ngorgan

Calarasi > Brasov

Recommended Posts

Salutare tuturor,

 

Intentionez ca de joi pana sambata (30 martie - 1 aprilie) sa merg cu bicicleta de la Calarasi la Brasov. Mers pe drumuri cat mai necirculate, pe la Amara, Faurei, Cotesti, Lepsa, Covasna si dormit doua nopti la cort (una pe langa un lac undeva pe la Gradistea, a doua undeva intre Vidra si Lepsa). Asadar cam 125-140km pe zi, in ultima zi peste munti, sunt vreo 2500m de urcat. In general o sa ma duc pe drum cu asfalt dar e posibil sa fie ceva segmente mai scurte de drum neasfaltate.

Daca e cineva amator de o "dezmortire" alaturi de mine o sa fiu bucuros. Nu merg tare, "bagajul" ma trage rau mai ales la deal. La drum intins o sa ma duc cu 20-25 km/h depinde acum si de vant ;).

Gorgan Nicolae.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sper să aveți vreme bună.

Succes și așteptăm povestea!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ngorgan

 

Foarte tare. Bafta in tura si, in masura in care va fi posibil, asteptam povestea turei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca cuiva convine mai mult, pot sa renunt la plecarea din Calarasi si plec din Brasov direct pe bicicleta, ma duc pe la Siriu, Buzau, apoi cotesc spre drumul initial, adica: Faurei, Gradistea, Cotesti, Lepsa, Covsna, Brasov. Tot in 3 zile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am pornit azi (miercuri) din Brasov. Daca nu am reusit sa ma intovarasesc cu cineva pe niciuna din variante, am plecat impreuna cu patrupedul.

Daca l-am luat pe el in cos, nu am putut sa pun coburi in spate si am luat remorca pentru cort si toate cele. Asa ca fata de bagajul initial am mai adaugat 10kg catel, 10kg remorca si 2kg cos catel, in total am plecat cu 37 kg la drum. Astea m-au incetinit bine la deal.

Am trecut pe la barajul de la Siriu, drumul pana acolo a fost aproape pustiu pt ca exista o limitare pt 3,5 tone la km 83. Dupa Nehoiu a aparut si traficul.

Dupa 135 de km, inainte cu o ora de apus, am gasit un loc foarte fain de pus cortul, inainte de Ciuta, pe malul Buzaului.

Maine plec spre Buzau, Rm Sarat, Focsani, Odobesti, dar pe drumuri judetene pe cat posibil ca de european mi-e groaza, nu simt nicio placere sa ma sufle camioanele. Daca totul iese bine maine pun cortul la Vidra iar in a treia zi pe la Lepsa ma duc inapoi spre Brasov.

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ngorgan

Foarte tare ideea de a pleca cu cainele in tura.

Felicitari si neaparat la intoarcere asteptam povestea turei.

 

L.E.

Povestea turei se gaseste aici:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now