Sign in to follow this  
Panzer_IV

Retur bike-discount.de

Recommended Posts

Salutare. Am comandat o sa, insa din pacate nu corespunde cu specificatiile de pe site. Am solicitat pe siteul bike-discount.de un refund pentru produs insa nu stiu cum sa trimit prin posta coletul......nu gasesc de unde sa iau label-ul de destinatie....cum se procedeaza? se scrie pe colet adresa de contact sau voi cum ati facut? 
Daca sunt persoane care au returnat produse celor de la https://www.bike-discount.de/ va rog sa imi spuneti si mie cum ati procedat. Transportul este gratuit la retur? Multumesc anticipat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dacă nu corespunde descrierea probabil vei plăti transportul, iar apoi îți vor returna banii. Însă va trebui sa stabilesti asta de la bun început cu ei, scriindu-le. 

 

La Bike Discount se plătește returul in general, însă asta trebuia sa afli înainte sa comanzi, fie de pe site, fie de pe topicul dedicat, unde chiar scrie despre asta sau unde chiar puteai sa intrebi. Fără sa fie nevoie ca sa deschizi un topic nou. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oricum ideea de baza e ca trebuie sa comunici cu ei. Scrie-le un email in care le explici problema le spui ca ceea ce ai nu e ceea ce e pe site si ii întrebi cum sa procedezi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this