Sign in to follow this  
Adonnis

Fox 32 Float Evolution vs Manitou Marvel Comp

Recommended Posts

Salut, 

 

Imi construiesc o noua bicicleta pentru sezonul care a inceput si cumva am reusit sa cumpar cele 2 furci din titlu, la pret foarte bun. Ideea e ca o sa pastrez doar una iar pe cealalta o vand/returnez. 

As dori orice sfat care m-ar putea ajuta sa fac alegerea, pentru ca nu am avut ocazia sa testez pana acum vreuna din ele; practic asta va fi prima furca mai serioasa pe care ma voi da, pana acum am avut parte doar de Suntour(xcm si epixon). 

Multumiri anticipate! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evolution-ul este o furca mediocra, despre Marvel nu stiu mai multe, probabil tot pe acolo. S-ar putea ambele insa sa fie sub Epixon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am Marvel Comp dar multe nu pot sa spun despre ea decat ca lucreaza mai bine decat RockShox Dart, mai ales pe portiunile tehnice. E tunata mai mult pt XC-Race in sensul ca nu are pedal bob si, oarecum ca o consecinta, nu e sensibila la denivelari mici si rotunde (asta o simti cel mai mult cand esti obosit pe urcare).

 

Intereseaza-te si cat te-ar costa service-ul. Pe mine la Manitou m-a costat in 150 lei service + 150 lei service kit-ul (bike24). Cei de la Spokes au insistat ca ei folosesc si kitul la orice servisare ceea ce mi se pare excesiv mai ales daca faci service mai mult de o data pe an.

La Fox s-ar putea sa coste si mai mult.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bun, multumesc pentru opinii.

Pana la urma m-am raz-razgandit si am luat un Fox Performance 2016, cea cu Fit4 care am inteles ca reprezinta un upgrade important. Ideea e ca a costat cu 25 eur in plus si am considerat ca merita investitia. 

 

Ramane problema costului servisarii dar asta e, mi-l asum pentru ca a pretul furcii a fost unul mic totusi, cat un RX Silver 30.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this