Sign in to follow this  
Traveller

Dispozitive audio

Recommended Posts

Gadjete, gadjete...

 

Văd că s-a vorbit despre tot felul. Dar ce-ar fi să vorbim despre niște căști, nu purtate în scopul de a asculta muzică, ci de a răspunde la telefon în timpul mersului sau a asculta niște notificări (ale aplicației GPS și nu numai)?

 

Folosiți așa ceva? Dacă da, ce modele?

 

Eu tocmai am testat modelul ăsta la tura de Seciu.

Producătorul zice că bateria ajunge 7 ore. Le-am ținut deschise tot timpul minus cele 2 pauze mai mari (adica 7 h 35 min - 1 h 35 min = 6 ore).

Bine, scopul primordial era să ascult muzică prin oraș, când fac naveta per pedes, sau când plimb câinele.

Dar am constatat că sunt foarte utile pentru a asculta indicațiile de navigație ale RwGPS. De sunat nu m-a sunat nimeni în timp ce mergeam pe biclă, rămîne de văzut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu folosesc de astea https://www.emag.ro/casti-cu-conductie-prin-os-aftershokz-negru-as-500-bluez-2/pd/D46DCMBBM/

Review - copy paste de pe acolo (l-am mai scris odata - mi-e lene sa il mai scriu asa ca il copiez)

"Se aud nesperat de bine! Ma asteptam sa se auda infundat, fara sunete inalte. Se aud destul de ok. Tineti cont - ele nu se adreseaza audifililor ci celor care practica sportul, in special ciclistilor. 
Poti auzi sunetele inconjuratoare cand esti in trafic si daca e prea galagie nu prea mai auzi muzica. Eu tin sunteul pe minim cand merg in oras.
Destul de comode la purtat. 3-4 ore stau fara nici o problema. Dupa vreo 6 ore incep sa deranjeze (cel putin pe mine - am inteles ca mai depinde si de cum ai urechea). Si alea 6 ore nu au fost chiar pe plat.. Era drum de mune jeneaza in punctul de sus al urechii - acolo unde este L.
Bateria tine - nu am ramas inca fara ea dupa 3 ore de ascultat efectiv. 
Dezavantaje - aud si cei de langa tine muzica - dar tinanad cont ca nu sunt adresate ascultarii la birou - e ok."

Si continuarea 

"Dupa aproape 2 ani de purtat mi s-au stricat. O casca cred ca s-a desprins. Zic cred pentru ca zangane ceva in iterior ca si cum ar fi un surub cazut in ea. Buna - am sunat la cei de Smagets asteptandu-ma la nesfarsitul ping pong - de genul.. Da vino cu ele la sediul de la mama naibii intre orele 8:00 si 8:30 numai in zilele de vineri 13 - intelegeti - adica sa o amane la nesfarsit - mai ales ca nu imi gaseam garantia/factura. 
Surpriza insa - domnisoara de la capatul firului m-a intrebat in ce data am luat castile si ca imi cauta ea factura in dosarele lor. M-a intrebat la ce adresa sa vina curierul sa le ridice si sa imi aduca altele noi. Dap - le-a luat pe cele stricate si mi-a adus altele noi, sigilate. Pentru chestia asta un mare 10 cu felicitari. In 2 zile am rezolvat problema - si le-am semnalat in a 2 zi de paste (18) iar pe 20 dimineata am primit castile"

 

Varianta pe scurt - pentru oras, trafic sunt super ok. Auzi tot ce se intampla langa tine. Iar legat de vorbit la telefon..daca stai pe loc e ok dar daca mergi celalat aude mai mult vantul decat pe tine. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sâmbătă am alergat 40 de minute prin ploaie ușoară de primăvară. Căștile și-au făcut treaba fără probleme.

Volumul e mai mult decât suficient. Se poate auzi și ești auzit foarte bine în timp ce te deplasezi pe jos prin oraș.

Încă nu am ajuns să vorbesc în timp ce merg pe bicicletă.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, eu folosesc cu succes castile Galaxy Buds de la Samsung. Au functia de audio passthrough (utilizand microfoanele din dotare iti redau "zgomotul" de afara in casti). Muzica o tin la minim ca sa pot auzi ce se intampla in jur. 

Ma gandesc sa fac upgrade la Galaxy Buds Pro care sunt iesite recent si din reviewuri am inteles ca au adus imbunatatiri la functiile existente. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this