ciclism

Mikel Landa: La Astana și Sky am fost încetinit pentru a-mi ajuta liderii, acest lucru nu se va mai întâmpla la Movistar

Recommended Posts

Impresia generală este că Mikel Landa a pierdut câțiva ani din cariera sa lucrând pentru Fabio Aru la Astana și Chris Froome la Sky, însă bascul este mai hotărât ca niciodată să își asume rolul de lider la Movistar, deși Nairo Quintana și Alejandro Valverde rămân doi rutieri greu de mutat din polul de putere […]

Citește întreg articolul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Erm...Pariu ?! :)

 

Nu stiu ce ia trecut prin cap sa treaca la Moviestar...patriotismul ? Nu ca nu m-as bucura sa-l vad pe Landa in postura de lider, chiar si in situatia in care Valverde se pensioneaza(a.k.a nu cred ca va da randamentul din sezonul acesta, desi vreau s-o vad) si Quintana a dat semne de oboseala, anul asta tot nu vad sa fie lider intr-un mare tur, poate in vreo clasica. Landa a aratat in acest sezon ca e intr-o forma foarte buna,  calitati are, poate experienta si rabdarea ii lipseste. Cred ca ar face un rol de lider destul de bun. Nici de la Tom Domolin nu ma asteptam la mare lucru, dar uite ca el s-a descurcat, la fel cred si in privinta lui Landa.

 

Mai degraba il vedeam la Trek-Segafredo(neavand un lider in momentul de fata, din ce imi aduc aminte). Dar sa vedem ce se intampla. Va fi interesant de vazut ce se va intampla si daca se incapataneaza sa nu mai fie comandat, desi asta trebuia sa o faca la Sky, nu la o echipa noua (din cate imi aduc aminte si Froome a facut la fel cu Wiggins, cu ce ar fi Landa mai diferit?!) :).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adica au pe Qiantana si Valverde care le aduc banii si il lasa pe Landa sa castige ?! poate in viitor cand o "muri"Valverde sau daca se intampla ceva cu vreunul din cei doi,oricum nu pare sa aiba experienta de mare tur deocamdata(e bun ,dar pe perioade scurte)

6 minutes ago, Diesel said:

 

 

6 minutes ago, Diesel said:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/29/2017 at 9:17 AM, Diesel said:

poate in viitor cand o "muri"Valverde

 

 

 

Adevarat graiesti. Momentan e mult tam tam in media si cam atat. E si normal fiind luat in ochi o data cu mutarea facuta si mai ales dupa ceea ce a spus in presa. Insa vom vedea rezultatele pe parcursului anului urmator si ce decizii vor lua cei de la Movistar, in speranta ca nu vor fi si alte surprize.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now