Recommended Posts

Hai noroc la toată lumea.

 

Înainte de orice, trebuie să îi multumesc lui @majikstone.

 

În primul rând pentru ajutorul pe care mi l-a acordat înainte de a pleca în tură, care a constat în răspunsuri clare şi concrete la toate nedumeririle pe care le aveam, de la transportul bicicletei cu trenul până la condiţiile de campare din Franţa.

Recunosc cinsit că uneori l-am stresat cu întrebări de-a dreptul tâmpite, cum ar fi dacă în campingurile franţuzeşti apa este potabilă, însă omu’ mi-a răspuns clar şi concret şi la astfel de întrebări.

 

În al doilea rând trebuie să îi multumesc pentru seară agreabilă pe care am petrecut-o la Paris, pe malul Senei, el cu bere, io cu cidru.

 

De asemenea, trebuie să îi mulţumesc şi lui @diorgulescu.

 

Din poveştile lui de tură am văzut că se poate merge foarte bine cu cortul şi că se poate renunţa fără niciun fel de problemă la cazările în pensiuni / hoteluri rezervate în prealabil.

N-am nicio intenţie de a-l flata pe om, însă poveştile lui de tură au fost impulsul necesar pentru a trece la nivelul următor, adică de a merge într-o tură mai lungă cu cortul.

 

Revenind la tura în Normandia, după cum se poate vedea parţial şi din TAG-uri, subiectul principal a fost Debarcarea aliată din iunie 1944.

Totul a plecat de la cartea “Ziua cea mai lungă” a lui Cornelius Ryan, adică asta.

 

image.png.383231598a3c2538037f9cb0c292ceab.png

 

Primă dată am citit acestă carte acum vreo 25 de ani, când aveam vreo 15 ani. De atunci mi-am dorit să ajung în Normandia şi să văd cat mai mult din ce a însemnat Debarcarea.

Prima data am ajuns in primăvara lui 2008 în Normandia, însă doar o zi, pe fugă, cu o maşină închiriată. Mi-a plăcut mult ce am văzut atunci, însă a rămas regretul că n-am putut sta mai mult şi că tot ce am văzut a fost cam pe fugă, în ideea de atunci (acum am renunţat) de a vedea cât mai multe.

 

În plus, în 2008 nu făcusem prea multe ture cu bicicleta, însă deja începusem să am ochiul format pentru cicloturism şi să fiu atent la unele detalii cum ar fi înclinaţia drumului, zonele cu umbră, calitatea asfaltului şi a semnalizării drumului, etc.

Altfel spus, din primăvara lui 2008, de la volanul unei maşini închiriate, mă gândeam cât de frumos ar fi să pot avea măcar o săptămăna la dispoziţie pentru o tură cu bicicleta prin Normandia.

 

Apoi anii au trecut, m-am tot gândit, documentat şi am tot plănuit o tură cu bicicleta în Normandia şi până la urmă anul asta s-a întâmplat.

 

Aşadar, împreună cu prietena, în dimineaţa zilei de 10.06.2017 am decolat de la Bucureşti, direcţia Franţa.

 

Că m-am organizat expemplar şi de data asta acum nu mai contează. În noapte de dinaintea plecării n-am reuşit să dorm deloc şi abia am reuşit să pregătesc cele două biciclete pentru transportul cu avionul, plus celelalte bagaje.

La fel, nici nu mai contează că unele chestii importante le-am uitat acasă. Data viitoare mă apuc cu o lună de zile înainte de plecare de făcut bagajele, poate aşa reuşesc să nu mai plec cu morcovu-n cur.

 

Zborul Bucureşti – Beauvais – Bucureşti, operat de Blue Air a costat aproximativ 560 Euro (2 persoane, 2 bagaje de cală şi 2 biciclete), bilete cumpărate la sfărşitul lui februarie 2017.

 

Cei de la Tarom mi s-au părut foarte nesimţiti cu tariful de 100 (una sută) euro / segment de zbor / bicicletă. Când am luat biletele la Blue Air, la Tarom preţul era undeva pe la 300 de Euro (om + bagaj de cală) + 200 de Euro pentru bicicletă. Adica 1.000 (una mie) Euro pentru două persoane, faţa de 560 Euro de la Bleu Air.

 

Zborul a decurs fară probleme pentru că am dormit aproape tot timpul. M-am trezit la momentul în care avionul a traversat Rinul pe la nord-vest de Mainz şi apoi a trecut peste valea plină de meandre a Moselei. Fiind prea obosit nu m-a dus capu’ să fac o poză.

 

La Beauvais zborul nostrul era singurul avion din aeroport, însă cu toate astea am stat vreo 40 de minute până au apărut bagajele pe bandă. Probabil le-au mai scanat francezii încă odată, ca efect al stării de urgenţă care este în vigoare din anul 2015.

 

Controlul la frontieră a fost foarte lejer, doar un scan la buletin.

 

Pentru că tot vorbeam despre starea de urgenţa, în loc de “Bienvenue en France”.

 

image.png.5be2e980b7a8ec2f93d8e64f7faa33ff.png

 

Mi-a luat vreo două ore până am reuşit să montez cele două bicicletă. Căt timp mă coiam io cu montantul bicicletelor a trecut pe lângă noi de câteva ori patrula de la armata franceză, însă oamenii au evaluat repede situaţia şi nu ne-au spus nimic.

 

De la aeroportul din Beauvais (de fapt din localitatea Tille) până la gară din Beauvais nu este foarte mult de mers călare pe bicicletă, însă asta am aflat-o la abia la întoarcere când am plecat spre RO.

Prima dată am mers pe drumul destinat exclusiv maşinilor şi am făcut ceva până la gară.

 

Apoi, odată ajunşi la gara din Beauvais am constatat că vom ajunge la Paris mai târziu decât planificasem şi că nu mai aveam nicio şansă să prindem trenul Paris – Cherbourg la care aveam deja biletele cumpărate online cu mult timp înainte.

Cam aşa arată biletul online la căile ferate franţuzeşti.

 

image.png.23de78f9c71131fdc551e042cb398f52.png

 

Mi-a plăcut că biletul se cumpără extrem de simplu, chiar nu este nevoie de cont pe site-ul căilor ferate. Pur şi simplu alegi trenul cu care vrei să mergi, dai banu’ (cardul de salariu din RO merge foarte bine) şi primeşti pe e-mail biletul sub forma de PDF.

Iar naşu’ cand apare scanează doar codul QR din dreapta biletului, faţa să ceară vreun act de identitate.

 

Biletul din poza de mai sus l-am cumpărat online prin aprilie şi a costa 37 de euro. Biletul pe care care l-am luat apoi în ziua plecării trenului (de la automat) a costat  51,90 de Euro, asadar o diferenta de aproximativ 25 %.

 

image.png.e100d8ba6270aa65555cd7c8a05f52c7.png

 

Cel mai tare mi s-a părut faptul că tranportul bicicletei cu trenul (în afară de TGV) este gratis.

 • Upvote 7

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, gibonu said:

Hai noroc la toată lumea.

Înainte de orice, trebuie să îi multumesc lui @majikstone

În primul rând pentru ajutorul pe care mi l-a acordat înainte de a pleca în tură, care a constat în răspunsuri clare şi concrete la toate nedumeririle pe care le aveam, de la transportul bicicletei cu trenul până la condiţiile de campare din Franţa.

Recunosc cinsit că uneori l-am stresat cu întrebări de-a dreptul tâmpite, cum ar fi dacă în campingurile franţuzeşti apa este potabilă, însă omu’ mi-a răspuns clar şi concret şi la astfel de întrebări.

În al doilea rând trebuie să îi multumesc pentru seară agreabilă pe care am petrecut-o la Paris, pe malul Senei, el cu bere, io cu cidru.


Cu cea mai mare placere!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cand ai vazut ca nu poti prinde trenul puteai sa schimbi primul bilet si nu pierdeai decat 12 euro din el.

In franta  daca cumperi biletul din timp (30 de zile pana la o saptamana in unele cazuri) poti gasi unele trenuri si cu o reducere de 70% fata de pretul nominal....

 

Ati avut noroc cu transportul gratuit al bicicletei, pana acum nu mult timp (nu cred ca au trecut 6 luni) treuia sa platesti 10 euro pentru trenurile intercites

Share this post


Link to post
Share on other sites

@MTBR

 

Corect ce spui referior la schimbarea biletului, insa nu m-a dus capu' pana am ajuns in gara Saint Lazare.

Acolo, dupa ce era clar ca am pierdul trenul m-am gandit sa ma duc sa intreb daca pot recupera ceva. Adica m-am asezat la o coada cu vreo 20 de negri si noroc ca am citit ca pe bilet scria mare, sa vada toti chiorii ca dupa plecarea trenului oha banii inapoi.

Asa ca m-am retras discret ca sa nu rand negrii de mine.

 

Spre finalul povestii vor mai fi cateva vorbe despre diferenta de pret intre biletele cumparate in avans si cel cumparat in ziua plecarii.

 

Despre tariful pentru biciclete habar n-am, poate @majikstone stie mai multe.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Sambata, 10.06.2017 - Partea a II-a


Husele in care am transportat bicicletele cu avionul le-am pus in cate un rucsac unde au intrat foarte bine.

 

image.png.c720da3d09553924bb0ecba4f829f133.png


Trenul de la Beauvais ajunge in gara de Nord din Paris iar trenul pentru Cherbourg pleca din gara Saint Lazare, la vreo 2 km de gara de Nord. 
In gara de Nord ne-a asteptat un bun prieten, cu care am facut multe ture in trecut, parizian de vreo doi ani. In plus, ne-a ajutat foarte pentru ca rucsacii cu husele pentru biciclete au ramas la el.


Trenul Intercites dintre Paris si Cherbourg.
Vagon fara compartimente.

 

image.png.76309bc2250262b546aa88d57f3c03f4.png

 

Desi este un vagon de clasa a II-a, locul dintre scaune este foarte generos, similar cu cel de la clasa I-a din RO.

 

image.png.1781a2d1e359ae72f0bb8d0d6a22f38d.png


Fiecare spatar este prevazut cu un fel de masa rabatabil, dotata si cu suport pentru pahar sau sticla.

 

image.png.20d199193a2342ec64f78c773522cf33.png


Vagonul compartimentat.

 

image.png.49762cd2cace918b54fb4ed9dff06abd.png

 

In comparimente [clasa a II-a] sunt cate 8 locuri.

 

39s7Am51f7pA8i2QdCmEuZVrpBAuYXjDWPboxoK4xXcBafNTTgNUTSU8zujYNDwEDFAxfEUUOeWqZBm2zz0z9S5e-OUFSH1_Kadp_K5hWR1La9Lt7AXot05q8gvxCypUMpFaTrERVmZCt0ZzJioVQqaTQYnJfA6p5B1LbofaRtmfi37mYWlr52Ng6b6ViGErLWve3_XwW3bHH19trVyHb2B4exp2S2neI14aAvGBlhAoSK0g_-HSvS4lMgjjXKo75q2I_FBfiYUMKC_v6cNUboh2KrvkvMNMLHTsm9dMZKuo1wwZ8DU9xVe9IGL9iWKLQFpCZcVApLDXBiyX8ho39Yy44EGOWEHbVeDb4K-uV-kV9mI5Ai-kKfWlL5gahREZU_Q8dUlbC2XvZkCXKOPlPLYhKMfMgDOShNJ_IMtEdH-5aG06PNXepuobQJ5yuBTfmfVItbIq9z2qnyAg85Ejcw0yYII7woWDwwTwecO9z9nZ0nmoSX0S5HBfFo0IYnpY-d_yoRvTnfGVnu92am2xIYYGfkJSOamoN4CpBjeXo1loo1lhxSXXUX_WxCZBgCDX87rT1cw1aLw3zbeSC8PTBcoKwIamhQMYQYylg7swoVDp-jaDNsfxGspx=w851-h638-no


Locurile [gratis] pentru biciclete sunt in capatul fiecarui vagon. Partea mai nasoala este ca bicicletele trebuie agatate in carlig, altfel nu se pot pune. Partea mai nasoala a fost ca trebuie date jos toate bagajele [vor mai fi niste detalii pe parcurs].

 

image.png.4149718c1a414ccacb2d50ee2c148df5.png

 

image.png.3c690af0bb765ab80bda94e65d30aee6.png


Nici in Franta nu ne pisam cat timp trenul este in statie.

 

image.png.e3d37222e8b0ec6b3ea97a681348716b.png

 

In gara la Cherbourg.

 

image.png.6bc2034137d5a3c2a4f83d5f23d374de.png


Locomotiva trenului Paris - Cherbourg.

 

image.png.ae6c4df4b48b2e7bef92356eff55aef2.png


Daca nu ma insel este o locomotiva din clasa BB 26000, fabricata de [GEC] Alsthom in perioada 1988 - 1998.

image.png

 • Upvote 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Legat de Intercités, se pare ca adevarul e undeva la mijloc. Din ce m-am mai documentat eu, exista doua tipuri de Intercités, cele cu rezervare obligatorie si cele fara rezervare obligatorie. La cele cu rezervare obligatorie locurile pentru bicicleta costa 10€, iar la cele fara rezervare obligatorie transportul bicicletelor e gratuit. In plus, si la Intercités de noapte (care in general au aproape exclusiv vagoane gandite pentru dormit, ori echivalent de cuseta, ori cu scaune extensibile) se plateste o taxa de 10€. E posibil ca trenurile Intercités care circula pe distante lungi (400-500 km) sa fie cu rezervare obligatorie, in timp ce trenurile care circula pe distante mai scurte (sub 200-300 km) sa fie fara.

 

Recunosc, cu Intercités am mers o singura data, vara trecuta, de la Orléans la Paris (cam 120-130 km, trenul pornind din Orléans cu destinatia Paris Austerlitz), cu bilet luat din gara cu o ora inainte sa plece trenul, iar transportul bicicletei a fost, in acel caz, gratuit. Dintr-un motiv sau altul am dedus ca ar fi tot timpul gratuit, dar se pare ca nu e chiar asa. Pe TER pe oriunde am mers transportul bicicletei era gratuit (atat doar ca existau cateva trenuri care nu acceptau biciclete, in general trenuri de la ore de varf, dar erau exceptiile de la regula), iar pe TGVurile care au locuri de biciclete (in general 4 sau 8 in tot trenul, deci un numar foarte limitat) se plateste o taxa de 10€.

 

Am patit o data sa fac o prostie in momentul modificarii rezervarii unui bilet de TGV si sa ma trezesc ca, la plecarea dinspre Grenoble spre Paris, trenul in care m-am urcat sa nu aiba deloc spatiu pentru biciclete. Desi in mod normal nu aveam voie cu bicicleta in tren, i-am explicat controlorului situatia (ca initial facusem rezervarea pe ambele sensuri cu loc pentru biciclete, ca apoi am modificat-o si n-am fost atent daca trenul actual avea sau nu loc de biciclete si ca m-am trezit in fata faptului implinit). Controlorul a acceptat fara prea multe ezitari explicatia mea, iar tinand cont de faptul ca trenul nu a facut decat o oprire intermediara, in Lyon, bicicleta mea lasata pe scarile de langa una dintre iesiri nu a creat mare deranj. Alt loc pentru a lasa bicicleta fara sa deranjeze oamenii nu exista, TGV-urile fiind foarte limitate ca spatiu "de tranzit". Oricum, nu recomand nimanui sa faca expres ce am fost eu obligat sa fac, nu garantez ca alt controlor ar fi fost la fel de tolerant.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca aici se gasesc toate informatiile necesare referitor la transportul bicicletei in trenurile frantuzesti:

http://www.sncf.com/en/services/travelling-with-your-bike

 

Desi ma repet, mi-a placut mult eficienta sistemului frantuzesc de cumparare online a biletelor.

Pana acum mi-am luat bilet online la tren doar in RO si Germania si in ambele tari a fost nevoie de un cont facut in prealabil pe site-ul cailor ferate, ceea ce nu este necesar in Franta (nu ca ar fi mare inginerie crearea acelui cont).

La fel, mi-a placut faptul ca nasu' scaneaza doar codul QR de pe bilet, fara sa iti mai ceara vreun act de identitate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,

 

Din experienta noastra de acum o luna  am inteles ca doar TER accepta gratuit biciclete in limita spatiului disponibil si de aceea trebuie evitate orele de varf , pentru ca pot fi multi navetisti cu biciclete. In intercity am luat bilete doar la trenurile care aveau locuri pt biciclete disponibile si am platit 5 euro de bicicleta intre Bordeaux si Nantes (cam 500 km).

 

Intre Orleans si Paris am luat tot intercity cu 5 euro de bicicleta. Exista pe siteul SNCF o casuta pe care trebuie sa o bifezi daca iei bicicleta cu tine nedemontata sau intreaga. Noi a trebuit sa sarim peste cateva trenuri din cauza ca aveam bicicletele nedemontate si odata bifata aceasta optiune siteul nici nu-ti mai arata toate trenurile (decat cele disponibile pentru bicicleta intreaga).  Mai mule detalii o sa pun in povestea noastra pana atunci insa asteptam continuarea voastra :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@gibonu

Foarte tare! Mă bucur că au fost de folos relatările.

 

Tarifele practicate de Tarom sunt nesimțite, într-adevăr. Dacă ai „bafta” să nu existe low-cost pentru destinația de-o ai în minte, dar Tarom să fie prezent...te cam usucă. Încă stau și mă gândesc, totuși, dacă tariful mai mare curselor de linie vine la pachet cu o mentenanță mai bună a aeronavelor (în cazul Taromului, se pare că nu...) și cu piloți mai experimentați. 

 

Legat de cumpărarea online a biletelor de tren, pentru OBB (Austria) nu ai nevoie de cont. Partea cea mai interesantă e că și OBB oferă posibilitatea de-ați cumpăra bilet pentru legături din/cu alte țări. Spre exemplu, în 2016, am cumpărat bilet Verona-Innsbruck-Viena prin OBB, deși trenul era operat de TrenItalia și DB. Culmea, prețul a fost mai mic decât cel de pe site-ul DB, dar asta cred că ține de context (zi, oră, sezon, etc.).

 

M-am abonat deja la relatare, deci aștept cu interes continuarea. :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Lucianpim

 

Am mers si cu TER si cu Intercites si in ambele trasportulul bicicletei a fost gratis.

Posibil sa fie diferente in functie de zona, trafic, etc.

Oricum, nu sta nimeni in cei 5 euro in cazul in care este necesar biletul de bicicleta. Nu mai vorbesc de cei 10 Euro de la TGV.

 

@diorgulescu

 

Da, chiar au fost de folos povestile tale.

 

Referitor la Tarom, cam putin probabil ca vreo destinatie sa nu fie deservita si de un zbor low-cost. Blue Air are oricum mai multe destinatii fata de Tarom. 

In plus, in Europa occidentala trenul te ajuta foarte mult, astfel incat ne e neparat nevoie sa te lase avionul fix intr-un anumit punct.

 

In rest, ca majoritatea institutiilor statului roman si la Tarom e o adunatura de neveste, amante, unchi, fini, veri, nasi, matusi, etc. Adica cam toti sunt rude intre ei.

La asta se adauga stewardese obeze care merg in lateral ca sa poate avansa pe culoar (am auzit asta din mai multe surse). Plus niste tarife mari, asa ca nu mai mira pe nimeni ca sunt cu un picior in groapa de mult timp.

 

Referitor la mentenanta si siguranta zborului, din cate stiu, cine zboara in UE indeplineste obligatoriu anumite standarde indiferent ca e vorba de cursa de linie sau de low cost.

Cel mai bun exemplu este ca pana acum nu s-a prabusit niciun avion de la Blue Air.

Sau altfel spus, n-am nicio problema sa zbor cu Tarom sau Blue Air, principalul criteriu de alegere fiind pretul, situatie clar in favaoare celor de la low-cost.

Share this post


Link to post
Share on other sites

11.06.2017 - Partea a III-a

Cherbourg


Inapoi la Cherbourg, am lasat bicicletele la hotel, in aceiasi camera perfect functionala si am iesit la plimbare prin oras.


Trotuar pe care pietonii il impart cu bicicistii.

 

dk8K3ve2gXeD2eb61nfsH8sblQi5i4PsH8EJ5PaPbTawJ6_c-BPUM92zjyoGBVnor1H3s29ijdWVycWtpcYxDf0Q2ht-8QoOFDFvbqzsIPFP2_NaWVbFpXMj_vhgL5L7nUHGSEYOATNyz0LIzh_JeQM3yTS5WKAlmA5TsQK5yU5h51hyjgA-1M_Cq6zCYRNouDK5OMBrs_fFyTwcZ02EjdEssP9KKYYDPa2vYfuWA4qpJx7WiuBZu0DJF4LWOs1dAeTviB2WnXKb_1dbEmAjG3ClCveQJ5yXBqHr6js9ji-4KJ2PAGM4cqP2dhJfjFkx6NXT4CF9KT_E5QSnTyi40j2YKkYoaYpVc-NkgHCNvct1Ue8Fa4rwObGlQ4YQcY1jZ_Egvmj13O5C3Sx4ryr5AhE79fzua7F3RCpbNaMC8tO-4z5BVTmUA5VIDMHnAz7U0Uk39OyJMjO6OqZmJqp3XVMik8XqE9gu-_F1ciX4Vqre9jt77AN_vIGkc15MpXoj4mG8nXCiGe70vv1YHkUG6t2bLdf7nOBWwm0UOaZWDfeTwMe1u7tnriTSif_NiNnFrk0K8TNqI5B8TTUJ0hD73OAS9g2mcYkco3lpkSayrhjawCpjCWyhfQw1=w851-h638-no


In amintirea eliberatorilor amerciani ai Cherbourg-ului in iunie 1944.

 

2VKWdVqM3XAGHP3k7xF_26KcxSl4nLe_S9rTqf25x537OClVg714xRqg8dvpWJHUMky8XaFQKzdueRV5ly0OoXaGbAnEyPVjQwfdca6d1_IBTu3_07QlK_Rx5n_HL8OBnmk2ZoKRKV7zgs8Qh2lJ4DaqxcfY92GZy3FtFQ3dZ1W6Y3yFg-O5YyYCcXVerYBPJi1oH9Ql4Oi8uNfzEFoQGNOqwQrlF3bIgX2PFPkhnfmd55OtcLYfGihgHJoAVZvewufUt9IkzhzjZBApYXc7OXA1iHwNnui6oU2dOwlLPii-C_AI0o4gDu02M9Ph6WHhBChmDHFRBXFn7Zq6Mhm49JwXfx2suNaeGpqf1drgy0HH9VDFm0DySEukFLmKqvw7bvmnC9MaskbQVEvZFk2PxwPHkHeuwg-E5B8M2E4hlbvSvS_IYUcq3-uLD2XWlu1MCarL9woMOJ1tljPceFoEC9oFwvrUQFImR-vxJykkqV-vcetJ-__JOniKTZRUMD8lDrzsp7bOzVV9n4Sl__FmCHdeSN6cAC_Jfc5xMZ8NABRPeGrMej5c_eSuQkvu01-aDumZNBN_e-qHXbfeS-H-3EmtqQmdblCMjMRdXRmAm1cCKfEozBAJ_UOE=w851-h638-no


Primaria din Cherbourg.

 

7wu92USEEVsWio6q3PNeIQ6ol4VpUJ3w392DARMgNQnP6ElXoDoJkn1Kwz4T2fQ1kiG-vSJsOtiMUaIbQdzdWuvkrgt_dYkbJZbwWI1y0P0WkThTVGSY9BuXO4DAIFVR60KJ95SI9t6FN9pkCmiW8T0PhXEJSj96j5yzxi_RQPIbZ1wcDsNp7VXhGfg5bmGTtONlD1kAn1rjpuA8YBYPE4OuLCZm707qx8eh1DMVFkB-awzehRaeCLKERUukpS9kGTbFUWEQSaxiOUWv8toshbnDlxEu6obfkU1M_LWA1p2TdoOkj2UKs6hY0WTMDPuLiWBkYnSJXePVRzeAVfP-NUbt3qLA33LP18U3jMXbvESrGAiliDLE5s59m2Ann3CQ3PsjhuMQ3E8cLGmJMEV7tkwHo6_4LXlR5852wcIR0jumvbgC9jKqfoK91ttvImcFTBzJZlQZhyWM5cEE2qNG6dJrR4dDT8LSUJWnpAZLkoPhSCT0g3JAwPM-P2Bh1xC26socrJ2m6UDbZQgvktLzKmtEh0efdci-rt9OxYPoHv0Y3lIf6Hp6vejJWJ-GH40GfoVXTDGisu1QcMt0nd8YdupKVIP5KSrv0a4CtKV1bcWv6Iyyza759XLG=w851-h638-no


Placa comemorativa pe fatada primariei.

 

ZA9GNVluyHP7_Q8pdVm4IC0UrnhlLSrZlOZ8IoZSlV4kAIrJ_G9n4fBxcwiHstz2QxR9zp58-bFXNNjmLRisonGR_blLESQ1nbLuZ45SKWKdnHEP3MKcLjwpPiTs1YtL4pqTqTKeu4AcUkIGbVzvUu_jqg8Oi3ZihSQYfXxSXEtWygodz3f1RnOMkkavKziOISYBrcfZVuSICEOFjVIRncF9gCh6C7-aRPSGS9GwXIAFX7sIYs9bUDLYk7B8uhu69VdWQI41blaQSEHcPXFVb69TsZnpJJKoc9N6b3Cy6g981WWylVxNoXpQF71wm3_FUlZT5lCOLB8KSws3GAbtCEfoElzmY-_uy1YJNYBzgxBuC-xKJ4osZUDmMMa_dwZpybcacaQTAuQ40R8t04SEq1MIMRfoyA49gnjAdkabVWeCL3k9mhnPeU5p-DOgU0H7713eF12XXgOTIsAiOCFkxvdtLKW6DGHAVpygCfOFrIAWhw4U4714zYnUZp-FHTMZbB3hinhP3KkcmXROOedArtO0VYFCJdGyfxKVtziSA3_t7UNk5-Co-GgBHhM6GZM6U7q39SNLQBY7l_oWaAckoZ5TOQfdb-icpfg-AkpE2Ll1bb-iss2ylO4O=w851-h638-no


Traducerea:
"In memoria sergentului William F. Finley, Regimentul 39, Divizia  a 9-a americana, cazut pe campul de lupta in Germania pe 01.04.1945, la varsta de 20 de ani.
A ajuns primul in acesta primarie pe 26.06.1944 in seara in care Cherbourgul si-a regasit libertatea
."


Basilica Sfanta Treime.

 

ee5h1It2efeU59lbQf_l1LgpiS2wEyRSSbSatedfEuRwRTiORMq9l4gnZcSXGMnasAv05qMpZVqeVU3I4Rdty10sGNcP6YN-AFfe5f3wfrbuZEUN_M9F_kc9kn0ALZaY2YortrchqZ2jOiFIXaqdiH_VjsrfevCqwLzFPlCMD4-O69cHxDZWnDVFpD238l90itfHw3PqoP7W4unOSyWBOxhZkRcKue9Jit6qCbjiUWzfUoPDA-vMPPcG-cA_Pj3xn4zuj-tsM6RVV2kc0AD16V839rfyCzZh2-9JOUsOccFt8-tcQrkw265Wnb8oM_boOe74GfW-9kBTd_R-23sq1I3OVRMOcecMyNM-azhHR-MLCo0o-yTOkyqLz75w15U9MYmXuJIzPtdtBADnqupiCbeVI0ffDEi7DIwynwwkpT1MNtwVfQR0PQ2OdVZCbuEQRFOXa2ds44T9MDl_OEZePs9CTQowq5tJODsrrmdBSIEmYsuFzq0jKUiaTJvsETIEDaqbHrsJxQ9-vQgFZCmSXKF57ahVA3HEyusX0JBfZEa-G_SZH7dqu-DogF2VFEBCSrsEIifrlcb_zBz7Tw802wlo2LZAHeMpn5x1Kd25R_htykgtfFAxcpKB=w851-h638-no

 

-GMdhkf7gkY-L_0nWcyTxauMhHkBnuWZBGOLMEZTA_WE6WoHB2evtCZV9ojn8dodMP8u46W5sVehyW_WfANGj-Dh8E8HSYqxsNx_dzbvz2rff7SpCz77NP6b5CZ0YQmynuZFzpirUOu2M1znt0r9ZumCsLFZY_wB6m0rwcCZuw99EYkRzyF7fpJPQL9KHaZVOcZm32M5zawzUUnEiYHGnkSwGr6eno8vGksebAN9OswT2Q2xT-wKoKUIaL03rdkbypzsdnmpB1_i3CnwyR-CnaTEHHKTNfFXtWNcNcW8jEuMLl7kDhq3CjBqBfi5i9ina13nW2GFF4thayNCNun99mJiZddrg0e7q2PSSzhc16o3rWfLWO2aLTHeAIFegJGYUC6WNQOmEAfJsyt-bu5cgFs0mWX6yDrFwWujrjQaotYCKtG_Y855KBB0CNvqBeW-1xl2D2JlSaWb2C4yp-1kAdz5fI2SXiItxMdlLahnc_ekofNLZetuOQyPsNXmQXC0Kaw8sEAlHaZdTMUDmHYRepxU4SLqw12tfp0NvNH8etRuJ35VySWM7wlzzQBjBko-vFuQfuKpZNcFss2sHA87GXc4lAAYQM0BRyCwNjWMzQ225tW2IgGfPzJL=w479-h638-no


Interiorul [am facut doar o singura poza pentru ca era slujba].

 

BSm6XaYlJRLYGU-qnSVJNqFc5YOfg1LR71EyS1js41ldyGRD0sSkwvWjWIuj4jQWlt5fm7OC6uhuzdjuM4rTYLyZ2CmniTbOYLDpnLxpRJ-DOFFb-vl4ab58k4MFsUUGs38cjzfFq8nGg_uU6CfMJtHq-NT7FS_ANmsXG99BsYNEbMQEXJJgvAEKRPu9HGigJbPfSNlJi5uzhLAtaU2lINArY5uv1Yn_RN9Y5qAyWsA5WYm0uaI7vBBpahQfn9cg05T0JRZZD9BSdgoCZBMWHWMNQ940T0xPY7RD6qCxUybld56uIWY9kzkrqzSwuE55kUv471Kk7eQ8pIR60-0DXBkUqOEgUftWxZk3YR36Rqxiw7m22xA_CV92VSyuNiyNTUUDDiw_KauB3tp8kjtKJFPq7JH1c1uxvsOmtoD9lSCrOKkpp6FrP7XfZXjjMrl1qNtAs93_tKLwCGDMnthC0EdS9eowH7jQzjGvHtcUIbzTv6o7H2SolyCFzhHtAh-AHWmYoh_IBA6Ym67Cbdc6w1HvIoS7PBlVv1D6lhwpl5prrANDDHIfxUWd3FIyDSMLLu1-uiTHZxE21lDp2Am-MBplLRS1sQg6iUvKuA7AOKg_vaVVR3BtFi2K=w479-h638-no


O strada mai laturalnica. Se observa latimea trotuarelor pentru pietoni si cea a benzii pentru masini.

 

md7P0P_boRg64YUQNQ_5PPE9dQwx3wtSCPKgp8kWkpSzmyvJlXElIx3p9sapTibqU5u4Bo4zy80PG8PKQ5UtvOL2c1hB0VqqBV09lvqtvwJphP_A_bFJVjYvR9LAANECt6mSoLUReY7s0dGvJTsbdnRRjB3hP3IB6VPJBgchkKrAQF7BKvxbFcK17IS65k75QdtBJWBdZ5L7SMgPCxqJQPGBd8bpOW45sAemG5alEC-phGK6VhQF3iUyuqSNPTKsfp44dIzjcWeESFRgxudd4SThepHxl1UiS6rCmKVjUkK2_ABv7kAvglGsCHKxn9OpR4A1xKDRXfB11XZDCT-A3OPiSw3L5VYOEPu60rgX42pu0Y-a9bsUFRxn5xDJp871l9w3HzVqUV5Fej-xX5UNSi-je7VgiRvYM_S4Ry7p0hqJoGxKSd0e9v3S-Sp-3KEEIqANbkbb217ujkpu5izBAXYR2uEvm9c3rm7a1BqoRWzAifMEq9ye6NdMP1kM5nElN3DMGafqBZvpP9jFuAWByqTTjfOpNdC2_pEhvhSSOvqDew5-Vgyy1XWKiwq-6AycpUMjN387XDg9aehlXQqQAHCk8RG-cEPQAVYoEvAYRqHvz7uuTV0WVlDa=w851-h638-no


Proptele metalice pentru sustinerea unor ziduri.

 

mvjHhtH-JKhjAuYTqZfr9sGpAu2TsLY9VwWqHLfppn0EI_eQhlH1yulpkbMDgatcTzIraaodakSFRuRf2Dtb7hd6A5ahduJImvRkQ8YfreXvN4iqGytcj5WDf0hLJnhNaC_V5BKniBSZayItht4aXxmxZxKkruD5KSt8b306HjsMMl_un2GMJ1BfAWgS84CTg9wgoJ7QolZJVclCke5vkb_DsymDAXKRBG7t7GzolWzIkldOfsvzr7rPsGNhrRcMQNMcDetmn8A5tHycpzgG0vae9Ss-NUvXkvtEWijhuw5a74t5KGCMFK3xKKx2FW6sY2H2eVoJpn8PilPx4E6TUPGQTwTOTtTyowwbYokhV0PjwMBGa-1AaqNiZfIQPH65IHPtco55BT2_2-_iFPXMw3qS8CTP9G4zb7AU3mJxjmeNAY7XC0-qMVcHfISnSHkH-Pwo4O6OuXGs6B_kHCFe074UKCSZ3k1rFenu0DttVoFrQL29E2D4Pqyoq8hUKc8O7WcgzRkf4UfxY939ZV0638ULf7rhZFH8A0tvmb2saJy2dE6rcBVIP3LKbSm3FsxX4KLpO10M66Jy9jylnn6D2qNEXq2Q3yIPIxxXfgLOwk8WFYDQzBkUOVFn=w851-h638-no

 

n8ulOKQbUA0lBTKnnPy5uhslyJxfIQSc45zZ-Pt54zmOsdId2_GTkEBvNKR2IOTtSH1ojP-Y4OkkpmYQ4-98m2OcCXsUk3N5pm_zhW2fJKulws_kN25hiZFsJwOfTCaIprkv-mUxF1rO-HqHPtT6fqiTtd7jRe6ShJR7S7bNqReNgnlX6YDfkcSVwVqDa06ntjKmoLBYYZdgB9NAnIOrtFInyUTtSKJgIj05NYQNLea268NC2TBkIMb4POdj_TamTaNhq9CpAHnqlu0ax_lyXqOQdWf82Jm3Us5zmXL0ARouDgTu-xecSuLXnobKMyygRsDahJPd69tg3rc6TeyKJTctosn0c_1o5TlnmcQDKOGtwVH0E90KuOPHdtLYrvu27U8Xdeq7i2rh5hI2O7k1v6euf1rpgXDlAYcJc7_5R5bNLTJqTIMBMRbsepwji6SHIDB9fDE73YE25pypjgCwxnUc2_VmqmhrS2VhIVoHItuY4bQVLID_mfjl5idWWf54BCy-OYpM8XkZ026R6Zq-Rr2DU-pjw-XGc5NV2_JkWjYBNaxbKQvsLsRH0_-jShQs7x7sVJyRGuL2wNFDYvYumt7F5tbvowY4JzFul1gaxwve7h2WpKHZnWlf=w851-h638-no


Iluminatul stradal.

 

IpPZ6hqJuCOr2IbU4KSHu3GiOWWOrCjV64uXLwuIDpj_Eu3pTjoW0St2tbGOh8pKJHbRyzrcxOtnX119bBMuIYGkxKMUG8_cah9AuD2wvSo-Iy9yFJ3cpo-zNDx5vwZ9KRFjLDrMLoRA734-sR-Bj4EzJ9XKiQly7cFRjoRMlXsoYCrJpmv19iVDYX9s1gn7tmSTz-_WtEhlK0kTrZcsV2XVVNjdqNMl-MmsylCMr-10Wo2wEkXUUTNosp6-bIZUole21_kuTn6QIYxPqo1VRnP1XGAALK6Vhu4C6YiFdjGialVmn9CD_XB5Jn9qkD_rlHTONh9jeqPCzMvmLtZmo17TRyJSc12tzIseoXdNwEnXbHZvPh19NesNqlRipF9T3CrI7o1mKwPo_MlEUcULVn6m9iDQ3CLWW_W5TFyoksScSfIgQe9FR0wyK9F0LSn-krrE8o5bAQDvBN-UBbUH1909NiQq9yyOPkPY-l3Vxi--IK5yz1dM0f8N_xX_CfSVjPt3XgnC_SQfQgJ1CDiRx7fxWY-YhH8fvgfc-0_6mAuTcGl8XSly03JZs-l5CdpD51kH9FtSy0f7Xpe_Qs8uJn2kSTpRn0mNm9jq65990_T_9Hy2B58XjZrA=w851-h638-no


Tricolorul romanesc, alaturi de celelalte drapele ale UE.

 

2P32rIs2uOcAXgC7qXcQIjGinHbhxbPIwkaRtBnWlK5kioE6nNTDZlxC9MwxWHgBxPCSvgyL2zAQVR89scZxV9HidmJx2aWbbsXPiXj0zXBZ8b7eynq9yd-vpGZMJiSY6f1A0LGF-1gt9lv6tmOmwI5kM52L_XW2LJtOhYjrNP2RYiiFPafAnTkZrn-szhsUB3cDMcMn-Sg9mBIlEktS3mBpCEIGJwuq0eEXBhIVYN2beQv-I0x2viKFI-1DbZH7yoMxjuIO8fBIdsclRJF6SYHh6RmI8DP4ZQqumIqMq_bEIz5B2_JPtJ1AmQ5Swvc3i5MDNoCFcpca9MXW_tMtdBKaVz3n6X5H1Dk4FtlVRBwp6G3M-JBjNtEv5c8CLa2wOdb4Gnm9nZ24XpdUmmqtklMtE0efMufFfsgzylcjetvaJwX5CubeUd-6IkbXCnt125xfGR6kRPBM-xFprZPGHVuv9tP8J5K2-_kry23cQKfZlOBh-pyk5ahx6GHwsGTQdOLs1qumhwvUl-602BTAoKS5cAkKQSLv757txp6gmgGBiFJ_aLrXjXeUCKvJHvzbzjCnMel_2WfaqV4jYEPgApW1J1pC7qEWrr3I2cLbsisfpVDLa1_VYivU=w851-h638-no


Un doc uscat.

 

sZM3uyd0_OBTd9WbjYPCxaQJJTox7POrXsOUvFbglPG_Rz8XYR7R9M8SnsQx1og_YlCk5_RRadBufB9ckeJxP5W0pKkey4j9Iwjhg3lv_Y6Dq9TeyBQIYUi6bkjJTEtxsk604ArBkmd9Ug3gcIZSFcWfRWAhWGri6X_68-qmV9jh94sA0RN44hsrRJy0jPM7CjQbF2fZI4b-80V5yUgvVNLWfNsB1RWBThfjupd4X16nSoOaJiXFg11l1qogiZWSyZDklgQ901ITnzMLDSOE41PdyMPdtEnA0kDNwVvBDuyIGp7JTeP4wTFbIyOjc7TZcCD0c_g1xCZErb5hqrn5y7uoCOXuonNhnc039esoZgG_joKHE5YupZ8xYno1sVdqYaldd3C6x1HHo6HC97CnAQxgEOhPO7lpL3iB5_PEGSyPlt-2OMuK8YQ0PQUQYWvZrYuTi2966Ii9T8U72EZWKlYOP6aAD-Z6UWLWq3mAhUyuX9MeF6XhFLEUFdgn5ykSP2kE49zsdf_Uxjv-QHqMfp__C12zxkK1pVWd5E__hHQNeb3hS740EFP4fXgDSSMraJxYI1ZJYrKCWZfk_2OS30dCgXmAZm2loS5CkVR-Z9QNmlFXIbqlyupV=w851-h638-no

 

0dv3xAV7Q2n7wYH_0kWEh0_xddh9WTgKzLcPFuQfkB8J_owIXwW4A93LPH8_m2duVgrzToRKKckHkeXCJiCLrmZENgwkI3WJOoBZzfJqbYSjeRKUV-i6fvxDnWZApiDq4ZfRfjDB5LEkOCLfdDuSmu9e4BH4-wI6he5C14ZE6QywFdECDzX1y0k-Yh2xH_ir7QuHk3CMOG0C6NvtuBy9fqfWneIPwEiKfrZLT79jxyFbTv_-orLLmzVPRrUy2UAkJJuV-YVW8iKRBxsAt-61hkjZaEgvl7W1Lx_W3FVF63BstLFYwcxukEmXV8x2hryKrIJ-yy0-ld7lsxkGk0FbiUFUlqEBwIN-QQ2AFI1II_BVSBE1tNNiC4kIHzIlViC5K13PPTBmJKJnRuh72B3Rfn4Ov0K5RsW6tVoVsSWAy78cwJv876Tn-AhcWjSoU-ozMn0xdOlWKUPY3YsBC-JXbHgtAKfekSlhhlLHTEb8wQ3qThVDDsJCROaaxoTA0iDYJC0JZMHAUsAsMtSFoNZmqwQkYxU_Hj-atNsMkIJx4k1JaPnGjK81ybNEJyySL1G-1yaBUzlfdnz42Km1tSFTe0bMBM8AU7igAEKZFLclv5akK4PCFrtqQIZc=w851-h638-no


Cina din seara respectiva a fost o galeta de scoici, un deliciu.

 

t4UpYDRHN4x1l15NlaBCiehszrbj__noNosiW-hC0tVbY4xAY7eEa3txfY-3RmALLP1djb0gsfI_fAoxuCZK8APDExF3LFbraZI4TwtGmOwsHFgYyYEJssvfILreAEkWfKNhUWQpTa0ZTxpzkNlP2yZdx4MnZh1pzghvHy_a61xss6WapeVv7JifHrTQid-eQ7ug8DxtnOyjMpejHcPrHWRoOFQmNb1tH6GxljaNiV6VhGVNwHG80ihe61sHgx8fIdcjQFs-rpxLgNyJiCUztP-ckbU-oRoz7wkLoOXZDsPDGQu1_yt9Oftf9c8AIGDgnMkdYCr-ekHh4kq-W8B3022yCg_mkTRdJDeK4jcWZbJ1xn0Et_QBhVT3e_75YqY0CnXcgeKnZ6dzqT9RazZVHjsftWUdIccxkZAI_4gEgF4Rv9h6GNeVWj8mipNM-aUX1bpKo1XKo92KYtM_9YRQcm_XFfD0X5TC6Ozawi5umIgdaiiWZsyNw1qqG8wizPQL3LiJ0ckS_nrfaXXSKtBkABuKyQVEgnA6rJXvNLERCDAs3hEB8RlwQQWCkp_C1VTxsmybPva4Mz07wt5NEHjvtoAUKh8gbwnWSgKKBLs57Th9iaLR7-iWwCsp=w851-h638-no


Io am mancat ca taranu' cu mana, insa la o masa alaturata erau niste localnici care la fel ca si mine mancau scoici. La ei am vazut ca prima scoica nu se arunca ci se folosete ca penseta pentru a manca mult mai usor si mai curat celelalte scoici.


Varianta locala de tiramisu, alt deliciu, desi cam mica portia.

 

IQIodj3OARhxaufAqxlzZYrBsyzeF-HgqwIcvJMlBCWXHv7GmqDl7DmRoqqFNMl5xX8hVOqIGa7GPxfkws1_hNvrCSW3sB6WTUXZRKYSZbSS1LZc_JIOmxxwRfYtTfX2DajIefUWIUroRWOBlAqAUE8zq5_R7rfv7aQXXngnBiDJbg8YUxmMbXri-QuRKUT9AJmVU5-FzAuBWINp6JpBN3_lQ2l2DQ7t5edIq8yOsSkgFEZQMlvr9B8g9xRnh-Er2gvAnl9aIqAU5RSR12NUYtNo5KQYpTy70cC-ny5Vkwpx5-1RoLGHNh8K2zhnBDQPkEerOy_N5u9eoW0yJxrke7KjatLvESmshjv91IW4FuQy9ZWQs-bAqtRUuA7Vnx0-qWUh4rtVYExNWE2vbi2c-_EB1UIyN1xYqfDzgTqPfJpJJDSKPtbYuBqTM49dsP2R01BXBCqzglbDipArQBV0ss7Jn8_sdFIrJt_a7vT4azk7lbYX_EVUMsS_xuSy5Xl70TpWdg6wRHh3h2zJlXAN68-YREXAM1uVyVRTnD4TvVOBQml-4VEcag0wjB4Qn99WBnicFz9ENrdicYU8G5YDLVT03HWBZKaLm8CJPjO_ZyEoLphObGDTCJA6=w851-h638-no


Desi era ora locala 22:30 inca era lumina.

 

ce5RdGdWe_rzpfXq3gTcRWnMhHGkN-CvISvKva_W2GWWAfNTbg2wHqzUAqO5CSE1gq5AbLzktAGdAxyrz81KUO58X57BlUhIjwe3E1Qtxmji-xJHKIhTonCTmMlSeOC-Nobp_zjBocVe6kkS8R4RtYx7AaTiO563JhOBJL6hBdZE_UVhceHPohab3H9B4fwJu3A4og5K4UWqwnOukvK4o_gl16lfP3_TlIEb2o4c9xEW3JRK9Xm9ZrG0jbygXazwiXVDVmF7BjeW6o7JeSuDnnRXgCv4TzIH8T8-nT-kzoPCdHBOYa4YLOGT9RdY5QwxWEo3RS2GzEPzFmoJpjq-jWMyEu8jpBuvJhF0-hqt3FCNMjv9iTgEni9PrYp46-0Ji7V-eMTsL3katY2jwLTmXXDfsxFD5Djp_w-Pg8UyZq8_Qa6wkLgTICkyZoeohOz4i1IdJIslI8DdFptRhGI9_kpaUd7yFFSkVtarX5I-9Z_P8dZL8335nWMKjwYktphZkrjVup1juPiVezn7KybH_3k6xv5NbGN6FGhKyEB24XU2ukpvX4sRCKkhvX-TUrTQpveeNsIFI31lfS_AXsOd7icSFM4ZRngS6KxG44SqaUTreeRZvZM8m9hz=w851-h638-no


Teatrul din Cherbourg, pe la ora 23:00.

 

7B8ygHAgvQruhLgynQ5cYganhR51QflFKkMPhdTbv8A6O2lo8GD4_zVEAWhD-7Fg3thKuLQYxuqqfhIf35qpkfw0gB38LpTSaS1c3eMoW8T6g5O3DrvravNesAH36x-NlasqB7roS1R0E01Bu9jNH9txthH7qfCdKfD8f7FXkqh4i3qUDSmp7ucJxqyUWXGeQp3eT4miVFfShWH5tPr0Go62zk7Dhust1roXGviGJ7FK5Ycyh5zqu4r3gC5_QTPQM76tPSMskKu8lmMG7AM2eaIhhnt45YumGivzmTUBObGkmqz570cstQCAxsqSM68If58onrDfQuiwrHk5IlNDh6icGTt6PPjFOYaGowKObWFWupSqST09g_WUAjOgHV1gFULvDy0_VuPckVAmsEy4ZEDxcFAsM1e63VvJ0G3wyd00pjgz7msAjMC9N99_BKMO15GMcRA3pIirrcjV7rfQlnNdurxEvE1a6YvN1uX55u6rtLSL7WjRjPc1j9hliPsa4BpsO-1ZMrjyfac6udBBrqJ3fBXYiZUbkwJZVylW-Nv-3DNif5MvdHUXyXrdo7grKyzPqblaS5jUQVQ_1q2OLw2qIBTIR4ycgRC8owKQ6L9_t4KpMLLZePCo=w851-h638-no


O biscuiterie.

 

jJCnacqRTbtq55XapGHwSImfgqod3c-JH4h4MsYBwWUy_s7GvkFuCtWWdNc7193dDJxH6jI3-KJVIWRcF299ukLeJNiaGVP-89hny2sF2Bm1Wv7iPOhBINgXy-xayPdd4hUX6qf_CSOB4mONj-5L0HcX9yz1jBGCjTMpxx9_qNl3J8h--zD8goJ59zgrd8IqgNKM0DCwqCuwMpUFwzFupXYaQI_yHFjynIaoLHftUFZPDWt6YD6-4eibmdyvwJFwi3eKmCLL7EOmKegtvIttvF906cvud5hShSjwRjehbIVTrKL2rH5SZmo_PQcmdxfWFPHuwpVjJKeO8007jhEEEd-13kRz4FC91d4_uNR4Icnuz3RZpv7BclFWfZbLvJ2PmPeDzWlXrEOzet6OkxD7iyxDej7RhYOMBtx-Ja9RBPz6F5Ee-IiTY1UTkaMDwME6OaU39mhsWJ4__bDJlQgUXZKngDtMHKzVcVnlXLpFur6hnoK47SvSAtXXOeDp-xJ54AgqvaqKHZOsC4eX0pPfphfsALlWPxBv99P5QqJfG962M42ugQKlhnHLD3EeOmeMrxsW7mhhJi_xgH69tfQrAKkW9lyWhFfgVWSXrYQiYzjauvfrtRHfeiPt=w851-h638-no

 

wjx0Ed6-OkY8rEQaB5vpMWIXzy6hjwyU2v2Q8b3TxVdr0Vq6MmN8jHlXx2k3BBqlingEZGxYIj9htv8bw6UHFXdAalJxPYL6bjXE5Xq4UxiJE4U3ebNrLeS8gIQRjnTVRqEmXPO0ujR-7xppyuH4G2uRVop_YUMahIE4R02WYNxeH4raQUZwS4EMl1sFwIiyE2TZvXHYQWs8JxzLPIfn7ibGjvIlgmVFKY0yKV1Kmgbwc_W2fCfm5LHXGh8BAitQx7jIHL4m3XJUTruSu2UjtjvTzuGKzxtnz9xj6pkPv6VuZs5c5KxowxdeQy_mPvwYlK8OWuZK_ikQb8-reqIZyqtrohWExmy4a6yRHRvOHPkxQj3p8v3Az1fPiclzOMxAzPgFnTukTkwTwsYb6PsX1S-MjLoYnAk_YLQb0k3_R3q5QOEiO3_H21Eybp-8TnEuiFQ3HwjONXWAamqVwRoEP1p2W-Zrr2RHQLuEa3CP02zoU10pY_wk7VIAASQgxpazQeVBwmPomo3GwWPo4MIfqheR5k-u2y425hlAsw7cTE0Zbx7qsvgIonXXc-ENiRE5qwinkYwoxDfIoQoL5fBlW3Kaeu0J24dEQxKx7QWFZujhVEJYkzdZAC2b=w851-h638-no


Si o conservarie.

 

9zBW4flGudawIxdqaQRZt2eC6fOnEbWJYhSHE017GLMHr6NW7ozhcxofpu6oApp3qOe178Hrh8nTBZyfigsIfT0iDkqB0YLlYYt81ThJ4ajPlfbRRs-d_s0-SOHhZ8IXXZPc2Ud8R3nLlsrytz7drjoC2-6pB5CnFE2v2yiZciYxXa4yzOF99Oiv0LReI6pK5rZB34V-YZRKyPSNccHa4VDhZHBlkpcqP3qGkzPWl8K8h90jxYtk1ykjEKG14wT7u9XFrA_IHsHsuB5Pd9kdq9fLV4z91RMnQN5ca597Hv-8xnLYTHPXmyPJs1X0Rh2hDvI74iC-eCLfFa5I9RxDwDC6WVwwWCN8Hqmvsp2G6jZrgAFqp6wV6pH86-msGaKH1UzYaWNJzFwcsBaqEw92swoXJc9YUckzP0JVUkRFPyy03tDazGOhXUpJtN0OEvAF82jmT1yugjOeDg4FCvwPnu2rl3FniAwh327RY-ETFs-QzhGnrrOOw8DqGJLo_sNyCowj8R9pmgNuydXw-X5OHugT5DnKyEDmcxsapQn21X0m8OGFhLV40x3NeldXgdt55JBIUx9SGPXNaqIi2f6QatFnwCmusLMvWYX-GyhELmsMcdK5iVqkeKh-=w851-h638-no

 

-mnoS9rEaSgFsVlVaUNHBOsKwvbzsQJYT5UifVN2YIUQE2Luz-xfCXIVe2vtcrsFNYmEitsyuAvr6kKBAxf_6mdLT_9Mg_OHFDOWD8cY0bmG4gdIoIEdcrC-OmSNJT5SC1lIxLOn2DBr7OliTstm2ihzPn8pSXk_kc8dnKKxdAoP3yCzmtU2bCU3UtcSu7I3qpYG2o7xdQipfqUP3W3JG115eOB4k_LrvwsIoEgyH1gi_mpK-b72OZRvBlmo2Hog39zi5WGp3sRLTZEXh9Q2PU9pb-y8YHu56szLRPQzmxlJCNQA_Je_LY17ysyED4Qvu2Z3VWL0oHQ6zai26KjbllpvKA-VUN2ZjQpguL0vy8EU9p_p30ZeVDzWFf5gPD5Jz2Z7glpRoHETeI8_IvGr0t8obF5AjWrrEao3KYEaOgCehSwwbyFrUyFBmFwYeh0kAFjN2tOpGnxP4_8iDAJV4K1dBxnQbndWVoCjUjaqQLSseXuu2i39R1recFYeyzqXKILCEV7YV2Ys9S7hw0azupqyeiJKas5SHEr-uT6umNbLXSz32MAluj4WN-tRlSDKICF1n6J18LJFIZhZBXn8U87K2YpGmkgZan2UYpLWI_g2iFD1DE-sDNKa=w851-h638-no

 

Tn9Vp0LDnzGltCtdeKpnoB9faM7hv9LSEKw3eoB0frNBZ5ep4DQkUeDB4h9qoLmCyqvUa3NCbUQ01MWgcB840wHNmso5FExxEHlxMuaFL7ZxzOkFOA6-Frt8hSH9WeqdxGgK0jOiQe_8P5fK1hC4MRLZLDzdZxu4GvwwR1jwniOiCHh6Y9-0b07CIU6vh6OzpESe9UlMFzRXHwo37XKu_t0Gma6KeliTzq9Zpm_swxCjs_SwnS7H2OwzamyQzeSuWiB3-ZHGnNeHzCtj6_e-a0fS3KQbOlKvYzUVI8v7g36F0RxUtWZL7aaAX5A7KajHhRtGCohsrMdNbIc2W82550Jl2Q-B0KNPegeKlNbb98KL_lS4PRv53oe05dTsTU93tzEC7tT81-l5btk5dHvarGWQC23XSvtEVwoouvI5huIzLn8fbsAKO1TAw_Y2XaQBEvkfqFGuc1TKXRkl_sXhxW-b4z-602DljCWYqzXMYyg3BDI-oM-Bq9fJf4_z6PBhq1UFvjvWK_XnJHLEFoN_IpffwCcguOtPgXrfz3YykAo2GyI0pk1ajHHGHAlC1gcGgVKJG590WH62xquUML1J4J3AivaBhd9Dez57oTauFXkt7R7xcFVgkrL0=w851-h638-no


Poate cei mai batrani isi aduc aminte de firmul "Umbrelele din Cherbourg" din anul 1964, de pe vremea cand Catherine Deneuve era fata mare.
Diverse locatii din oras pe unde s-au facut filmarile.

 

6gzgpc_f5fPhkfSC2CVBobFQFBJtA2ImT7VWsGlsdc33aEWJPxO0PCA_d3kmbUxhkfzYfWy3ZE0Plz4I9uY02v9SzlfVMe_obGwhvpE5OUUVvUOGDblvGhjEDrpqD4pg-xrDathDlN96s7le4cZmnYxE6FdShvQjmHREbMtMuJbEstg_uklasPi2SMbYgecM8XCqvcMv_9xv1TaaQkLphihDBWYy6Gqo_ygFc_SjrTxic0vcnwYnysyNHwb5ZLhpQ4Ngy7ABDz1EI1jTKWjfGdVaHCa3dNmK_4tuXCHTHFA9sDQ01gUzauAX6hWKUkq9MykBR4gg4ZE7V6zb-uXOaB2tIo1vpM-8mSsSlO0ZU2wHSaAVXnizMftAA43DL4HGGZBNY-1V0ALUzXzUWZ194nBLlo_F_gagm0ZMBfuMct9JE6eCd2FnUITVAaeMZum0Iy3MPNP5325AN1cM5gRg1Y3VakIYRRvXUEtnLlvp3_RG0aqM6kvrFzoHaRJTx8xxsTmW1s_L6pTblImpPFs8CgLDb4CvEQvvZQ4SxGRAqr4qxX_ft0qErPJD2tQOLF0tUd4kSpNDXtRbeKHgs_ONYW1fowrs0x0n12UpkGh_-6UwbSGLiqD9CV_7=w851-h638-no

 

osiLYUNPoee-yRjUO5EJWnDbQnakhNt5KufbOTZdihS8Bn7hjAlNecZiLLTSZGhtsYZUUQhKukGCSGopAYPAQeOotG_AE5UtQIW7jkGbwn-LCImkY0cAyMEiYOr5EKwJlIDs3FdFHdMqMxrQe9PidBWEYcPJsAv4OZWGH88ETNzzkEeAT9lIGpt4Pl8ESQ6RasriqKn7WyzFM1AncepLOHTzs5l-CI3t4j6YwYJnwJBpGeBMiHkuo3u0eZuTlsRl8F_JcE18ZlW2ujMyomIsEViFVSDVxtxKNHU6zQXatWF7C854YLvCLKCjynXYtFeKdvPv1shF7CCTIkKj3j8I98aTjuU3f0tpO8bWw3dREzhD6ZTyKkzY-cM6qIP4QU6yg6dVqX5J1Ezz2p53rVVNfTcOlUC5YTrKxrybcULqlQcI_RW48pA8HPG9_nIr3Oq59_eeWQo9w3Oy5BUYRNAqV8YR5H-VeZfIHD74MHnQijY7veM7MpXS9c7wCu_d1DeXjzGLXfwnWGcNEiUQqzGMMuVNz9KvlJVgojQYhyPS0bhLXVS75VfEIOP_ItLntEAWUEquSu3-bGCyUuYOUqgQrTOkVSOxtHpm_SmylTrY12rsAz9cIOCcvVq_=w851-h638-no


Un numar de inmatriculare.

 

1BvM2YaQBGFsR46CgRzELN7kzJCCK-pPJc5NET2LAvgr_agdqnZEWykEUGj_I40B2dlcwXDLqgakPckUXVkN8aoRcFtJHrvnhkhYV0f-5h_Y9y9nCH_suRZFG-nkKUna-Y1Y_7i4MbkopA9u-9O4zECr-_-vTHQDb3UKtKTVimw9cY2b-YQxuZP6y5_f9N_ZoXav3hvKp0VffhZkRFR23Z1ZKAEo2_H9lLAUjWHsr-Yx94qzsIdKn93_Qlh1CKhHObeJA7xm2RWI8AwYhhHtPKQkI11uPBJUCsKxg844TBK0aTukI2eN7G84KP1wXHj0EmjQfzKeeEN2AUL69deDPv_vYKVyFfwzqTHD8l2AeJLd7y35Vmu8-Z6zGPE_2eNEmOMPxcWADDEL8SsTrw54u8lJwERzCVucTpbcaK8JIH7FkcsbHbO693F0lrH6fzN3Y3Df8JjPQuKLt2vfmOjjFb3dFipYgI5M4qTDuAOqn4qDyr1EmSu_ffDLVfx4cFhFykCubyBA8i96XH-Fr2I_lp1o3rnxkDT_jBhL-G2MShUc8bp8VW7tSA9JxQejf_JqbpO1b8njJcuchSKxp4LvnM-yqQ-zkRoDZbsAdovbQQo6tpYpYNKmA6Ll=w851-h638-no


Este mentionata regiunea iar cifra 50 reprezinta departamentul Manche. Departamentele sunt numerorate in ordine alfabetica, indiferent de pozitia geografica a acestora in cadrul Frantei.
Pana la finalul anului 2015 a existat regiunea Basse-Normadie [un fel de Normandia de Jos] alaturi de regiunea Haute Normandie [un fel de Normanida de Sus]

 

PPFu8t4SC3aDtDYfNfUdJO0lt_md4Ft9WgY7cOKefn1byrPEXlAJ62Vf5cwwORArRe8H2nWChYLNRNCf8wLRuOGBg0zM2avYamDTSHhwQ74-__R01SYwV74HpUWUuLN9yAAATQ_t6d5pdKbqxHLXQwoMcYgPyFrRG_2TzfjQdEAbL4h3KLsI-oDWcpQ0ldVHsNg_UwdqCtwZpBZ2_sUVcrMdduqiPQB2sN78tDwnamsY7sTjJPVKGPuVlardJWJ6Xls8FPHVlG6p89P1CSRByZyNScM7cOphzk0n_KgjVp0oT6JzLW8OKAtsqcTitfGdmIy7x2hpSmnfZtGdqvFi9e1mTFNmMmq6W9abCJMA7Y8PjlR-r0aLcSogKqswmalS8JvXNmylfq-884K29xCHmvuTVLhUXr1TGxoVfIMu78G4NZkNOBdY2zGdFYCVPuOLgmk1QI5DtFmdy1mfOHXkm-9P-e12zZBbfBWrHdQfR9PoOYFrNIPL8QNAje3ha9EZrsUqlkk6GMSbztEkZ0nVm4SPPOZMXiIRNwdIZqnoRoJGZDNSdhbqz7bFSytMXSzG-OuhSZskWqWTDTJqPRsmrRy0jhnajCfgtpO1KgAJkKw_-JV5CiQHqj02=w851-h638-no


Incepand cu anul 2016, regiunile cele doua regiuni au fost comasate si astfel a aparut regiunea Normandia.
Un alt exemplu de comasare teritoriala este regiunea Grand Est compusa din fostele regiuni Alsacia, Lorena si Champagne Ardenne.

 • Upvote 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu toate departamentele au primit numere in ordine alfabetica, a se vedea 75,78,90,91,92,93, 2A, 2B, 971,972,973,974,976

Share this post


Link to post
Share on other sites

@MTBR

Da corect, acum am observat.Multumesc pentru corectura.

 

Reformulez:  majoritatea departamentelor Frantei continentale au primit numere in ordine alfabetica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luni, 12.06.2017

Cherbourg - Bretteville - Fermanville. 22 km


Probabil atractia principala a Cherbourgului este muzeul Cite de la Mer.

 

NDcnxWjKfsUYIENZq6oUzM2NDiyVCmiNely9ECaKg2sFTca9N_9cgmiY_h9hwjyczud-skUSqv0-PjJc7I3uGrNK3EjieEKdgjCWFPnhMR3evuJ3HAWkrxRCDEJbr1Ky6Ni8mkEY6Lpm-_HSHCUMatUVue-R6uLXrV3oOAfmJ1O1mWoNWsrrcMj0pjdzC8iXG03ioJWKspV4i6imc7V05FCfLIPYvyO3-ehLMFVkimzf_sfzm1sy5A7CXRb0ziasq8tjIsowf3Hg39ojoNmXm6QCvJKplelMCIUqH_pnVPVDKaphKehFJsuDBT1vwczTam7firoZL6y27XoCjz9aaP7Ryb3_gJjNIm9VyZNh6RpwcGfIyoCpxXlwuTvaQ8S5RQuxFf48V6yTEIpG-3HSrKTOdgkzJ3OEhZJipj3ZscynpSAqbkAPr9F6JlFOsbVDsYViLyCeRfoGOLIwXWvFhA2ArJdlbUGb2KkA-7858yhqAdH3fJY0SuURg4_SqsDm_R0eB5YmqM7MWBT0kllLBFnpB3f36Wc7KHGJSkzgp_ce8RkPTMFDOCgqSdwpgp8ORLKpp3bgaKuMIp4zpPw40LdPQrkvJKg3Qf6TEjcaVZqz9vplW73eL5Uo=w851-h638-no


Pana sa ajungem la muzeu am trecut pe langa o parcare destul de mare de case pe roti. Sau masini casa.

 

_mZ6evqKAJ8WYFTADOdPdYy8jnoDYDjpe66z5wD3mQDZL_zQ89LV-_A40EX4LNUTHK3lj97Tb1KyAXpKoNnjKyqiWN65Xkm-Gn0S42pqijHDXS3cSKjo4cpbaJno_NVrKyH3hOJeHgc_qPNjnCME56x6Ivjj_6r8MCnPpmvSuedIn8K07BWd0fOfCGY4IjvTZq_nuuc3dpge7IBkX5glmfqNVwBaP7rnAS1Ong64Btn3CfAIvi-1frNgXAgeTY7YvrIXCrUcGKjt9K7rPXIAah73sGuUHeY_P5Aaae94V6jKi0voo1wFNEegFALwlO4eAEGtD4TUuH4ZlBTPoZNoNdSNgPwqYu0GUiHqXpTksyNX_UP_Ow5o92jWxJb14nIgcebDUt7UkGOZ3PEqvuuE7G2l1paLaocR7N7T9F87-SoSSAzYfx8SjUcB0ojTJlD1YubZbUnoUzd9QxbKD6ejXyNP60k_hbdUh20Xray2Q3qrgO6UWJKgcXXRvtwHpTOioi2Lh18-PBVszdH5ZFA4mqwxHpIqyVM6ILjrWnXktrYgDO-DegJEJxBigtFS1i84F0asCGXTukfFhw1e7nmKrq3KT757nopQ2guz6yW8yuuKod3mySHkaZaN=w851-h638-no


Din cate inteleg asta este zona in care se golesc tancurile septice, mai pe scurt WC-urile.

 

ppZLNhQRcg-WfkuqJQzAHPvYtKMg609d1j_FTU339eCeEiwII5JBn3wWg6sWHi83DgQ8zhBtsvy_3wsU_cMbz6VG0W7bUG3yjWYbE-cXluZ6nYRlPDau9ZkyIdkSv1AV-j5bm_ISjLaPIQCVv8Rsw26y2UWCBKU5WLbc5y2XxCnIhOymTNI9qYBFyOFwBpr9I4iOx-jr9oMAUoo_nm0PhGd50t0zUTS7gMAbem3NVSV9L2xx2sdSmIAzQlsuFnSRzDt9MLKtmD6QCY4YSof79wP4vDXaanMQMRCPmYL_iihU_UT85t4S_Txd9EW2kAJ1bkiL8Q0IdmTkgZrwbsDjmcwAWQl5yHRZshqOtg6dsB3_97y85CqFTcd7GM5B5ydZuz54FZJDNQFiG8m9mzvslFkbujILxOblbZdclA9C8-W9Jrwv47vaobTWepc9q7zwzDfLS7ey-eCBDPH4B3PXv9gmGufKPg16XB5zTFM1EAbJWnJoShuemNyMDxwEjg-YRwUgpPWsHsrnNCZqe1wyq2mMueOhahes9_qwBQ-BK8P6Z8brVIQ1iFnq8m8DmeDHD3va1M-yYaN9pLwjrtKJJs9HLa9F34RRQ9KbwXAsH7omRGeBAZoEIJbT=w851-h638-no

 

2defRHnVSvvPFgwEBMcFPfAJBEy7kLey7l0iviync0jv86gFk_rq7q0VnLVIp-uCQvb7_UcNY_LLvP9qiyPHW1JGHk6RY8zpiYZ-OXvy3if8pwGIAPwokdTATt-QL3nnUvHLHOsLHsTLyV5W5OlQOJQYVMH5zTE4l2L3DS1DRTK8gZOrYv0UGEjFe-ugiWMza5yj2gvLzkaU-QaPZuyIDpCNx3VXr_eKaQcTAKEJ2uXPU1LfVIrFD4SPtq0tcsMGSfOqwOv53fd6sH6HNcowtzTfhbcNkohjMJA4f3mJWSr9J3CD7jXprymlH9MRFTqAk8_gRTM_Am7B267cqheWwTETr3hTWYQel6IqGrCZJxEXj72IIF7dfmC5ij1PeqzfXW94_MS_6r2pmBh-jpBWobqv4RxLgGXAx561ZpeWPwNyEmHW83COoQUrWVIiLVp_41I4KqLkEBVdY04YXs4ZjUM_qGzXdKdGzW8I9TXhhVtDC9EFWBMEvdlJWcqahdcMG2Jnige4KhMN6oVvYxQrat9HrwWbpaccC7D1mBlVAaqMSDFVXa6wIp5myd10NnnF1UnyxvEXDoqBkVMeH-xq7fG4qxkZxHBsPsIi28lIsQ8ve6CP87A_Ipfp=w851-h638-no


N-am inteles daca se plateste ceva sau este gratis.


Ajungem langa intrarea dinspre oras in Cite de la Mer.

 

0703Zjz8OG6xeen_XC-fh7KeGoPavtuiO1HqjjO7KHrcLBZcO77yavKncOC5mcAg-2-brgJAk6pXhtSSxDtxh7icStcmbZA4HnQWUgsPKA2_rw3njBC7YDWJEPs5Xzzm9wYsNeTukWcg57wUWU-ufEArcTuPYNkmsE52bI_0NxxJxYy1qkf5dk5gb7CPvejWIznmgOg_3UQNI45EnGzmGuzh5b4lqNEKWRKnwSmOenVsmAzmA4FJA-IIcisRPjr6FtUjW7iV2bEdoAfJ5mSVbA5xCi4xqSEbLkfl8Ja_EXI6Qtd7j-1JM4-gthaQzyh-Q6NLco1X25LR-HnVD9c6Y_jS1il_ZWlVIFco-MifQrcsBAGmaS_Pe4hZ0XoOmJ-wADTPWkQ6jxAHWtFWeqPoviYBn2Z2Vt2da9rYyZB0WdZLoJgLIBSNaejMd0ld3hddqGE0si1id9q3tKtBcbAD9py_9UZfBV3EvPpQnEfTl9FVf7BuLp-0k-jymkZnB7wv-punO4Je0mvWOgRrenvnbTEeEpxoXaMKG1VHpcPQntpytMSC539PW1liFH3wA3QAwrJX0ENfPVgamIuCERaQQzyICh1Nu8RlsiCjCB4QwJbtpXP8O1SNTwF2=w851-h638-no


Cite de la Mer vazut cu o zi in urma dinspre mare.

 

EJY4aX87q2_1rkN3hGWj3L-qTKFDZ8pJaMF5hAryYMZhPr-l0uKLp8-OZVHCqHc6tF0aVrl1pzTGW6-I50jTHJqbokrkVYiG6ISRvKHSjA46zQseT5kwVfk5OmsKuHFZGh5oiZ5uy9hc4U4rCRtMSi5WxXdBxp59g9RVOcI5KvfRSbRkC2tEL5DK225NCk6ZJWGPcLmKzoEJEzCab10G-ZTq05mnHXfJeyD2s03lGwsUtT9s9thGCK1f3au1sS9AuTaRuoAMOp0tip55SNlNlO-HxTFVfyF3CrQeBKkTDDSNR-oFdCvmTP6Q3UxdHd7WA9a_iGbuU7sN3QREO8-_liWPIVcAXZDbJGSFDAad1Tpxp5kdxZGtar5mUogz3sMitQMYZVA5_F-MAQNcmaTBwM9zgf_Kawycm_KCSIlRGBgZmuHaFE7aUyb1cg4HWHD9vdvGXkL_yGyb-NyyvhouI0HLfpjuBZF3iuwPL_r6ZK1bJFA4EfmETH8EHCbB6ri4Dp35PqNr05-H7ccXjfaVccTpCvPti5zTcTIdWEt8jyVTKRInt62ZBtmbFTh7AJ3KJVTdgD1Wr2QuGH-R0TLrjXcDxwk3ZhuBJt12wqoUerbxf6TKiAim50B6=w851-h638-no


Ceea ce se numeste azi Cite de la Mer este fostul terminal pentru pacheboturi. Odata, aici opreau trenurile iar pasagerii doar coborau din tren si se urcau pe vapor pentru a pleca spre Statele Unite si alte destinatii.


Chiar inainte de casa de bilete exista o hala mare plina cu tot felul de submarine mai mari sau mai mici.

 

G64b3-juhW9LnenBHtu8LTHfpvPskTgrBJd2jK6Nh1yjy9abvbqI77k3Bv7eOXLAUNoGTQRwVX67NP_Zh19h2VBqTGXRPhk9nGLBci_a09clbHxCfM-mxaYZcklNUQ9arx_LFnHafQQ9aq6Fnrprc5_oJH_ltroZMzkS18x9fKgwWNgBZgitDnTn1aX7b9tBwZncu2RnPa_MI67VSEzGC8gvt4BiMDHEJKB529ZzmRdSHTy4V3ChPyz-6sH3R7Bx_nDarxSJ5nQXJWTrrObX751536D4BX1xu0_tYazRURMzsAKTUKbiAdAM9jFCSTHVwWU9p7g5wjD46O6UwC9xn4c17gswV2aOKzxyrTz9BijG-haVU5nP3gTXCaorLBkrLsZOCPTtzmUGUvUM5qFrYme-UH3CifH6lWXN9toUlxKmj5xZtUavSRh4fYfFqyvydJFHlKbBH0smcdecOxL38DOnITvB4cZl81MRBS2EY_ZOzA0RbdzuD1tI_pUfC3lShyjxkvxz4WyU2pcEsG997VwDPW1mz2MiBmVyd2QCtzBhq7B_Dzi-KbXBU2XBSUrx2SUSaWIX4Vh57UHwUpRb0zVNvn4hdqRuHjoqtN5iIP1k7uWwdHS8tMh-=w851-h638-no

 

t4AgqgV8VCPbzZLGigaduOcamOOlR3utFysRH3L7hMnSWox8AICgU_Bmx0XmE878JaP1VNPF38UPUlFUwd-Gv26JOdaNSSsqhqY_Bvu7ti2dkN1qjfeuxSCQoHghVdyl7xuJP7nRerBsnEmsKfDl3VGwGAt7MCJCIds94kFvx5BzM4KUaX6m0BiWc_qsLNCXPY9T7F61dlXNgx3iqKYRQHUr4I_3IVI8CXxbz-QYno4K8siHla8OtSebaE0N3hyVJdA0w18lS__zEpwIx1RrRMBdXkIMp1vt7aEtWDBcjvqOxHe--RKp-KrvO1MCYvc40MVLkY4PqkfmE3BBTHhPNBMGJhAzAVlsttHgl8FPZeXzf9J-6vajGtL6cddNx9YUfXYRAM_-5pl0vOELZ7bnVTfrvZu-T3cALTzDYcQCYvtwCEoz1jjaKIVaXwoUy7bmuhCDc065K1ZCvjUsRM1B2Kt2k-Z7l3NxSjA7ZyzP1bcm1nG1w3MkNa-O3zjjP22ojnr_c1dXMYF7vuUuurMLgUH2etUefAm9lmwn5wwxJuq0Y0juMIwt2GwebLbVqRrIW6y5YelohZf_xFJxOb1kDuHBe-35G2lBaJ43_cEd2h5sjxJF9QByZGn3=w851-h638-no

 

WZLWuTH7SB8tZcrKNofpJTMVzEt7zr-TLRdZxEH_DQ18gMwkCFeBcFWzjGl9HOdkGp73hwSgesi8PoeCLkgqX88J5FGkFiMfhuMcQ-GYngFT9OyxiPrnHM9NYsgGkfo6_qyY-NI-QJNL957LQ30DB6dkm11iF5AgFoKANn3TXqa-P6iOqLyjEiHkUB3sSht3xnoO23amZt7gv4MoCv8Ziv5e3Ee3l4eTPma0XgHZ5Vlf5Xy2OukCNcS8csPu7f8GGyuu8-WITPtD3xidtERc4Uh8KJfWbv6yC_Y2zA_vUaUzHK67C4iZ6VQmJC4SgZt3bCCbu7dnTWkxX8Srv63D4hHNEpZICKG7k0gd_Gf4lTK99iVrG1HvNl3cAx3-hmyOSJCjqQxlG3YEWL9lQtJw-Y4rVGezqVSCUGhrAjgIVSKeWvCOkl2JHF0urGgy0x-fZPrFHZp1XMogHNZxQzxA5iHJt5SP7xG1v67B9mF0s5wdeOY5Ecbn-t5A2jHUosIwT1ppncGKgjSkEoXQJZeIeLOvRGa4XK5EMdzCcTvfqHzvGoCdHH755dn78FELu99SfYKjqqP9xYQ31-HQ0mB_E-6kG0YaoL-HYMzxNjBEIwHopIqItO4ZyW88=w851-h638-no

 

VNQbgPWtMXwwSLRwd3iSedRS6DbExHOjqRl42GVDe5vXX5PyuqmbrczrvrzVKUNDuNq0lffLA0gOSsCOfUYd_YesCXLEQsXPV55NIDKIPj2JijrWpG1wzvoYkFS53H5WOTIzShUj5XqkVYHQJvTz5R1FFuXz0ClGZTLQamyjzFHPAnddbOGpc7abEvMTlPIcHQGzz8ZnHq1Ef9_AWjeZHMzzxJSwAtGJxhLTqfopigYjRtA9qYAeMJ6IKjuzUtY8jscWSUHG-7Wbg4OrmKXlCIPKvYI-NWU2WKcpCWZHU4oDye0eJCQ8o6vdVVWytUztM_jfqUXi_xmkDCIDaIevN2DGhKiAkQMyDWXgl0FrJh3Y4j40NL3IHS3gQlvmquSNQ5406kr-mNwy8eNF5HGitQvPjPA-YIjicMG6lPVqo8dubH4j5VKa5mYFDFR6y9k3wWZ7HwylThEVzw8R840raRcxqspan0-dffMsS1X3MKim61tQak_kJRJ-uCoXCCJIJNKdocwiKH1EalDdOaLtBI272dJilebNfRplgcXbwPf-Kfn1_mbvPWwC-Gq1Hwh0_gMy7_6_rN2FkKzm6zPxxQEVh2pHUlp3zbrzCs3dqJjIUkt4JemyD05u=w851-h638-no

 

eQxdmrAEepFROyhI5KIS2YsBrl5G_2WEs7ZRgzTy_c-6_B2Uh3Edi33CJn9pschhUHDt8uRaWh77ERPI0oDTtM_nXA-NTYeQri9cgwfkDF76fX3vc1LGGcR5qzqoAXQIUmQeZ1Z8Xoja11c8rTMimcGcx93CuU7tbu9GJi3Ka5MSSlRc2-oc9byL6cdeqQlWJn9XFdasr5BfgkQDDRpvRfE4o1qpqMZz7yyznSiBaUj7FXlngKV6kXWTr74hYojev4ae-f7lgYsy40MHcAGrWSIdF71lWYGjTDlRJhrR8QTKfJ4kroOfX07PonynaCyg-OxOFDyWnKdnruT3tv5-DyL7O0T8BxUpyCY3_vxLXAyozmfGfbGaftfBf5E_klxjO7pV6HJk9vlbJjg4AtbYwQMnIGNIBfC0WH5e70Kgucmor3zyrB8gBa0pU8KiYTX27ekR7LPgkMLD0QdqSROLYIV0grRRVRjsA4Ge4aXkUOZdIH8yosMj56GS_HhXcG-HwmOhrrYg7AevLV_SrwFrMIjVWh9FAO8HgyiQvyPcRSsrTZ4C5ozF8j0jlXNA7DHXmCnwaPKvI5BbHQEGu0iEMIqJDnU0nw2qEZ3iNlUft9WNKfc6y0hpQcgE=w851-h638-no

 

Biletul de intrare costa 18 Euro.

 

Vizita incepe cu o porcarie sinistra care se numeste "Walking into the depths" unde se pierde mai mult de o ora.
Au vrut francezii sa faca ceva frumos insa a iesit o mare fasaiala. Concret, se pierde timpul si totul culimineaza cu statul in cur pe scaun intr-o sala care se misca usor si unde belesti ochii la un ecran care iti arata cum te scufunzi la peste 10.000 de metri adancime. Iar filmul este de o calitate execrabila, chiar mi-a adus aminte de casetele video pe care le vedeam inainte de 1990.

 • Upvote 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luni, 12.06.2017 – Partea a II-a

Cherbourg - Bretteville - Fermanville

22 km

 

Submarinul atomic “Le Redoutable” (redutabilul, temutul) despre care se spune că este cel mai mare submarin vizitabil.

 

A fost construit în perioada 1964 – 1967, lansat la apă tot în 1967 şi dezarmat în 1991.

 

G77T6N8wnMjzwMJrW-uO3wZMkscaLKsXYpfBHJos2kCveMXDCZHFY1hDu1SL224a6LR6wWOyzS4rzf1bJsitMNC0foJRbDO7qXsfK2SZSB4ar3OoyatxncV3TvodQMbt7l91Ccvm6LYLB544M56nnKp6ue04Q0ptf01qBzHTgSovV-CxPEyidRNt923ItuKMHIBpZD2bMEM9CAhzwOlXnQHrVwQAem353kVGCQ9hNOqcubEcNC15D6_-0m1C9uTQwo27piznqTA1iqzkuejFSS9Wg8wRD0YQkD8luE0PG8Gxflcdh9bTL6OW-nYAnFTKc8cFu0ddP_cz7Z1TydZf1jvz9Ik-2OtioBg9-n4QOlZL3gm9BkvH2LsCBMmdd6-zF_x12vKJrSVn9eDXiF91ve3pUdppV_fNQU9NbQX5YCzlYxnNSV6mnaIYfizSHJ-FTcahpshAoRmzfwmftWyR1OYfaFRQwtOp2NmWcnq8mRjWK2hgjO-j31DMlB8Pk28c7Hun6od1GWBIxR4PVwQo4LUJkngBNFD3VTSN1fQ5mgKwZ99TkzHDGGLm_eaPYA7sk7yNKGo5GtB7tTH32oraAO8cXxdKHqnSiDIulKWOC70EWqFyasf9PeXH=w1072-h804-no

 

Lansarea la apă s-a făcut în prezenţa generalului De Gaulle, preşedintele de atunci al Republicii.

 

kvKHi8-noZSTDqGlVJtZGSyKSOTWAnXJkP5z9OjAzVR_QUy42aCOcQN9CWC_wgrYMvw_lssuGgvdIBUaY_tkgI71viPHKDgVhd9DRMKp8QElY1B3mRK9foH6xYh3K-QXV8SBBGTDdodJTB7dIEaYYUKwQX5KY1Ls4WzH8S8PgNfu6iAZ9VEF6mUyiE0QaNsUP9LcrnB-MoEy5S1zWp6cx29ZzbmnWsRO_BrM4TcXzI01UgYzG-_PUw-4GM3dvkHaid9V6T9sCC4GSIaAjM6lzG1uK9ineGllOSxK1pxhZJr68j96K2B5Hrnrm0rIcprYgQiVaV0inuBVxQRp9hoyhK9KYOwTXJqmW-wFssLcbQC4pX8OefjiA0gOwJpYogn_0mwTxG_YPibElDZGfXItHrHSlUYomeRSgUoKBz30x9p_g6ADnlzX153nfaYmC0bi2F7Eu3g1EHDdf_5GxQHegj6KKP2mL5Ds8wVSt2VlW0yDQVfv7r5O_mLC62uS-9Gk7OPa-Eva6VPKU9gkma1SiqfxXLPxEXmuCGHbcLm5U03Be-287Uw5jt5msNZhxSv2qV_hF0BvqiuWro9WszcvSoXRoVs3CgX7boUyRyJVlTULLkJSBGvragXS=w1001-h793-no

 

Datele tehnice ale submarinului.

 

D8m09yLjYRWQ2--R1aST7RHvFq-NCSX9Jv5zp_lpJCtcSfGmGpriRtwihdYFU32Dg3nfnPBBdJkK8RmJE6bH51t-mkrMp0GhYpdP1cNXHoyHjQ72UhRXm_Tj9o-IBLWqU1Niix0LUKojzxouTahbv38UeHma_8Y2-zj2U2WNANqqv1vy6cdCd8yYJgf_JK8gLEi4pEayZagJI5Oa8xunmlMOI97IN4NKM-ckxe-kHSsS_SziXNenF60HIr43t8m_pktipwBXCtqfHuRWY7S-EyGuqH-e4MBSaSTUem4qSEZKPVHcV8hH5Cv8DTtzDvvvfIJ3DHkGCGmil3Bj7r4B4_njZr_ul5kJ6RPHQRjPInFS4CCbhzW92gRXNDxiYnUvI1tfXbISKgGz7DPHxS464qxI81YGz869KOCvpFUMEw5EvaYlqcovICVDmTake4IVl1fg477YirLRjouMiwKhp27y-MvCJJjl5VLFFRXAgmzWtSaauBipQNZ7CKpCw6JvtgjO9Cx8x4KRh_pxxLpBzt8fZD21rYpQJgz-8tTWscMZP-STJjFDbRLqEiL00YVowbq9y2EII0c7leXgqP4N5kjaB7-KdyeC5h-ppLdUCaAP8bsJI-V48QeB=w1600-h740-no

 

Cam cât s-a plimbat în cei 20 de ani de activitate.

 

KzErWZY8D5cLwZCuWL6FXUgfrSadVLc8pgjfYqdPBgg4HMpUS5LjTKkTL9mus0vivSCeOcoOWi-878Vf6M79EXXH3FvSkmY7eIH9h6OFutqKOMY2SxSqXts1DImnTFCg6l3JFh1EPQYOs0-jCUI0loJ79tDcp9eXR9EuO1dunpvpq3v-P5s6kuEaEv_pahcDcHKtQocYwuuLOKoFVpPKLZbupcCMl5w8yWBv0Nc0YCfCXRvQSEowATqC9xSfW703NLRPrPkI1K3JXKT5nSkfeyeWFUnKdzohRpZAoZr-huCs4Aey51IfJNV9p0GrWq_QWGUVCtI0jJRl7eKH7ZL0xcIPd1tGXsEW-fn42WdpnLKzU22qjb5Vmnp2Hk7-ZBaJ37dYU0_8LaPe010KOhwjmlXh0v7PyT9JK3MCebJ0CzX37C4w-EfaNOpCzRd3-nNCrtZ7vXyGg1b3X-waAFZkiR6RGNmroLCMoNfBRa-s3GxqhsmEF6ntBEwdWSnEOoPQAHTf3iKPtyjFpYER2dfxwLrRd0zzENnam3WR1LZvljHCnvYsiIwE__Ed0ZOXQrI7dhy_bzwxjvSYeEGT0m20QKdEbI-2DmgoRsGRbk9l9OfJAuhgHwszzBx9=w1477-h685-no

 

Ultimul drum pe mare al submarinului către docul uscat în care se află şi azi.

 

qnAO0EATzU2EsVxGMR1YtKJMeahAPA3_X6b3opbfrWb20lFMbdiRmRlNo-h_MCgDN_GAPjpf140xMhJ7wza_DM41qaFHmkqJR-k91wj5g9oWKGL4qcFVoifhzXtj_XSrgLlg2ybEFsbbvhZHt2crDALC9eaAol_FEB-e7Enmk1r_1bB7ogVsy2WgucQ8sacVeVdZFuQHKiac4rWJ4XVruvv3JUychqdhcDIdmArIhMSUWtGXmdhGeZeKwi3vf8mAHk5NamIfb3Bx7kFpPQFCmUxcRvsi4eG_dCbyVxhxv25jlntY3ZFCipj13NYlC95-DK7fAaMXI8vvLgsGmZ_3-rmB50fpSF_pnWpUhw9x-nlL_Nz6d7rR1wxyfxEhmfdE1U7ACnYGNmOIL_YrN0q5Ysd-3neI2XbqMVRTmzSVoLV3Caw0FtALGJHujiOovqNFL1o55BvF7eHvj1qq5coj9svLiDmBeVOlHz7ExxQ0PFKF5_NKsEWQRr3bZFncxVzuKpqVLZeIC9jUxGrxw7IqQ-kDVMVRcv4lakESmx96d7aeMj_YqzT2PxcQOEhsIhoYqVnTQndlN3wu93iU8If18k1QRLygrKm7X5TuDvFC4ttaU2Kr7rbarYBY=w1589-h649-no

 

Le Redoutable.

 

jQsevQkoBLv0MdmgcZG2y63wI5kCHht1GSsyJ_m97Z9_Cm0hkMC-s0vgmerGs7VYBtHvh2_08n88uD4Ph2klR1H7TBzJXQbG0Qjdnd-ZVNVZVJlCn83859DeId4ik5RDWMrkMyDOP4oBM79RvITew40Yej5LqXmXTQ6wOhAgRRBPb_OTaG6Bx6Ewn-RVFSqzhtKpTfGU9CEFQ26xwfBvrgBI_Lkj4cdaj6EJKccyK5KSGOiyzCgzGWNhNtOeddOXszfvkWKtMrrWPVfUxT_p-dvn7qQFTiwGzvXDOuh-oUhRl-zbcUs6H8e5Zzma_okhfuiYhIiJCpziSpfi5SZIFYW2sjq2NxgQa60ZH7qOgkvyfYJt0UXm_ve8TWkY0af5BKH4dsShaCb3tEt2WRyse5cPAy2fzkJPdFMFTJazHvOt0eDFFBeFqQ4TK7DuKJLzLcU9TYHmrY17fxNaQ3vkweOofh4f_3KOxa0gFhO-KvHQECLR7Pcg-BWcOAVDjD-2MXKACiADay2UIF91GxBaBaT_48Qu0QGNrgOJRWK9OhlslhrUjW0OvSeZIOWp5wmIZFQBVh9QYe-nUU30wsMYQm3JOpZgH9QPCRKg0s0-uCywxB3McIyjds6H=w1072-h804-no

 

Începem coborârea spre fundul docului.

 

BT_Tp_YW1wXHcKJH4G6cwLkjtHqMDp5CHeA6EUQiUtjOAg8j0X-a37TdfPmYCMhLhzOphL9WLLFGCaQEHzghcXUsEglUGoQGaIfdRk7ft5fAa71lgRXD-nhb3H_yEhj8aVMz-o8FtBDTlIdmDzEbj5e1MdINrbiLelAo6HUl8T8krWch2mKh75hrAoLXRR1lDz-B9qeFs1I7ofyduaZrrC3fBhWum4nFizyZZE-d3s9krFC56EKSA57iJqAGjU0C9FyP7xXXsF7F24XauaYjPbZYDxh3DLA_u829n4qx3pIn-qMUk-AmqODbyQCcu4Tcuq2tyf_KTu6a6H26s9xCbbcfFQFo4xSH6V2eWa5lSFsnmm9TNQ55ffIwlSSUftMYKAbfW6Njayud81yw05laecOIqWeTEX9c51H0uWcqSKQh8nBVCmSZymec6s2f_r9j0Hz8Py_y_b1h9imo6fc9jX2Gqb9-iZxFejiB1DX-N3D6SGbOsmle5H2loPKrPlyGFi2lGH7zh6BJnEUN25636RKfEJtJkaGIiItqit40xXo_cRGDAQPMp6zZv4QIgf2loc84kff_47v0NFiDxTb7vqHmAoQo3UbhVIPW2nlnyxvcovxV7SdrWCAk=w603-h804-no

 

Botul submarinului.

 

ILq8pnEZFf8KuQb5JxS6Pq7Fj5lwK9XEkUErleqT2HjoEkRX17t-wA5IUTXCQ2oIoHDV3oXhpKqXLhgdenYt2P_a1XF28a74nyVPe78aJe1O06sJM4D4mC-XwO0kWqmgl3BfnCy_ggw_pSpWQGY9VRt06wU4smd0X7TLOIO8seIt-L2Ik5i8zaneOWJJ4ip_P718iJ9SId07t_-s-dk4jSXGCDraE7F-jwjFm7akWThPHqR5BAxQFKbclS2-USzC1h_xi3agwCub9XYvcy-WMyVT3EYzUdM0EqyS9hTU1vJDBSmHmpp_Urxr1Jo0x3ecj06W2XhRXlJcc0JQz54y3a639yGVBN5y2rw2XVQa_Q0ZI1Vz_6L7nDTcm6-oLU3ym4FzujnlBDR_4yYxA6edBV4OtCv0OnrlhbVArzq1osfz6cTsYy5LEl3radY5NdzZlwv07ioGnMB0NQOFVB-VLZgxnm-e0CECPutZxmeGo1KtY-vRbKRCdpSIHcHaO4N5SpWBwGiPttf1xd0eOlRX2JDREQNppptDAbidVg2yFx5znDzHtFgpd5PPxFso9CbPev48xCyZSbOlmgfMXaKtlDsctMHWYDMpgvr4UelUVYXeF55lrvuq2opj=w603-h804-no

 

Pe fundul docului.

 

5daPggUS-RY-3yx5y43-UajFu8x-jJaxo1DZsFbwLmxfRZ2rm-0jF1Q5hC9All9h8F5xiy_SruOvRIIQ4h6U6RUhckp0HgFtmFpWm8bl-ZgWZ2Mdftz_i7lkXQtbOlofwhIu3DUc9nHDBCrnZKXfdcGB0lCkoGP1N8XeQ-iY-W-OvXA43x96b9RlBXEqgmZ5DhXbfXTBlF7AhN1u4VQK9xGsWc2dVIYnjKgKIGb-JU3GbLD8u28fhyGOg0XqQ5Ui04o-6mdb0Ro9PlgRjYUIOwGqR0FPdBwyvRj8b8MmBR-4regHQ2k27viszzH8BFDoYyCdQtmtAHl9zGNv6BXOU3ia5frCrwQFVIX9r_ZaCzFrmwmoLTeUmISTNDU2CydS7G3ivPMnSGfmgEmxk5PB9FFRNbglZOtXRNzd2z6PbutC3wQtTnlSMz7TCdDwsxAwGvFpFrYNVS-4B0Gt9RBHZvt00rldeXreuLdKX3T68Bce369lB8N9lYdH0doG-kF8vw-8f8KhnIuQv6Yq-uaJ1wQDWj5GibJgpCXG89ht5McZK8LnZYtLPfyF0e0AYNVKHQB4R40imCU6I7KUrvYeGXspBw1q53XE7Qw5JYJOVBeW0ds95Gpc0HeL=w1072-h804-no

 

u-f0jnL_Dlzm6H69GJBOVLK8JZrGOOXm0yFowW1Hhf6dpJWguhswyGp7VhLL-g2-qDowHgwiw7I6VUsdR7nzvEpVRzlUSB8yEKbCnydcOJprj7oje9nEq013vNyI3ajnrriH3vuLkj0r1zTxiMd4oUU6nkoKgNl4OZUbIsw9TWrgoSS9jCJgWPkhyM5G-ZZi0H1uuOD91gCtMdsBJVkhSiy9GMAlpiEruDuEejNWZJkOo6UuKlbWEXfmC8xcEMk_ZANaQje9E3pI3LKWc5U0u0eenAQX_0FgVm3OkfJQWfTtsAVvlq7vTS-aP5GyndiMjdKmNvlPZlfC0QBxB-4Oqx4HIkL5HcwZvlzTY9YE3FW3dUuPcJXaXA-QBq5dRI13dANCwYOnE2MI82goj2unwg4HzfagZ6Mz8cudr00JRLej0-NTqUhMT53dNEk9hQYPGe-EbS6s7ZD1HdkQ7iC9mDBp16wXpcJq2FEQKFIMU7BoZrSuLnzonpQFvneo4UUqUHaSRFk9-Iuzbn1Ihcq369moktdLQY4krwhXlJCy0Uo-NR92O5tyi2z1XvFDkNZH5BJdIllX1-B6JaRcSqnMUUIJE-SOenf30vQystJ5FGdZ9MloDPKAAgrw=w603-h804-no

 

C2si53GuO55SQVKQ3z_P_N3-4NoBqqZBjMwbpOpVBc6wflqJB9rRpKGLoy_xbW4WMLSAx8pDHMtiaCO80eNeLRciFvJgFGCCd6PCJGuHve34I3ID9vV-bEo-JW-AtshXy_fQXluvEvURRFz1TqxDMQb5LQuYE0f2mrCL22Mp13xpheOV_cB7piEJPytjQzh2rdQHHf7rrLS9zjnbINp52DGWh1dWd6FQZnbiVIoRn4u6Rv0pq8ss4RmLd0Aj49bcEpTzzMAvgE71Xee7GMozoW7-kYMGW8SvBcIKueLPuwOmStxDG3bLamlNvvC9e2lxB1kOEI6uadnIwapu5xh1pEnVrFZGZTDqKRF97vCUCqopNovdSK0WoQIB55l2rUsIR_GLEWADVy8tiRguPiQesEcGXMLFbQIUvpV8n4QkY3_rbL3TeR1BdjJIfkDRvh39dRONL8f9ZpkRi7prFzNxdNzqAjcjr7tLNAnPeQ-9BE2-YHL-Qp4GW3ws7H3Uc9DYXRblChvDNa_LpJ4RqidL8nxzAiBOrdvEngv10u_FTB32dNnIIMk5ivOV-jnv-wrCihkgIv853jwQtLtoJRW1pUQtVoaZ3g8-3sQEdfAhDw1eLM1mBrijIZG5=w1072-h804-no

 

Elicea.

 

8fzzqgNtFvwUkzwuqcaoXpHCMtlEYhRE3WK_9U_M68MgWli9IhfU1_4gf5cfa4dKDCCPRUjuwiRHBk4FCK1YoDMc21qyXUJlBLkj3eqmua1eNN1Jxch1_t5EQUcdpp0aegHGaxijlblSmE0hWa5ER4UJDMZaqhGMeT0Npsy8evusYCMCKM9GvBt2wTyQD1-uzBNkCoRUkcPnGitc6J1KWZIfYlmBVu0BbxftPQRzYUvoI2sL-whHe6yUJ8X6hOgg29B14utFCjym-i0T-gKtlYuj0VkATJxMw5dMCyzfGFKzGPsO0w0QF91HOlGl_nG2zTiK-YGwg-f7nnwYUnnNu6VvEChoRhsA7gR4CFE0NEa6gav2fpApRaVTdA4SsdZ1_nWBHHSZ0chy2PgtVsreTq71rnS9Hi8byVASUXLb3lPNt6hrin0OH-wU_NhBByWdp__TqGYw7AWYBRAHORSsrqzjKG1lWAD83GrkQzwZDKpUotGRBXMmN0eLnSQpZmnr82YnyIpb0UcSESLdOsgdIhqMcjxS46QWskfK9NEJ_D3ZWeSDFnZKPMUCg0_0J1Kjd8AwIua5BkdHzQtBGHjnemsIBJaEri-zclcQuBKTfUVj4Yp6Eo6Rwrpl=w1072-h804-no

 

Coada submarinului.

 

cPVPCh3x40NU8tzdjTPmS54clToUYvlFDggaxUcEm6KpaAPCqbC0rjoHZTSCHdvazDUGG68-R1R3KmFsYFUD7IHmqMwXVTRcG9ZIhAk3_T6wfgAixnIynisXxbrHJPUU7NgDznA8i8zHUhitbD4l6VcdxKf1GdwyqhffNDk20WZVBvmFCmN6mW2cXBamDdTyYmqK0k3YAPMEVvF4U44VAq-BU7gQTEOmmj45j1sWO48dAkVMtVRwNcQzWX9NxulQKElRXerXQvNuReSdL6F3prFDjHS35UZTjQYuv0iqALZZPKlANafyiXGYincVWCYNfCksXD297vWwKwWDOvhFejxdVnLoCaFdshZOhhH2KSFt2kVxaA9nW2sbWX_am5xm_UOqAcVSyjHTbmAzcGQpP1lt2IuPXbsQdpNlKxii4BlUCi4Q6lMpDPYmQ9lHC7lOyyzluivTf8ez5RZXoDpjgPLKSqvQ2wLVKNTJWt-StMudpQfKfwh_MxosGchTxB5qTt-0_HNnGD0qTgFwLkjLGcOow3y5ADKhXKubcgFoIOzgoc5-7edSR0r7xq2jiLGlo9Zh_RSDdl1a_mJhb_-UqbSGFLWaUL81Pg9MLCZnS72fEhP1QPcTHTc5=w1072-h804-no

 

Înapoi în partea superioară a docului.

 

GmdHA9kpWKJeonYgjRsoPldd9Iu6vdiHEnjSDAvyJXzeYxu2WdakuHknFkj5-qZJQ4mf9_gGYTPWFopQ_gMOkxPSvktFsAXAERBeVQmo0FJ-zN-DZrzN30lATwVF526qGbdtZ6Zb3XBZOWNT4xwcawTHskiHnqNyDOUU5C4gE9oYJGb-RpG0BB29HCSYh1pt7GuUT0mdkOZm8R_DEq1bz-ZzCKFxL0arj6x_9RttYR3ufa-0_PYjeuTkjWvglhnVBz0tlQ-TFnr03Id2zqPQ0oNQgctN8nSSdJkFWQN25ExShJEygJTDBQPsAWj3szMK2ft_5zy5RY7WQnhzJBFKYX3fvrjgHX_tHUL1C1tx2Tx9PuByBcUDLkn17MCLJh4SBGOA0dgDZYiDswXkEV0M4S8D-vXkXbSTtuDbZP5Nofcb85vcxzrIMxIwuEnCHmRq28gMWNu90sVd-oYNd82P2WQoe-srnUIsBxmQxskIG4EdOzRYk7D7K5inEusfc0AQH_3ALCPUxusFy_g3izNcpE1Sy0SNq1MkPTWX5aBD29aCrXKSmwFbFwCXQp4V22EegCg_LsKyAzpo85EuLYuTNhzYu2QIAU2SxqTiy-gk0EGeVqwdi-OdRBCU=w1072-h804-no

 • Upvote 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luni, 12.06.2017 – Partea a III-a
Cherbourg - Bretteville - Fermanville
22 km


Prin interiorul submarinului.

 

KUhck2vMDGBtN71fl219sj8cnc-HBlS9hKJ0ePaLfdczF_BhL_GLDPy5VSZwzP53qedTuHwcoqNhoFCmox6uRio84m7GagMlPlhGfkamH7D35APNC06C1144zcEx2p1ajTKuaOjRhFxCkEfXMAaFR3CLUqUXJZiaA86jFopq5EuA82r0CXtae-9OGevKa9wcu1mzJuuOCCWBtexzbK11Rkh2Ob-A9TTcILDEyGLVekVGk8LXHkKWncF2zVYR_OHHAR3JKbR4c8TsLO89YjuydUzBrWj1I-DUtZA_-kq8acVHHoltzrfsndTA05wH9VCsWSIdie6l3KXblXj3V06gKA8vc2nihJawoBvNd33CxLukbx4A-AFCAIyDhMZPJxsEWOOuJs20vfJj6NTi1ZIso_tzj0G6mzeCiDSyERWrLDYDZ8q1xR700CJ7IaUsM6iqk974nLmTXFnQGAinmrUbwQCepknCjoNRPbKlUL480sM8uGFoIdRWIWwMZtuyVhVBrHvPB_gvIgonPNCFLOFb6_xh34xn5lc_lZRFkQEjxs1KpjOxbnzQg6_TxC_QHbLKPSuRuX7HjfW7ZHPgDzJLV-XS5VUg-C2aoXDLMBVhJIeW3MW_uJ6WEC-A=w479-h638-no


Camera de control a sistemului de propulsie.

 

MPsA4TIQTQaGvX3AgBk7pmUROhugHWORnTYVZMpzHkrH25a5kM9daEX77ZzyCItc-uvUu0Cf699_d4ix6_6yVNqkVw1GOJNPL0od4h8bxWuLPodxk22ofpsWSwZFzxRBKO_28zZjfaXrL7_jarW-x4zZeyihywrd3ITfH_mNYGTRIcw1EfgdWJeUQkXSRt4NboTci_6uOaaW2y8bswxvboufYkLf3ZeC7mmFmjPc8g-il75tmDJZCweoT1BNXLdNra1na6j4la1tLblBb8sZGEuZn33wWGimoA2Y4ItEnhpd1_3QL5EDwdbBUG5A3E6UhCbTth4nRqpswDXHXblJZOOJycW4p5QrJBoI7I3ydQG9uR_Mv4RUg_H9JGTwhPaDcvq11rLBeXRM_6hrGgfSdChUCo9F061Nmrax2jR1fDdmtRXw_Hvp5dFAeDvdjfG86l5KNW8VjyLdFt8lSu5a2SsNx7zLK5r21MArj0D78jGiL9rPsiKB5Zpuo4N_ep2cdtxl6Vx6LLe2v46jxsUgt-BgPJ65PoVhxh0pO2QwC2lNMrZTTZ4ygrL8WRXLzE07A01j7XT46jrp3lHK5MA8fGU3yo8GpIvJjD1StkmkcBsZxKI8R0jEamz_=w851-h638-no

 

gKF1_xQLomV4hJE_1U5Dza8PdfgKVlOXwDRvZOMTAF603SiZCGXb8__Mr-oh1H2idFLF5srAMulBQg8MOHg2Jf9VbYhop78VxiXEv7auZfPgBh3UOv53BZWSAfIDKwZJTlyuplVFS3T4hfh_hpLOMdhATz20hlF4xJ5vD5KwwIHpKCHFTvebq_VOyb3CX-Cyw40zbu0FfYJFC3CNxqPf5B8j11FMGTFz8afV83atwrmB7VRTRjQ85DDUXGXEMhfwnu6pl4itPKr7bIc6st_YVAV9UXrKICSqfWR37feiMHDcNMV4YNv2bBrKMXHIs4dez7_xwtAGzuf74ccuJ87XKqdvI-BZKySdIeXHbSK6qVwh71rmRQDvO1pRYJ7TAhy5vLlPuUREUDzV9y6Jxs5ojwrcFQ2IORw8tWd_WN0onYRn8n89nEAa22uaa--KZxf67h6b3tpqvfvSVCezw23jtstGiP6U9DW7pwlVs4meWLqBbJZn1a9oz_XTA-_KN4ooJXjacDMzPtZbwP5ZlcKA_QI88AMEk731dVL1QtawKzYLPrY1gnJry4i7kKSKXDB7_HMIGegqWw9fnw5mcbeEDfFJXMg-AejTdRIFYsJDjrSZYuZiiI15w68R=w851-h638-no


Un culoar.

 

nMUk0cukdBbPPlttIrgBX0A0zBxXHc5_7kf61gX90rRiLZ3HdzE56q-1dGp0SQg_iQoyL3XNHeaDlqQ1axm1he7wVutinTK9R_tCVO2LNKbI14F286WbuAEKOOEBWw_abbzUIMvhFTFsiv2E00AbbX6nrxkdtVz9Q8rdmqtxZ8mjQBJdd3R9iCkMYIfzQ4Fy8MuYlmN5SVw95YSq6qPQmxAnjE-1EMfBc44-xIZYhzZ1JhTKwu0FE4Mu8YYduDoZfW3cCqIOlLjYwQwfjRQSzu_PNM9eccKWjc8Ch2TUmD1QfsRMLNavyHDDIWFQNqlCdYs67xehx22AR14-QDmjDGDpjykFAVmpP-UtTi_b0qfMLDzrbLUCBtY2bhCJcslkrsuqOQnsNYBWxeVWTUBJ18trAS6OAzFQXqp8oQlP-lRywsAyvgATmLLjYu6VhZ7TOqH21bRN5VOUEdx-5CbTtrq9N_vEjTruyGeG6s_Dkh4OqlmmCuphDu4kBkHKT9imaQfzPpyqSJcmtM_3oXQ7JsTUziczZVlto2PwJYwZbn70vPsUOoJ3sR1parTMG3BFSjKOiGA0MRpT0XQ38bzbI4gzUJPwoMTEJn2QhwZbc9Bf0SjFRTWQk0Ka=w851-h638-no


Periscopul.

 

i3qPBOsYBRqO2-KnnnfwM5RktTR9CQmfoex4_-FNcggdGQegxhgpuLLy-r_Y6MyBJpa_qXoRRJ4oz1h1q7Csb_Yknycg1JiHzAMlbQ9eOCUjQziqi944MzrIOhFeRBBBzjwltgjHPndrC6frEN07ZoTrp9eXJNpKzTLEufonawZyksvHScR_J70ygR_79Z-E2xMb2f-yHy3aL1iDLNr2c1q-1G0VEbFSAtkpljOkwzZ19GbWQs_NFiJOiMGpcE4CmC_RzjMofyPxN5PO0bfrs7Jh08UrP35T2Ic58tEvQl7_CRWA5ksRC7sFNyznBb8H9l5eZUGd2ANngajMGgnrKThTi69QG4pZUjmYmFb41zlHSpBFsPqSilQBxI6mLXKYCsgqFSLoIPRzzBCaypVn-ZwHGK56zw8eUlGe0fo3vvLnHGi6Hf_KHawLKHmSu6xCLp5RVIWUtwDIy4mDERwtssfzbQQ7rtOEU45EL0u7995bhROtRYOuMUdds0U1X8k_5DCgFa0JtpqD1zo1aYK7i_OZsXQzHCkiFOzee1ZAIWmZNwPs2gXX1ETsHVKqP-ExwvDe36TfWB7YVDbOz3KK_tBG1Isg6cVazpcuC_VJnD8iyWAH5VvAlQio=w479-h638-no

 

Postul de comanda al submarinului.

 

ECS6TkMxG5zPaFGY0zQUS0C4YcnxMOp6bnxmDJrU-n2Fl8knnKkuFx2DCyWlPnijZzkoxVDpicxW-sGOjK5z-AZoO5-G2BQ8E47RLGVlIAkhnbs1V03HCZqm8DPMTHRI3j7_k2Vwcr8V2Mh6rAFISI1MXYqcvK-skE2AwiMAoopWrThUdDE3li-evtDAIJCy2RgQJqsA_9qtKpChC7BVwyPmv6bUQYGgGDzVs3v55gw-QqnYZhTIAhyh-18T3q5TDQkShRRI6UVIGJ9vOtOtlTwyKYxKNuV0rh11B8RMq-Iox4TYl7J3zf3nR_pgcuSeTU_Qp4ylO2MCBsiy9Ak9XdghOLgAyZ4DAXON5nH76jGGCVy4EdSw9s2JzD0QotzHN970TxJQc0Cvg7d9hrQsEd_DWAZXdzMWqW1aQwDHV1btDL6nqLww_euAt6tj7Mx_CGexjFwnb3jvenNlbD0onfXMFW3iTUmgukiZ-YfCFVKBZIF6jmXQBTIjKQb2OTeaxSBLpknyb9--encSHZwO8BEU84JP8PwBis01PVBQRL7_kPFxhKzjczAVFfW4Oo8quSNr0mfmNmdHmw9KxRvbxbdVwK0hCzxiNLBB76BlBnfsnALej2rfFYkl=w851-h638-no


N-am inteles de ce in zona comenzii este tot timpul lumina rosie, asa ca daca poate cineva explica raman dator.

 

Cabina capitanului.

 

vwWGSut-c8IGnVTeIvobT552pWe3NS9gOT3AwvCyV52W1t65eWktrQnBEa-db-5gKbNCCRkyxJNzaDy30KkecrsX4QP1A6884eQJEfegef3Dij_kzMNP0lU9mzuQUcUOfG0d3UxRrx_Y32RsOaHIkKmtioF0PMsKw4bhE1UeMTjMoebSx0JC-B85w5BOBuZZpIrEKGDQ63OAUdqi3MhNnxk9kwTt7QodR6cITfoC2vYXCAS5nSMs4ML-jR9KBxJD8pP1g6s4F3Y7KHu36q44cJv3FVP9PhYwtnI-q-dWBsfuh0djCm95VmL9nBfAIDbahkt5sgKmGH2nGSQJtyHL9i7l_8HKi642gOZVbQ0PXto2OfY3HdxDI_JgVmrzDP_MVyDIOxVdL_DQVLa3f7dT52OBF6iswkHhTaS4xScPt96voNSWlsid5vIPpYTAnZpm2Ih5e_299Us-_k7hRuVDJvI14-DWsZVL_SO4ZrZoawqxrgHSeyZyfZnD_RZgLI5xwvBtVqZNZlJkgj4mS9sDfdyDfRZrbnXYHhTuh8BJRafPtZtJCAN3AwZay8V0lk7RqRK7V9DOd0LrrU5kBgNw7jXX7AM8RgGl-7uN88yEGxnxEibAJXGu4d4o=w851-h638-no

 

DELRQKazqT8UZdfzLQAfqVKJCFlsc1zWVrO88hnwcprAq_vJaMTowcmbr0yroV2kFioxm4uLYL8KqBaerdNQ8zsO3NDB19ymxF9NxkrYdGljC_jLV_-pR2guJVLKazThiHkSvB5A7mF-iiTX3501uUQyfMlVJA7h_3yzsvNZnTclY2D3HspzKv55I14GdUKt7WnvV6nmCqQ_dR0SSGrj0iGtoJCB7b1InQB4ClTUlA-xu_e7coLLilfAUCCNE3n3IaduKcccJz_uR01dUsVppktFtc7Dj0mrCad9s8hL9HT1IuJ976XIiS5x6D8_0GKwAXQELhc4OyyoZoD7S08LIF5mYORiLCaxU5-1qwXSbKMW5x46QYkH4lKaRiFm2gjgsDE0pWYSyQoeE4n1h5H31gnKszfUByPNovXbWo91zksNULoBMDpfD_3n7Yd3E96v5560eKNp3oLfdm8HgJENRU1LBe_Zc3bOm6aAFR7VEsj4cKI-eKZznSTggJ8spCiep34dS0k7e8Sg1b83G85CO6ccHJuOwZ4WHh2Ican2riE_ohwxL3EcObKWRtei20XVgs67qY-71INi5M5fj8j_Im_YF-D8GkynANpQOZ44JpYj4lxZpIjS5I-n=w851-h638-no


Camera pentru ofiteri.

 

kJ-y8iefZP2JoELVrlOccfENvfGhNLsSSzmWxwDVoNAJhtHflLxwYXsmrJ0d1p-lC-He4CecERCngAmamTZ6E9guyOSRRLoIKaQ5fFS9xDQaQfMamOAm65eLRZSfwBFcewiaTMTCFiWIp8UR1K6NpTlR4YY72k4qPjvA7Ae0yk600LBRiMp1FynnRBgKVGag3S0zZ-XBifBc-t3Xa6PFjf8p2AUSn1zTJGtC1Otb_J2lDw-CTm3EqQok-YpKR0ng9cTTZmQlj7zIHTJYdrj_oLBgUJ47bwvr2TjDPFrFUSCKwtqhUHwnXkgswLCMNUBqztdPxJaK11z7pFX85qXvv9i-hPyqjoXuZRqU0xpklKfJ82Y582stEICvhVAnRgCkuHP9yD16Mrvl9gArYGjjuUeTHFrZr3jJMd6u4m4JajBU-r3qeP6mrZpMPDeTRwnjEOHq8nnCVN501R6Pgn_38VhrZ4bav1abN2bBdwkJrKN9EaZKartfgJ8lq5L_X6bVNxCR_rNpfR7SrOqDUpsiTe5OfGHVqkYSu6kAsTl_BQaFY7N-HEB1oVySExR0iFWVAJCy97pkSMgILHZPX4-pnVa4Nd0qXLrNegJkGgVwQNt05Z8Fx6_BCBlX=w851-h638-no

 

UtHUwi8AAmkhtJHMkGyaeNBdQxm9Q4BNsXpcgkUMat4czR4uoAoRfRxEo1gKvQsAFLrQv4QqVuFsVXgw_j2lNkpp-6yZ8dFs3ZZxENmVfS5cN8YGVtuThnDLllksjZJ1cgvo334694GvvWVJnh1c3hpyBMfoDbxchYW0G_T8crMVkYs56IoeSCJLhDgWOpzSxvMZWwdB4z0txJ0NryEV3pMmeZhibRxZDUbIixZ8IS6Pgzr5TjlvSPIYt5SfUZI8aU4SfBBDS6ndQnbcOvz63E743AT5_s9HtIyjtNl_2rbmTRvMHKvhPiTEe83VGLTJTmUV3gzTSRvL4yEbKAErB8EqR44ncYW-X4q5cQK5xlfflfh1CgUTFZsgffCUOy3mQSsvQ9siFuNQ8ln-kpr7cZK5Z2zxXTZOxcNQEd_UaU6BWZwM9b5yKGUBxIWdkljWyP6nuOW-G-Isu9fqxAjxw5xIoUBBXmWHY5X2g5-skpoin6YceRPvzNwILSG95gPk0ckN83mb7f79ToR5Qt23X4hzDegKrncXrR59TxtqieuxoACrLqb2CbEfgJnyjSd_6ePxbj_oDmxxf4CUsi0SUwUJeOu2z8to33Odoo4Ob85qDMNw7gPTM6TH=w851-h638-no


Locuri de relaxare

 

t3gwQGqsoG_JX1D4gQi93dR4ZJNRSwO73Wy8AosgdIfMLBU5jkKEjIdCrKmQy5qisOSsciM_r-MJljYXAQMNkXsnNyREbcbPK7rrZPLYYZm3lVhSWbV5PBA-F13IXd6wvDqHJCyB8jwoKDiSBswqrq3dfOYrAg4-HffCkj6US260opL4RtuHA_QLQwJa3JiODXVUdMNPaZmkF31EE4caKSUbDmCTtDCw5EZZySrZw2UYKNElsfnoQL6Bkm6aCUyQQI5Vqk-Y_pKzE3LU9Ip22urZ6Y_HCHHkUJtnKpm6N6Z6ldeuL7tXDua5iPqeEvavN8L3zBur6bVI3Fv5yNgaDtV22HkgOo1QwlmJ6lApDVyzyUTRllexDIwcB6Q8kHpCffwgXWpxNUZkHjBUCpYlAV_HKioMqpfrUHprgQy5iCzwBsZvBRYFCNxmuegcixxFlfUj9FqEPvZ9-Gom7UYkCBzwfIFLHOOMiYh-sxnV8euMNjVtN_fmbvC9h7beN5BEr5UYUxHX5nTtHl3alPeumfIKmDXk31oiBhxdO3yvpM9OnOti-hpczEfgSB7ih5yd4SDEqY802lpc6299--UN0KZLGGj7y-DmiBg9k7-BaBPT382y6AcYaYr6=w851-h638-no

 

jBH9vPApALK6Dn_9qnaas3LVJV1BiXMft4gLnBnPWnkxqaS6At9dGBMpBMaN1rHAnmk2sljC7qJrxG2wMUVBkuf2isB0lFCfKmZ0RwcOsO9oYzXPvOdw6IFOByRgPMkNSQL93LrA5GOvhDh-wNPrw1WtLqG4JaLmTT4xSaeQm_Jk9DW9pSgs8B8JAUXIoIRHUcE44zGHaxsNeq7nEodLhiH01cpY37omdiAx_OGKAtwbbuSWAtCBlzJI2kNF7Yi2MDKIRnd8OQxC8wWNWhi0ai83F6GjJrKyTn0IPN15mV4-uugOLR3Z4jHDoVC8Qf_SLwPWq8iq-6Z3-yko5tC_h2qsHPGtSV-DBqQlflsMBetLkHccj_DfbmN0lJyJcFgRkRdGZLVPAkVtUPIZ-cXMbKB3bPPNAIymzMXkK1ynkGsPOYr--eFJ4pdDwnMrrBuuJSFhI1TmuDMKiDEJirhn2q3RdSa91KFIxkBpmLzymnahuZ4FmKeU4j7LOpMvZhzyE-tC5semhZ4mqxe570W_BMT4nXA8HoHZO4EptQ-_sDXgmwbI4CeJgG3qVzpKdG-JkKy8Uv25sOckYxOGH_GRR-XfWN8R4odMa9Lak6-zo2i9Gr6A_gKnHGdd=w851-h638-no


cu vitrina inclusa.

 

IENLCVovbOfOP8JQm9GONdStf3p78t1_DmlQgoM9Jug7qZy0n-BvYXmf1DauHUWtt-4kKnteEKei0SrNbRPKeAEBUPNeZJD9OEIJFXMw3S-lHpIrNhXqo_MHvYp_6tEdTRrAl7qrjJn5MLC4ZWeVQtdOSC8VHM7FSP4uQv3jr3CRJ0s323ne03UMuD9dMCKxhaNvEta8ZzKHSmc5lbfqEzFdP40Eg3Kj3waydqW9tD4dh6lEqYHshYJNclMtkmvueRYmleosuRI4BQBr-syDQC845GYUKrqJnxMC-7IVh3yX8aKzhh82Zg7OK-UgRd2YgSP57BzDrfD5B-7OrZ9EPY2QuC-QPhalLDEfS2yaQz7TjLVfeGhow9I5CCsa51H_Nc3lDqZPiUsa4DZNGSgaQzr2bGr4xPOjpI92DrMI6VX0MMWPPyNJ8XZe-weOQie1jXefQKfk4viBySiFEvz-WGe2bWVUtZE3_3-tEJuGt02eruG88GoXlNMi4xqwuHhQ4UABKefZVkOyj5CNoGV_xA2C8vLLNpRHIt9nTiXQPb1-HG0eZQTq8ZNydqjkewa8Dn8e5j2lSGy9K0iJg5HddyWIJt2J5mN7-k2YpZfpWGmdIn4wfemNM0jN=w479-h638-no


Sala de mese.

 

XzYXv1pAt1STquzirHsgKbOeUBddLtnZ5HjclJrKl7e1P0PkqKDLchHN7Occa5q6YCG6NYEJqLGpx2WKu9qPvBtGYmg9Cjg79uaprqf3DHAWbu6lZcmxNag5g7uTsRUyvOYyEfZB5QK1GWwjBYQj_J6jc7aYD9Va_72CxltiD_wBfCOB-yDer8yGw1hiawgxhypbRMzrD3r_ROXSB7xbFmTxDW7xdhNTudxPEtLIljhwgXVLJntcWT0Dv9m42mWqwp8o_-wxpfHfGYLR_sXhgFLWl7g9PtTfBF2_F6_s9b2VpjvFy-AcYQvS0NktWKVXB2uMXJXiHFqsfkQyUbCiu5K3GqcIn98kLTFJmcfEUX-N9OZXOV3WmQAjrxU6MUPdjWu3Zrr0wyFCM4WF5-p6WBLM2hlGE6lS-xxWrxTAFR_IZkvKjLACr8uzzUYQoChU-YR8CIoAxofVvz0vEtmVAXI9dGs7dXXnDkczbjVVwgixgR5X17taLD9SqU4iW7ebI_9mA-PEFRh-Qc8kgLAi01dWXi3XT1ECWqwSq8VNNKWJxNHkrGHPixF0fSArDo7kPTiJRjADCYBmu4L_W2M8cShQRMEl1WxJtmIZCgtOQidbDwUeKnPzukN4=w851-h638-no


Bucataria.

 

KXe77YgQfchS4MSh5OapYEiHUlGVSfB3gKNywxCvuZOA1mdBHnceD3kiPg38yIf4mfp4ZOR3oo8EwmMF7GXuMgjLM3bxW635UZPxigaEBFPyN2I9PjJWtQili_xt6wfVVw6Osyx1YygQdzuNsfDgNpCWEEaizwcAndUJvyvUqSGBjasHjwuUayARrZpL2eutZmzClQHo8XfpsxipoX4IPXGG3FMjRoSD29kjWGhmuX-ojPRcfngXC72POWUETtLyzZnqL9soePDRLlmj7R8mDddEzY3cPtG7l4xbZgWQ56uwORWB2zuxOvs0O0wIZTukWz1wxWE8km-HjFy_0zdpH21adfvV8U-Kkql5zDD-HFUlRQiaRPHu57Y4fkXDzhVzEUIh8G655aQsab35a1-nTGlAlmDITvrSVxU-adQwURCc7cLjEcaUL6XXaOMUyEE6NCDeQo3rXzGhroK3x2jB5aOcYnKBs4eDYWbC6jvqIpcjbY7VcpSa3DsWV_fV2Vp9sE0nSrfOAAJnq8mMNyY13A9iIRRwKPD3hdtm7wpbFrA97PpAO1sLR8NMmVGGyhXZe7p90j62zFNssyAyd57YMJ-H7d6c7VXMBub0v5b5_8W2Pb995m3bA4fi=w851-h638-no


Bucata din dormitorul marinarilor.

 

opqCOHSo4UM2Efyi0c8Q_0YVU7WPTtfxmXgJmGKdmX7fZhNiUTzXblqNDSKhUW7r60-DcsYdWduxDjby0dGkWbVwkzjB7ol4aHJi6W8mEc2-Hgf2P7RGb7-YgIF7sPeTdb_PT2mQDUbKUgZEn6IoUyhcPgIcufwrd_rhg2Ti1DKJhWab_vgqHnsdoTkc1FHmA9xGLjhI90wYn-b06yRQon7YNFEZybJ7AMthzji8o58qy3PabMc2jisP_iRC1L91xpsX2phOiJQKbaEbNH6Y8MydV8tMatIVTzjqSSgeFCrLx7WYK0S79tM3C9WbuB6fHzIZw9gAAakUQSWKeGmZR9y_z75e5c3kKQuaeXb1pyemA44lxZAGreMRy8lU5QeHjkCqudMOCEFSTJo2pPl37RfmnaFMPhEMH39XVArp_IjStLiU1xShT6cSKWvBnZgba3lnGatzx-DU4w06yRTqUDEZ4VrxNBlCqZvTWfokkV6CNbnmA-ZRf0S_kOtfaeXRakYyrGNkJL4z1HLOvdlSj2VANGtURyRBDjxRAjiEHt07lNdNWuWixOYxiyu0Fyu0Nm4p1oQbsICXE8Dxp7wzcZ7lAerNkoLnp5UjKEuXXV7H_BdsnDSqgGeW=w479-h638-no


O torpila.

 

kHls7c0nyns3V8WZ1GjJf46CgcOfs44Wla6LzaiGyZ1-taWmtuIpSm9qj0Km8dp-meXfMIE_WpY_EuGyKeQJFWDFK8OzoVmeo4pMe_FI4167-YJJ4HqusBkj1swCjxO3O7grOedTcRh_EcyzQvS-cNo-DW55qkV248t2xsPuC-sNaVEFMWlM35koRPV-d0Ohy_0tWK-_2b9k_THSrQIIJPkGZcfKcGsGOtBZlH6FooqqcR8JEty7fvea672wES1-465zaQGFulZcg2HY8MGYS-Yym9sm9g41gb118UP5GlLkc0Elfy-rwYzoxOCXrMcv6YZJEx55ogA7fufEM9RhDSgx-AJQO7OQopP5_ALjNDHC1NlVoJeor3Zy8B8RYjOTHLUGUEff88lRLxYS01N_cTWyBQNOr-bMjxSKpXVInzFFUJXTSickJzA2j6eB-KAVkxsrPjQCAAuN6majJF6jjfDIfkXB4g3Yow6MsWYbmMC_3_yqw20RIbasI4WYePd49IzbeysqGWQVIB-oTsfRHNJH_fIwMsjwb2XhpfbhCnmoMg862ZRlz0kX-ida0-dFwZb4YoeVfc8hgW_bXtl_Qgjv-mL16tw174ikqDVsUAdzs4znLDPzaokw=w851-h638-no

 

Q2HV_4X7wxgBGcJw5Qh0O7Repd8GH73-VcyRgaN_enKf7AHFkTRfHTgeQ3l7SlGU5ulws4BjgcwIhAchnPJnJAVKOP1kvp_jKz1KnBN5cJcKQFdExGpSZjTH38iSvWtwrJUkbnPq_XqfF_hQ9QEbCnWabW661cA3fcTEBBN0RHPz5_axzK1fxghoG_D6KMydQfeyFd_EJCaoeeMOea29d9_yB5X_X3YQ9O_r5Q4jcn4HfUj_sryf-9Uwr6Wk3FA0bniqZW4GG3o1K2_ss4NqVF0Zt6Be8BzEVzm7JE9ysrG09sICIt2py7GE-MT8trQMPoz9O2MMCQibQO0SMEPiwhRKoFoeBppj_ZMKXffrZap1TNj6uy8rCjC3TZJc4pbXyT6MPMKxOerwEbadiX91XjPGDVKRBHBXBgfa5lgz0TK_uI0A7JG_C3OlQWSqpszKlulO1l4I0L7DYrnc_kfhHaeiZNin1-Wx0JJXJxFQQsJyN8RsCBgKbVL9B5ax1YFhwcO0yP9SXcuzXeO6KDZDCM_je6Cm9agKh6KuP08EWjTTt_6Z4gFp2lqa2pOh1zXSCOJjb17FRrLbJhyMLryxoPunD4F7kpp_l1lDWjg8gQPdbpfXBnlXWOQ9=w851-h638-no


Un tub pentru lansarea torpilelor.

 

Sy1EZsJlosR7RAI2Zbv7lGP3mR7K8Qys7IrkHmysoPTi31fHicIz2BXQBXep09C6Sov-3vuDepOtF41qmaaZiI8jDJmkYoPrw5Xh4p3Gxr6HkF86n1jIzs6Q_pAeTqVi3n2NZkMeBvOjUc0fmRpnjjDYyKdoVZn1y_jIczzb98M1NxChmY99K4N50-dauRU4ZVjt3ajfPzLVun1UVFwtXE6CJFKdfbf2nmV5bf9idCDq5744BuloEQMWV0sgHQuigIggSwi4L04FQqosdQJtJU-5tbIjjwlIGpE3SGwHagsX8WId6holsfGswAx-HVlESDF-2DbI0ah8fa2Ck56Q9qZEjaep90Jptxlp9Z6UeaKrQ-upM445hBV2tYefzrL-U7i7wpKPFHiYTMnKDAhytF5Vky-xXZo40AjxPmUB0FYJ8AjB_BlYcIp7CLFC7mlh9oRVSlF1APkcmOtwhH8_ljs-cz1oUpd56enByZjH4YRUUH7fGb9nW8OQ13DR2enoFc8TgLxxUFum5js4Q3KIKsNCDzBOqLobEyl3Td3GAGcP8YJ4L4-ggu_LeCQevwNUjG_ffXspE-P9wUNG-cS4Tzr2I9YipeiOUI5RFzOOu1snkE8Li_iscGFO=w851-h638-no


Cateva vorbe despre iesirea in misiune a unui submarin.

 

RYAOc985rUbj5NHNGZtN1LDk-BrSaIVXt0alAFna0adpPSHX01Lt2Xh_DSFbrN8GI_FG5ljQz73qgr8LwvLDxZLYRDW2cHMn8DCmr34pU0AOzK1WWjatp-HJ5F5im5mQXPCxFXKrKIftF29LwSvt32ob4CB-6vZxwiA00rXMjs_KQEeK9iqan31s4iqD-9zBDE0CsaNBycqsVw3b7cu7bkJNUO5HrkN0-6CtQBAAzmsNAbDbh1TOrK6W6zT4pPu3UhCJySpBvTjJyQkT-85LYPaTUvxZo4MMIRvQ043FnTe8eJ8bghh0tvZ8QXsvYsvsS2z8-IH3Ij_Kj7fNFpcN-5SPHpy2GGl_2LJ-hIAZjOSJSwqrYY9Qyy9hRSntBcb2nSaqLioV-mAPVWVh-JaCUwo3QfjZK5033AoIUmqcqs-Ou0dglY5SmflNjF4rrvuwmkkVv2VI5jA6z09wk8sbp-mqlTbgYFqw7NrA8-0sNhzrnL0M-RqBbmT7q7Jdr7JskK4bbI4sLrQVimP_o4fufQFfcs00mhFgueSEm5Jw4YhySWDZ_dAzy8Rj2TySHUvJc1wg9OIEdxWSraiJRHWeVl7OMbqe3T6R4O3FxdJchwCF96-17iA0RNaQ=w479-h638-no


Reactorul nuclear a fost scos de pe submarin inainte ca acesta sa devina muzeu. Azi in locul reactorului este doar o mare sala goala, imi pare rau ca n-am facut o poza.


Singurul submarin pe care l-am vizitat anterior a fost cel expus la muzeul tehnic din Istanbul, submarin conventional, construit de americani in 1944 apoi ajuns la Marina Turca care l-a folosit pana in anul 2001 [scuze daca ma insel].
Tin minte ca pe submarinul turcesc aglomeratia era maxima, comparativ "Le Redoutable" pare a fi o vila cu piscina pe langa o garsoniera confort 2.

 • Upvote 9

Share this post


Link to post
Share on other sites
în urmă cu 15 ore, gibonu said:

N-am inteles de ce in zona comenzii este tot timpul lumina rosie

 

Raspunsul la intrebarea de mai sus, dat de un coleg de pe alt forum:

 

"Pentru ochi e mai usoara si rapida tranzitia de la lumina rosie la intuneric decat de la lumina alba la intuneric. E ceva legat de efectul Purkinje.
Se foloseste si la navele de suprafata pe timp de noapte dar la submarine mai ajuta si la reducerea pericolului de emitere a luminii prin lentilele periscopului care pe mare si in intuneric ar putea fi observata de la kilometri
." 

 • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luni, 12.06.2017 – Partea a IV-a
Cherbourg - Bretteville - Fermanville
22 km

 

După submarin a urmat acvariul care nu m-a dat deloc pe spate, chiar dacă francezii se laudă că la Cite de la Mer este cel mai adânc acvariu din Europa.

 

Revenind la destinaţia iniţială pentru care a fost construită clădirea muzeului de azi, respectiv terminal de îmbarcare peste cursele tran-atlantice.

Poster pentru migrarea in Canada.

 

j_RBL02kSvPaqmfvz-o46iuf-7mjiabWvHlQo1XWNG1UDoI3bYUeHfw0w-n7phj9-AKGVulWjslR9afli_r_zqFyYHr-q56SJbrRvAMqMlcFMDG-epu6T31xpx1tM_7T92WGW6onUWTvTjYUgFy6ylMrpMnkBrqAIiQB7suq85JNlyUWsdYL_5JBOWDZt2ow4gujchEx3lh-NdW32C4sLRuv5LpHlT8smJGxLYXVdCtsXdmJKrqyIBmIeeLdGf2EtYGMN0i3pLhXcmQDJga-jD1IHr4upIqauOoAzry1jve_Gy6DMLFx8REOk_scGYo23wrL29y7ykRTXr5pZHDejKZ_iZAD_Uxj4xbDLrf3QVplmuVywwPwKovrxtt81BtY26ulOWQwpj3-zxf_Q_RXGgEyfL5LM8MYi6gkveeupunqZB3jwItXylMVxzPKwuIsH0hY7h7XYSuL36KGYfTRa3m4_Jk82oTGoc6Mfs9XEh2D5JNGmg3pijKGkvwHysgoKFbGRv1POwIhEHmQEXaNNTq0ZEzeHQtXgn77Za_4aYMcS7ZJR54Kd6hBYXiwdnxKXhINog3Zj3LtYwPEXGJABeieowjfaHRAwHfVcK4-HfLc6d4YSYN3cKEN=w603-h804-no

 

Sala de îmbarcare.

 

uq6AeuryQrlxOnNag6RcVwR1eymdTshYQIV0zPY4Tp5c71CowJFvQbVZ6Tfx9mwYRgjJiP_ZQHwrcwb-fdkfD2xO4TVH3pdZZOdgEiyjjVoSPE8LzWTPTK2R2idOObEJ-y9EifQGHe0b5FYPvN3OrJu1ocGatwWxfstu1Bch6z0hv2bDogxy58w3hvRsjWIWVFLFm0TjwizaeLyZ4aguAufyRpZbX-5bgEkaKTTNrAB3s90fCDkZp92x5OlBzblFYyFbA8qSx8yCVbwuGiLyNNoPsVvI598KHu_trZ9DJwzRNCoJPk2xBlTwsDyeEwmdi8F2C_qRDaLUxj_dOxe0q2ZvOtA2Qs6nmHK-_MYL2t02ZBKI7O04fL-zzEK32XVxaiDH1IdFV61f2OHwompeXMkVXVTI2I6cIeUVFqlIGvWkmylMjnCTP4EvrT_bTdzsCfKKXZ5Roahi9VW1rRH55FxYh14BtXoa_TPIEDiHsEuXtpWJliJEdpgShx9jqbsh42yB0r_XYdODd5YcrpV2pcROeWghahIzLqocJLQkHmWJulkkEvtc_nSVTiQm52IqGOoGio6IGLEmt45teDw0Sm_eKINPesSW8-uohpS-HxBSES3RzUafUWvH=w1072-h804-no

 

Despre escala de două ore pe care Titanicul a făcut-o la Cherbourg, pe 10.04.1912.

 

i-xRExH2wquJXBP6_A1oqB4eWWBXUprX7XYj3QNvlwVCnkpJk01YzOQ09Qp28lAMMRM1vWzn3xV86X37OZddYBVbaL67PY1iVe3pR2Bgk7P4gjbrRUzExtx2NhLqKjbYn7KzVhzTiku2pOf-CmC4dW29mu3y6VVD6eDfqPWfkk0OE7d5K_vJIQB47WkFsWEovllyWnMDFk59v7qn_HFfLXOYOktctHGkWFxcecrbKMhuDK3Tvn81-oQZxGifm3OywxMdr5ShqfKg-66BImBeNj1JIMT98EHM9ZryBTVeZvOrVBtpIGl-dD4zdSQwRvY4ECNQGpoH_jSc10EfpEZiiH8_5r8GXNm7NAJCN-fkwWjoqr1EnGDCyq6QIr9QGmm5tteTmAKpAEm-o946l4UNdK35VjS9n3UOyEzzMADGTWPW1No2_NUFAaP0ciMaPAPNQsFRMlPCqiF_iAWoRMMSaDTQODBfeRS1Sjg1Qo5pulnHmILYCqRkd2FXn0KwdmNMr-PxltYGiiP0Cy9fWpKFiZa7efnZ97bDJh76OgW8ycAwMyj9l3vKBORMyMhc4o1OzlT9CK_T9VQ2iRGTwAl5cPkoBaPvIMhaUQowtGQ_ARFnokhX73Bywsyv=w1072-h804-no

 

Titanicul pleacă din Cherbourg spre Queenstown, actualul Cobh, lângă Cork, pe coasta sudică a Irlandei.

 

_0YporaleCFxIK-3s8mxdN8HyIkk9NsLVJPR29BVvFe_ZkN8jOZrEYi1nf7jnhwsbK9wVdSj73mKfd5XM3kZpO2WxD3UkMoMIWkYZ_jo-Lx3jlPYXfoJakhyee3Py2VH4K7UUCWwpQjwRJLEb1jhOY-m8DUes_QyKgAVA9b_qxOXOFNjOsswaZVfBu2qqjR4mJ7dS30WFO6B27pz8QSrI-sxfnE11ZhR3h4p7uqqyVfxbku4Eg46uiJaCg3XujtHt3qquoqegXgYkZtK052jwydk2K72kFcdZimetTNCUVcRh7sylhX8In5YFP9sewHuY0RlO1sHT7ZkKXsTnHWjtkkVgAYSdjUIlUH15HDqN-kcPdCtVjlC3aX0pTZBujDPDPmmhzl99XbryvojCOYfUpsXQS0rhVUouyZDB5gD3i1ea1i2JWGe52rtCrl3FCTMIcG8QNObjeuvYzvwdnHeXdz93e-bFfot92EPJ6OTW2hwpeZfVL6Q4-uFthJdJJoTkyNaZyR_mDDnkX6NpFWi7RgGTvzofKFO1woqPi_ev1I96AwoglaOldlHqqbpDiQyJ5nLMdBpdkkhqfNDunaxKIWGMt-WcB_FB-13DXY62krbrmT97IJCcWdP=w1072-h804-no

 

Apoi a urmat un fel de expoziţie despre Titanic, însă foarte slab dotată.

O cabina de clasa I-a.

 

JEc9rQFUZjiGm48di6ex36uDBjRBk3oDZhbEZgBEZDj2BoUWnzNxsBTLL9AWAE2yrVhh9CG0Jq_slsAEtvh-0pJnEMhM4BTIkYXsAyoWdpmGueqUfS-9HvEda9BIWQUSHkWFtiB1_-1fdLBo_82Q6GCpZ4khpriPb2oCN_VXpz5TNnnZM9eUjW-mY4uHYMfV7ewUeSkDZvjHsB4LmfhIh4Ei2GlUMeGqAXeOR4lNGRuuCr9PwcaKrxOexmhysVGLjheuUDjuDBASdpcpRf_slRRBupbuxEdb6hLxtWoVkNTJ3FpnuXUo8-Btw1VstsdamXNELR24_s3IibScbdBrRvjNOlouNqPkrbvgjLkB9HBesnOFSzaHH0anZXuqT5zXCtzR1GkOywDYVtSjtYObhxVpqwOBk2gaKUSOw8GQxkaTuGV1bRgFRw3x6CMR5fvy8jTF2pfCddz6Gn1aSel68DEWiwWHNo52i6W3AYNUoQx7TQbYECcF4wyMxhrUHrUMUEHlYP_6_uE4YHUqZs7yOH-A9LqPHofJcGsVyXwYT5TSmE2I5mcwH_CktT9kOZddEiRvvAyhGtjeZ0u58q9fWE3tn-8szRjyim6Dn-ByphrrnjzUE3EFLCjg=w1072-h804-no

 

Grilajul similar cu cel pe care Leonardo di Caprio l-a rupt în film.

 

NOllif96b4bSkpg4EmQywVVUKtgaKf40ejbX7yKDNZcLhSaf2l82q5JvNQ7BKQPup-c_BQ58Cgjk-GmoKWqxS-J7M7g2Q2nxF4kM8cJJApD2o_WdtnAApIKIq40eNfNGXpBcmPN8lx5fuuNncRS8NxJQAHtd0G5FCRiUIxTpzX6VvP-e1xAp2hPqDnIXWYWJinHPwQ6BSnw4V1PZ2WA8RD-WhC1hzHosJ_SNYwHq6B2FEY1Y7JJaNMRMAS84VlsWdrkSrt-YFxwMOzCLPu68p2C0rEhrPTnTaQV035nk4XA_IaFZXOu3G4WjCAdCbBXxsPT4iJcIRWcjJ7anFmZGDb8VtjaiEIlRtmUHmyIK5n5i2r9KMq4RIsqlllsUppqxGSn6DyrSHAy8VboiHVQW3cpoogX0BGgBn0SrgL5WbwdeKjwMK2UU3jjGwCEdMbDGanA-GKcIAlbemXfr7G-PpBH9De0-DI1i5FVFXi3ohmSQPGk_S52gVUVKcLVJdpHOqApzPLUrA8FBsa5fdgWfOtu2BwhXfChrLm5h7Em5dc-5n-FQqZNGnQPTOwmORISdqraUc9sxoqVOmR7kyQGJed9hGzpLTspXVsHTGRp-l1w2UxH3mU5YGhSX=w603-h804-no

 

Maşina în care Leonardo a făcut sex nu era expusă.

 

Spun că expoziţia era foarte slab dotată pentu că cu mulţi ani în urmă, am avut ocazia să văd la Toronto o expoziţie cu obiectele originale, recuperate de pe epava Titanicului.

Cel mai tare exponat era un bloc imens de gheaţă pe care vizitatorii erau invitaţi să pună palma şi să vadă cât timp pot rezista. Asta în ideea de a face o comparaţie cu apa rece din Atlanticul de Nord în care au murit naufragiaţii de pe Titanic.

 

Revenind la expoziţia de la Cherbourg, printre altele era proiectat un film artisitc englezesc de prin anii ’50 referitor la Titanic. Am văzut vreo 10 minute din el, exact momentul ciocnirii cu icebergul şi reacţia pasagerilor şi pot spune că filmul cu Leonardo este copy-paste după acel film (mă refer la bucata pe care am văzut-o din fimul englezesc).

Pur şi simplu scenele sunt identice, de la cei doi marinari din vârful catargului până la pasagerii care joacă fotbal cu bucăţi de gheaţă pe punte.

 

După vizita la muzeu ne-am întors la hotel, le-am mai mulţumit încă odată gazdelor pentru ospitalitate şi am plecat călare pe biciclete, prima dată până la un Carrefour pentru nişte provizii şi apă. Cu ocazia asta prietena mea a constatat (io am stat afară cu bicicletele) că mâncarea de baza (pâine, unt, iaurt, apă, etc) este mai ieftină ca în RO.

 

O stradă Cherbourg (în Europa Occidentală ziua Victoriei se sărbătoreşte pe 08 Mai, noi în Est sărbătorim pe 09 Mai pe model sovietic).

 

pQSEFwXNtnLThZZMvAhq4iqk18-WAsPQHK-RiyUQv2B-vw8bwYFzL9yt-aPHiECqzCzJ75Ma-xAQJvubxQOfwaedtl4I3LjSIx_jvUB1ZQa9zWFt-zw-kAI5HyZ_VyDBGzD1rrNoUfr0m8UpEL-RbXUe9VnKHY6DWd32SYrqoRjRQYgIESWSckfLz33Y6QQBnd4GcTVAXRmHu951pWv4Vcj5_TzV7_Vslx-8XUXXaOu3zKiRJdr0LASM4r21SXrVwPZ3yObimhTNFblNVP5q4q9NDxyiX99qY17rGKvnslHCEiokvt-_BL0U4F7Gj9Qdhl9ovmEYnhClzgPUjqC9ITFKcNP2cmMasb8pFnxC-0zTwCWC9EEeWQPqby6gJuvHcvkbEJ9BPiYNebU3fq_jP-cTygEzaS8lexGVivy9p8RbEzbjerlgKJv7sR00LpS9hurQRKbrNH-zz6hHYcpTmIUvp0ePTNFlOz4IhvlWhsO22uh8Z7ILsoO79qeM7-tL8dt5B43duAGb3Aki6144_1x7j4N7cHqPoHNcaDOdoscTctk1OWh-gT4fYrp8m9FlHXCYJLKNFRtrRfbTxpfVNUgEobZDsBqRsXJ7upGWrvaZiUzmhfDGcgjp=w1072-h804-no

 

 • Upvote 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luni, 12.06.2017 – Partea a V-a
Cherbourg - Bretteville - Fermanville
22 km


Am iesit prin vestul Cherbourgului si am continuam alergarea pe drumul departamental D 116, drum care merge relativ aproape de malul canalului Manecii.
 

1mF91TXDIZRh-sdl9v8qofkDk-J0kxC-wIZLRmx2eNc6g6h5kZ_2pcOdcrpGGex60B8KoU_8rUjQnFLxnaL_MhioflAXFZga8ocM26_qHx-jxY5BL9CvmFWahAsL6LLJX71UErYufYQEZsSrYvGHbsH_jiTDSYNONRnVGxjDFGsL_kY3Xb5sora2zHor531WLEw-zdYpKLc2wKlcx8BcSwP-fRXQripBjBSoqlFCPAuJ1hMwsLC4SI3RVAL6z30crqcooY03lAcIs7Iagntjy2GGQpXA3MgJGd-fHgkmHkwwO0jNc5uQmkyNdRjtdm_szDxzpJH43ZKRZSvwiwC0NTqPtGpbFUA8QWOoFhWgUiu5-ACbN6WZksPMBF0_DRiU4ETmwBtrIoQdy9IYb1secU-662FLlwBIgv0yeeaXcYyFIgikhHC8_HbdP4U6m5SHJfSFKC0XdjJnYIMZvOvOJnCK8Jus2-pQ3Qu2mqjrGJNLjQPNV-171NjWGqObGONo5_5zcNpcKZDmY8BzXuwDCrGwJNC3REJ0JyrJQJl6U8sjbMGiuPe_s7WnZ3zqhzqs5fXyW-vOx6-USLu4-rC4Bg_zXZ7B07tv5UIpNWBylQ2gBKJ-dZYgTcb_=w851-h638-no

 

Xp2NSXRQf7litT6Xwbm97xu3w5I-6Zyw5JQLQ73JELDG0_HJc9_3xRQes5LSK7plCL8Jlurqho--6i7n5SJhUTubhEcEXa3xx5g5TvjOHeURXiTqew3CmujXkqf402CpKssb1IgJwm6w4fx4Q6s_eE35O79_lN9pEdjIq66ulN04fs8MNzEuTnaQ2eUTgfhPjJiXXIyWjCUUUY8-R69fZ9N0gTy9A2R7-F-OwQK8TKhdHV5wld34pe7POUuZQP8Wl0R-87ilov7TD61u_G_cX9cm8M-DBFFAxIluzqvKIGQUSNcMq_PIFf554QT7sSWtvSgXE9FqqR5lDJtriLe3T5TxwmSzU8YDfj5scuqfJ-7xxeLDemhMJd3hoQXTzle6tVeRSzGFDxlYHdVFbV5vCnSXM71AIw9z99NFgFDbcvA0sRWgZSxMXpyr7AF4_3VrEowzCNqVbi1NcKbOiRuMEtK5FAn5kqQz1pCWh0I_Bo3SfPGIGM2H27KtPIOOipUmAfB9g4IhZAFKVAzCTbIbtI36H4FsPaf0TE4UxEdudwEGw3khblqydtxDLvofC6jSSCkG6y3L_kKxo2b1Is6u4BjEWUeXJPLsLG-BnbMmPcSZdguf6vE69HBr=w851-h638-no


Pe harta era indicat ca urmeaza un sat numit Bretteville, insa, dupa cum ma asteptam, in realitate urmeaza o insiruire de Bretteville-uri.
 

eTUGobwKwuzkJdtro8JjRDGRqyggqlU6AWZModcDNILw9dHB7fV2u4KPYlxkv6rLPpI4C-jkkukNBHRejQNbaX_LSbFz8ruaC6X71G4Pl8AEXQQ9qaxyojEdgQ46Vu4qtSPjZOqNPBxJzvhHYnWwhlYGe_iYru4kpEtAjkmhSgf69wHwCln6wFf5ZByP1S9fy3mEx2rxzZMa1vP0MCTPg62LQv57acdDyB0G6wGGHCSQX0cQY0DKgL8F2lZgz-d0UMokkn5P4IKVqGtg0MDsmeqp_qsb4ZcG6kZ_hYG7fVxv135QsS21Hla1ErevCo8hePAzvh9dw50DXa5fkfJiKOgcifw2VgdnpcwWqVhMP7EWLvmhsuMJIAmOHhfP6Wv9-GeiyqldTsmnDmMSWJYW8aZjZXfXNSoX8JFcSq-knv8Asbkb-qORMVBrbOff6iXX84569VyWxinemMml5kA0LXzfWCXw2bRo1tS9mULnnfmvFDqKua1jBnR6HgPIgYTVGAmI45EN-sAcxZYQjcYqLZIqqUKGlChJbcCNDqY50cwejJDCRKqtTGNhLzk7TSwJUkX0qPKufJWW9eRb4bDq-jhAhHRYrbNffDkAegq8i5jSi8foi_RZ558k=w851-h638-no


Practic sunt un fel de catune, doar ca nu au case de chirpici si case in toata regula, cu gradini si gazon. Piscine n-am vazut.


Refluxul.
 

ZbrkzNzZm8_6FFvi_Fc4HP7qmTfX825z5GZL-5XihcV84jMwNL-quKFet338JqRVSlZsXacwcTJ33ekEoMahOFXugiZBWCKR-PLE9oafAtW2shc0x25Kydvdcu-hAXeefsmGXjMoEJVWT0B-Wie6zx2epEVOkSFJrU1wGxZkuMV-3aXIxy4U3978Qb3EtAVjLH3EOmYlV35LdEK00wDrov3G76k8buZMVIKy2yN1HxkKj_WredRkNvb_k7CLmQeJvjnKMYQ0d-iaUbe7Nok0J61mGaDZPhtwYjNqPvmlZclEBKFTfDLocZZ51JSj33_pKOQ2P-gEMajrLZKLKXNPgBKLgpdgyS2Hqq-nTg1db4hKpe5DXjQX2Y0MikKKk31dcB2FAZ-PyRC0ql8QKGELYp1Yr-5zzTin5OBqeHuhHY8cFxWhR0hVbEDhaVXuI3ivxccQ3qcO7Dvni9c9XiCzRdMoy5q8BPbB_IsQ3riDEWaVwFVL0_8_leipiJpqsxIAJjlmmTFgiROjAxnXA0z1Ac66_i3w0xTh5A6Q2EobTFxixEuy3lQ6cLAYQPr3w3XahMMG8SGKm7Rqi3092O8U4hlzwtL_bwdGPsxteiVv8FjDkweb5tOkwnug=w851-h638-no

 

trtahiEjZ97IoUFZIHy9kUAEN_MDAIeLsGl4at2VeNIPqCZIICdD3e_bfhxcUG31hbUrDDc4xyEZgkOq7xq8Yd7vo0FjsovZsTJlSBE94RDds2jprgK-xinypaElSf0Hsn_PuCk1pmBeouvJhzks7jAP0kIz5JakHmci9OQLUEe3CnbsQf65WV4RceFVbE3x-C3J5Zk2LMzF-2IVE8qsMSPrcK_zXAi6iELmaahag1_YiTd-fWF7OY2bmd3n-dJboBVcLA-g64OkdvxS2Pa6Zk9EfukL7IM51D9tYt0I94-KvekMY3Xxg5At-HF3c_fLmeGLy-frN1smkiZa2qbZPbFZaTQEC_T7wjhzPKvpD4ruYnq4HO6BjY8bJdpCRL9Im_rXdJ4_DKQ7SD7HXen1PGt2RoQQmBwL9a0_f6SprsRPpS8sOeCma-H-UvFutgwOJvqIzBPtelKVj6wCmmJkdZO7KON1H41w2lkHCRG41jOMNVzo5qviqwwbRhDHJZ9b7Ba3G668GQyUEvlvx59Qv_UUchVZb0NOaj8wWK5GN_rT1VaJdWOsl-pduG4DZSUm5yGIOEakj-lcOg9VG_vHOer3q_bPcN3nKUKDfoflMgpdlg5Zdl5himQC=w851-h638-no


Uneori drumul merge chiar pe coasta.
 

b5sfNuMikT0-VlWRGPKwQmF4fo_kLu29-xl6ZMMQk9lwFPUQGlOPrZy1xb5D6-Br7nGqJuCPV52PEnLcflIWjCwd0ROR9JxRbLAd7ChKj1dDrlG9MDRh_-pBNDqYIDWt5MorfvHWFaO41Xy1q_DYUkjoArfQxjMdmBC8e9szx_hqVirmLkMUmHaS9r66tX8zrepZcLtw33_jG8A9H31VQjWKMXJo5bFUnWwiR8kjmcgRptOiRQtk0qGPKqI7aRREFZspLTLRsb2yvjdmf05I2U3jdum7KHB_n6poAZzLacYAPBohZe4bsH-pj8fMSVhhre9-0x1Fqlx2zML-BpPv05R_9SFI_7W3PAUzkikB2lvtOtMASc1DNRqGo-b4UXa7w2G8DDZJ6rrMxM240vzf45LF1v-HEFLXATO2q9RREdaUiism9TYj8ZkpOp_SsbBkgRxBuy0vIRLjvzRqTeZ0PkEpaGDhBWc0vUNq7fiECz-QIbbumnTq5b10V5fHkx4DJYrkr_LKYRmXc4pWZS6h-TkkjfO76o5GPuBcIL2XpO9fMq3ryD38R-QOOm5bOabZbjSWa1ga1yQbqBTaFZ3BqicOY7QhkpwuSC7AEKHyeetaAKnlnOp7eZpV=w851-h638-no

 

oAjMKVcva3mQoyAq80RqJF9D15Dp1vOfDG07P0x_y6nXl6tiau4miP4b1bUFSgMjtmaqz2-rl5aTqb5yADitf2orzVsb4rFC7rS9AsiRif-CtX5UdAB6ZNHWxJokTmII0tHCfcFXGGc1rqburHWoHVEyGkkKFOwWn14X6i1I8BFklmytzKN-Twfj6G37nqStoOTIX0bANeFsW5zeBXezYbs3NEvNUXdZ9QpZyLk75Btw491L9U6uIQGc8ajemK9PC2M-hrN2c72mQ-WbabpwokjinJGnr5sXWPHke0iJypMe-PJD86Fdm6XKSXRaInzr_cemdTh1hmuMvo4NlsuIxx408ziosxfUrlOJuCjQXlonkRjHsbiRECoBjRIuzKXtymcmq7c4t5SDsqPRyTCeK-aMY2I_abGk6edsd-aWFMwb-K6w2ERSPkwpyFhgrIrifqEt-n9DnQ6-C5CUjay8ujjkwdsqWFSjKcbJeuyhgtTvzSPxyVfHYqip6w_IpIkG7pb6cyqenuQuVYuLMIUtpRWQ6q83Kd3yA6EoRpAheEpNFLoaWEUvYTAWAXSEXlwfV1nMQP6pOpqP2Oi28ysSljZFF0oJZyJ1fLY1HGvQz1wUj0y0i--T5Fv1=w851-h638-no

 

xB2kIGW1VPoh9Nlr35ovFRP_IX53Thn4cwuW_2F5FMpslQJ2EC1tunUfZ1ltmlapWlN3lStWrF9G1uxKoz16JXn5f--A-xVvgE9D1VzzI0v6QQULEQwkzdoNomgeY-RcR-LnCsO1LnisMEMwedZl1c1b23aYtf2FDAYkNTeH-dOF6MF-ks5BFRlkTGysORZ7gcbLVEaz7O6jquvuqsBKHc9p-C08cBeytelGnIttwA6S60A0zFCuDzuqf4vqELSjFR1_H1_Gb8P4f8JOAtA3Ol2J_gjqmECitNWdwa2bmvLekJzBTcudxlN3qrPWdqGChzbfLMcX-22IvgQi41cTiYMTxm9q6IwLXbq-4lF8CBmJZ0x7uVpliI0XwOpofMMwrvJFEvTB51RrpqR4Wzdw7zDs_4mTFSRVBO6QHsnuJ__BFNi7sewiPxN5ROGjSXME65YGpRJr-Q2IoNi7sRez6a6kyYsMY4mF8R3xqBFnDzcLkNYN0lV7pox7gymq3cJYOUGnBQl9-dkLwpeGHudQ6amzkcCpBQ3V2Fhf-Ym9EVwXTiefJHZ6diWDrqmm-AJ3sn-mOwNJ8QGysr27iSDV6Cs1M3GPqPDSxjUrdSHgPVYx_49VnTCpdywp=w851-h638-no


Era aproape ora 20:00 iar soarele era inca sus, mai erau peste doua ore de lumina.
 

H8PzS7Ocha2g8BFTZK2mY3VDLba1v_xf5a028TqbxwpVgubK7bk75gBx9UoYmuAaoJ6dTLT-9sdq38LGLvOrl6UsIfPcl0d1hAGNez_8abXMXmQSapZH_CgKUzCWnCyg-ZsypMpkPaYydpe_xAMDheP9m5nDomn0F8682m-MSCsvs6wa2bEW078WFIociI5HhqhcOvXxY0H18bKVZoi1QkCEPl6IcWydBgzeGNuiRYqflF_Sq9gBaZMkhTKY1LeddTvw49YlVjLJ-Hq-DeyKnEp25JwV8uWI0t5dg1roC1nEIaNoWVgU73b0mi6-vDzPTo4h28i5sNfl_5lDNk3JXIJDJgQbPmN9hVFaK9FMNa0HNCtm8CtWLbgn659I6xGdYrcf06vYbbVvnpjmB10T_TsuAkZXPXJf_B7_glhjotUz5oC6kKB92zFBDTyp5uFnCmDv1T_mvtOwMiRcQ1I70aAFwM9UvaVL1IxHC13oNDdfM72t7suGrPpHbMLSwLauD2IkKxEdYNgoxgr4QbSvwDPSkyovwkc1EqjwolChiCTo39XuCuNwzhkkOvMB9PkGlbxBROw3bn40xkd2JmfNT45-oNhMEQPt4xeWFHnOpbDkgsMLOhU4--cd=w851-h638-no


Stridii de vanzare.
 

rZb_PRzAue3f1hKp879CWyybFZrWId1umNYON04U9eloYdYrPTMiS85LFUvXk4ToPFlsbBoxCejh9twQEjDb70JYulI0tzY5nwMmJEoGOOxcVJ-x7Gl848Kdup6SLBDSMSK0IMRQ90x9rlPisRMiOFldtnY9W3tVB-BVWFvG-QEIoOuwJ5GJbq6AJo8ufH631J5G5njS7tyi-C6WCH4k4XVgzdJJtICmEy0uXL6a0FYK5uRWudZ2nEDtHagiY_HrAFVhQD9EIDj8UD6-7zCwzvit7_2PBQsOrh-N0iqzguGvST97JcJUP-t1Rdj7kzrD6eHSNGFy3RFGo-LymuEKrSxXJzTPOkgd_ycS4s1Mjre0BYCthvTV34RmhMS9mg93qU7usq5eS8dj7W7S3O6GgIbXEd1sBOq6HkpgbLY1HT-DeDIQcU6VzTWjkTvBFic_9c5iaZE-oXtGFp6afCQt145x3ST4U6obSflQ_rFIl2WX3hOF2tRQhizxkhuQ9rEXNi6_mHorCxthnoWq6PvpREyRSVScPPikpsA61eK1_n3xcl82r-HdUQk0kHfmJS8BWwTeqn3l2IQzOHz5hUqtDLWPJFq2H1dzk0MYSHJ3c1kFTkGTC4Ojal94=w851-h638-no


Oricat ar parea de ciudat, radarul asta fix vede si bicicletele.
 

9uoqiboC2WiSCEi9V5qdMnWbTyGJWvcCU00h8SROWTFMJFulVOiDmhR4ZwLIi0rNkUPDMP8-ndqAJs8C13K3-lUrpn_SG_gcU7iYAr30oFT4rvXNmduZiOaQPS87Q20YX4jrb66v2c8HSzZXnY0ccOZLYWwQummI0IjCTJd_lG1HqcWldHE9IO_EOmm4jjyPBw17Y7jeRC5sPyK7dn7SVbf_QuPA1IW-MbtmxJMfvUpFBvBbPZ2RMDfttX4oJJIMZUwRZc4_iI3flCgs-fPzLBiJxJZr8F92y3d1m77Xqp1DQMiB6h6JWO0_Q7-j1O-dJ3op9bpSPZ0cPG_s5trHhoT7uA1JUdXvwjJbUGWnxpjKlDCT_1qlPqHZfk_vFhh9yDzQKIP_e2Rh5jajtdMaMgfAKvRskrglARNmCBZ9arWGUNdhiYsFelgp6Uq4v38RJxzYpWd9Ks1QZmEttgoWo_4J5UFER-Bc7IFzauiqBP1b8biGThKlT-8bGZ1O4gFVrT_nY-LwZ-GCaiXOPF7ltVvj897T8TiohxHuCnqXG5UwnYmPKnkxsO2I_LVyMSEG7bbeM4D3py0VNYi-xTm4_t8RZLgU0SvYjivVJmN2olTh26VOXEL4wTqb=w851-h638-no


Nu era nicio masina pe sosea, iar ciclocomputerul si radarul mobil imi indicau aceiasi viteza. Pacat ca afisajul era vizibi doar cateva secunde.


Cazarea din seara respectiva a fost la Camping de la Plage din Fermanville: https://www.campingdelaplage-fermanville.com/

 

Hgsj5Net2bQUZXSmkB_srQGvCjYjiiahr5ekyFxQ_Cjk-XgrjeIaKNIYoGqC6Uy4y8mQbpINP8By98R3llIPtEgkum0RS-0mJ4GCohf6-CAk5OtDI8S-5MMRCmwE_qf1hfHn4OfYtdGPi2ryU8GAucu8310ugAn32Rj2B32LcLCNHYJenVwYRnTbLzqTIq3YKgRdscJmTDHu9ynrnAC2us7rU7zBiQ-dqTctJw0PySjVWey96-UhZ6KpMup7yy6ATwaHSIDH3tWPXyf8tOsTZxdfH8Er5mpTru8px9xALZqTOmhHz3QdAGFYtdsDgayM8xnj8lI59qky5rJBImPBoHwzl9Aegf9sU6N24LZe33lXmRJhlASg6HzzOrK6vofDMmv7fIwV7X6Wqkq4EtbnOW70LxsxDi3AYaszlMX0FNdQcKmI8XwsNxmRL4dFdLm2r27mCnjfpf3Ac8oRb8Gbymnm9OFv8fBKch_REHFOQx8KWXph-tBX61-2ZfYJ5h_Bu691dcYvqw03BpdzUDJw-XO_5ulnkQdWYj_fd4keWXbkKiErQlf3Jj42066WU3hnzOxOzjuJ7YmizLWaO6OIYzlLjIoJdRVroSL0AG3R_4qoHCoyov6qPbnQ=w851-h638-no

Cu franceza mea de balta, i-am spus gagicii de la receptie ca suntem doi oameni si un cort. Gagica, foarte relaxata mi-a spus "Dix euros" [zece euro].
Fiind pentru prima data intr-un camping, pretul mi s-a parut foarte mic si probabil auzindu-l am facut o fata de bou furajat, astfel incat frantuzoiaca, vizibil mirata de reactia mea mi-a aratat cele 10 degete si mi-a spus in engleza "Ten euros, please".


Locurile de cort, cam 80-100 m.p.
 

C5-qSFCPdlZ2uu8e2F-WQLyHEemJDHr9G9F3WJbQBTRCNCJIUkRkV9jPwXgbQoEfHuGn54posv2rLuGDfxl8uvP7418qCERnwPSlIul6t9QO3o6NJBZjsMuV3UcNOb37a0mWHkEhDq-CXhbJQCV8S2UZMVFd36bHjcXIz788f4MKwVlIsGGru6vpf1EdlNZY5wlUORoFPHGCnTn59fRbAy3Hjij3AQ4tYCM1gtybUaMFWMtZ-s3ZfR7BBuyWkPQu2w0Cf7eff2cB8TV-P39QzdE1-RcdGiYmOgp9Yc6-a_EsvsDuH2nvst1sOJ6HbvmQjE0rN3Y1dc8en2sErPyh3OcUMeBpH3pw2nvE1RQnjDv3u9slnzfWZR-0novv0eUxVOkdx-JohCyKRRkoVv_jNkeqPv5x9P59f2PCevctN1d669C08opBS4xYR_5P8LBf8YmX5FOi9DCvHo8SYi82yDn64-ggJnXLehdpPGEEWbm3gv9rnkjGSM_LOA1ZH05g4lAdYTZl3TFmHUavt-HsV012uYBONQumkd__k9WqLMOAUJ4lxKZCj5uqwLZZV5zJUZOa-QujmlXU5-MPBjJP9jCrP-SK8C4harGkcgHG1OdqVz5vo_MxZUl2=w851-h638-no


Se observa ca nu exista nicio bucata fata iarba, iar solul era moale si fara pietre, chiar nu am avut nicio problema sa infig cuiele de la cort fara sa le bat in cap cu piatra sau ciocanul.


Gardul viu era foarte solid, puteam rezema bicicletele de el.
 

KUdfouhjc8kTqEfk4WGFZnJXl_XhRHHM_fhJk0SnIAEy1Os28lTmxk8DYJwEf0s9AokNMZ2jQP5KPsYzpYpA6xRUUXLVN72KPwipusM-YZ0lQ2320YTsnQj4p7cjTbf0Qj4cWqvoOrgiZ9KC3tGwuE6-rX95bQU4_xkk4fb3wWT9kffKch_OQ04BvJLKLwx1-Og-PtoXeHtNS_9FCUouArzJEQGF3TO40F-N60xQehQ4gjiWmxFi07NK-hrVC-MtfxYLD_pvcxVBnseCw6Fp0r1pIuN38DUQ1YxdNo-tQNe5-KYlSJ1aBZnDBpFnM7I1TuagI-ke8b-FT7CM5kaRJrX3p9J6n0WJTz9qdfOf4ia4cfCNdMPD7Sj5zUw-pzyg8UW3LrSbTwxruXWsP01wJsY44hNDOP587gBqYijvSkvnfy3BcwutUeGy4Ka69VAvsGmsR4pDoZCBPGjmGkL6pBe59Z_tyKlwy1p05qU3PMqYcIzzOSiP8oTQJQrm6jy6V6zcD7kSEj2JNcHkkL_x5MI2Bg03U5AHs--nXSvUVHumuuB_Y0NaOEB6fI7H4ne4lIeNYF1vg1I-omf2yHc2RJtialMUQElTOea0pvLeEhrdT_r6yx9ktlqY=w851-h638-no


Arzatorul sovietic in actiune, cu gaz american de la Coleman [mai slab calitativ fata de cel de la Primus].
 

IHJ-EtK5n3IcNtdRTIY6GeSo8P0Hiq79XMRAV3IygFi9A-0CHHgN3P4QPy3TR-YSlcoIKA-5t1qici9bKXd8mKBZi4Na5xkotIBwcUK06QCNt9qEOjIFhxK2r0woDpRlpuNCwLONZlOQCibXgoqOCgUoKa9pxN9VQ5n8ovg1pq6S2psHOkZ6YTYdDN7zQ2qCUi-IuFm5396hqiefP_hu6GoEMzXbxe6phFW2VS2c-wwJgHRN_acjHburQUhpxQj7pUJp2oslTkE9xumc86eav6AdiUaFRQYWG1i9q1O4w0onwQN9P-2fVVW7VUMhNwwyKSfA07Yfe4Bc1BD64r8wVEiR-BEhum2Jgus83AXjM9yNDp38QXsluJ3O_rJ7_zxA4HKoG0qZOb49cB_DJRmJJXePjL4mqzqtx4sfu2SwWB-Yd6iXPIxj6Jfsyr7bw44F7Kxirmpg9ZXr4cXkihGFJv4FQhdL-q_2O9wC09PRStCqT9fnYyhCZH29SxNHgieO87PukzdQRaU8RVXTiWHXMEUgiOCjcN9pQO5HL6XwzgDwJCe9vkcIAiBDamk2MHL4g-hE7QdUrzfa6mJlP2aEJE9MmfKO7HNocZ-pI4ZAuM_dYc8uZ7w2Af8a=w851-h638-no


Dupa cum banuiam, in zona de catune in care era situat campingul nu exista niciun magazin si nicio carciuma. Astfel, daca nu aveam mancare la noi, faceam foamea.


Grupul sanitar era de-a dreptul farmacie.
 

8LFxYn0WcZ4_rHLNdkaV6Ug1q8MpaxEFhbw_4QKU5yGiIMb45j0P7bUqPUURdiJporlerYSyTM-EyX9mRN5xNR-R1cV5gqrp7g6INQ-SZ3leF8aWdKun3sV5SBaIl0nygr3Bidcyl7NOqriWNXL7IlEFNPkC8sqaaDaxEw6ICqbL7_qOuhlkud7yowLm1CsUVDjl_iA-gELZWaZ5yVguLdiDHG3yELW4_W36giRC3DH6P5q6tKGzW5pN2Rw7lfqwJlNGoFhHFVstiasLUwARumayK3Guo2xRMrCpCtjcECYWMemJq5pYEskXv2fshNMZmCaJLsEb600WrfNKIL-bqLhcqMdK0yGSnu91pHAMtoGEVjWJZQoaQQ9O7m78599v8G_47q8_J8nYQlWcgW7bre_UMBj6Ououi540Kgj-E5FsXpIMq3UN_vDRyfRJYQ39vzfn7qN9QpydOKUElJuf8ZYZ9IUoHVRFfCKGaWMO94B9Zt_90kzpSHkOTJvXUg7Zf-JLtqivHrL-A5Gu2yW_scS_CF3HKAYOgYSPRlWkIq6cWXfHbigeqL2i5JmFlE60E_BDl-3ot6oeafjuKWdWxMh3MwfEBAYPKghLFkw6p5VL9mhMr3WQNV1k=w851-h638-no


Chiuvete separate pentru spalat vase si haine, cu servetele si sapun din partea casei.
 

PqJt_ttSEppyMfkn2zfXGrEkxdH1y2LPobCT5PDvgU5E--5qPScbg62Rta9JX44T9lGtNXIAM9QFUN3myyltq5__YFbnpBmoK1n4J1Kz_XLN3kVUajPiqnvt-scOqNehlzW6nkQNUA4HvRV0k401qkJK0JFlCArT5bFxu8JanohLhbwIWL_AU0_BYa-mwuf8ClokcW83-4NEL9eMPO4LNj5G4gStnjlzLFrb1obDrzl93toetjd0vPVvHyztYoSFvLba62HQPjZRnsZOsHsH4JiKxRXW3g9cmA7yCsBR-KZfOfvLQhldI6LH2EeBd1wWd1jicp2_G1w345HJo5X23c513Kp3ukcFbNbgXCy7sqMLZzh1AWogo-oTj27iabQ2kA33UTpRK4MalsIBU3xTatnIj4ukWa-Xb-Sot315wFtpwPKSEeeA0u5ZpeU9If02y7DJDn2qrdMkj6GOh5NJE-XAmzN1XplOpPaiNOm61wJsSnBiGNc-4YyC_ruDU10ZAyJ1KOoRj9Dy2LMxvIIjeRCAWImo4x-ekMnJh_IZANEMZRzt31k6p3qTLuIOppU5o7N61T_D_N2GsOYv-nzjBi8m74Hy48CKQdmOOHWSq2usbHfaZzIosfJL=w851-h638-no


Dusul.
 

58TPMh9HonUMUr1S0bh_Ud8gQYVU4xNEhDJPVL3T0QQsmksE_LQIF5vWxxDjYXODXaBI1I2DU5IzvygE-iaZreOnU2ZTT34X45T1Uj4uLKUZKc4Y02gi4yi6HcWVndFIh4WvWfG8_uvF4dx868ZM5kaITg3ahKB1Cc3cjJKzR5bABAgi2GventTbTzzlH7GuWJ6ldLAAB0QuvZJUsF6NhA7QxCA_olxmgezl5pFbvCkn90p1NLLVVxoc4qfkVaiXQztAZBWWu7KkQJNCxxFCoXkjrfD_3C2QMXbNdujgAvbYfse10KP6IczWDSikmNiLp0PfI9t2rMANtwJaxYBOEsMvHDHFa_PtoI5XXyZ2t-MnUEOEP74qjX5cLBwhU8xecOqdApqr__6xmOnCUSUixa7AT2YAZ5Y6U_Ow4ngX0r7cNL4waQ9kV6m-RJksSjTGzpVBU6J-zcKXSM8ZXdFdq7wJvJF2YNQRivP26DOt5OulrwE6sL628ePaIFz5jvAaWHAZ28z53Rv_Dulc2caoAAixVKUjZCplWpPSB4U7EAmApgr7jpL1KRj-t_ICFTGlJSfqPft5Vb2ZKyivu_Cx2zNlQ2QCLMc5mNMa45JgvJkLBo3SXYK709Mz=w479-h638-no


Functiona pe o perioada de 7 minute cu un jeton care se introducea in cutia metalica care se vede in poza de mai sus.
Exista posibilitatea de reglare a temperaturii apei iar functionarea dusului se facea prin apasarea unui robinet care lasa apa sa curga vreo 30 de secunde. Astfel, cele 7 minute se putea lungi, nu erau contorizate ca o curgere continua a apei.


Foarte tare a fost ca jetonul era o simpla saiba.
 

USZcxbUgFr1RiEMHS9I5Ej1Pb_NGbbprWxjWu6aPupXQxNuzD4weBJpJyA8oSTc4tUox6gSpTVqZkyxwNty7t5NPdOAWCNXnZSMSuT5Lb2f5MZbu7_gM_CN_L80yzeJOaIJAowTSKOWej2LPOUsqX21LOdxUsfcnN2yXOJurgkHPKcYbMgSGe1mHOiqf6Iajr1M4fr-tsubhcGn-iL3DEmEANbKfdS64iCKgzpZTiqJkNE0T0mFmR6IiPLqEL-mlrmZl_CiiF_c2qgJ6TmpmWWvAO8l22fRBV_Zft3D_uLZNLO-0UiF8BsuU75rs4qI_sYf3Su2k7zSe4rswmMoVlYaMNFD9-grESuAHTjGPsbqRdo1-kd7dzDDAS-IHBpLz4wWAFP7843_9JFtADTJlskRKslDGk4EnNQw7LGwuVqBZ0yoEbR2cMDWmaV7BUhT2pniDUts-ZDabaU1U0PTAKrmC6T1hOFretOIALeuV6YHXHo68ksf_cka4gvg1B3If49pwKbcJFnPjS8mXxZ1ULwwl357vdzMdZow8raVscZObnclXbczj8aJwe7nfiN5lhlqwbEOE_OwQcj_LqrubuTno4UV3T8-hknCgXFO_evLZrnkiDJeiV1be=w479-h638-no


Si mai tare a fost ca primirea jetonului nu era conditionata de cei 10 euro cat costa cazare, pentru ca am mai luat doua jetoane in plus pentru care nu ni s-a cerut niciun ban.


Ca fapt divers, langa noi erau campati doi belgieni. Oamenii erau cu motocicletele, respectiv BMW R 1200 GS, ultimul model. Dupa cum erau echipate si accesorizate, o motocicleta valora cam 20.000 de euro. La asta se adauga echipamentul motociclistilor si castile, cam pe la 1500 de euro / om
Cu toate astea, oamenii nu aveau nicio problema sa stea in camping cu 10 euro / noapte.

 • Upvote 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte fain!

 

Radare care „reperează” și biciclete mai găsești prin Slovenia și Austria (probabil și prin alte părți, mai mult ca sigur). Sunt aceleași țări în care am văzut limitări de 20 kmh în localitățile mici, cu multe semne ce avertizau șoferii în privința copiilor care se joacă. Și mai fain, conducătorii auto chiar respectau asta. Pentru noi, pare ceva exotic.

 

Drumul pe care ați pedalat era DN sau avea și un soi de pistă?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@diorgulescu

 

Multumesc pentru apreciere si completare.

 

Drumul care apare in pozele de mai sus este un drum departamental (marcat cu D) si din cate inteleg este echivalentul drumului judetean din RO.

Cam asa arata D 116 intr-o localitate.

 

esk7aqW0APtm-PWwBajqlcJTuJ6rKPZwwjmP39cl1XjWYduZuzXL0kfIFRT9dgO1HaJKFrIZxYCMvz3OMBRizwsEHFSyDEFw9JpXT7g_Rxsj3ajh-D0YVTOyZ89HYppXJav8p68JP5PWSOTi6uhMtT6_5rl4eT_xiA2zYtLaPKUm8mhbDGc0mLzk1BhiLVSl0oyibXsVWSID6tJIA7nh-HyTNlo1j-dICNKQ7RgtDrLsFlRr0l2l9GBMZ3KU8H5lpGNQ7EJHGcrn0jlMURKEax8NW332KBhA_lbBfQ0GlaI9ytqF0nWVYD-HmWByCLcebGW6qw1oMTeCFvP6JzEygX2llo3mhs3rzjGw9DTmZXq1GIGoXpLs_eaFgHay6xJQNcvQOOCx6xc6eTgm_MCq1TE1_rJqYEv6yCwKx9tVxBSOBVWkSyJECv3XUMTb1upvL0n-KFV2c_xBHphkj5S9g4_30ntd0UlmWRdCGaVqNeWB5gZN4_hZvlTKSdcFa7cVHMJtlNgwqNy58shn7jmcFtoTxm7n3eEPd3drld0BoVE62pkx-7ViSo2l-xUx7DgUxyzRA6XLHyvp7ZoJcLqgx5oIAYUOXUtHT49QsI6aPAQ58Q4kjG0mO-OG=w1072-h804-no

 

Pista speciala de biciclete nu avea, insa, dupa cum ma asteptam, nu am avut nicio problema cu masinile.

La finalul povestii voi spune cateva vorbe despre relatia dintre soferii francezi si biciclisti.

 • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marţi, 13.06.2017

Fermanville – Saint Pierre-Eglise – Brillevast - Teurthville Bocage – Valognes

27 km

 

Câteva dintre regulile campingului.

 

a0Nl6rIx-XOe123Hi1HMFdX1DFnZ0NPrRE8To5XjlTNhibGuPcgK_06T561wrFTQBDVLCO2OkWH6yWjL4kJYg1qgmX3EcDr9l0jTjXkjG9xS-1UQUZHEmq-OUFl6gzGk2U4Y2kOy2sGzxIO_KKiM45eetsFaAl3paTUty5oD3Hkr1jvPZy4j0l401Fcz8rE3jrKA0yU1I0X1mPCW8qCOGAHZN1K8zsXVsvEl48badQW--HWa5bQlMP0LvzFYAl-eBfcP-K3SCLr9EZ0228W6e04a1WnGZUKfB9vitT5paljAmr-lnLDLZJqBF1g3UAD2xYb0AbzNa-e6OYRiF2t4SCvbRGAUPPub7kd9EMRSM8JFixd505D1lFvb8jdeReYssITqgtmuqBG-kWIH6ka3kbpsHULsV2oocOz9tz5X7yuaSPpkMD08D0kYPoDk8xEo1gEJy6sdxFwh8jdAg8hbQjhsKJqonXIBo1lK86wspA-04I0LgvExq4MS7RqjrcIF-_BuUq4RTTeEGOIBIgV1rV0V6ScsYqH1wwBtt9WCb0ZYXQJC29aSis9k-TnQUtBtPJN6QfianfdY-5KvMzNsAoppgGi2w16O_t9jBMuLD7SVyKPbKGqhvm4M=w1072-h804-no

 

Ub4TXsV_JBoZ1ZT4okfVd3rBMrooTImvcmKboOiAaKnQLKi9OAhjKHKwdUeKAblMJ_gAqnWkOOkh9BkVAkuCrfvkOSPGZqZHVnAZX_o_7An-Cynnj_El41uOG515M_N1aKZse7-WTvdc98hNeEGQ9EMmR_yCLei4XFYCunphg0HMIxg5M33R8Tv0Lo15TskT0Lk7G-GGpqONP40_heyq3qLmV-dvdPy2Ne_xjPqy7nvOiO_YypWAuBrnZgKaSfMEFlcv8k5ydc5VSTjmnVOBUruxrzeHMScoluUIc-mXe1PK4eqBHPXrTV1Grk41dpJTzhelsSzxm6qfiiZCeRmQVpSX0qbBQh2HvcAqfcMDupgH8ekO6LboOWKNMHAMZDJFFWfk160Q9nuHZCIc2crPgnoK1YeKxg613cHjCAzv3RFzv2WJWx5fgWwPPG7BA4d4nC-8FhqK6yhzft73aaI8cxwPmolhbXm8SNyEXYHg1iFnjm8jzhMjI8J3YqMWZph6H7bxc8uOWHbB1dryoBlwpLDbtQODVryy5knopeE0ovlglD3d47DR_2zlr0a8ldS-PM95dsAnc_0hbnzMVkPQglEBIZIT177GQawCmQMZLjRh9J4CdnuHr2kv=w1072-h804-no

 

zJTpl1ExLrhH9vxCcsEK3uHAmLN8y9ByIkW-Ksfr6NMyht9RQYwjCHnvQwe3VO_0ubUr_RZTPqa_3eeyyg1Bcxy3Np9lhi2NKw0fKMCPjy_87smxVlkPYnkdDiQCD305QrAcAR9icqJ2dmuZsDJdOy-79Qllb9qe1sPo_L4jBLKJFCHkDEegVVVXDITgrcF_6NIx7twf9Elz0OcixcrRxIfegyw6lwBfnEFTVbQ0pxH5L6URv9ixZabowVhshTiNAcEgtUI8rmxpo3KAO1TfLhS29_ufHOIBeeGdlkSW6TjORmFDqCKub-2O-8iiN--wzkUf6aMjeR9T5Tufc168srRT88Z1QJOBJSlM-Cbf_mgd7YpkMApB8qk06_jbS5wPplNChjO2mSRZdpUxoqXm3p5iYrs-JAm21PNYlQm3J-VRhyV_aLlYuhnmkOOWsXbocoFd_KT2JOjrVqPvSfaYB-6RU5kU3iRKNSEI4m9dHIMcgSBlmLD5Qn-cQ2Ge85XGqlXZjn9xD1Yz4PxrcjsCHky-QfUD5wuX5Qxihcq1uYfq6DyzradXeCTjaWIl-uPlYLVo0_EWbtzb4Dn-93tSBwZCQj_6CRKvlYDi0s3JS-qoU7HsSY4aoCHR=w603-h804-no

 

Peisaj toscanez (de la baloţii de paie) în Normandia.

 

38gNAio8ep-Rmgt096ASragHQmFCdXy5PYq05uPUdvEC4Q_OllKiaK1QZxzCYwwJNpYJrlHPHB3LQ7d6AO65LEIK7VX9ZNGurDGXs1A7pCPbqwcrGc_VPT8RdBAW6w9YgiCpEV0rL9Js6Pl3A00iintcD_YnvQWoZ8WZtPo1MTZcObP-Gh6HDtaX_xE_iOqCEU2x6BhSt0xOFQTX34PxBKBIkrNR2w6j_-A0EhnBTnfLfpwKQeLW8eBmJnkGUSDpV-OsrlVDbOhdbte3gA-KEfmZpuijU2fTBSO6-Q3skkG2w_cn7uozPZJgoZzI71jaDjKWqHsaRUPhpyQxP3E37uROvCkgVx3w5FouUWU1ea5JdHOtf2NsSZ9fR3a6VW0kcq9a8B9stbhBF5azYxOCmAYtNwys4g9cF6muc004klCkdcsiAuCuxm4aqp-P3XKg4lbL0TEcfsKC6IxFNiKSprWlmCzq-gHRs65iog45BZhWD_yr97goa4C97O5DyKg7qjNtFSocMLrR8wF7enVoRrwVMSpj8z1U584jcqU6-c4bwSVElhHMTzUriv5LHZP-yzbj1h0FeVqU5_0cvgSobrFx-KdgtM-jQbZy-HT1dy4H1nlSmnjo68Hj=w1072-h804-no

 

O bucată de coastă.

 

kNf0MbWdRpWnnL6dog6yOxQvxupYm4USCXDr8qDx5wgkiba3MU9ND9EaUTop4ea7I-puN32EyvmBvHipaSBDNJw7byuJ7IS3hWb3s5IW7AMdrWzbyYpLLs81C6ql505i8wIgtFiLwBWGQM_oqiR7PCeDl5pIXXZzFehH-6k1cqa_6q9DiiERS0klBBwxiLbIAqyD9dv1RzF7BoNab2KrrXoNtK6V9RnZDAUTqCKo0rpZhF_5KUWKDnaNn8uX49azzSR0QOGn0vGiPG59NtYG0YV7P11bvsZRpns563UcANugruHjLqBfxt-KzS2j5fi0t6mLwuyhhHYIF1fdMZkRUJWK2uMGtxoXx2z75fDC6labsvkXAnKtE_MBmkHZbPAhg8tOO7yFR-zIrrimMusJYPhooAmgV2w0lfoC78X_NXPTEtD1Dlf7SL7ZhIpktHyBWZEWrLLAlCl-blaTt33jcGjk6GKW9QUO-tMAWHQ6QvADyPLbaoZ4921LOHWBGe7KN9J4lJyInPrBvZYOeaXUiEDhQNhKJXCjiyObD7S2vmGyGpCj6bFsud2f4UaRxVKxCIx71b8mCa0EXKshmjq3PqUSBFJmgr5PCJ035K8ZkDBFKLWrANivu2j_=w1072-h804-no

 

Continuăm alergarea pe D 210 către Saint Pierre-Eglise.

 

btYDHXLc3P546an6m_aHW_JM7xBIkqmeEGmw60hrW62AAkDKh-fDY_e31SB3TZd7OgSstaf0BMXAY8Mk-cPvSq5g0K_HSctXH2sFLG-C2kPcJVOb-yD08T_ejh6FJP9qFy11nwZ6ysRRK-FHrimk_md0_uVZkVB3sn-OZpf3qoKUkmz-Idlx5pg9OV4UgjfUgIU9vJ5z1nftKVdGTU4f1qrIHbJjkHSRTpAtByOR8RgWOSRFa3gDDM9t0K9Her6jCp1Z4B1zhnRG3S6y9M7pleHWRyZGDjWQ8dyXhoQuPyxn7PY9lfTHpDbbZxJpxsOVP_-9NIomvxxYHd5P5INMmdTHiwNeJC2h7d1WMVkYpvZTcxMJcSTTU1xdPzASBPzPkHDL37z8mMxKpXG5vkbvYUli9p0vrsPxfSXZFH9a4PfGkvHDD37f0s_FZiFmO93IwA73vLUyUbmW7noi8ypvv2I1L9w9yt5kuejmbDXsS-njRyIKRV5WXcLJHdGu5yHN4NBan6PsDvex24fXrrglJ79gJRaziYCR6wRppHLVZi7ojY2yESmse8f2cDTE0sZBF6PCXNtQxN7pIy26jFTxYctK8_Ts8q7jFa1Z_BTgJm_LW_wge2jZxoLS=w1072-h804-no

 

Canalul Mânecii rămane în urmă.

 

vOy5cdBlDQK4oanGjVkhHA_iBZ4bSfEh33FkcJI0GH-rOP1QJOzewy2hMzZobfeLMbQBbKGCQjzKEtLXIa39eKMzp4aXIuxuX85xraN3aAGAyEXllfW3B91_i9da_oPUmKDDKSZh-uxNoOdLxTtdHgXjkLRtcTYorU8RIE1uZBLEz48vPd6Hl4NT_FQ7MGVb4EW3JgJe4tRqnMF2umNYH5J3M4dtyu7TsZ-_liEXz0ZpEDGcGZKyahrwIa2xwwCIdtaTdO6hWfO9T-CUJFGUWUnZDiYbIiyh9WfmMZpoutF3CT_daMNkrDPFBAhDk7notKm0lCdD4VOhJ8Y62A06WVWcAfXkzM7klhPw7V9kPfbiaIdWd8pETR3yPmH6ZAKBcziXPnt_QOcWooFd21LR2c23RKwW_7g0293-ec3HH2edr2qhwNQDunWZefKPI3wuinbf8nYExU2GEhdxMWuG1gBFt865HwGXWPn2RUH7gmYxRf5gbo3YSolTBOI0ZvG9SygkgXf3coacfKG8ymuSlgjr3mEfjgITDj_CrdtkeHv3LHVRaF9hqcJOKj_fHiB2tYbMck-nP5B2Ru6JhhHe5XRz0XDArpRqRzrgkOivt3LbDJ6atDKJWBvo=w1072-h804-no

 

Am fi putut continua mergând pe linia coastei, însă am considerat  util să vedem şi o bucată din partea de interior a Normandiei, mai ales că pe coastă vom reveni zilele următoare.

 

D 210 se prezină bine, trafic auto aproape zero.

 

iB73-mrdOKxr8NrWLKUw_qaWvbq1iXmRmgTfK_g9nlnlRAw5gYlsGT1Z8I9e5E7E12gefybmka1DOV8lN3dz81vkXEqISPsRPJxcjyMx1TTTuqfSX2hrSud27vV6VMD_ZlK_iIIovyUvdG0WFOmQMxAsz8A9Bbq7EsExrW3lnDLFNR2kyw4YtskNzynnhQhsT3OQzWbwqKwb-5LKE7VCRaeGTfg9rHVDsahrX4bK-jCdVD9lnTXbE3654pPdBZ2hhrKN6A7CBBB5ekJxyBQcywn1vOO8VEY8W-et0wQg_saaWgYgldOzv04xWq8tm2L6eiZWvB82LFZePQIKCF1wsCh6D1XmEeKzqPSS1fwEzyQadSpvXD8vdwgEMyWqEaZNjQUdftX_fbpMSeMbV-0ZvQ4B1QZIh7laHNsH9k3x5oh6-zZm6g0KTOpxVtMMT7TqZOqLsFSqaYY-FVKI-dzlP8gIHds_Jj_wHyavQO7GPYb9qBG4cDMh9sEskHkaiyR2BvRe8n6up5AcL-rpI0FzTqgbxzjF4mR1RBbMZ1bU9VGzEiX4V0zWIk5P8nGAMmrGcNaBNFkx9QYB2ZwG-dlQJCRNFwqtRT3pt8ovnKUaNjtL6drbKBA-R8bS=w1072-h804-no

 

Cam aşa arătau casele prin cătunele prin care am trecut.

 

9uQLZ-omFHzADpYI0hL233vox88H4oNThGhRUjJaZMfSwv57xScdOGBeztoVJYYkF79OCa9-82Ow8td4sknEMeTn4bcjhz2EMGX7qplGjimOZPP4dNXiZSUxqxMXqrSc5GaZDp7cMoWHzCaIkZQnskOy83t3h5evywKwqcXlQvKx5Banz3AfsHli4tpK7yc_mSkGAz7SSLVcA-NuGx4TzKRIx9SZ7SS5TyhCIWtH0bXtVOnK8VJCH8a3djKS_pcQGsUALcWWdziYA7on0taRTCZDsH_LHn0tCCgnR8TizmxKvZBX08-KO3vr8DBHaZliKGRQPtB8RzBIbIIL4-Dsye7MF5JjdWaiIri9srsdlg3JHwPkIidjWQ4hIBF12ILRPraC9grRCI7K62Ks3BIl65LTXOf25FdIj7cA3cmvWbuMMjpl1BfychEzAl2Y7IV-TL5WNbcgQZ3bnHnG1UQX_iA6JRY6yUlt33vPZIRXcdFvywnR1WTGK0kyroNmA_s9FAOYSuHAW96YcGE6g3ZNJSWWwFwlWkuoUdCrNhRS8NR5A1Z55o89mVln2O5Q4OXW__MsxACI2OC6AnUn-BNeFCGQ-2viQO9rh8hubUrgAK33q2tTsLYGU-6f=w1072-h804-no

 

 • Upvote 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marţi, 13.06.2017 - Partea a II-a
Fermanville – Saint Pierre-Eglise – Brillevast - Teurthville Bocage – Valognes
27 km


Ajungem la Saint Pierre-Eglise, un sat cu o populatie de 1754 de locuitori [cel putin asta scrie pe Wikipedia]

 

sOeK38kF5jIF2jxF--lJhNdQ0ghfUXgHn7PCLnH9pH7bl-dfvqMq2rSx7WxumhRBudFBTNMBCDyNOhiJgcJsB8sjC0LCVKltuwnzC9pTXbtS3xHP87fB76VDSnmGxDo6V9xYg4nF8CQlwFYTcJdS9716HlO5MEZY7ajeE3Vc87l6ASdg9d-c8guop9yQprzyT6u6DVPtaRHuazWzT6PjprKtQbCSgP5QbFdYyEiFd3P23LBdZllK4VAcjnIzYRNrlhPQ_zIEwaJmdiaqRUGQ4QIPmIid_gac0Ne47q5X0XPZs-_jbDmQ8ponZBGY2PEzvPx4k_PTtUjn7SDm4j2g7KlhMsQM5HChPOzf1p63Cea964tU_tk1CtoRxdjvJ6nu4C9Uc0V1B5mWpuhY_wgIlSkWO01tLD2-l0ECVWFStm8rryIM6UMO2LjYmTVtkvuVcYkmvmtN82ZcQJ0Y34v7lIuOd_AqW5xktpgwjw-2KFXNgQLRiPYBtD9UAwdCkZ1xfLWGHHnBGl8lOxRdmAAiv5w1mhcAt7GsVXpR4xnDSvmBktiiCoJWtgeaSqszC4t_r5zoxsyz_dOHguqa-GZn4zQIjbno0rdKl27MdVt9ATpatwzh8cNsw_dA=w851-h638-no


Cu toate astea, biserica din sat mi s-a parut foarte mare. Ulterior am observat ca aproape in fiecare sat exista o astfel de biserica.

 

A9z_98y0VsA86LvypE9j5uyWXqZK_MYQfTyLNhEhvGAosnQkP8aLdy0H0hh1u3PXu7lzBj0O_SH0mVUI322TYpJDmEv1tflWU0UbGnLV3_4dbHGoVUeJJZfRb-YX5AfCHVyA5XjsgQnYUqyUvVwsee3QS74NH0F2dmfXi1h_LldVHvgrZjm4-Fq9b7YBPFhZud1vm1Tdm5SrS4vVReEdcTZWGLw4jDmapEh7SPDLIvL5YurtbfEeKLlb71WqsIJr2Er_2j2CxjwIK6GylRlzFZENOX2vyEDBituby26oQDj6FnxCk9wAPnZOPSZC3VXDPHXN1Ijta2z17dU0wQbrhfYJPbflBidwCV5djTLoGocS405q2ChgPny_y40y8AS_DOHG2oX0dJAQBkyPp_EejPLlwSSDAM1LSJJ9YRqk5qbMsdPUGMNYxSsx6Vo0s27_oaduM33BuUY__CaY1o2ldkXVFtaKKYC0bnu3tVyyHgKJLkBRsJiVk7y9LPqN_PkMhuRLXOEuBZxSOeIdjrPxLmm4GlCS6AoJWJ9MDcdTL2Rce2gCFx1CN8krMM17sN0kPlC4qYkQZW0cRbnREX3uSs_M4afmADQwgFPlVNU8jH0bf8x8V53OciCd=w479-h638-no

 

47iqAkgMkBaHRuYpyPq7q9GJwyEV_jNDb8iKjvKbzJ4RtkHokm5bOhZL86ySTGNf0hqePaV69F0A8dO9TjEnoNY1D_TFEW6g2R38IrgtVMuS8S_w4GaGTsfnVqbVXa-W8j9geLtNTAPDIZJHzYWSOr9AUUzGfDVga2YN1RljcpD0YQZ0jXCzqQBYpdqZgdNsNBtNYItsRJCbR1KvuSkKbqJ1wICGyODq9KES0aoywYAQa0Re5NEsJAnuKx1Ivq1F7h-bSA1OXXUPeHYIldxXNhMAwuh5JV-wX3kKarTqVIx5FpVBRuPRkVfOjm5R7Swp1FnGnDkou06FPXbHB8gk4tJLgj254KzrNwbVKh2bx7ajzqDjDOk75HAK2yYbFmrWY7IgvAHRYqIZ3KexLv_L_H2srlAcaZeuCdQOKiISnXv5NaGVHUnMR68uOL_A1oZ4ucx58YeskDYn07OzcOpiW4PhtEEEPgmEDbxqHQt8i5PYazSqpNclLX-cIviezMu5ytJKmw7RStKUvoVemVZORH3a3sZ4MD7MeZYmfadBorTR6SuSRIC8teOiHz5sVKEPlTEzmsyrY_lwMYdUiAmq5ezr5VCksgtJ6ogyX-tq-4CTrjavXLWuFJZQ=w479-h638-no

 

ub6Xbl7jNljaOywxjmNGzvf3wnPtjMrYhEhG7aCiY4x0T9FEIKT8Ei8kCXu8ngVc5cHKm3zFcWWbTDDBTOML9aLQUKDiclHs0fQwlZmkJa18EP-zeEAd2PU56wc8oyYidLW-BWjKsPic1Gt5H1HM0XK7V_sS0y2A4rZTJEp1rwOKZrYEib1Mxq0eK_vnu_YDgIm3ySf7Z1ow-1X10rqzoOyHAT2MmAkz1CJKk0kemY2gD-eRhXnm42F8hONpw9_ieK1PrWh99BUg1Mi4ioUPXwnzj3jCjXh3f3e1XKTNNysWXUUOIyPonfhTaoi7-iFCmJUJMYzpYqXbXaGIKHBzT0sbYI_aIUUiehDk6fdw-3Q2B7h9C2JHPxavDZmBc5kiZNSTineQbfOuzTiDtN_zCVBSvdoe9aGfWpjUnIwusH_ZJlLEQBh3Ah_mKXBrKVmji9Bgs2q_Y7Oiqh9C2gohRBY3K5ubj5aMTQ5shGoCG0Cmid8PnjyIZcNkhrsnp6eCPdVazXjq-OOGj557pM_4J87lmPukHPtOlHEY8gjbuNGF6LOg4SkrXzlL3oTUydB3YbzHtGr1wMYEQ77_tmLsllPXPpUXq-vcE62hoHqYZKyYoXwTD_euz6X7=w479-h638-no

 

AimTen2eHnxDc1l4kovAHJRjawX4S2boeW_bzwhicOo5m3jEog2ZPbb-Pp29lwlAQGDzYsDdEjZ0e5z6gaBALwhSPS3h-1Y4BLzQb4KBWdvuFUPqygTwOWVxJIGRj0hhqwFVn_qHvxuo6gtKAcVHxRXqLIFCrVSAUVKVj6sBPR0zEw4KnOingDYIkRpYeFzNBYG04XvInxRqwP-xdM14rWanIhfXD3BWENOgqjdl2IO0rueXE1_wejejt965fbdI6nwne26IFkzc-uevipicy0M7ZLxjyro2xGV1R_CejQJt-pEvr3tfeu4vEodCUGk7xepp2Bh_xbVJGnDLYb7PBL0fCN4lcWrC4Ky78TEW3dRcjobyyOFYENWpEQf14LlsKTovApXjdTMgr4dXWp_UOm_darCQwIzUytP-HN7KJRH_wRQV4uJQ7ZOkdkvXlwz4flJMk0-jhPzQMjjCzKGMxQczEG83lsl8692qNK_2jyyxkan7R7-xuRQEz4YswwyqSjiohgZbmf1jPawFuBFluJ8zneYnfbO0T6Xun9_B-xevoiOsx9PkUWMoF41l7LsmPx-loUgsAba3xAnQG6t8wfkmBRAmKrB5eH6ffhd3i1vFq5EsyQLUYtkz=w851-h638-no


Dintre "fii satului" morti prin razboaie, inclusiv in Indochina si Algeria.

 

ImEwD6yqJ37JZWNrng5M7qrikHw7L_TyKrYvb8PGVlqqfPJiICOMkR5ZgrKnaZFxOuvNFdI0dOIqvsjBv781HsD4LLmnKx3A2zf9fSSt1SFzH_vgEeTv079P8bdmCQWd4nvw7A8GefGk1gSi4pKGWSfx_y2_3244gZN0NZ3-dhD3hYhQdBFFXdl_7haEglkZBuUGvxvSQKIROjv-YUpnoOe4hSEBSWvj02WEOypHwfa8qFHPNTi31oNzDLaXnojqE5F6IERGoYYuZ6LlKmT3Q-sp72Fa26O1Hm8ViJrNoys7PYAyRba1OcY1NzALeDAV6HSbh6akCKoqUx7kFAlZVDzBdpdUWS4kPlpc_Styyrn6SO1YCmT7ER2m1PQG5CxwGH9X79LMVo7YP32-aWok1rB817EMKsBzjXJcBxamGba9yrPBmXmFpBeVtI-9Yq4kfJTO6Iek_AQsv5nE4Oi61ayfU1HQ4IEgyxX7DvBmgUYRw8-9jZdrJ4xfD1A1kmT7e_bk-gcn8OIebkhnRoz8gxouVPyjH3Mv-s8Z4G2LEqKGWnfM6RrEzE4ZJFvfupAslmPeWmVgLRlq_oSzpZZGNxO4ThmFAezRwBZGRcRZC0dh4qwHrr-WsRI2=w479-h638-no


Afisul de pe usa bisericii 

 

QsmAWAfTz3cCpBL3p8p4Ttvj2qKOXYyLxPM_YOKTssTE2xu0WmKEUw_YzyagNn45Fxa1RxR8nAqLK0zGzlWoBFfqSd_2Bx6UfSXB6AEur7lIGFBzjlopDB1SAf8ksYydNRaP6gsY7cLkt8YnUuhO9cUrx50oIpsb06k_Flp6VHAmvoY_ajuQzhxGwbd12pV1V3Nt2D_QgnCZS8r1nlUMHqMTHFm8a9QgplYs-AeEyV9581N-9yBCtrxvNkQr3z_NMhjxVaQSIjzKpdyYN7S5wE0qr3P1h48YI7p0-flXtvvoEbAONAkWbtoKYEZKs9HbQUv_R2vK9J9KZe0IU4LPlXeW1wZ06wEkJO58XHLbDpuft7-cElVyIL0F4rwb0Ihp6RZpOZgJM8Gfp_CM6SjGD5r-a1aZZvqgH2t6wOXVOTzd3KkKIpFUYV5pBuo_6YrJSM4SOs2aBvbnmhOE612z0Y4RpFRwjdtvscR7_ee9dWdcSj5Wq3R3RU7snvB4DuqaLY7-mE4QNmIKzonhhmPZdhAlqWtEfoZxLp00jwjht-eBgBAksi-I4ihZzCUvXK8ZYCxdYESkJ8Fg-hJQMJ_Er3Yhnm_Lag4qE3v5sBER6xe6Lc3KYaBNYjt2=w479-h638-no


Traducerea: "Vigipirate. Securitate sporita, risc de atentat"
Vigipirate = Sistemul national francez de alerta, in functiune din anul 1978 si imbunatatit de mai multe ori.
Mai multe detalii: https://en.wikipedia.org/wiki/Vigipirate

 

Interiorul bisericii.

 

AzyNE1A65ELaPe6g8J7lBlvk9mxHj07rVyYsJLHYaJ4HYbzn9DswLepmNM1GogO10guJ3L7z8xYP5Q3XPQQwhgR-LV65vahVp6vp2Er5XhZtbpZGpBtd58IvffjKJJk3f7ztRYsbIaIMtmAeysFoKmUprW-bOZJlJ4kjuEgH32MCditNSJqB7zWHD3v_wbng2A9TXCHxpIicz5kCS7zh6ZHml06Q6RCVTSfTEUQEbwq4J_2Iwo3nFZ9mfnBW9DE7i3MN-xOL8_DZVMhl_mJEyVlRPkb0OX4mVTD4OdyKN2doXkAQdXsuVYUEZ1YaoAWMQ4n_eKZy4FKlZH2m5BejOVtKxT4Ecb4kNqmZZ594w7nv1cfprcDR4D-6-mLi94Fv1gLckhe5j8a3SYoL9ntMtgQRvHz-qJuKStsE2Z6cEois7a2d1PkSnSEWhEtYaq9sN-NKZ_g7__1Kv5Jt-WzonkkTN5agA1y0Slerylbvlhwy_tr3lPRDNChdts-2ELmafHykyiWkZ25soJL4-5Q3F-v1XgnzBgX0ijS272KkLMR1okalCWtOKB6WpPA_qaaJ6y8aUo_XTj822cUcWYYFJZcvVr82XN5NWO87UvFTCuqG8sRcjWDriAgj=w851-h638-no


Orga.

 

uvJtSSMwOb2RY2WFWiiQiaPKRKT5QIkdJwVmGyJvgBNI0lt3RGDj8d6VMO2CuJm-BZrN6_sENehrkVi9n_3P_oyEW9jVw3Q4jpboI8d5ESmsS0wu1rXjspvM1ak6t2DJJXx3-lcuee1kcPmiTUCtVZekYPdnD-xkMOfqm11-W8tCQECAjEZCLqnLxj4PZMW19meQuD9uU06RD3kU1lSzpw6lcJ2_x80xveE3jnAtv4vtRjjXJldwHI0nPmq6Ub028F4hZLGRSASR2_0m-iY5VhMKNcQ9TnQ9zQb7H4z2CRNbOJatE_NVL76eSKhmvXnvx8mubpqpNKrjqJ6ZTDVML2MBtkPbENikGhRNBy24NVcaNBzxjaJAiyiCRCmCY8dTJu8kaDBu7edlZ02D8kwtplbbA6ykKfciB9ZnpwsW92dw-Zx-6vM5oDyAkuhO3jc6fKCEcGxgMjbxj3uW8gZnhgptncve_TG01SfDkHFMNX1NBDiJbkukc90mrvu13TqAY0c_IgxQis9Nu0b1y1okkifYIcIKfrTefZk-S43_5pgk8SE1tssVoqyF_g09cgeT8hJlSwwJ576JHytpyrFrZpHZMLXkeIS6hFxKaNyyECxP-HI-2GU1bYLj=w851-h638-no


Unicul loc de parcare din curtea bisericii, destinat persoanelor cu dizabilitati.

 

XYlD1TtPh_WV6cKLwurW_rEMc5opSyZU6OjbbPkO7Qih0OTMKAr2qIbyXRXvZaEQGdW8nJuw8kCb6g0NRrBaNAY2m1BDaP88-Unm3o4He5Ja3PuauPI5fxbppnTueoucGIuIl3ISFVU8j4SjhxUSuFdsG-euvkdeZ__Z7o-eeLdaGalTEs8ZyDlF0CqcbZxYyicFfbylFXMFkdjN4e35TUGTlH61Mp91_T_SKfIDzoiyN9xZUz37IQoLAsqi1Zgu7MFwXv4z7QdyVNFraLyB2FEInIWqABTy-4Gqx-91bClesA_z81f6nin5jN07UOy1qC_iZj_EqY6AicZl2vtbfBjN56Ji6ZOh8CbkpdVxhAFdplqvbwHhrJWa_F9K2_Z_PmYVT-i4sZhOoXY4BQymKdN90LekXytAy48a2R9oYHrzhIiDB2qHI29vKi2-FmVExiYX6M4G-kjO2lNFJekgtU1ji5SkMpgwexmE8xRwXLswhMdTWpvFreCcz60817F9PWS9ggGU_TSZN9VAs0h8xHAREOPgIlsrE3LsW_S_8vkuT0WJqZaIhKkb3RS7GALWmuEn2x17MyqvCUIl2o_WCwRlgrd0p5kHwzM1E9W5hqAUR1RCRJyosegg=w851-h638-no


O strada din sat.

 

NymkGqHmqp3mmTJ3cglxsWit86w0yitYZvkVKcr5nHfDG-jmhn35tZHOwo8etGQGnUarKAaAd8GZygkaLcF7heR6U0p4BCL4n8mTyEsTkwvUKNjpQvSYeMXx7PQl8sOtF0SzFjmgZxutZvcpXbnbt4-BqKAqw-C5obX8uFBlfSGHRr1XJv__b4BaXG7DR-rlbzhYI7_Dn5wFwy89DxOHRC-fSNd54rqIx0fbGWLlPH28NqgxpoNfR6Q5gfrwIflQXWRSLiIPabP7TYHFLZXfVd86t5H0nPraOkajayIcHMaPgK5kTB6KAIkZav239wq7ifF1Vc2rqja699JGi1hXS0qQIVI8v0mSDyWx7Op7enjafP97AyrnB2sfPABnh0vEz_mYeahfNhl7-7x9qtCzHZ6vDHOFFAV0Ov3KttDi0ucW1-T1nbs61BqBS9fAG_ciMd1d34F4dWtKT5Ct4wiAmwjIA88p3qljJl_tgloSSK4Zwjg9SRliZpa_AKpQIx1uFfknDbbG1es94xzlO3y_xPQ_CeBnDqP29hZz9ceskPfnIW0VGmPJCTSfoA_PvU4ILTBm9lV-xYSXW-floPNdQjz3twSgbKH59zM-l8w-1xW4_bptkFGj-fUQ=w851-h638-no


Cismea care pare functionala. Se observa afisul mare care anunta ca apa nu este potabila.

 

ABm0VDl2OBM-Wm3r_-0IvuOWUUyTbX0zhShrpSwigQLGrV58odAbKYYndSopZHdZz_nVzgyYSX8dayJCzYJfz-5FtXw8q39W-EVLrBDjKXWTkJCPPzdflepPk7HVCCCUS72NeWP7S_3WlBhxVRUS2XjPhCxtODvfQ6NBPHWr5JKsridJ730ewmsi7QfGCxosj4FsknZxKBf_VARqQ0oOYJzipLy5H4BsD-Y9YT0Nne4RjvSHpgja_QTxVWeKzQ9f1Kp0pRHTzSX3l3MFYygJZisTqm2ERqIqvjyaXv0cYOGbzBsywnaVo1u1KGy4vmE0cB8Tj2EP6ppv9WYColE59_aBw0-AMpcpawOnx87q9y_m3hyMdj0qODsbfqJnyCt7iNdWD7amm5su0qJ1qkdvGuXPhq4hr_gmMsXhEOQjmTSZ3YqhJZcjFxhynvscvund5L7byHWG4WGfyJUyTKGUMp_X-ZSjVmxNeY7skTAF94ZP3lEhiV7_UaHN5EQjOVKmgOXrC_NJVzkQf55rHBwoGN_qrYTeN9zr_4LHZ4arlKy6XGAW55L-b0ppsfgejOPGKigas2mkrwFrYQPae2Di-HQmTu2j-uFRPPbvEl12WNI6qpzbArz04R64=w851-h638-no


Continuam cativa km pe D 901.

 

oM62j2pI8XOS2rajzXZBnxVJ0EVyoAuFdXtDp_Cy3t0HowUa6sA8DRzqAuuaGneIbo8tJE7EGu6Nyy7q0Nmevat0ShBDWF2S3ePDENZY-QcGJM4Gs4NzHH1xIAx3GfAOWVE4Sb96frVwJ0zK2xqGu9rleVHB1jy_lAUWB2R8cFfQQrSvkn8X3TFpF0sjcp0Unb1cyXIT6r-UkJNVXiIEPIo6wfUIOIJgHqSFZUUyf9Kvl3Epnpr1u4dco1aJVvR13e1NJ1ly-I74l6_yC4vi0hBIxfLfnEVm_PL2IOfrtvj8Tixow2owYc46JWI5Zpnt5kMf-CizFEIGkq97bMmKIy0PsCMOkxZSn1I0CJ3vMhFKSy2eg__ZRskuhfuQRfgIgT4k_f0rf_airatYHGb2yA-9YgHlkD6G8zShY33_EP7_kn5pvQPv7SrV-CCsXFJknPAV3_owd4MRLLEcgpuKSZrAtf4CaFMKUTt8WxmNAg5QCuNmi_3fotZdeHBucdSms5D7X_8kNKgaNCJgZ9i9zi7zLvL5z0ew2khl_j5h-1bMOfldvRm8T1FuvC01dwXKB0nM85X32BXtruhnHRjNDwYoc2xnyi1M5RFxDuD2sSHKA0b_sqv58joW=w851-h638-no


Apoi pe D 115

 

EC-5WhraLkrazKUrCcoqi4LAzGMh5iyfh42hsbu60XZayqV0OM3x8BqCgwTTzvhn6-c-NbHhqDPSfbCZVnCl2_TjrCJZfzv2vybQIuPzRp0491ZhMUJE7lTdcQxXW29WAuqEscGIZBNohIJ-APWH1NmzrLxznDwIISZVFCR1kbnK2AnOq9GwtqD0nOIk5eOQsMRbxjy0TinPz9wmsdXyD3LLP1KN2w50l8Iz7N33gjktg4WrcyiAFS39_UPJrcipXDMRY6V1Q_8f07OoCUWhJgHJUmlbiYoKSQov2bPFrsWtOXQtZ3eF4RS3lcIovYx9Q_BhU6cKbK17_HR-0pdZbkY7OGm7xLyosm5clPhuchFWgE6OaMxkN-FDOIgqImKMPT2gDl_-si3Gt613l-etcGW4oKtxLPgW-TUVlVTztHu2ZxJiQbGrvfF56C0sARZLIvqUXmqpF_wZO4NExhoXBjoc3PeXPDHX6qkh4XoE2icKJTanuhKHgYCHM5aTk8Chj1TTrVpD7B6Ovm4EMY-H8PlK2wKyrk3gBV9bbUKW3nZaKnAdWWsxaiPKpMT3rizG_Ptk7Vehn7P2Rk-SGndhAkmiNLhg3iTZfB36iUxWJkT9FsuhtSn-bKrZ=w851-h638-no


care este un fel de poteca asfaltata.

 

NzZlkrZFSUAsHRmxkrqMWyqazFjsh5Xdmbk99nj1jIExatSDfX9fYOVnDYvj6jfMygSgRvHgu-GXQOUwKcGCEiIKC_URRDDzsUzfwbdWVwMlpPupzZp3Kb-KE0KY7AfZuqZkt9nubYIahgLTKQ-2rjgRIDC5dIcxXpOEQMWTlk8tQrvd_rpP9xeGiw_1NF0MEfr846WRFkqs0ZLCn_kOOcrdUi4iA2Q1N_MWF0pKLbfCHpsaEGu7n64-kOjkIssj2DXVSua5VVr5b5jHo1qiWQKQ50L4U4ltOIW-6fBpf3mOjmdnmmDrjEB1FP8zeL8pEkHTwpzAnnj06VCCg8YBsXEp573sgLO-1RT0josZOHIE3owRNkbj0HBrH5rgPS-Bi4ddPDZL6wBQX29TbkCD8PgmEPjJ-0YaBx3BqLIrfzSOno7Ty36Kyr64nBCj5pVybmTnwgyq7bk2nh54ACmRbL91BjkOjyaYLrm3DXDWCymztieYrwZcbQ1whpfaBBO5twmsS5C5TcDhYJHCrTMxH1fY1ajxWtF9clLGORqCh1Th_ntL28HnyBSmZgQmlMykgoFM5urZu2TcsKRDDFHhRe8BkAIrzqLgLH69Al7tZShtfNOC9ir5s-6b=w479-h638-no


Alti baloti.

 

shI6vUZwoRiOA7cY4K6U-dkg9u4GmyadeAo5ZT5bGDChCCsO3ecpsFSQiu9EeoiQsWcmayWNFGme7O5AOXnRg0gvjphtUXBhx1xY_Az4cIHJR0SRYpf-jHNANfBOlSuUuxg39cZN8qOfFfe9F8BlyCeQW4X1yV1yOGLCHPcOTIqUW1195iYJ-ewZSBtsqLd06Y8W7KkE9YHf-ZtQIpVAL_4pmvqDIg8jrfukoKPG8wQUXxe4Dkn_U5CFSfuKxyAofv5sIiqfrb_hE4WuNJAVH0_pTs3weTupJQ99dPGk8YMgbatGx0IkYnlTnoqG4mTt7uUwaU52-1nDLq1PqMRP51fLW-6MEAMPpr4nIUnC2MMNMV95JwNnf7M4qAebJlb4w59C8P6LNyNcsyUuVBW6f8u4unsch5jgcstau_5VIvxA0rQu9jeI77D4DTKvcwIFL3OPHScXwX2PNQiKWQ2rwxnBUaeBptQvcRIf-eg6KdncFAZ248grYvCBbUxMkoqudMec9IX6jWrUlMykk3lOf9VcZa7gBz3_jAQI2K7z_IKo0u22khA4LiWX5kt95lLjeVQdV8ic-mAvCwDb0-jfaV_Eb8BFaoKDfvojJ4cLA2GrtyGcmlcjsVHc=w851-h638-no

 • Upvote 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marţi, 13.06.2017 - Partea a III-a
Fermanville – Saint Pierre-Eglise – Brillevast - Teurtheville Bocage – Valognes
27 km

 

Continuăm pe D 115 spre Teurtheville Bocage.

 

9EKGrFvE1DhmpdrmQexKvga1awEMzT1c31hnKTHWtvZy40K2OtIHzYMmnxUiXggw2rRhud4thzvtFyGUEk1if25-9EcsWKcjaAhve_f0uyYphLfDjTUmhDwuV17g7HiyYBnL6EoyfdTI6mVqt77k9lCLKwUgJvXSIdWdjnHjqafMgeJzs7fjTmnlxWq7exRddoy3NxwUGrbDB5ZfJTPaNg_hglx5ARcw_QFPVFni1vLTFYDFYZQp7pJSoi_pDwSZjno-TrcDs2MMFcl4FaAms5mbaQ1SzS4pozfu43g1JvaVpTxOVHTB9A73Yb4y683V1LQJRmI6O-ZEcHZbyDIPnR95s5qwZEX96-7zdG67qxW8cPiD95ty614iffnZDZC5UfmqT-u1buZoXUHj7sLhUQGgIqjtBUPVNVFToXxcsjar3GGINndpaprwTay12cfi15WfHA56gYmspREXDrMpf__mNKlTb038vo6Ko8uYz7lgV-2DRSccavpMXVRky5PEBWFWFORJSLamyWkUYUkiR3OQIoZ34HLL_HdQ95R4jcnE_5gayWc6yD-gLg1C-ABfBkbC2pcBEvmmNPKgNS2EkA3Yvd6NITT8atru89Y1a_z4ivWB2pP9qG4z=w1072-h804-no

 

Drumul se mai lăţeşte puţin.

 

cr_T_-I-GfRepuGhgLhuB4sDCnKdOJsjXIKtDgO0vUX7i5ttwihArXesuWLUY0lxZ1WHdfOMANINKa06CvHgJIGoVIUr-X6p0OhGVltkQwoFKlqGGPSPKYmXHXbTLPfou_0iYF3h_4KlUw3ZKyl1QM-LeOh69K0X36OcekZqJ8J2KopNw2e9QkAAwYBgqPOgvo4nvDDK3DbdSmiDDFp_b6pA6EOfUY07Lqfxt5UtLNYRnzpWjNoo2QdQeANMAMxLwSvySIojKYTqNhGSxXKI8rECr58aMeijyDDRzyeFQEywQ-0Bm-LFMgMaA1hhmh25cJZPGhjvbVKgpx5dI5ccaigEMvooYzji5ftV4mK-4cKa_F4UxeD0LcLuKm9Yt0O_XUTFWdrzCZd29pEnIeNoPLSWMY84hFngNx2s1vPSV8uktDY0NbDYHl7mTizFEpCP7upAe-xLKDaE9YML9cK-iGw3poY7n4cvpqhwKDlvL-5kMQlZdCxHeNqmGm6WeL3Cl7ZPGnnoClhhyAu_IcGqBAh7-14wwFFSasVw8_LDNWCEGUhxyvhla0idNUhZXfn63a2ghiZpf2CaipOLLU40aWa520W5tUd_Ncjbgj0Kv_GvJ7QBYIg7cROZ=w1072-h804-no

 

Clădirea primăriei din Teurtheville Bocage

 

jbW1zoTNHEROB9itbCVNsiunaiVP8z8hw79clBv_xofJEArNpI0DfkZ8ZivJ710ZqkuA2cUZfj_1HBZLp3fQ46WBPlF2medi4uhqC2Kvcqz17a0HjbMfqAMZhXcDx-EFb-49MmHMqfvD9dlOGQWVi09UAvndSmmSJuMbzLdpavuHYm6nom5A3n_bYioDcsOomGooN1dL-TdNDajJDYMJoh-ScxoiMmhlsElt8N2faCgFXvTyrUaj5IXu-ulwH8YzsmZcBFT7bg7NyE8udd6cVHHAv2MWwGnVPeyDA6VQVT6HPPptAjL2lMo81REpcxGkmUSfUJ5SGDtGMwOgkXgI6mOf0Qe-XmBiXzf5TtQh4HqXswUlMu59AT_g_YxGp5d_DSOSy71fb1BOVKuKsnIO_SxfzDUmDFfY9nMFYwdCs25O3nrU-9rDbD5ledco4hXRYrfcCcZsBtxiIXSVuak2InJXsckfBNquygtrzsX3qPhTIBZ0oTwkzH4W1PFyWnafzOxBOZuiAxuJLMSxWwRPiYeZcs4d7h7cB2n4-9DBSELwtm3X2JaVFSThPtUBq8h3OqAhakgQvBzKBoEtUwBcwl5u-u2rgmWOIgaCLmIrumOosVPh1GH0dToV=w1072-h804-no

 

şi biserica din sat.

 

0OX-z7gWd8pMVxIEOXr6B2UnfH3XYzQd9KGiAB_kyWk3yt0BZFVpskiz7OPqg8BYzP6MOznGw8jbBsCxTw3iDv_zuc-UHUPEQc-5OZrgNMHEqNitwzByKMe8OuBLEHARFN8sLtDZeqocUVXsLjGLjZK4JG8Cpq7wbI77SYHc4CK9oB67Hgb8KFmHNG_XWiwV14XFXxQlLPst30o2NAx31iGQhsLvoVf2BBv2kS4nrJIhVdXApKkjkLNvQnDpYYCnDrtnOXOStH-8RnEEcksN0zHX67PYUDwphIZXJpTZWvrEQKe1ryWzCBuTRUmxf8k1Kkz49arOXlAA-g0dWKcMt8x4ps5U1OU5Wy6eNzmQ8T_hI0WK0fGF_gyvh3B5FveM9yKewAAg6En1CpoUOOsVWFSjqLrVKd_sbsTr0UOhU9W9Aa_PzuKqqG1M4ih4P0zsaBmqqaM4pyowkX4rnB21ydl4EYJsPH0tN8hSmMvpJu9K5P2W_-0fG7hay9e1t5P1YZjcb2BDGFAKSMe7G5LZjq-dFwJ2Xv0ti6mtmAFaAxiTjWxBGrvNv2Yg89bjdC-PM0LjIOBpN6KNU7skcvGjPN3LuRj1Oz1RhRyYTR441EUheC3jNCc5NMz6=w1072-h804-no

 

Trecem pe lângă alte case frumoase şi îngrijite.

 

kTCKU6OwwHqvm2dmFsw7vc10NukaoQ2Q8Ki-tK8Aufd-vrBlXvfVG9n7xcfovChIjY-2i6eRymYaASRSRZjj-M71MsgQKwm1v4bGWkgxBUug00yQzO3eecQ1BEIyLPjMVGHKrwLwWEIFCPanXMrtG96NgGRusNKm6R5lNbvxOk7xxNtVJvx5F2wDhjmBPkIqxS67_JKUB7PURqHJB5yaU3ksoZZtQh8PGSGtqq9ltKaBlVt6joTHYdEZkr5JpXEl_PmuYxgkYwA7RrVQY0xidat-89HLTRsE7DZOEicHuYsOZork9RLWmarDRF8nBfF1QVRk6SDyXSlKSoMa2JXlT54elDb-2yuHggRQwRjPVSRdMjDRtijk-fZ5w8HNnWfwAVJ17D5Ty26L9_5abKmaL8unB3nfRaGy6yyIl6-6aYgw4MkXdnEuQuEt8tSOBJi-ckxseC9Dqy45I9R0-4nyU2NLuBE2N41IYMZEURCGatNU1Vv5lxbJm5k976T-bvd8vblxuk4hINERxdVYcpskMyi5sobG26fZ10PlQ1Oc06Jq0WXNA9sZPSkItRBN0oKYnVPe8LVFmpB3cfFx5b81LARh38pDDm1lmbgZ_HL_3-W6HYeWles8FGd1=w1072-h804-no

 

Ajungem la Valognes, un oraş măricel.

 

0ATKOQz-iZh0a51RCJno8C7C_Oz2X-Ij6mAy8b7lBghnLF-aUli4kNOR5riQ3bj2DJb7MU7JSWRT130rk_DImiljRA-49xRoDsXRh1hf3fY1c8xwMJa1gHnnc07lYN4Db3r1eEhRnrJWdx4JHsj0IcvYkyoMt2IMJlLUwLSD2mjmT8Wb7J3IVsgAK4x4Qqqc3kaGY22CH4zODI8qBGriIWUYguaQVyFZ294Q0u6Btol3V4eyP5CpkKNZ27OJNyzmf5cKDdRCn9scawkinYgoxAqtfF40K8LZEwQ8hiFYladFSfFyQ54gsVAFgisY4gHfL4VrYx7SHdujJcSJR2YD2-GvY9L4HgAP-9HpyZ8suDWeuB5RlH9BL0LVzLyMVxnV8L3iIP5iQZufOfZjEP_9kgtjdl6mWGzHNsoYzgQAG6koet-tWttD4tK2tkZIzOKkkOINVTR-iZ_VtIJI598mF3TriV5Mg6kpCq84OaAEueiH9U93-MECiRx9Iy2kyezbduBmXk1cI50GrRhOqB5g1ggnVVSwB-fWNeDXWYOfsXdias8iE-VBLxDW7MHsWFoXjLfPoRsnT469Wt64hfdsm8rhr2y5gx8lqC3G7KmDWWV3AMCEd92Y67Ys=w1072-h804-no

 

Pistă de biciclete prin Valognes.

 

XqBdPSjnNAe9GUzPA-N6A77BQ8MIdATqxCLRVSHDJ8eTrVvWDJMUVt5aAwTdat2t2vJY8PaIGO45YmZx5EP7ZsvTK8XqEpfUk9yjhixsoUFAMAsoXoRT2qmlMsIcfwxaWcaqEBu4wdrByQivx3UjDQX9QmxLZuVrmb0vEF_kwdfFQpfNTrhdSz-Rld8wZBzgpy2_ILbuyFpGWWF3bO__8oM8eEigsKLdEwHewfPV9xF9t0fvWJwYPTUI8Brzjw8Z3gI5Gvlk64sKWch0jBWAe6sm28zJYv9yT55Z8MVHQsaPX77IRdXuK9Cxob2RaEbWGwo8T5wq1cgIzdpgOiX-6VEDrfDGnb1cWp1jpwMxxhKUnV1OA-LIhDQXtplh88LukGSN7RBC5hfkjceIr_nPW8EXSTQZ-_ginslfqWqNWGnjYjdYUF8apY1OLjHF0joXBtiEFc8kjObESODYXbrtr9yR4J5K7M2pySsWHZSEl3ZR6iooIoEHWWNIztIMh5nhYN2PH8tj1WTFm1iPBdWbP1VK3r5hlsR3LrsH3tt9Caugtx8VN3ONAKPJjR5SbSYvKwVY8j2cJXniSSUIZAJHIUhAolvUZNY28kqQsZ0aCpNGaBha10BFRoeQ=w603-h804-no

 

Cazarea în Valognes a fost la campingul municipal, care din câte am înţeles sunt nişte campinguri administrate de primăria locală.

 

s4frnxXdC0CeD5kB9Qw_jULcGY-l_6okfYTikkPaAfsmHiGJvssEcG9Bmsommg4-4FnZ44pTVfCCUUAB8tAjCGbFG_Tc3k3c7W3iHUWMozkb_YInRUhfE_RNfG35CpDqJjgRu2eXHlNm2rxdfzwjFPtWAwjI1hx8RYYVL1g0n3Y4YZihG96DTTn89WrucDZ4b_-6v7Az8BO_9YOlQhwSPqzfQN9ACp6F1iAmZH5_h89mx0Y6HdNXOdQZZW3x_aSmXSSXfOcXPSYen0adR4LHw3F_6G_lgCdLIGtRmX5FfIdVfzZHodTkyozSjiJW_HXT6PiR8e-Hx-jcme1fRJGdFyApPKT_Y8WxkCxFus94dzyEbuR-vz6va55eXSd4vIs9sLnUH-jcHhM5B--neOTpm11YzTPvyfcIZj3Of1uAG65f2R6XN-Z53_6BACjoZosKeaOGnP8isFLxxYu59B7joxFhbpWuorlHLgSoKVWsNG-lY_K_LeO63_iRtNO8L-AdFjf7xasXO7fSznzvDdbPUB4szjU_jGPWdmlTyW87p8m9pwyGhoTqiSpBJjonIDHeE2erJHgazLxyJkIKDvDNVfSfzSd5pOx0pOoC4Umum1cHgqL4ywjDwvcb=w1072-h804-no

 

Preţul cazării a fost 10,30 Euro (1 cort şi 2 persoane).

Campingul era în oraş, la vreo 800 de metri de centrul oraşului iar în jurul campingului erau case.

 

Locuri de cort cu multă iarbă şi sol moale în care cuiele de la cort intrau fără probleme.

 

5ltq_S23Lz357Pg8deG6Vkah0wGgieoNcGiZNcK9Ckvsh88vPQH2hITCJwtVT2JIC5IWX8MaOXPZEW4N9LXpuWJIE668KFLt8J9KgPFkxmKrrmUXBWFk3f3udCU02qaQ9pFZc1-CS83TZaHx-48-8Le2z3h0WZ2QbV0Cof_Ds4kJVeOJmnbXhaKVE5kxKM3QUuJc3oSsZdh7k7lEPqLa1X6j6isrW_AKOO8KvOpZgxzbC9gg2ZF0_QzoOrYeu04EsiOUOhHeNZsAP6bWpdmL8f-TM7tbqZpux6Zy8aRKvJUGpQS5QpjI1Cq2Dvygv9YQMnyny32-RFr190eVsNjhmIBRwnswOy57ykYjqKbe7XizXLkJNJph3VywzMQNQ2PQCjYPb66EeZQghENAC95Qy0Ez6wkx_BCJ-vFWhaQeiWq6unkJltuK_m5cgAnqSzQKtZyMBdu12REvnez7P4B4wWFXQ_NUCX2VWRtZCmZldJYUR2mEXaO-FcoiPqVXBbUlxl3myIaL2vflS6LdyJJIcunweIWAucDBHnOoyc84TMVItN8KXaExHLRz10i3aajCc5K_9nG__s1DmpSqfKbkJfnT3vwqnQc-3uwJ6Jx3EL6lZGOHXmYQ-uoo=w1072-h804-no

 

LxYwWsJB1WLlhzlCbA6D6VkPa0sr_1YxB2NBC4fnl_9IPZZte1KN8r7_P8Dq6P8CnJl9UdXroxxWENu7Mxc1BrrUXaZG3olAMqqWcEoyt6LSHseHjelW3ym_1LL6jZ6HRes60I6Idu9msFSOb92mB2Y20yw7NjEO2lSTnUmfOXGVVsrct6KjfkqkzCrWn_5SNN-vJrXY2dUv_GtvVzk7lPHZcGtgx76hZC6Se3q7VBgYN-UueTDIPvL85cqlXWstHYaNbY1p0WQq2ExhydLweA9pOK3Ah90vDyhvb63yXGRH3ug98RGJtCAyVaquwCk3l4CZGJw13_6tgCRpQcmMY0UCVBypnHYHQddt3p2h59wUrgETVTuKLuBgsHExbPsNrwS9kV-USN-kqsiAWmyH8MDetYREj8xGrlLPIjVnkOJannNIRfsv0oH6ZuconfS7OCTTW7woFRqdxc0RjuLgq9OFrl7Iow8xNCCiVsfD4WkT35ZHCgst2by64Peoac6lcIwqtDc_u4wQ6MEOn2Kua0b3XVuLFiUJiSIJLH50ZAyBitHrYiBEU7hi3VCUP931ahZyTCuf2Dha-A6lL3Jlk9PkQUS-Q-_PYU-WLeYdGGrFGTzKwZND3I4_=w1072-h804-no

 

Tarifele.

 

ZOJj0DoryNgKODxd2Gs3cmTHtj0y0OxjR0St9S5Y1M-800AN1QwxzNrYiUarDxFFbXmh9uj4gHdlLkii4-xKyPCBa6Tfs3OtDiZ4vCDW_VTdjPR6k2MSY7oylWH_ZO6l4Wxdpy0Wt9YnEHK-xsNDPTskJQkBwiHOrzA0Or3oNb3MlepJwnFxrSdPCTJ_LTfySBNc1wRYxtnm_upB4kVuv6_BV7ocDfHe0ZMiuBDPfPT71RL_WjPmvax3nRRPyoPAdMZTRprvlxt3FWDGCYqLmgSBgphcjIHQWFI5xseXeSMWDMpAMZmO2VrXj0JZ-2y8jAAP8_jYWSpGn96pQJsnZ4zhCxjicYetjaVCSFzQo7fR3_riXw4g8cfr9mtbDHaxd9vxXeMEBT4xVwAOpIl-ux5m9O47HQyMfToFyVyKt2xyY6PrH3wUgIZqAbLS8ub7lM8l7JAwMOKE_I0ODCsI1GKxqyqSn4blCIpZ9BxrHSdVZtmT-cKsEtK0ZCswM0ahbEVmd9l1NQzcNbg5TxEBKmpH5kfIcKsxRlG5eh1MU4YaNsWD0Qbp1isMtR1GSAJEJk6LAt9nTBFEAnFRxuv71aFX2ym_vATuUza_EfaKEe0-kquH7OR1JvWj=w603-h804-no

 

Duşul unde se observă spaţiul separat unde se pot lasa hainele ca să nu se ude.

 

rLkDB2IUaeNtRjiAnnBQIbCHOR3-bi2dQ84JU4hdSTSvKB7sErmqeGpILdF6G4sMFxoRtR4y6ckQLk-1eRiYlJGl-Wfa1fwR7TMflwtRmAoTiX8zUL_eyhZh0F-GCQe3YQwqr-JJKZgJpOPrbzmBru3cMppi0kZiOYcJb0mg9TgXC1TwmMQrhGWXWljXkJH1ICLluC0P-8z1GoA_W9UWcjBJYced_oiVJ19SEBtu1x8IFVsYOFzsZ1C672jEeIzJPT4reDxdeqhkR5iZnLgBI6vIlEpZXHcn0iWcIwhCSIq_2hhN9J_fQa0AfncykSolcZ11C_EEkt861krX-W4_XnR7nMS8ABBMYPSHisgXfT2Lkii7Mlht3rmbFfdwZmmKfNMrFKqee8QnGzdKuW77gv2gHyavQ-R4NCqJoNJve9Id7Gwg2xU8_YKTQqU3vmaSoI4gGT92R5B05DwP6Zukhxzjwfz7F6pXLFVz8TyS_Z3uSL-QMvoHSHMUQGR9xXExjcdpAWf_u1Aw0HTrHYVH9sIzmx7biYlUgteYNkIstCMFe9hhd9w4bi_O4hV8Ip7kJ4tzRR5rwm_34XQsNJMe4KR9g8BudmYIfgsxTT1A55tZ0lT8rn9pQFqc=w1072-h804-no

 

Singura problemă a fost că prizele care erau vizibile la grupul sanitar nu erau funcţionale. Abia a doua zi m-a lămurit un olandez că prizele funcţionale făceau corp comun cu neoanele care iluminau camerele în care erau amplasate chiuvetele. Se vede în poza de mai jos priza amplasată la capătul din dreapta al neonului.

 

-m-R_zpLuULjE_2V4KUdb13SUPumOBOGvAMkK7yoU1xvbyXr8MoHCXW2qQWDQGsjoLKRqlRrHIBUuxqpe1plvDQJVToRZLTklJKgOcQntUgZrGSlmrfYmpApWursoDdhB33O9MilYFbn-7YId8dOf97NC5aCGbIWU3xZysCJNwbLFhplsFreAuP6u3vMeD9C4hlvfCl_1Nfi2Vuy7IXQnS3Ti_UhOi3CtU2dMbkqPPQIzWn9ZdGdnnq-vWOvb7LQLvUImZsNWk6SVxhutHhB_CEn0PTSm41d-73Rcwn5DomJuw5gVmX0GDZl6X9fa1CqJbnqOlL9EwyX7pCUiL2z0KCSgZyjQ18tqOtfm9Jow5ndxN7kMhdIgYlJDXEFfHxY-vrgUk1p7btjiJxab5Tg8v-e4SWAJLIih20Hcttd8lBsEGnPb6WkagFRqrWAhvVpdWFg7uP-rlq9HXDExtK7WGc-P0fU4xFhXrJgZkPeFxb4vUuBZINc-zdIND6WtinYZ-oxoBcMEQBndsJ8QIOKbV7sWbWh-Kr3_nQlzxZJGVwJkwRXRoroSezBW2QaDYPwGoHjNWXV8OHFvHWKwiNhbh15DNBbjV7NtnneseA-HjYzeN_McMYFchN7=w1072-h804-no

 

Seara când ne-am cazat nu era nimeni la recepţie iar cazarea am plătit-o a doua zi dimineată. Doar a fost întrebat despre numărul de persoane şi locul pe care ne-am pus cortul.

Chitanţa pentru cei 10,30 Euro.

 

WaHYz0yARSnP9d788zxK0-MZ3Cqx4Fn2hyrA88YLahoXA24UMvxeot_in0MOGHAuKLdc6LVV61-lP7ABFcalrw1zkRGkgNpR7NO7XzQ8nw9yCzUhFM1yv2pJpzt1gTcAs2R3GFfpOiNl1NRYB57h1P4J4jMFuamLDUAo643DFmcZlazFrqUDRJvfzqtUxGBpOg-xgcGXBagiFjhaAc3r71gFpP1F7nltVXSTm6USuSrE6CM0D_EM4gW3tneCPL6orkkk_r1-Fg7wlvkDZ8s609OjdC_OI8_ZkZUpcrQof0rjfIn0fjvh5iDtNlbdN79PzaWXjInRYJUAEOAMRSp5ktWmoa4f2Z6KlBJSpukHkW7QL6dgou2lMiFdEANeshV8JGeN8jWCE8PLfksvTBULmtIhtEGuqQnwgZPaAWeEUpO1Fytf8rUnQfuHpaiWrGTqghtHqoeGoXZDbg8nDXptjmOETmDeMYHYumHPtBOYbt9GWSihdg-EiH89PmIzu4aeUdhoqkZ3T7U8eUmpGixVIZhUv_AVp3xcRzsNn5F6L3miluo5wUhG2d7hateD2qHiymCYYsMdn92eSHAXCaKTUUEoqoy7G-TVDNNInPaz4Z-K9e5agJBPcRsR=w1072-h804-no

 

Prizele pentru rulote şi adaptatoarele aferente acestora.

 

T364BprwpxsKZJq5XFHLOCnsno5icpy30Q5vK1axbcUxjpgFn1fj4t8cPCO1NZX6b1e9JxdoskJ7Dx5GwRa9gSEMhnTRXQ7YfAcEY76v1CNh0Upv6qx8u-hxIv1meJ9PYFlHkhxIMjSVbWbQfB_2UCdBwF7uaI2w5t4qb7PGHWdnzCqKv9km11E4XJcdjWfUCTZCuvzMhluVi17G8OprqF_OQikHBy4ozSedHIi_31VN1-B4GnXbhOFgUnvRbUrbNMVjYbzGfEexg0tcfuJ7ZvsxxU6ZmWHhZICa40DGdhxQLy_oJGR-H0LrDLo_nAibDl3bJe2ztZE5mzUx_ydf1BYdNeO5zKFblYH3nV3rPeCwmatW46ErPcnWXSBtl-b3R6K7nyHHXCgjMemu_P4KXpZcpTTvHhxIJ4K9Kxi2kTx1_xeox-zIClMC1U4X2i1ou9lEWyvw9utNgFtRgd2eUXKroFc3n_I0zOI9usES64GVMZI5tKxVUrIjJ3DEQBFiDIPj9YNNE3k49MmZfdzUZwX-rhaAPikqvT6TN29rIkULk3OHenelc2cv5HeUyQDaY_XyJaUrYLsDE70Zjk8eB9xTsv587z7VdZis-9WzPVF2MaWSyD7xIZUC=w603-h804-no

 

G_PLklLe1ybI6QZjvHbNm3oorLTHkzGI8KHYuGkBvUQIO48_Ml2EmkMR9mgaUWQb0LabvInD7IxyG-IWVbjNsQVNSLnQnRyqrNr9D1ILAr5YbQo0aXsglnCywSSL8btNsrawxs8zRWWgqBm1spqQIzgqQxAQ-epIb_BN6_RKZXxExwfgdFVdriw5j13Qg7YHYdQFZDpRhjmAqpiO97BuSHj0vztWUII2iBnTZdsO-D285WXCRfWRCLsR5A9eDPwBq-BMfDGLt4jKW_VokM0b1MGYm6NKhgM4QRtzpNS5oe4RYDEfTgHoQsfIFT08POW1UUz0_Zaz-T_Zf3VzQ7YAGg0lE40fK_aYUobAfBj24K5GhpeKC44R-2Kpe-S0KSRZ3Ec6JdtvJzL4QLlJ9X1c8xL8xObuSv37cFe3cBjRypMYoXHZ6CGt2RWPHk21O_u0BGE-gCF-VVNoLk7ezH4EbOfKV2gFM6L7iqAwz-0h1jzq8-bmLz4Rcyzl75kHRQbo-Xz5E1FZAwrFxjKvswnT7mQPAbpWNWsTgkBAFfgicxQTEV6-KtmPYB-3SnpdPPs_-3q7qlongG7w0_32Z64yqhGYH05BbI3VCWMrjWiHGwkJ7eHdHH-YqJYb=w1072-h804-no

 

 • Upvote 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.