Sign in to follow this  
johan777

Bicicleta pentru oras + ture pe asfalt

Recommended Posts

Va salut

 

Sunt nou pe forum deci daca cumva gresesc localia in care am deschis acest topic sau alte aspecte, imi cer scuze in avans.

 

Ma intereseaza sa imi cumpar o bicicleta cu care sa ma deplasez in oras si de asemenea sa fac diverse ture pe asfalt. In momentul de fata am un MTB putin modificat (roti mai inguste) pe care il folosesc pentru acest scop, dar as vrea sa trec la ceva mai dedicat (o bicicleta hibrida). Mentionez ca sunt din Timisoara, si pe langa deplasarile prin oras mai fac diverse ture prin imprejurimi, iar vara merg periodic pe Semenic (drum asfaltat + zone de piatra cubica). 

 

Nu sunt un specialist in ale bicicletelor si nu pot spune ca ma pricep foarte bine la componente ca sa imi dau seama dintr-o privire care sunt mai bune decat altele. Pana in momentul de fata m-am oprit la 3 variante:

 

Merida Speeder 300 2016: https://www.biciclop.eu/merida-speeder-300-negru-albastru-2016.html?gclid=CKn73uTNvNECFcsp0wodPpYFuw#

Canyon Roadelite AL 5.0: https://www.canyon.com/en-ro/fitness/roadlite/roadlite-al-5.html

Canyon Roadellite AL 6.0: https://www.canyon.com/en-ro/fitness/roadlite/roadlite-al-6.html    (asta depaseste bugetul care ar fii undeva pana in 3500, dar inca o iau in calcul)

 

Va multumesc anticipat pentru ajutor!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this