ovidiu

Topicul frustraților/Loc de dat cu capul

Recommended Posts

Se termină uichendu' ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am intrat in concediu si n-a intrat salariul :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am varsat de vant la 18 ani...In trecut as fi fost fericit pentru ca nu mai merg la scoala vreo 2 saptamani dar acum imi dau seama ca o sa pierd materia de bac. Si mai dau si cateva teste singur (evident din materia pe care o pierd). 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nasol moment la ultimile doua postari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am fost la concursul Tur de Iaşi. Dupa ce am luat startul in a doua jumatate a plutonului, dupa ce mi-a sarit lantul, dupa ce am ratat o curba, am mai facut si pana... Bineinteles, n-aveam la mine nici camera, nici petice.

Nici macar nu m-am uitat la clasament, dar stiu sigur ca m-au intrecut doua fete. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai si, ai mers pana la capat pe pana?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si sunt sigur ca era singur pe bicicleta nu ca "amatorii" aia de erau doi pe motocicicleta :)).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu, ca era pe spate :))

M-am oprit de trei ori sa umflu camera, ca mai tinea cel putin 1km, pana m-a ajuns un prieten si mi-a dat camera lui.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma enerveaza ca alte provincii istorice ale romanilor nu-si fac acelasi marketing precum Ardealul.

Lapte din inima Ardealului, cartofi de Covasna, paine de Harghita, pateu, salam de Sibiu, salam sasesc, secuiesc, banatean ... numai din astea auzi. Mai ramane sa auzim ca tot in sibiu s-a inventat si ayranul, si kefirul. De parca in celelate regiuni, aia nici nu stiu ce sa manance.

In orice context, bucataria moldoveneasca, din dobrogea sau din sud bate orice "specific" ardelenesc (care nici nu prea exista daca eliminam mancarile unguresti))!

  • Upvote 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apropo de asta eu am o frustrare istorica, si anume: Nu am gustat niciodata zaibar, toti prietenii olteni mi s-au laudat, dar in momenul in care am cerut, s-a facut liniste...

 

PS: Habar n-aveam ca ayranul si chefirul au fost inventate in Tara Romaneasca! :-o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai mancarea ardeleneasca este normal sa fie cu radacini sasesti si unguresti. Nu intru in detalii ptr ca ptr unii indoctrinati este subiect sensibil si iritant :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

In orice context, bucataria moldoveneasca, din dobrogea sau din sud bate orice "specific" ardelenesc (care nici nu prea exista daca eliminam mancarile unguresti))!

"In orice context, bucataria ardeleneasca bate orice "specific" moldovenesc, din dobrogea sau din sud (care nici nu prea exista daca eliminam mancarile turcesti, grecesti sau rusesti)".

 

da' e ok, ca-i topic de dat cu capu' :-J

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ignoră-l că pentru el inclusiv bănăţan cu ardelean îi acelaşi lucru ;))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai la urma urmei, asta este tara, astia sunt locuitorii, astea sunt mancarurile, si este normal sa ne placa mai mult cu ce ne-am obisnuit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si ati uitat de influentele poloneze si austriece din bucataria bucovineana :))

In rest aveti toti dreptate!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta da motiv de enervat – de frustrati si plictisiti ce sintem, hai sa ne dam cu „bucate“-n cap, sa ne batem in retete – in orice context dar ca-ntotdeauna „specific“. ;)  

 

Cei care in ziua de azi practica de exemplu farmer-to-consumer direct marketing" cu un anumit profesionalism si cu succes oferind o paleta de produse de calitate care se deosebeste de marfa de duzina din rafturile discounterilor au alte griji si alte intentii decit batutul “specificului” unei anumite provincii istorice (la bucatarie, la brutarie, la macelarie, la laptarie, ...)

 

Nu cred ca marketingul practicat de ardeleni pentru produsele enumerate de tine trebuie “licentiat” special [-O< pentru restul tarii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@Trevizes: ai uitat de palinca desi, cei mai betivi, tot moldovenii sunt :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu vad veselie aici, in loc de nervi, asta ma enerveaza.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asadar ziceam ca regatenii nu-si stiu sa se branduieasca. In afara de brandul "ardeal" si cel "moldovenesc" a ajuns sa fie asociat in 90% din cazuri cu Moldova de peste Prut ... 

 

Mere de Voinesti, mustar de Tecuci, carnaciori oltenesti, pepeni de Dabuleni, magiun de Topoloveni, dulceturi de Raureni, placinta dobrogeana, ... foarte foarte foarte rar vezi o eticheta regionala legata de coada unui produs. (excludem bauturile)

 

In schimb daca trec strada si ma duc la cotetul CareFura am taitei de alsacia, taitei de provence, taitei italienesti, gaufre de liege, ... o lista interminabila

 

E jenant si ca sa fie ontopic si frustrant. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu vad veselie aici, in loc de nervi, asta ma enerveaza.

 

 

Asta e principiul "să moară şi capra vecinului" , ce pnm...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

A inceput ploaia in Anglia. Din ce se lauda astia pe aici, in cel mai bun caz tine "doar" sase luni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mndeah, da' acolo-șea vă permiteț' echipament "anti-ploaie" mai bun decât 'eftinelile de la Lidl

Aj vrea și io ca doar asta să-mi fie frustrarea... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.