Recommended Posts

Ziua buna! Mi-a cedat bicicleta veche, asa ca sunt interesat de achizitia uneia noi. Am acest buget, maxim 1860, 1870. As vrea in principal sa aiba frane hidraulice, greutate mica (pentru bugetul asta - 14kg sau mai jos), roti de 27.5 caci la 1.81 cat am, prefer mobilitate mare in curbe, decat  top-speed si sa fie durabila, caci stau in zona de podis, si mi-ar placea sa o testez putin off-road. Pana acum m-am gandit la 3 variante:

https://www.bikexcs.ro/bicicleta-focus-whistler-elite-27-24g-magicblackmatt-2017-480mm-l.html

https://www.marosbike.ro/mtb-xc-hardtail-27r/bicicleta-ferrini-r3-27-5-hdb-24v-negru-alb-gri-2016.html

http://bellabike.ro/bicicleta0-mtb-hardtail-kross-hexagon-r6-2017-negru-albastru?search=kross hexagon&sort=p.price&order=ASC

Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din cele 3 variante Focus-ul pare cel mai promitator, sincer. Totusi la bugetul tau nu m-as stresa atat de mult sa fie neaparat un 27.5, si un 26er merge de minune si are sanse mai mari sa fie sub 14kg. Poate gasesti unul ramas pe stoc din anii trecuti, si destul de sigur echiparea e superioara celor de sus. Si faza cu inaltimea rider-ului este pur marketing. Daca vrei sa afli mai multe cauta pe youtube GMBN, au destule clipuri despre avantaje dezavantaje dimensiune roti.

Trimis de pe al meu SM-J500FN folosind Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now