Recommended Posts

Salut! Vreau sa imi achizitionez o cursiera in bugetul de maxim 2500 de lei. Am cautat cursiere second hand si am gasit un felt f4-sl din 2009 cadru full carbon cu ultegra 6600 folosit maxim 800 de km la 2300 de lei pe olx. Merita sa o cumpar daca mai negociez un pic pretul iar carbonul este in stare buna sau sa mai caut?

Link olx:https://m.निषिद्ध/oferta/bicicleta-cursiera-full-carbon-felt-f4-sl-glovo-uber-eats-ID8WIm5.html

Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saua are urme de uzura de zeci de mii de kilometri. Daca vinzatorul nu are scrupule sa minta privind numarul de kilometri, de ce ar avea scrupule sa minta sau sa ascunda alte defecte.

Teoretic e o bicicleta decenta daca e in stare buna. Intrebarea este.. stii sa il verific (chiar si rudimentar) de eventuale fisuri? Cit de jos sa mergi cu pretul la negociere pentru o bicicleta de 11 ani?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stai să ghicesc: a fost folosită de o băbuța să meargă până la piață, nu? La 800 de km ar trebui să nu aibă urme de uzură aproape deloc. În poze se vede uzură la șa și schimbator. Dacă crezi povestea cumpăr-o liniștit.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, IonutTeodor said:

din 2009 cadru full carbon cu ultegra 6600 folosit maxim 800 de km

Daca tu chiar crezi textul de samsar ca o bicicleta cu 11 ani vechime are 800km la activ, ai nevoie de supervizarea unui adult si sa traversezi strada.

 

Lant jegos, caseta uzata, sa uzata, ghidolina mizerabila.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu trecusem peste ea asteptand oferte mai ok si am vazut ca e cam singura cursiera destul de usoara in pretul asta, de aceea am revenit la ea. M am gandit ca totusi saua se schimba, iar jantele par a fi cele originale fara prea multa uzura pe suprafata de franare(asta daca nu le a schimbat el, desi in 2016 cand a zis el ca a luat o din Germania nu cred ca se mai fabricau)

El a spus ca este al 2 lea proprietar si ca a fost cumparata din germania. Cred ca o sa mai caut avand in vedere ca nu cunosc istoricul exact, ba chiar poate fi si furata(desi la second hand exista mereu acest risc). Daca aveti sugestii pentru o cursiera noua, as fi recunoscator, dar din ce am vazut in bugetul meu nu prea gasesc ceva peste claris sau cu o greutate decenta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce vrea sa spuna cu cei 800 km e ca de cand a furat-o din Germania a fost folosita doar 800 km. Ca referinta, Ultegra 6600 este de acum 3 generatii (R8000, 6800, 6700, 6600) si mai bine de 10 ani.

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brațul drept al angrenajului, unde de obicei producătorii imprimă numele modelului, e atît de șters de frecarea cu pantoful și de vremuri, încît e imposibil de crezut că are 800 km.

Plus ce au mai zis deja băieții.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Plus ca angrenajul nu este cel original si nici un upgrade. De ce ar schimba cineva un angrenaj la o bicicleta cu 800km.

Bicicleta are Ultegra 6600 pentru ca este din perioada in care groupsetul ala era in productie. Nu cred ca avea cineva dubii asupra virstei bicicletei. Oricum este un groupset bun in continuare, sa fim seriosi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.