Invitat special

Bike fest

Recommended Posts

Parerea despre cursa.

Organizare:  foarte buna cu atat mai mult cu cat inscrierea a fost gratis. S-a vazut mana de bun organizator al lui Daniel Sardan, cel ce pune la cale si Prima evadare si Transilvania bike trails. A fost apa la discretie, punct de alimentare la plecare/sosire cu tot ce are nevoie un ciclist. Mese si scaune pentru masaj.

Traseu: eu am fost la cursa de sosea, mai mult de curiozitate, ma dau pe cursiera de doar o luna si am vrut sa profit mai ales ca sunt foarte putine concursuri de sosea fata de MTB la care am mai fost. Traseul evident se desfasura in jurul Palatului parlamentului si a parcului Izvor, dar si cu intrare pe aleea principala din interiorul curtii unde erau si startul/sosirea. In afara de catarea spre Marriot a mai fost una mai serioasa pe pavate in interiorul curtii unde cei cu single speed sau mai putin pregatiti au luat-o pe jos. Tot in curte, o coborare ce mie mi s-a parut foarte periculoasa prin prisma faptului ca era tot pe pavate si ocazional lipseau pavele sau erau ciobite.

 

In alta ordine de idei am invatat pe propria piele faptul ca acel carton cu numarul ce are pe spate cipul de citire trebuie sa stea cat mai drept posibil pentru a fi citit corect si nu facut covrig in jurul head tube-ului. Drept urmare cipul nu a fost citit si la sfarsit am fost Did not start.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now