MaC® 5,477 Posted June 19, 2020 hehehe. "Bicla la copii" a trecut la necst levăl! Copchilu' a crescut și a "furat" fulsăspenșănu. Și- conform spuselor lui - ale lu copchilu' - tacso și-a bătut joc de ea, că n-a folosit-o la adevărata valuare și la adevăratu' potențial Dar șșșșșșș, nu știi asta de la mine... 1 1 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
IonutA 183 Posted June 19, 2020 21 hours ago, Traveller said: Jurnalul de bord actualizat: https://1drv.ms/x/s!AgyCdPzF0cKvg00upoWqC7_7bEFt?e=XXau0u De la ce service sunt prețurile la manoperă din sheet2? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Traveller 5,782 Posted June 19, 2020 Bicla copilului era rămasă mică și urma să fie înlocuită, și a și fost, prin aceea că a pus mîna pe MTB-ul meu cu ceva mai multe suspensii, și pe care știe să-l folosească mai bine decît mine. Eu mă simt foarte bine pe bicla asta, un veritabil ^^velo-tout-terrain^^, care nu poate să le facă pe toate, dar face multe din lucrurile care-mi plac mie. @IonutA - chiar nu mai știu, cred că a fost o notă făcută pe moment, avînd excelul ăsta deschis mai demult pe ecran. Acum am șters-o, că nu e relevantă. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaC® 5,477 Posted June 19, 2020 în urmă cu 8 minute, Traveller said: știe să-l folosească mai bine decît mine Greșit. MULT mai bine. ceea ce nu este rău, evident, că egzact pe asta se bazează progresu', nu? 2 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Traveller 5,782 Posted October 27, 2020 Fără schimbări de echipare, doar cu o schimbare de... statut. Trocaleta a depășit 3000 km, în cursul turei prin podișul Hârtibaciului, din vară. Merge de n-are treabă, pe plat, la deal, la vale, e bună și de "credit-card touring", nu doar de șoselele și praful de pe lîngă București. 1 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tolstoievski 576 Posted October 28, 2020 La tine cum e cu distanta ramasa de la pedale pana la sol? Eu cu asta am o problema si nu stiu in ce masura e din pricina furcii sau a geometriei cadrului. Ating cu pedala cand e jos si daca trec doar peste niste radacini. Probabil e mai aproape de pamant decat la cursiera. Nu stiu cat se vede din poza mea, dar la tine clar nu pare sa fie la fel. Cred ca totusi la tine sunt mai lungi bratele furcii. Parca e mai mult spatiu ramas acolo, deasupra anvelopei, nu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Traveller 5,782 Posted October 28, 2020 Da, Axle-to-Crown e 490 mm. Pare că la tine e mai puțin. Nu am avut probleme cu lovirea unor obstacole cu pedala. Brațele pedalierului sunt de 170 mm. A existat o singură excepție (de-aia mi-o și amintesc) pe o coborîre destul de abruptă înainte de intrarea în Richiș dinspre Nemșa, unde mi-a derapat spatele pe un șleau adînc și am dat cu pedala de marginea lui. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BodoC 1,828 Posted October 28, 2020 @Tolstoievski, schimbă furca cu una suspension corrected. Te mai ridică nițel de față. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Traveller 5,782 Posted November 8, 2020 Cum mă întorceam ieri după amiază către casă, după o preumblare cu @BodoC, iaca numai ce îmi împușcă un obiect tăios neidentificat anvelopa spate. Era ceva ascuns sub frunzele de pe pista șoselei Kiseleff. A trecut prin cauciuc, stratul de power-tape și cameră. S-a auzit ca atunci cînd, după ce umfli camera de cursieră, scoți brusc muștiucul pompei. Zbuf! Am înlocuit camera iute, pe o bancă. Cauciucul Thunder Burt e la a doua ocazie în care e străpuns, prima dată a fost în vară, în tura din Hîrtibaciu, cînd s-a dezumflat camera lent. Acum l-am schimbat, avea cam 3000 km și deja stăteam cu oarece emoții (de aia pusesem și power-tape). Nu prea merită paralele, deși de rulat pe asfalt și hard-pack, rula excelent. Avea și grip, dar... aia e. Am pus vechiul Rapid Rob, pînă una-alta. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites