Raducu1234 0 Posted August 12, 2018 Am și eu o întrebare... Am o bicilatea de oraș cu roti pe 26.. Și ambele roti au o mica deviere când se învârte.. Cum pot rezolva? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Invitat special 318 Posted August 12, 2018 Pe dreapta sau pe stanga? 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
iacobdoc 1,159 Posted August 12, 2018 @Raducu1234 Te referi la asta? Quote Share this post Link to post Share on other sites
BodoC 1,874 Posted August 12, 2018 Intrebarea, asa cum este adresata, este foarte ambiguă. Clipul cu care ti-a raspuns Iacobdoc este foarte explicit si raspunde aproape in totalitate intrebarii tale, doar ca este adresat unui segment de persoane care au un spirit tehnic destul de ridicat. Devierile pot fi axiale, radiale, sau de simetrie (dish, centrare). Pe care dintre ele le au rotile tale? Deci, daca poti, incearca sa explici mai clar ce fel de deviere au rotile tale. O solutie ar fi sa apelezi la un service, in cazul in care nu ai abilitatile tehnice necesare. Quote Share this post Link to post Share on other sites