Sign in to follow this  
T.J.

Detalii magazin bciclete SH in Bucuresti

Recommended Posts

Salutare!

Ma numesc Jan, sunt galatean si practic ciclismul la nivel amator.

Am incercat sa ii gasesc bunicului meu (de la el am pasiunea pentru ciclism) o bicicleta care sa il ajute, in sensul ca bunicul meu, la varsta de 78 de ani pleaca cu greu de pe loc cu o bicicleta de dama 28" datorita unor probleme de sanatate. In Galati nu am gasit nimic decent, dar in acest sfarsit de saptamana vin in Bucuresti si ma gandeam poate ma ajutati cu un sfat.

 

Caut un magazin de biciclete SH unde sa gasesc biciclete cu roti de 20", 24" maxim 26" , schimbator in butuc si cu cu teava superioara (top tube) cadru aproape inexistenta... sau care sa nu depaseasca arcul de cerc descris de pedala.

Daca stiti zona unde gasesc acest tip de magazin sau adresa sau un numar de contact, raman recunoscator si va multumesc anticipat.

 

Cateva exemplare noi ar fi:

Kenzel 20"

Kenzel 26"

Sprint 20"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,

 

Nu stiu sa iti recomand, nu am idee sa fie pe undeva magazine SH. Dar, duminica cand am fost intr-un targ de vechituri, am vazut mai multe biciclete pentru toate buzunarele. Inclusiv cam ce iti doresti, doar ca nu aveau schimbator in butuc. 

Referitor la schimbator in butuc, e dificil de gasit ceva bun la mana a doua si la un pret bun. Vei risca destul de mult. Iti recomand sa incerci, mai degraba, cu schimbator normal.

 

Chiar asistasem la o vanzare a unei biciclete de dama, Rockrider, 280 lei cerea pe ea, entry, pana la urma a dat-o la 200 lei.

Erau biciclete a caror provenienta era foarte suspecta, niste mici avioane, dar nu e ceva exclus pentru Romania.

 

In locul tau as merge in cele 2 targuri de weekend, Autovit (in zona Vitan) si in targul de pe Valea Cascadelor (langa Dedeman Militari). 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avand in vedere nisa produsului pe care il cauti eu nu cred ca vei gasi la un magazin ceea ce cauti, ca SH ma refer. Solutia este sa cauti pe un portal de anunturi tip Olx, okazii, lajumate etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare din nou!

 

Am fost la Nea Gelu pe Str. Brailita nr. 50 ... nu pot recomanda cuiva sa cumpere ceva de acolo; poate doar piese vechi si foarte vechi pentru biciclete vechi... iar ca sa iei o bicicleta intreaga de acolo... in nici un caz. Confirm latura duplicitara a domnului Gelu.

Am fost la Antonio pe Str. Traian Popovici (la 200m de Nea Gelu)... nu am gasit ce cautam, are cateva SH... atelierul arata ok-ish.

Am fost la alt atelier, tot pe aproape, pe Dudesti foarte saritori baietii. Dar nu am gasit ce cautam.

 

Apoi am sunat la Veloteca, Cyclop, ProVelo, BateSaua, BikeZone e.t.c. maine ma duc in Vitan :o poate am mai mult noroc acolo.

Evit sa iau bicicleta SH de pe online deoarece caut ceva accesibil si destul de nisa...

 

Multumesc tuturor pentru sfaturi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this