Sign in to follow this  
TonY ^.^

Maneta schimbator Ultegra R8000

Recommended Posts

Salutare, am ajuns aproape la final cu repararea cursierei. Am inlocuit roata si furca pana la urma cu aceleasi modele dar noi.

Ar mai fi de indreptat(daca este posibil) foaia mare de 50T ultegra r8000 si de reparat(daca este posibil) schimbatorul de pe stanga ultegra r8000.

La foaie m-am uitat, am dezmembrat tot bottom bracket-ul si intr-adevar este stramba. Ideea e, ca nu stiu daca se poate indrepta. Are o curbura destul de mica, se poate pedala cu ea doar ca atinge lantul de deraior pe o parte datorita curburii foii.

 

La schimbator e un pic mai nasol: am desfacut capacele acelea argintii de plastic si am observat ca in interior, avea o bucata de metal sa zic asa, in care venea insurubat un surub mic. Cumva, in urma impactului, acel surub cu tot cu o mica  bucatica din metal s-au rupt de acolo si golul care a ramas ii permite practic manerului(cel lung) sa se retraga sa zic asa mai mult decat trebuie. Voi pune doua poze si sper sa reusiti sa va dati seama despre ce vorbesc. Nu stiu cat de bine am explicat 😅😅

Maneta functioneaza, pot schimba si vitezele si pot pune si frana. Intr-adevar nu se simte prea sigur si mi-e ca risc sa se rupa de tot daca apas prea tare.

Vreau doar sa stiu daca a mai avut vreodata cineva o situatie asemanatoare si ce ma sfatuiti sa fac. Schimbarea shifter-ului cu unul nou sau repararea lui(daca este posibila) si unde.

Multumesc!

 

 

20190414-130550
20190414-130417

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this