EyesOnly 1,571 Posted October 22, 2021 6 minutes ago, majikstone said: Fun fact ontopic dar in acelasi timp offtopic: nemtii folosesc acelasi cuvant pentru inch si pentru vamă. Zoll. Am realizat asta la o tura pe sosea de acum cateva zile, pe cursiera. Asta-i modul tau de a ne spune, indirect, că ai pierdut la un țzol distanță?! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
majikstone 4,907 Posted October 22, 2021 1 hour ago, EyesOnly said: Asta-i modul tau de a ne spune, indirect, că ai pierdut la un țzol distanță?! N-am nimic de pierdut 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
IonutA 231 Posted October 25, 2021 Salut! A fost o zi superbă pentru o tură de pedalare, până la Comana, durată estimativă 3h, echipament tomnatic. poză poză poză 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pedale 77 Posted October 25, 2021 Cu stima si fara suparare, dar aia din poza 3 e cursiera? Quote Share this post Link to post Share on other sites
IonutA 231 Posted October 25, 2021 Nu e nici o supărare. Este bicicleta mea de șosea care fuge aproape ca o cursieră. Deci pentru mine pot spune că este o cursieră. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
IonutA 231 Posted October 26, 2021 (edited) Altă zi bună de tură chiar dacă vântul a suflat mai tare, până la Hotarele și retur via Falaștoaca. poză poză poză poză poză Edited October 26, 2021 by IonutA via Quote Share this post Link to post Share on other sites
IonutA 231 Posted October 27, 2021 (edited) O zi superbă pentru tură. Vântul mai slab și temperatura un pic mai ridicată. De când nu am mai ieșit, am uitat cât de frumoasă este zona Singureni - Stâlpu chiar dacă drumul este rupt în câteva locuri. 87km în 3h. poză poză poză poză poză poză poză Edited October 27, 2021 by IonutA bine Quote Share this post Link to post Share on other sites
IonutA 231 Posted October 28, 2021 O tură de antrenament scurt până la Uzunu, dar intens, 64km, 2h10min. poză Quote Share this post Link to post Share on other sites
IonutA 231 Posted November 1, 2021 Tură de revenire după semi-ul de ieri, Uzunu - Comana. Mi-a plăcut că s-au făcut lucrări la drumul către, din și după comuna Mihai Bravu. poză poză poză poză poză 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
IonutA 231 Posted November 4, 2021 O zi frumoasă. O tură frumoasă. În tempou de cursieră. Daia - Comana cu intrare și ieșire pe șos Giurgiului poză poză 1 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
floringl 15 Posted November 30, 2021 Filmul turei de 65 km intre prieteni, pe traseu valonat cu cateva urcari peste 7% 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pedale 77 Posted November 30, 2021 Superb! La 60 km/h pe rotile alea subtiri...sunt niste senzatii! Ce senzatie o fi avut prietenul cu mtb-ul cand s-a trezit pe contrasens...! 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pedale 77 Posted November 30, 2021 Daca doar apesi un buton (cu fața lui Basescu) sa stii ca nu imi dau seama ce vrei sa spui. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
floringl 15 Posted November 30, 2021 2 hours ago, pedale said: Superb! La 60 km/h pe rotile alea subtiri...sunt niste senzatii! Ce senzatie o fi avut prietenul cu mtb-ul cand s-a trezit pe contrasens...! Senzatiile sunt Colegul cu mtb a fost furat de peisaj....si eu in spatele lui am fost cat pe ce , oricum eram prima data pe acea coborare. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 3,516 Posted November 30, 2021 4 minutes ago, floringl said: Colegul cu mtb a fost furat de peisaj....si eu in spatele lui am fost cat pe ce , oricum eram prima data pe acea coborare. Întotdeauna m-am ferit de ăia cu mtb când am ieșit cu cursiera. Mi se pare că nu-s prea sănătoși în pluton pt că nu ocolesc/semnalizează toate chestiile care pe cursieră te încurcă și în plus pot frâna mult mai repede decât o faci tu cu cursiera 🙃 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
majikstone 4,907 Posted November 30, 2021 1 minute ago, paulrad said: și în plus pot frâna mult mai repede decât o faci tu cu cursiera 🙃 Vezi, de aia n-au ce cauta nici franele disc pe bicicletele de sosea 1 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pedale 77 Posted November 30, 2021 In 1992 am experimentat (pățit) ceva asemanator, coboram cu motocicleta de la poiana brasov si m-am cam dat la acceleratie necunoscand viteza cu care puteau fi abordate curbele. De-aia e buna recunoasterea traseului. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 3,516 Posted November 30, 2021 1 minute ago, majikstone said: Vezi, de aia n-au ce cauta nici franele disc pe bicicletele de sosea hai lasă-ne că ți-ai făcut topic special în care să te plângi de avansul tehnologic, mută-te acolo. 🙄 4 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danyutz 326 Posted January 17 Vreme frumoasa, tura pana la Rau Sadului. N-am mai fost de ceva vreme acolo, dar e superba zona. Am facut bicla noua ( e de vanzare btw ) 1 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
EyesOnly 1,571 Posted January 17 1 minute ago, Danyutz said: Vreme frumoasa Asta a fost ieri, asa-i?! Că azi oricum a fost dar nu frumoasa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danyutz 326 Posted January 17 Sambata mai spre dupamasa am fost. Ieri am fost pe la Sopa cu mtb. Quote Share this post Link to post Share on other sites
frigider 21 Posted January 18 19 hours ago, Danyutz said: Vreme frumoasa, tura pana la Rau Sadului. N-am mai fost de ceva vreme acolo, dar e superba zona. Am facut bicla noua ( e de vanzare btw ) ai ceva viteze in butuc? din poze pare frig rau parca se vede un cablu ceva sau ma inseala privirea cu zoom? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
purix 3,941 Posted January 18 Cred ca e fixie 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
frigider 21 Posted January 18 48 minutes ago, purix said: Cred ca e fixie atunci are 2 viteze: 1 inainte si 1 inapoi 2 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danyutz 326 Posted January 19 Au fost in jur de 5 grade cu soare, a fost bine. Bicla e single speed ( 52 x 20 ), a fost fixa pana m-am mutat din oras. Quote Share this post Link to post Share on other sites