artistu 0 Posted April 8, 2009 Propun sa punem aici ceea ce vrem sa comandam de pe bike24.Este mult mai convenabil sa impartim pretul transportului. Incep eu. vreau o foaie de 34 dinti, neagra. Bike24 - TA Spécialité Zephyr Chainrings Road 110mm Compact Shimano Quote Share this post Link to post Share on other sites
dani_zahus 11 Posted April 9, 2009 continui eu: Bike24 - SKS Bluemels Mud Guard Set Quote Share this post Link to post Share on other sites
artistu 0 Posted April 14, 2009 sa cam dus la fund topicu si mi-era teama sa nu se mai vada.:D Quote Share this post Link to post Share on other sites
artistu 0 Posted April 14, 2009 multumesc trevizes ca ai sters toate absurditatile alea.Eu vorbisem cu Sarsa, ne intelesesem sa faca el comanda dar sa fim un grup mai mare sa nu platim transportul prea mult. Quote Share this post Link to post Share on other sites
artistu 0 Posted April 14, 2009 la mine nu se mai vad panaramile alea :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
beetlejuice 1 Posted April 15, 2009 M-as baga si eu pentru un Cateye Quote Share this post Link to post Share on other sites
mircescu 7 Posted April 18, 2009 eu cu astea. anuntati cand va hotarati sa dati comanda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
artistu 0 Posted April 18, 2009 vreau sa mai zic si io ceva. foaia aia nu mi se potriveste asa ca imi trebuie una de 39.multumesc si scuzati-ma;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
billyTwinner 0 Posted April 18, 2009 astia raspund greu?comanda intarzie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
artistu 0 Posted April 23, 2009 sincer sa fiu nu stiu. pe site scrie la fiecare produs timpul de livrare, dar acum nu stiu cat e de precis. poate sa zica cineva care a mai comnadat? multumesc Quote Share this post Link to post Share on other sites
billyTwinner 0 Posted April 25, 2009 mi-au raspuns un pic cam greu si a trebuit sa trimit poza cu pasaportu si cu cardu. au trimis si luni primesc pachetu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axe 7,078 Posted April 26, 2009 Vreau si eu un set de roti, cine este din bucuresti si vrea sa ne combinam la o comanda, va rog da-ti un semn B-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
beetlejuice 1 Posted April 26, 2009 M-as baga si eu pentru un Cateye Am gasit, nu mai am nevoie B-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest am44 Posted April 26, 2009 axe, am dat pm, incerc sa iti spun pana diseara ce anume doresc de acolo, poate ne combinam Quote Share this post Link to post Share on other sites
marianvi 1 Posted April 28, 2009 (edited) Ma puteti contacta si pe mine pentru comenzi, am facut una ieri ( nu stiam de acest topic) si pentru urmatoarea deja suntem 3. Ma adresez numai persoanelor din Bucuresti, ne intalnim cu totii intr-o zi, imi dati banutii si lista iar apoi a doua zi comanda. (cel putin acum asa s-a procedat) P.S.: Luni se da o noua comanda, ne intalnim joi la orele 20. la terasa in Tineretului pentru listuta, nume, bani. Va rog sa considerati 2-3 euro extra pentru transport. Ce nu se cheltuie se da inapoi. Cine nu poate joi, are timp destul pana duminica seara sa ia o decizie. Edited April 28, 2009 by marianvi Quote Share this post Link to post Share on other sites
mircescu 7 Posted April 28, 2009 banii in euro sau echivalenul in ron? Quote Share this post Link to post Share on other sites
marianvi 1 Posted April 28, 2009 banii in euro sau echivalenul in ron? cum va e mai usor, eu va anunt cu cat schimb si va arat hartiuta de la banca. cred ca e mai bine sa ii schimbati la casa de schimb, de obicei sunt cursuri mai bune, in special pe la romana, dar cum credeti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
basso 538 Posted May 1, 2009 Ma puteti contacta si pe mine pentru comenzi, am facut una ieri ( nu stiam de acest topic) si pentru urmatoarea deja suntem 3. 4 mai vreau si eu cate ceva Quote Share this post Link to post Share on other sites
marianvi 1 Posted May 4, 2009 va rog pm cu cine mai vrea ceva de pe bike la urmatoarea comanda (marti-miercuri) . preferabil sa ne vedem azi-maine, ca sa putem face comanda foarte repede. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mircescu 7 Posted May 9, 2009 la multe produse actionsports are preturi mult mai bune decat cnc si bike24. vrea cineva sa facem comanda de acolo? daca ne adunam 5 ar trebui sa platim cam 5euro/fiecare transportul. daca sunt pretendenti om face un topic separat de acesta. p.s. scuze "proprietarului".X_X>- Quote Share this post Link to post Share on other sites
artistu 0 Posted May 9, 2009 la multe produse actionsports are preturi mult mai bune decat cnc si bike24. vrea cineva sa facem comanda de acolo? daca ne adunam 5 ar trebui sa platim cam 5euro/fiecare transportul. daca sunt pretendenti om face un topic separat de acesta. p.s. scuze "proprietarului".@};->- stai linistit.>X_X< s-ar putea face unu nou, ca sa nu fie incurcaturi;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
juvefan 12 Posted May 10, 2009 as vrea sa mi comand si eu 2 gume Schwalbe Racing Ralph Evo 2.10 de pe bike24 Quote Share this post Link to post Share on other sites
billyTwinner 0 Posted May 12, 2009 pe mine m-au pus sa fac poze la card si la pasaport am primit ce am comandat. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mcatalin22 320 Posted May 13, 2009 Eu am facut o comanda la inceput de an pe actionsports.de Piesele au fost trimise prin upc si este adevarat ca a durat vreo 3 saptamani dar piesele au ajuns la mine la usa fara probleme. Perioada mai lunga (3 saptamani) se datoreaza probabil faptului ca la momentul comenzii nu toate piesele cerute erau pe stoc... Quote Share this post Link to post Share on other sites
VladG 989 Posted May 13, 2009 As fi interesat de asta: Ergon Performance Comfort Grip GP1 - Action Sports-Bike Onlineshop La ce se refera dimensiunile? Small 6,5 - 8,5 Large 8,5 - 10,5 Quote Share this post Link to post Share on other sites