Skepsysm

rog adrese magazine bicle in Constanta

Recommended Posts

Buna!

M-am reapucat de bicicleta si doresc sa imi upgradez utilajul... Cum pana in capitala este drum lung, mi-ar conveni sa-mi fac cumparaturile din Constanta. Va rog deci sa-mi recomandati cateva adrese in Constanta unde as putea gasi accesorii, piese, echipamente etc.

Multumesc anticipat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Altele nu sunt imi pare rau , decit daca vrei sa cumperi din bazar dar nu te sfatuiesc sa faci asa ceva , mai era si FB dar acum am vazut ca s-au axat mai mult pe scutere, atv si alte mijloace de locomotie motorizate ;) . Poti sa cumperi piese si de pe forum , de aici ... poti gasi destule chilipiruri daca sti sa cauti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asa e la noi in Constanta, trebuie sa improvizam ca sa avem ceva. Dar cum a zis si Bogdan, acest forum e totusi mai bun pentru a cauta chilipiruri. Sa nu mai punem la socoteala ca o comanda de afara, daca e consistenta, te scapa de vreo 300-400 euro aruncati inutil la 1000 euro in comparatie cu shopurile locale Constantene, desi cu scorul actual la euro nu stiu ce sa zic, poate Bucurestiul e totusi bun. Citeste si PM-ul dat de mine ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

pt toti cei care nu stiu, este un magazin nou in cta pe str Soveja mai sus de triton (scule beeeton) spre podul de la butelii. este tot a tritonului (triton sport) si deocamdata sunt la inceput baietii nu au multe treburi dar au vointa. asta ca sa incheie seria de monopol al gagiului de la hara, ca prea era nesimtit cu preturile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.