GChris 0 Posted October 22, 2018 Salut, Nu stiu daca aici era locul porivit pentru un astfel de topic dar nu am gasit nici o sectiune numita "Donez". Ca urmare a unui upgrade la bicicleta mea, am ramas cu o linie de transmisie 3×9 Shimano Acera (bine inteles folosita). Este fara Bottom bracket ca asta era terminat dar include si shifter-ele care sunt destul de ok. Daca o vrea cineva, i-o dau, cu conditia sa fie din Bucuresti. O zi buna. Share this post Link to post Share on other sites
BodoC 1,427 Posted October 22, 2018 Există un topic, nu e vina ta ca nu ai reușit sa-l gasesti. Un moderator mai deunăzi ne asigura că funcția search functionează foarte bine. Poate celălalt moderator să faca updatarea? Mulțumim. Share this post Link to post Share on other sites
alexadi 3 Posted October 22, 2018 Colegu daca mai e inca disponibila mi-ar fi de mare ajutor la bicla prietenei. 1 Share this post Link to post Share on other sites
GChris 0 Posted October 22, 2018 1 hour ago, alexadi said: Colegu daca mai e inca disponibila mi-ar fi de mare ajutor la bicla prietenei. Da, este, le vrei? Uite adresa de email: bergaufsteiger@yahoo.com. Da-mi un semn pe ea. Share this post Link to post Share on other sites