pro-e 89 Posted June 21, 2018 10 hours ago, Mookyama said: Parca arata mai nervoso-rachetos-lamborghinish, acu', vs slim climber wheels from Nova 🙈🙉🙊 Si eu prefer cum arata cu jantele astea In comparatie cu Ultegra sunt 3 chestii pozitive: La pedalare se nu simti ca miscarea e transmisa intre pedalier si roata printr-un lant...e mai "smooth" La schimbarea vitezelor se simte ca si cutia de viteze a unei masini super sport, se simte mai direct, cu un zgomot metalic placut. Schimbarea vitezelor de pe foaia mica/mare si invers imi place mai mult in varianta SRAM. Aici cred ca o singura maneta e ideala. Ceea ce nu m-a convins e schimbarea vitezelor pe caseta, cred ca aici conceptul Shimano e mai bun avand manete separate pt schimbarea in sus/jos. Probabil in varianta E-Tap face mai mult sens. 11 hours ago, Mookyama said: Legat de acea bataie la franare, sa fie de la shiftness-ul jentii, ai simtit ceva la mana sau auz cand ai invartit roata manual? Se pare ca bataia e in zona in care janta e sudata. Quote Share this post Link to post Share on other sites
majikstone 4,323 Posted June 21, 2018 7 minutes ago, pro-e said: Se pare ca bataia e in zona in care janta e sudata. Daca suprafata de franare e intr-adevar neregulata in zona aia, asta se poate rezolva cu niste smirghel fin (400-600) si putina rabdare. Am avut si eu jante la care se intampla chestia asta cand erau noi. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-e 89 Posted June 12, 2019 exista si variante mai usoare, dar nu se potriveste design-ul 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites