Iulian-Bucifal

Bicicleta pliabila B,Twin HOPTOWN 320 20"

Recommended Posts

Am achizitionat si eu o bicla noua pentru prietena azi ...deh 14 Februarie.Bicicleta a fost musai sa fie pliabila si m-am/ne-am orientat catre B,Twin Hoptown 320 20" la pretul de 1000ron.La prima vedere si incercare pare o jucarie eu avand un RR520 model 2015(adica modelul pe 26").Bicicleta este in mare parte cu auxiliare de low-level.Daca aveti pareri sau detine cineva acest model rog sa-mi dea si mie cateva detalii.Eu, in afara de cateva recenzii de pe Decathlon cu privire la bicla nu stiu.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poate fi o bicicleta buna. Singurul lucru pe care-l stiu despre pliabilele B-TWIN este ca s-a rupt sub un coleg la coborarea de pe o bordura. Dar era un model pe la 6-700RON iar colegul avea 100kg. Deci nu cred ca o sa ai aceeasi problema.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din primele impresii am observat asta...:Jantele sunt simple,deraior ieftin SiS si maneta schimbator Revoshift sau stift dar functioneaza,pliabilitatea se face bine are un sistem destul de ok,greutate mare cam 14kg,...este clar o bicla de oras.Viteza prinde spre surprinderea mea au compensat rotile de 20" cu o foaie enorma dar enorma.Ma tot uit pe clipuri pe you-tube ca nu prea stiu cum naiba pot lasa teava ghidonului mai jos(teava care face legatura intre pipa si furca),pe acea teava care este conica si inspre ghidon si inspre furca se afla si plierea de ghidon...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Înălțimea ghidonului nu e reglabilă, poți cel mult să-l schimbi cu unul drept (prindere de 25.4mm, din câte văd).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Așa zic, eventual întreabă la Decathlon dacă ai nevoie de o confirmare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nici mort nu mai intreb la ei...pai dupa ce ca am am fost Gay si am cumparat o asa bicla(chiar daca era cadou pt prietena),acum sa mai si ma duc sa intreb ce si cum...Pai gandeste-te cum reacu ar fi sa te duci tu in Practiker sa cumperi perdele si apoi sa revii sa-ti faca alea tiv sau sa ti-o scurteze...Intreb reacu si eu aici.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.