-o baie care stralucea de curatenie, 2E spalat + 2E uscat haine, o terasa-restaurant in mijlocul campingului, baterie lasata la incarcat in baie peste noapte
Locul de cort
zxdm5BYp4EkItHWKm430KVioX_aiq-ztFs7xb17Q
Qa1KIgQ5loDON0RqukN9EAin205A2TgKv0HMn6VH

Cladire administrativa+cazare
v_ANY-lyL37v_nrxFDZPDXPZTsZ0M4Bs3Bg-REMs

 

Inca unul, undeva prin aceeasi "zona":
8. Camping Oliva, Rabac, Croatia
48E, nici urma de iarba, doar frunze de maslin uscate, pamant destul de dur, zona de baie+dus destul de curata, apa rareori calda, maslini care ofereau ceva umbra si nu lasau nicio picatura de ploaie sa treaca, 5E masina spalat rufe, 3E uscator rufe(nu si-a facut treaba). Priza curent electric inclusa in pret, adaptor 3pini necesar
Loc de campare

oIqyVrvp1vk_v4f-rQI_mXQdCtNSDs9adpa2ssqd

 

Ca idee generala - aproape toate camping-urile erau axate pe rulote, ale turistilor sau la punct fix, dar intotdeauna se gasea loc si pentru corturi. Presupun ca in pre sau extra sezon sunt mult mai multe locuri disponibile decat in luna de maxim, August. 

 

Pentru orice intrebari/nelamuriri va stau la dispozitie :)


 

 • Upvote 2
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@EyesOnly

 

Multumesc pentru disponibilitate.

Cam putina, spre deloc, iarba in unele campinguri care se vad in poze.

 

Aglomeratia banuiesc ca era la pachet cu tura in varf de sezon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
în urmă cu 59 minute, gibonu said:

Cam putina, spre deloc, iarba in unele campinguri care se vad in poze.

 

Cam asa ceva, dar nici pozele nu sunt prea reusite. Nu prea mi-a stat in minte sa documentez mai bine situatia(cum ai facut tu de exemplu). 

Erau si locuri cu multa iarba pe care noi nu le-am mai prins. Si, dupa cum ziceam, majoritatea sunt axate pe rulote de unde si iarba moarta sau inexistenta. 

Cu toate acestea nu am avut in nicio noapte senzatia ca dorm aiurea din cauza terenului. De asemenea folia sub-cort a ajuns usor murdara acasa, deci totul ok. 

 

în urmă cu 59 minute, gibonu said:

Aglomeratia banuiesc ca era la pachet cu tura in varf de sezon.

 

Avand in vedere perioada in care am fost "fortati" sa facem tura, nu ne-a luat deloc prin surprindere aglomeratia. Era ceva asumat inate de plecare. 

 

Un lucru pe care mi l-am adus aminte: la Camoing Nord-Sam au acceptat rezervare facuta doar pe o singura noapte. Fiind cu cortul si in luna de sezon maxim mi se pare super OK. 

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iunie 2018
Cateva campinguri din estul Bavarie si unul de la Sttutgart.


Toate preturile sunt pentru un cort si pentru o persoana.
Locurile de cort au fost exclente in toate campingurile, se vedea clar ca asa erau gandite. Concret, iarba peste tot si nicio piatra in sol, cuiele de cort au intrat impinse cu mana si fara niciun fel de ajutor suplimentar.
In toate campingurile la dusuri era apa fierbinte, la liber, in sensul ca nicaieri nu exista jeton / alta restrictie pentru dus.
De asemenea, in toate campingurile caldura apei se putea regla.


Asadar.
Ingolstadt - Azur Waldcamping:
https://en.camping.info/germany/bavaria/azur-waldcamping-ingolstadt-19078


Desi aveam cortul la mine, nu am rezistat tentatie si am ales Bike Lodge. Se vede mai bine in poza de mai jos.

 

agaphXxtSCKFoUNf1Ey6I5F03z73B9KDhF_swYgeymykyLMupE9LJM2dOMH9GaNKPty1Ya7npXjizgmBKT9r27MCU1dKxdFt4qWV927ZFBt6PFesXPvfnoZwa-PtiCAq2MDnNnShdxHTm4xNWx58tCY5pgLfp3yqUThq1pbd_TPJ9-Zoe_ZUCYI9a1gXFul29JA9ES3P6GLI0Uy0JUefzJQrUJrVLC-97YF9McFIuO83hbAgzpAKH8i-RZ2Lyuaq-yP_HCuGuvurKDX8O4ggpPrsp4YI-I85zYQnsBW1VYM0uDF8w85fyEZ1pRZw2g2tkIsX06-swuUAH7o_mtl10O9Z6Sk8zfosaRrip945IbKZ-opMskmmNpVXh1RUKb6RQv96wgzcbdjm7Lw4C_UGnRuFtl8vqedRgm1ikW96Q3spRwHcm47gxAyW-pTKD2WJuKJxAjTRxm4Ajmru9UT-JzEsNnvTczE74r38OS-RQ1soUZ62i2d0A3jZSvPjgq0Q8FkNbNL2KMkaS1j0kPN-QT4Vp1fWAGHakPQfilXCL8AawQgEhrwWjwa8dfvwUI-QxGuGI5NVqy9WSjUXDxyqmQXQdqOZnj7-TGD0w6s=w497-h662-no


Interiorul.

 

4DA16IWU_t-dDw6rc2uCCAVZUKrfjKMkq1s4IQ-G7tYc5r0hPms15dyzD91-Sv6eTb9uCBcvB3nxq6QdxNnY-7NZxg56VwIWDMkEOcAwSLFgQi35Y5mIAE19BO-ncAyLTx0IU78AWJNTIAwdvjTS_OrPv-K1V6vMs6q3GQILUfYS7T_iXo2gYlp4VMEyX7Y6AnaX5ig4kQaFq7h5J_Ri-ELG_7DJH3ulWTox6abB8rClFubaErfAPf-ENnChIXnMY94--3uvImfc5xuNWL_hFFpOiOsT8nVNb7UcQNFru-FgF6leynE7mtC78yhju7Fmze4MEY_8TAwSVX8sp9Z8NemuhRrr2ion-fR3NaTrahHnIBMHA4Dnb2DR1_DVjfmMp6esVonqHK-5z2mc_Z8MSjG5SthC0U4V6IhJMaIwetJmIq6jyXgb2p8U4YjSDF1a-DgNfcfREWK2sdmybimJDTuS35aQyQQ57lVTZqisDJcd8Ncv-mtLlZT7H0H_BOes1Px87ghbDpAWvjmEUY0cji0e3zVTGcJv5zHyLk8T86nfHKQv1nx6clquEqnFA4ndOyl-QuUOFr-1brIHhYBS-CgED3W1sR_TbRDmyb8=w883-h662-no


Pret: 39 Euro / noapte. Exista si priza la etaj, asa ca nu a mai fost nevoie sa incarc telefonul la grupul sanitar.
La grupurile sanitarea nu am facut poze, insa erau foarte curate.


Kelheim - Camping Bauerenhof:
https://www.camping-bauernhof.de/


Pret: 7 euro / noapte.

 

Locul pentru cort.

 

7ACiY56yXiahS6yistBeOR6_rJj7DAJMxXbC091rAKQ2MBKrTr55h-S0JHtUAl6g26nkTHiNOSvTY-HHuuNZWl0TwUjrWIRWvHUmp0YzikEBHo6DNUiGftz5eZUuM3vsSaHkl5jCoZO7dcqN0_1uBau5ptJDPJd11Kwumx5y-7-pWJ-MK9PKjuyhyJybpcnic1RC6U7iRcXj3IUIzL0mqsOmjvkvgDonHTTneDz0TKuFDOEkv0IlcxI3CxwUMK5YfgESsXdzluZI2Bil5qRMd8Lqgk9tbueGKN398AZVXmsF2GFblm6FeElBRLcEeKm80WyyIXh8o0UbVejnbFVASDXSc-CrEJtpw-gceFdk1___kZhczaN78KPOFQMI4Jqva1ZfsDeu854fQV6tvvsa67hwTGz44mGa-uweOI4kAqm0PLCQv-KiYXA_BzwW5FY9d657qpwLkAGtzJOsJvgJ6aLbuXuo-ZbnOX3_kIw26t5jFkvX0TZN09ybxKCWUUIVDMrGroztiWP1lwyS8g8brbIpTgsNCE6MO8v18vX6DYQ64GKblI8yqoeGuaYcTBZ_kQaluH967DB4KwEBgKhSpZ2f9RbJUbuAETWfNCI=w497-h662-no


Mi-a placut faptul ca podeau dusurilor era in panta spre centru, astfel incat toata apa ajungea la scurgere.

 

jXaK_K_hz2KnE3xeNodScdTmBjHaE2FJkfcPPoMYpqCKasx7OUs6CeZgz-2iGO_56rMTAGXOl18-D60HwNeEJ2snHCFF3xQb2D2oNz4vchaDwvWw42ZZJSIBUTihrAF2jlmsViFEOcgUs8oG34MWW0EeRldGPaxv-aFqGpq678MHlZOpH48MzNvWEcNth2JeaQ9XEX4gs_yd_0ZsfGbyp-p9vVL-Ti7ETAlYBGwX5r0rOpe3knzo0pCWNEsUC_ek8CQUtsktOIOWNW0z7I-RtSYuRnhovCq9ygvmpcXIXj22ZrYh-mxyBZO_nIo3IFejC-ZeXH6eiehNda_z-G8ZoNUtq3LGC9mM9vagaikZ0fGOen2qzFIfQM8sB4NJ9YPfuOVaTaEQIV7ITfkDK_24YVNFTqdkDX_FK2Fr9lYCNfyk2B4Gn64zqaYNcztguEfMhdgQSqz7DM7QGpZy_OM5Mz7omGxLxfjm2xv118vtnDADjjtXS-lWQqDzSoiMIEOp6HQx7DQQA5mdCdyfr-1Pfy_tWflfFzY63fMn9OhWYq22zQdySQgUZBved7y1Lloomcl7dM4WdmPdR4F5BKMSTY-7WwNlqFNYwyX2c9k=w883-h662-no


Chiuvetele pentru spalat haine si cea pentru spalat vase.

 

UfjO0Gj6HAx8S8gS6c1osR8WRbexhkD2Fh5uKmkjNXB9DrI6rhkmp2tPwEaRlT6hQsvjVWtrhfn2D-E9XAjtIu0uthVKjoxtpxKYNSZKE8Lqcfaupw-nld2pvH2BK_ne89F6mctT1TolSNeD-X9Gzd0GalF4gBux-nAcY6rXPM8Hn1FK9clYuWmcFq942FJJCpaF6gOs8FgQ7Fnt_nIG6LpUnowvcxdJ6ht2FRZb_nEsWigLYMxpNSrKKO37H1afr5lewbepfL4PpML1KwjlnpDzn30yuFOJbvymbQDFVW8OawlwFU2rUJOM-9Rk2GRuhTwIbDtuhV7WjwxXBbbQMnRcLgKdtka5mH_1caDueJLK_RY2l-4EJWg00tnMoBw6-lBcq5ezWMzPSSsKg2pyiUaCfqxiiCVBeZss-RUuG6CZ_MlZLdvN3cg09j-ulkaWMiUWd6_O3pm55eCmGyYyK8tkOHdh78r2BiopbLIjZ62tvhaXaGm34_O1Z6v286HoqMb760WzPafI0w0dx9CNgEh2AUo-LV93qwBjw7k9u7M1Lbu3gUPDOY7mhlds2BRgmewU6fdhjdDRRq0g4-DwAI4ySCP5zhVkcWZ_vLk=w883-h662-no


Diefurt - 7-taler-campingplatz:
https://7-taler-campingplatz-camping-altmuhltal.business.site/


Pret: 10 euro / noapte.


Chivetele pentru spalat haine.

 

9EGKNsOUY6KdvL5Y_kRMntLJEfLAmNIWzFbtkN9dKSArHPqqqdolCuZPuHKUI8E6294G_f9rmY_abuBcEAFHrmNxswTf6hruEjPqnB9eRR52DHCKHPjMUU3zIGfVTYxI3jbs2PP-utS76S1WcIXPVZD5_Z5uBKCoYPpbtzyU0luBTbn9A7bp4ScpflJ4GXqyzB7oRnP7dWP5r9K7mDZrsOHddHS_ZsULEU9iH7S7bwexjBFcs774E_6zZ9kisvHGvmtVXILKfzvxtOnM55NhAkSxOXQ60trSPllzn3xooFheEnT_mEsIbqNKl5Q_UObFrENwsrIO5xNDd8e1Xawg94UoDQ5P4QI2hQmYsIXo1QjSOXFwp3yMn6peIxvh_vhTWlDr6DvRcJco1q7rJE5L6qZ4ARcAN_7ZLlfca_W-huHcPE1gn2BAWBonCzzH8G57slAzcRyQLVYHxdsfG5NQTudUZDKjcWIM0MaKTf5Fv2DJByhTWbaRrfhKQqtJ5HNmspPmA_w9LsptqRUeQ9gQy75mMAN10gjrO_0-2SEtcIbIQaN2HV9RagPysg4JYSUPoEDLOyV06-CYbnKM8U6heEUA-FD8ZX2b_sOoelA=w883-h662-no


Dusul era cu robinet care se actiona prin apasare si era activ vreo 30 de secunde.

 

LjKDgOWsNWqP09-Y2U2Tt4bhuidvC-zW3ET2Bh4fU1JgtmSjws2gkGhu3u32L3bkDqNlw1oWdKkHfydjw2ciMxWqQ57eo7l48fClH9xhucAA2MgfzLeEEiOyavb1nRMgdHjydyGFZJuWOjD-dpy-BfbzNeM4GWhqdNPumv952bETLjQDCWfd28LGK_tjtBpTPvNCFdQEn6cekGcGfIwbfwjodEaUFMKMmenPC3ALLgTUDgQS26k827cZe0y6KNkp8C5qCC0kM8_gz_oqwUhiub7bfEZI6caCNJTYqF6gq-xDK6OkNpaLAJM0MT3Oau8En2zPXDs9HDiZ1ffBIyB96Ek7kk3jLeByoIlQ_zYdlTE-wldzDpZ-PCheWoDA4v48s_XU4v2X2OO85kAOIqTI4frKcwmM7ijr7DM69K4_zeCHLwvOj72FtBfN7NmtN-_yKkHvm9khcq7Ab-XfzVGmzr5_oRCvMsQ1bTlrtNm3DCJWoIh6el-0swFKJPRclyN7-Qb71_vuwjyEiN3u1naSm3oY4BIJR3ch8Mu38YbBi86ABK_Y1E_hTStVT2_S37Ba46QU0H5TCX89WsnSBVo71XiYY2LsbnXPOH0QT4c=w497-h662-no


Chiuvetele pentru spalata vase.

 

AX0VP6UlHswFS_WBcbtKZ6EI-eCWZOHH5j9oDxnDzaW6sZtLbsfnwOjMxhyCf6-8SefrDyzo4LHAJK0odrMHx3UfkWFJzD4H8WxYGP9NwYDZ_ptYyAryLYFUN_Oi5EQa3Uw4ngEWoYMmYOGrmP_rzODy83nxnFgqUJj-4UzImmFmkG9CtgEBccLMCyg4yYdp2NRCJv1WGMstM3TWUnOBeGZ3ropN5bVlwEhKwggOVUiKIDsewCosnXIFWvhiTd_Rv5U-7ljF6AkxRuFF9t9UgEqk6mR3beEc7pv5mcfJkUcEuIcazeYVtfEIM8Ff9cIJDSoAlx_BKpPDCaZhAJ-XKx9qX7ffW3UD_QHZzKUMo-FN1n0eqBqAtoRLwsrPKBAei4jphT3r7CkMQeir7h7AUi4xsHcIzdQXL-xyUfZVWunUkt4NKW-CghByD--tg43eFhxmh1fz1nCPG2CUEiVpwGfbyJq_xUkroFnmFFdOOxKe4OcQ4EgsQl8h2t2pZerHmGgctg3XR2qxHedhVmb38crruCI9U_9Q92lYwBVhzbaShHqfblzH1HzYcBA3SrjOCDjBy8EpFj81LcLFAr_6SUY_DdtXbLFSsL15h9Y=w883-h662-no


Nurnberg - Knaus Campingpark:
https://en.camping.info/germany/bavaria/knaus-campingpark-nürnberg-19133


Pret: 15,70 Euro / noapte.


Dusul, cu cabina intermediara, ideala pentru lasat hainele si geanta de ghidon.

 

y3Bn4Rr1e9XaT_TzKxnuX0cjgd5yevkbSMNjL6QnXvxbM_A4YYcWaDcSBYtcuDDTMNBIW16UU25cJora2KCDSxMhppkQDn6n7AFJm4uOQ014-PW4rENGfToeBeV394LlHs5KuUCMohcbiv345VWouy00dqP8MYc4jYMYkneHNtB6yLqtj1bexRixyzwP6EpHilQSKFxoqmDMFvsYglvYr4ld1cL1vIZ7RrOKng5v_vhHgB9fgZzfklfR2ObYp5NfpmHCQqqa_ynIdUMafg_TciTJpYozzKI3oUubFRNt6uFujtzyZHPP0d_Nfg26dR47vt50nwwCjA1MsjLd4hYEXi8QHZF7HK-4ExI2Gvla1WG50s-mvoMSDxAmU1OCbKRBzmtKgP-iKLMW6LU9zd45wStFY2uVlx9xnFegqpRMTzN8kT5_wKcl1pNVdnE31n3l5rj0BojcX76JGEm6x9iJQ9bLzTy2guwBvxRdxVV0OcUnAlyo_nC8NF0rZWO3I01VWX706Akq6Wh2m3Hetg0okBsPDZJM0kGDGlwGk4XgDC9euakTXPC4rngOQVJi7cypSKrSEgjA3bzK9edH_p92_NQRv07wAFsm9Xt-s1Y=w497-h662-no


Chiuvetele pentru spalata vase.

 

uqNCp_d07f8Fgs5N0U_3n-zGbo9NQutZ_UVu_BVykTQnjq2cMWvtnoKR3gJ-OIPfiy85WKxkrAPiZWuf778ptDUk-0W_FpMkp22ztArmjmkKjFJ_XsZX-Hzwb_SvD2haWkT4MI5WKUf6bZlDmj9qeGqEnr9GqvB2T_MTDYtoH4Snu_b9d3IglxON1Mfqa4jdcLSjnwECgBrMmpmYr40p8ZgDOQoeOgHU2SIIPlBAIktTDugdFNCHu3cjeZ0rzuR7CsAB4n83rigqLx8yiwEWiBfgntTgaZcoUebL7Va3-VRY_SVEuwYHDjYaPJ5j3PJodYEEzK5l0sGJqEk1ncpZloGUL436ttlu0-28m6eOkssRdPsbgLRyj7Ed-3eGbHKo1fxrcC9J-PFhwzIVrIMD54JZ7YouO9BNeZ79jQqZYKshSEKnYCqc7XJ7ZSQP08LQjTcK42PMGh7x7BoXO8C4MOWzGETBZYrZm3X4kstiHxXepVMt5N0UpAun-nzzVmnlgaCF5O-6esRwf20kZycLTVNhkI_jzWoFgOkqL7KllLhDbeds2uSRsAsc23RWbjL8Ss0oQDih8_j7HiQUqiDbLX1nNtT8QwP9mYczUYY=w883-h662-no


O mica sala in cladirea grupului sanitar, ideala pentru incarcat telefonul si citit ceva intre timp.

 

xPqtpW3gqcvbjBk376Ij5WWFor4bB5QB5ICblc1W5FdW5b26RM03EQA8-Fbfn6nhqLPdgakSqNowa9LDkazKV_aTMNa_2ZKi1oUh652B1QgJis58NQ79jItkjgBXLwMwrRmU2jh-sGftM8IpnDV54VhZzdpcIujNiVt7D2wGYIGMA0iy1Dn1FWZ9FU2RlqYisadoY1E4pGsbhIH1kQAGNYHPXj4l2bARbBPmnacnkRp32zqo73GBsJJXQSgvFwZwl5ERGNi_woWxAQtc5IX7NbzSXXNgQYLB42-x-TIk374ARM3O2Bh__ZurV2XIZFqAnTMV5jSw6dKIXO_vT065Fh1mhrHQgEs8J_w1PgjzzR2CYaM0t_N4uGnyNm43wrgr58Nus79oo4xoVuh7LKgKxN_C5RXoHjU9Qn06pAEhEEpI56WeHbzrZfM9AbHZyJSlbyzf_0aiqZSqmdzTiaK18dm6dB_l3n10Iydrbb0p1AP8Pppf9viNP8Gsnp70qE-eOxJrbefcnPtc0ErC7M9qkH_7JrruSJFj5Z65JlelQCS3coAmmF4llTzmdBkpdoet4dQTP7oMyIjtZxIGDGe6yf3CoQXG-HpS4ZJeA00=w883-h662-no


Forchheim - Jugendzeltplatz [fara site].
Pret: gratis.


Cand am ajuns acolo totul era inchis, am sunat la numarul de telefon afisat, am reusit sa ma inteleg cu un neamt in engleza. A doua zi a aparut omul si mi-a spus ca nu-i datorez nimic. Frumos din partea lui.


Am avut acces doar la cismele din curte.

 

ztulSj26j6UXng1mjEkv5Qxb3V1Iu0aHs_8Ya4pK9B1BBxQmZPB-me_BOHWau91TLgjLY4o9gTvB0J_CC2I8G-KW2BfQxZlB_0IDke3-eRNTFanB4mEzgXyqPWGQkBsieuJT59OAjVmNf2U_u2Ms5jG_2hrQB-IOuBDSIL91RFCWZvOZY-EQBUm3A0Z1n9p8JoSPJ6ruqqmMntCdp9QAN0yEwYcUTEKLIGXbY3vQvMAOWMWMc3UclLjIEywEZYjkH75knlxeZm3V1KxEr3I35XzwffDUw1Jd_KgfsA1jf_Uh5uF0k2Whbm-sQsCYcPofa3u68Y7_0fIldxQq5M2AQSLnsZB_dNdfcm_c2x3aGRTk4k_lmExC3WzMYKL7D9VNihuX2IR2fEWHCcGtTt88YehTpc02XdKsN87COoG8TNxL9UiL-ttu2UBWxMTf4I1cncHS3fweqFB6msNL144y8_CXn7C6kFLVtVLzcx5xrWfy13AfNpd38wKnjJBYg6MSlIQkxAOlcNkKT8SGDv7vriL63HyJ7B6sJxSsVgWCZVTWscUcOLMwCHlLhHZ8m4eRNEzcUVwzrBPtUCOVISAt8yO_J_Ldjvl5FaQdXpU=w883-h662-no


Locul de cort.

 

VNEkxZ_Fh9gPG6MjEF8N-Bb1Gzfd64SkCnMkk-jqeR29AaXZaZ5pzBpm5tkK0mNVbUfdWBoRfUmt5SKOg9gOVAPpVvWINhdGzjRogFvYxvdOD9d2bzc9bGPHDSMeVMPtlq1ePVQWHO2DwfgVW61GY1zR58R6uigDIkJHd1JI7kL9PSGhin65E2WZ4CThuo_Et-6EcfA85PedXdtey0CbnyjW-fxU6L4_gjOx66b9iemUMEW85IQ_V1nOtmxy-LZGDgPDx_br9Y6X6Fkiup-ISHMgB0HIHYo5HTTs7NT6YtmckTumM7LaXt7LZu96431pqzoV-vEh5ZsNgrXDgfGfBJ0ZQKd83wlhG7JDFrUw4JuktskmilU90eJR61PueuQpfsQMPp7hrHoTa3--zPCR6TpOKc-275cm0z0fuQCmqjk658Wf2CF2bqtpb2xAWuxQnaI3FWDlt9Kpx6zhwa4J6uG8dPyjSWRWvfEMNBq_kyGPLqqpgeq__8Py5UiYskIJV-kblYP5hSIxSb87p98TSm1rpYX7E1u8ByMbUW7Qy6fSKcmN08jAyyM_9DBNWd2zLrPHwLut20jx4Mey_8DZp19eYR150F4Zf9_2mC8=w883-h662-no


Sttutgart - Camping Sttutgart:
http://www.campingplatz-stuttgart.de/indexenglish.html


Pret: 12 Euro / noapte.


Dusul, cu cabina intermediara.

 

RmsZCCymgruPRqEJGNiRDC9aYsYiyM2MfkmQQwtvo9ieN135hSXzH-J-bRqfvf75nGoYConfna2cCZnDyQMV9GBGdEtDg4rw0IkOOp-LZx940BiuNV9VvD5S8tsjc-D5G584dnVJpgCSmHfLi2hcAe2FghigZ29Zesy0Z-_mC4fdy56w_rJfigJFo1fwfFwQnxXxD7m6kEIImoNRBhDyH7lpmCsnaAEjDdpdQBKurLg_VAuMn2_wLNFXzpGtuhEAR_17rux6AWkGNfnjsMXwbq8esZJ7PdQJYDjr1xDXkuZoaPjXOYIlalhHNJTURGM3lftryAc116YAuc3AvKPhd-YZfKmi3IKfLveq0VlUZkVHXRE0V2uRFiydnD1clq0Jt2kJISp7UT7eghSMOHKbpNnWXt4T9RcNSBlRA9pe7nHgimfIalqu_hidNmrZHubJbbHUBRUKpifVYJq5Ri43pO7_amXc1fCxvQP4AGSf8XiedFDzlP157zfwQiUNSMbKnzBzaCIaqmyMBjeFkh_Ot-z8q5iN1hi6mTDJTIv6lPP_gKH4Uhf7bRMucIfrRSswUg4WInasjMECalf2abctAEsTphFUDcEiKY0HIwY=w497-h662-no


Chivetele pentru spalat haine.

 

X76TAbHks7ocm5wk0T4is6eSBvmB-s2G6XOwUQwYU-ST6Ifk9n1SNib4zYHRKEvAjQSF-j2FLW88z_2nGzXvjGYyqqrbzisgiziolqlHXQigBZLb3btFaQyzuBIwAhYOI4vdnm4_It5gBQ8Dm5sSOxtl_GwW3QEy9b2_dg_OsRJb3HI-GxNk1ojM9GHzY0tY5FKdsgUHaJwhhCjIYTa4T_DDhLSNjstWyKk9jBKL92Yb6u8O5A1MqR5vokHpI3MhiBZs2z9GdQY86JFiT7gxLoydrbqpKDV884pwf9ZEmApX3SkVFrcmgis8CHZqt5Avga6g1FKqwCnOhppRXceyXMmxFCdpFWoiTp_kn_zDGZF1SV7vcGlV7SupSje22yO0GtcC3ueHiZ-JLNYDBGPkjZMoVLbyH-uA3LWLyqis8RNcrZ4mrAA8svTExDMEDebGqSjBHLuTXn-Guf8YAIMR4WxhNnGD37efUUbAHzpkSeH7BZX2p9sQNc5S0SLxW6hhXX2CzLkIY7Ln2uCb9rySsscfvniaRHYdHj_nXsNtv7y3gO3NUQhdbwIc5ByAc8hJ13VrXChrCToLWOu8v19Et40MfHM4d4Sua9wq4jE=w497-h662-no


Locul pentru cort.

 

OWqnA9XPx5KjSJjWIlxY-5Xep25UeTjwQbCc9PWnbF2s_-nqJy30yt7rJ44z2givxasSrCJvm7hK05miMvbHOCK94Und32UJUPucBhxNrLvk2aydL7--56EyqnYTy7if-K1rYzmmuJ8z-IslTT3Jol6eFd9xh_BDTkdj8bXOKt1FeGups_0V50mtv-sHuT21kwqeKhy_lSrJ44Hy7Jgew5ELK9wKKAu3yPhbdlOb6zgeqQZtyYz7ehFLoIG-tyKYTXTkpqlfGr1NG3wlcehczWCp-czqQ4Rxc9t7QGRBLHE4OoR4IMo4rm8nnBkeQcqwA03yAJgVgI4euVKSpnNsQfuQoo5XGJHDBn5tJAGHqbgOkSggubbH7C4WDoxmaVX-YWAgCDTXYyHEGwU3uvxBOqZjq9Eu0mLxvV8WoFgdi0Ax54NXALyCsOPdgFdthpcqJUyK8HSrQMi76cPabpWDsGC0F2yFR2w9zcos3-h1ElNXo1WmA_q8LpO7faW5-DFmICMcBme22sPil9Fk5ohANBRUrf317Lb6yIWf63OmIiEPs6i-1Bgi2ceioaqFJ8e6Gc4cdEhNG_dHdymzH0sUPGfxYV9TmJkagB7FIRg=w883-h662-no


Vor fi mai multe detalii in povestile turei.

 • Upvote 2
 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Normandia, departamentul Calvados, luna iunie, 2019. Preturile sunt pentru un cort si doua persoane.


Camping Des Bords de l'Aure [langa Bayeux]: http://www.camping-bayeux.fr/en/home-sp1.php
Pret: 17,30 Euro / noapte.


Locul pentru cort.

 

image.png.abf61c09c97e7d27d20080a1dd2033bb.png


Cabina de dus.

 

image.png.b06a1eb4e3c58f3cae9487cc70e461e9.png


Dusul fix si fara posibilitate de reglare a temperaturii apei.

 

image.png.22d59b6266c32c6c25026907002c2aae.png


Chiuveta pentru spalat pe dinti.

 

image.png.44ae11212daf3daf604c70202b35fcce.png


Afara existau unele mai mari pentru spalat haine si vase, insa am uitat sa le fotografiez.


Contaniner de reciclare strict pentru sticla

 

image.png.1b9180f6b62e2739c1840e8403c1c209.png


si comun pentru metal, plastic, hartie si carton.

 

image.png.99fb0b6b01fe63ff1e3b8710c0d47f53.png


Camping Les 3 Rivieres [langa Tierceville]: https://www.camping-les-3-rivieres.com/en/
Pret: 16,40 Euro / noapte.


Locul pentru cort.

 

image.png.c8366ea7d2df3045eeb9927787cd8bbb.png


Chiuvetele pentru spalat vase sau haine.

 

image.png.6097847dd540de752d701551a1ea94fa.png


Chiuveta pentru spalat pe dinti.

 

image.png.bc89c3dc47af0d40b0e8818d020b268c.png


Cabina de dus.

 

image.png.987414016aa727e46f007da3abbc3b87.png


Dusul, fix, insa cu posibilitate de reglare a temperaturii apei.

 

image.png.0e4e3d71bb2e4aa97cb21a264fb24083.png


Camping Les Hautes Coutures [langa Benouville]: http://www.campinghautescoutures.com/?lang=EN
Pret: 23,80 Euro / noapte.


Locul pentru cort.

 

image.png.1a35633a895f69d9803a265fec01c750.png


Chiuvetele pentru spalat vase sau haine.

 

image.png.fb562ee2e88397a5e6ea93cf14aa8fdf.png


Mi-a placut faptul ca robinetul chivetei, cu temporizare, este amplasat pe lateral, astfel incat poate fi actionat cu coapsa.

 

image.png.885a69fbbb46bddb7cb5e3efb0a9da3e.png


Cabina de dus, cu dus fix si fara fara posibilitate de reglare a temperaturii apei.

 

image.png.3593a1c9e82d37d428585f14c33ec5ca.png

 

In toate cele trei campinguri locurile de cort au fost foarte bune, in sensul ca solul era aproape fara nicio piatra, astfel incat cuiele de la cort au intrat foarte usor in pamant.

 

Concluzii:
Pentru primul camping, a fost o idee foarte buna sa fac rezervare. Pe de o parte am prins acolo Rusaliile catolice cand luni era liber iar pe de alta parte festivitatile dedicate Zilei Z inca nu se finalizasera pe 08.06.2019 cand am ajuns la Bayeux.
Oricum, cand am ajuns in poarta campingului am gasit afisul "Complet". Astfel, fara rezervare, situatia s-ar fi complicat inutil.


Am avut surpriza neplacuta de a nu gasi loc intr-un camping asa ca o informare telefonica prealabila este foarte utila.
Mai multe detalii in povestea turei.


 

 • Upvote 1
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.