Studio54 114 Posted December 13, 2020 On 10/31/2020 at 7:31 PM, PVN10 said: Care... 4? Nu mi-ai spus, din ce am inteles, ai contactat virusul la bauta cu alte 3 persoane. Cu ei care e situatia? Intreb in sensul de a-mi da seama cat de usor transmisibil e nenorocitul asta. Un prieten s-a pricopsit la munca, si, desi a locuit 2 zile si 1 noapte cu simptome, cu prietena, pana sa se decida sa se testeze, aceasta nu s-a infectat. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BodoC 1,957 Posted December 14, 2020 On 12/13/2020 at 2:20 PM, Stuparul said: bunica mea a ajuns la urgente cu soldul rupt, iar acolo a fost identificata cu boala asta nenorocita. Condoleanțe. Din păcate fracturile majore la persoane in vârstă dau niste reactii inimaginabile. Si eu am pierdut pe cineva in vârstă anul trecut, când covidul nu exista, in urma unei fracturi la șold. Dintr-o persoană fragilă, dar activă s-a ales praful intr-o săptămână. Dureros a fost si faptul că fractura s-a petrecut sub ochii mei, intr-un mod stupid. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PVN10 319 Posted December 14, 2020 Nu, nu m-am infectat de la băut, ci de la serviciu. Alcoolul ne-a slăbit sistemul imunitar care lupta deja cu virusul. A doua zi eram loviti... Unul din cei trei imi este coleg de serviciu, iar cu celălalt ne întâlnim in mod frecvent (toti trei suntem vecini). Quote Share this post Link to post Share on other sites
DAMIAN 259 Posted December 14, 2020 Esti bine acum? Cum te resimti? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PVN10 319 Posted December 15, 2020 Da, acum sunt aroape ok. Cum eram aproape sa o mierlesc, pot spune ca sunt foarte bine... Am început analizele prescrise de medic. Pentru inceput, sângele. În continuare am transaminazele maro (ficatul). Restul ok. Le mai fac peste o luna. La plămâni ma duc pe 22 dec. Sa vedem daca si-au revenit. Probabil de astăzi ma sui pe hometrainer. Sa vedem cum.merge... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stuparul 339 Posted December 15, 2020 On 12/14/2020 at 2:58 PM, BodoC said: Condoleanțe. Din păcate fracturile majore la persoane in vârstă dau niste reactii inimaginabile. Si eu am pierdut pe cineva in vârstă anul trecut, când covidul nu exista, in urma unei fracturi la șold. Dintr-o persoană fragilă, dar activă s-a ales praful intr-o săptămână. Dureros a fost si faptul că fractura s-a petrecut sub ochii mei, intr-un mod stupid. La fel de stupid a fost si accidentul bunicii mele. Astazi am aflat ca cel mai bun prieten al meu are boala. Ieri i-a iesit testul pozitiv, astazi a ramas fara miros. Are dureri suportabile de cap, nas infundat si tuse usoara momentan. Suplimente cu vitamina C si D ia zilnic din septembrie. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PVN10 319 Posted December 15, 2020 Atentie la tuse, chiar daca e usoara! Dacă are/va avea frisoane/temperatura, ar fi bine sa cheme salvarea. Punctul maxim al bolii este după 10 zile de la declanșare. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ramonea 0 Posted December 16, 2020 Un virus nemilos! Aveți grijă de voi! Quote Share this post Link to post Share on other sites