paulrad 3,481 Posted February 21, 2021 Zi e p i c ă în Rodnei. Zăpadă perfectă (n-am știut ce să fac cu ea), căldură de focălit cu 6pack-ul la vedere (n-am că îmi place friptura și Pepsi) și peisaje de-ți taie respirația (le-am cules cu ajutorul chinezilor). Prin credință am mers înainte și a meritat!!! Se poate trece la activitățile pe bicicletă. 4 5 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 3,481 Posted February 28, 2021 @DAMIAN la Mărișel? Quote Share this post Link to post Share on other sites
DAMIAN 265 Posted March 1, 2021 Ultimele 2 da, prima la Buscat 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 3,481 Posted March 7, 2021 Focile au fost în extaz ieri și azi. Numa una vă las, din drum spre Șaua Gărgălău, Munții Rodnei. 4 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
IonutA 231 Posted March 11, 2021 În această zi frumoasă de iarnă am făcut câteva poze la tura de alergare din Tineretului și Carol. Vizionare plăcută! - https://photos.app.goo.gl/63nxN4hYTqH8bHAH8 - https://photos.app.goo.gl/GukNXmZpVmcvvwTd9 - https://photos.app.goo.gl/oVuBFjpM7dqBGAmh7 - https://photos.app.goo.gl/sqEAu9EXQT8NGCtF8 - https://photos.app.goo.gl/LeNec3wgvzF35PR4A - https://photos.app.goo.gl/WJaoH9hHBzquTTYP8 - https://photos.app.goo.gl/s26Esth8DsNXNmZx6 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 3,481 Posted March 18, 2021 Una de primăvară. Tot Vârful Mogoșa. Tot greu la vale, dar măcar n-a fost greu la deal ca data trecută. 🙃 2 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 3,481 Posted March 18, 2021 Ah, am mai găsit o poză de azi. Nu e așa frumoasă, precum realitatea de altfel. 👀 Aici deja eram sătul de coborât 1 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 3,481 Posted March 21, 2021 Azi a fost o zi bună de încheiat sezonul de schi și un pic atipică în sensul că am combinat toate modalitățile posibile de a urca la deal. Vremea și zăpada au fost perfecte. Prima urcare a fost pe pârtie cu focile până la cota 1000, apoi prin pădure până pe Vf. Mogoșa. Masivul Gutâi Vf Igniș Am purces la coborâre, iar pe bucata cea mai abruptă după 4-5 viraje mi-a sărit un schi din picior. Poate în al 3-lea sezon o să reglez și eu legăturile astea. După asta am băgat 4 urcări cu teleschiul ce se termină sub abruptul menționat anterior. A fost un fel de mogul skiing. Pe final am tras o coborâre până la bază și apoi am luat telescaunul până la cota 1000. Mai bine de atât se putea doar dacă la final mai urcam o dată pe foci până pe vârf să ne bucurăm de apus, dar apoi sigur mă dureau toate cele de o săptămână nu mai eram în stare să stau la birou Over & out. Ne revedem pe topicurile de mtb și road 3 3 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 3,481 Posted March 25, 2021 Ok. One more 🙃 3 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaC® 5,727 Posted March 25, 2021 #cuvinteturceștiurâte 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 3,481 Posted April 7, 2021 Ce bine că a venit primăvara!!!! 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
EyesOnly 1,569 Posted May 11, 2021 Dupa o tura de 160km+, a doua zi o drumetie de 20+ km -> "orgasm" pentru picioare Singura vietate cu care ma puteam lua la intrecere si un pic de doping 4 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 3,481 Posted December 2, 2021 Acum 2 săptămâni: ninge la Borșa, mergem de 1 decembrie la schi! Acum 1 săptămână: nu ninge la Borșa, dar oricum mergem, măcar facem o tură de hiking! Alaltăieri: bă'steți nebuni, suflă vântu cu 80km/h, n-avem după ce merge la Borșa. Așa că ieri am făcut o tură de hiking mai pe lângă casă. Prin zăpadă proaspătă de 40cm, am rupt genunchii de la cât am bătut urma. Azi am luat schiurile și am reparat eroarea de ieri! Am deschis sezonul de schi. Mă rog, n-am dat focile jos, dar ne-am mișcat. Pe doage! Aici se văd pârtiilor de la Șuior și cea care coboară de pe Vf. Mogoșa. Locul nostru de joacă după ce e suficientă zăpadă. 2 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 3,481 Posted December 5, 2021 Am refăcut tura de data trecută să pozez Creasta Cocoșului. Și am ajutat la montarea marcajelor pe traseu. Mă rog, eu doar am făcut poze și am cărat niște lețuri în spate... 4 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
haarp 308 Posted December 6, 2021 Frumos si felicitari pentru marcaje! Arata foarte fain! Abia astept sa-mi treaca raceala si sa ies si eu la ture. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 3,481 Posted December 8, 2021 Am fost la dezmorțit genunchii. Vis-a-vis se văd pârtiile duamnei Udrea. Până se deschide pârtia olimpică de la Borșa îi bună și parcela asta de 350m... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
haarp 308 Posted December 15, 2021 Conditii nu ideale, a plouat luni pina la 1800 m altitudine, dar am reusit o tura frumoasa. Am urcat pina la 2200 m, 900 m diferenta de nivel, powder pe prima bucata la coborire. 3 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 3,481 Posted December 18, 2021 Vârful Gutâiul Mare, 1443m și câteva ture pe ”pârtia privată”. A fost foarte frumos, dar nu mă mai duc în grabă Pe aici am urcat, pe aici am și coborât. Cum nu posed suficiente skilluri și încredere ca să feresc toți copacii ăia, am coborât cu focile puse. Chin total Pârtia privată Aici se vede vârful 3 Apostoli (alea 3 ”gâlme" albe) și pârtiile de schi de la Cavnic unde era o îngrămădeală maximă. Vârful Creasta Cocoșului (stânga) și Gutâiul Mare( jumătate din poză ) 2 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 3,481 Posted December 20, 2021 La 150km de casă s-a inaugurat astăzi prima pârtie olimpică din țară. Normal că nu puteam lipsi. Prima surpriză a fost când am vrut să ne facem abonament la telecabină și am aflat că e gratis. Glorie partidului! După 2 viraje a venit și a doua mare surpriză a zilei. Mai să pic în nas că era mai mult piatră decât zăpadă! Cumva am ajuns la bază, am studiat cu atenție și îngrijorare schiurile și ne-am consolat că măcar n-am picat. Dacă tot a fost moka (minus reparația schiurilor proaspăt servisate) am mai urcat cu telecabina până în vârful muntelui să admirăm peisajul. Un alt succes! Per total a fost o zi productivă. 300km pe șosea, 1.66km pe pârtie, schiurile coafate și peisaj de vis. 1 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 3,481 Posted December 28, 2021 O focă senină pe Vf Mogoșa. Pozele furate de la un coleg de tură. 3 2 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 3,481 Posted January 12 Azi probabil a fost o zi bună pt muncă, dar pentru schi a fost perfectă. 5 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
EyesOnly 1,569 Posted January 17 Fagaras, pe Platoul Scarisoarei, Poiana Neamtului - Barcaciu - Piciorul Scarisoarei 4 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 3,481 Posted January 17 În sfârșit mai postează cineva pe topicul ăsta 👀 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
majikstone 4,853 Posted January 17 As putea sa pun si eu nistcaiva poze de la ski, dar mi-e ca o sa imi aud cuvinte in turcă si pe aici Quote Share this post Link to post Share on other sites