DANIEL TEODOR 0 Posted June 9, 2021 Bună ziua. Știe cineva daca se merita pus kit întreg, full echipare compagnolo daytona ? Întreținute și funcționale ? Și dacă da, deoarece nu am găsit pe internet surse de vânzare, cam cat ar face ? Are un prieten și mi-aș schimba microshifturile de la b-twin. Vă mulțumesc frumos. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Drysna 325 Posted June 10, 2021 Microshift e 3x8. 30 39 50 cu 12 25. Daytona ce configuratie e si ce contine? Ce pret? Caseta de campa nu stiu daca e compatibila cu microshift shimano, si tre sa iei si butuc/ roata de campa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Drysna 325 Posted June 10, 2021 Recomandarea mea este sa iei doar o pereche de manete claris. https://www.bike24.com/p2234370.html Eu am sora 3000 si feelingul e foarte fain. Am mers si pe ultegra si nu mi-as da seama la un blind test care is mai bune. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
freetools 72 Posted June 10, 2021 daytona aia are 20 ani vechime Mai bine stai pe microshif Daca nu îți plac manetele caută unele Claris cum sunt cele de mai sus second Quote Share this post Link to post Share on other sites
DANIEL TEODOR 0 Posted June 15, 2021 On 6/10/2021 at 10:14 AM, Drysna said: Microshift e 3x8. 30 39 50 cu 12 25. Daytona ce configuratie e si ce contine? Ce pret? Caseta de campa nu stiu daca e compatibila cu microshift shimano, si tre sa iei si butuc/ roata de campa mulțumesc frumos pt. Timpul acordat să îmi răspundeții și aici. De-abia acum am văzut mesajul, fiind prins cu serviciul Intr+o zonă fara semnal. Claris sunt chiar bune ? Din cate mi-a spus cineva, '' cica'' sa nu îmi iau ceva mai jos de ultegra. Dar ultegra nu are 3x 8 nu ? Ar trebui sa schimb tot groupset-ul ? Mă gândeam totuși să merg vara asta așa și la primăvara viitoare să strâng ceva bănuți să îmi iau ceva peste entry-level. Cadrul de la triban e aluminiu și îmi place și mărimea și aspect. Oare gândesc bine ? Nu prea mă pricepo seară placuta On 6/10/2021 at 1:44 PM, freetools said: daytona aia are 20 ani vechime Mai bine stai pe microshif Daca nu îți plac manetele caută unele Claris cum sunt cele de mai sus second Mersi frumos pt. Răspuns ! Claris sunt ok ? Din cate mi-a spus cineva, ''cica'' sa nu îmi iau ceva mai jos de ultegra. O seară plăcută !!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Drysna 325 Posted June 15, 2021 Mergi intai cu microshifturile si vezi daca te impaci cu ele o vreme. Nu are cum sa distruga feelingul chiar tot. Recunosc ca le-am probat si eu pe un pegas calator si nu mi-au placut, insa sa cheltui 500 lei pe o pereche de manete ca sa scap de asa ceva , nu as face. Am probat doar Sora seria asta noua, ca si claris si mi-au placut Quote Share this post Link to post Share on other sites
midan 335 Posted June 16, 2021 în urmă cu 15 ore, DANIEL TEODOR said: Din cate mi-a spus cineva, ''cica'' sa nu îmi iau ceva mai jos de ultegra Daaa... și doar cadru de carbon și alte fițe, aș zice că nu e cazul acum. Cum zicea mai sus Drysna, ai un bob de răbdare cu Microshift. Am încercat și eu în Decathlon o bicicleta cu Microshift și nu mi se pare că sunt așa rele. Cel puțin o vreme, până îți mai clarifici preferințele, probabil că o să poți să supraviețuiești cu ele. Eu am Sora, că așa a venit bicicleta, e suficient cât nu vrei să câștigi concursuri. Quote Share this post Link to post Share on other sites