Recommended Posts

Salut,

 

bine v-am gasit! Nu voi scrie foarte multe despre Tiltu Cycling, dar ca o mica descriere as dori sa spun ca totul a pornit de la lipsa de informatii legate de anumite produse din ciclism pe care le cautam si nu le gaseam. Avand in vedere ca multi dintre noi comandam online, nu avem mereu sansa sa gasim informatii legate de produsele pe care dorim sa le cumparam.

Pe scurt, TILTU CYCLING este prescurtarea de la Things I Like To Use. Sper sa reusesc in limita timpului disponibil sa scriu cateva cuvinte despre anumite produse pe care le-am intalnit, posibil si cateva reviewuri, cateva prezentari. Imi plac povestile legate de ciclism, asa ca voi incerca sa ma rezum la aspecte generale din ciclism, fara prea multe stiri, fara prea multe dezbateri de greutati, concentrat probabil pe viata de zi cu zi a unui om normal, care pe langa activitatile zilnice cocheteaza si cu bicicleta sau bicicletele pe care le are acasa .

 

As vrea sa crestem impreuna. Daca aveti vreo poveste frumoasa, ceva interesant de aratat sau vreo poza de impartasit despre ceva anume sau un loc care v-a placut in mod special sau un articol, produs pe care l-ati vazut interesant sau pe care il aveti voi si pe care doriti sa il impartasiti cu cei pasionati, va astept cu drag cu un pm sau email : tiltucycling at gmail dot com.  Daca e cineva interesat de o colaborare si poate rupe putin din timpul lui liber, poate sa imi dea un semn si punem tara la cale. Chiar si eu am foarte putin timp liber, drept urmare lucrurile vor urca destul de incet in perioada urmatoare. 

Momentan avem o pagina de facebook si un cont de instagram, ce va cuprinde intamplari legat de ciclismul in Romania, cat si cel din afara. Pentru activitati sportive avem si un mic club de Strava unde putem aduna kilometri impreuna, dar si impartasi povesti faine despre turele facute pe asfalt si prin paduri.

 

De asemenea, as dori sa multumesc celor care mi-au scris si care mi-au dat sfaturi, povete, idei, indrumari prin pm. Orice sfat e binevenit, gestul vostru fiind apreciat! :-SS

Va multumesc de vizita si suport! :D 

-TC

  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.