slashu

Macin Mountain Fun - 10-11 iunie 2017

Recommended Posts

Desi a durat ceva mai mult decat ne asteptam sa punem la punct noul site Bike Works, s-au deschis inscrierile si la Macin Mountain Fun. :)
Anul acesta am cooptat in cadrul evenimentului o cursa serioasa de MTB pentru copii – Junior Hercinic MTB – care va avea loc a doua zi, dupa clasicele de acum curse Macin XC si Macin Cross. Organizarea Junior Hercinic se va face de catre Asociatia Beetle Bike din orasul Macin, astfel ca inscrierile pentru cursa de copii se vor face pe site-ul lor, iar regulamentul si detaliile le veti gasi tot acolo.

Pentru Macin XC si Macin Cross (cursele de adulti), inscrierile se fac pe www.bikeworks.ro.

Datorita “vacantei” dintre 1 si 5 iunie, cand mai toata lumea pleaca care incotro la relaxare (inclusiv bancile nu muncesc), inscrierile online vor fi deschise pentru Macin XC si Macin Cross pana pe 31 mai, cu mentiunea ca pachetul “early bird” va fi disponibil doar pana pe 20 aprilie. Pentru cei care se trezesc mai tarziu, sunt nehotarati, sau doar vor sa ne rasplateasca munca voluntara platind ceva mai mult pentru inscriere, exista si anul acesta pachetul “rich bastard”, la 85 de lei, fara tricou de bumbac personalizat.
 

Va vom tine la curent cu restul “ostilitatilor” organizatorice si modificarilor aparute in masura in care ele se concretizeaza.

Un lucru e sigur, anul acesta aveti motive in plus sa veniti si sa campati peste noapte, sa stam la focul de tabara la un pahar cu povesti de vitejie pe doua roti.
Ave!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.