montal 13 Posted July 21, 2016 Salut! Este loc si pt tine .Lasa in PM ce vrei sa iei Quote Share this post Link to post Share on other sites
CLOD1976 0 Posted July 22, 2016 Nu stiu ce înseamnă PM dar va las nr de telefon 0729297813 Claudiu nu stiu cum se procedează Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mookyama 551 Posted July 22, 2016 Nu stiu ce înseamnă PM dar va las nr de telefon 0729297813 Claudiu nu stiu cum se procedeazăpm vine de la private message, iar c se procedează am scris mai sus, câteva posturi. Însă și asta depinde de fiecare.sent from tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
gabriel3l 2 Posted July 31, 2016 comanda noua? dati un mesaj care sunteti interesati va rog Quote Share this post Link to post Share on other sites
gdumitrache 0 Posted August 1, 2016 Salut, Dores sa ma alatur comenzii. Multumesc anticipat. Quote Share this post Link to post Share on other sites
VAXXi 13 Posted August 2, 2016 O intrebare, va rog: comenzile recente de pe Bike 24 sosesc la oficiul postal sau prin curier ? este vreo diferenta in privinta metodei de livrare intre pachetele normale si cele voluminoase ? multumesc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mookyama 551 Posted August 2, 2016 O intrebare, va rog: comenzile recente de pe Bike 24 sosesc la oficiul postal sau prin curier ? este vreo diferenta in privinta metodei de livrare intre pachetele normale si cele voluminoase ? multumesc.Vin prin curier. Pachetele voluminoase vor costa mai mult. Asta diferă de la firma ce și cât. Exemplu: transportul unui trainer la BC costa în plus 20e (deci 30e) în loc de 10e standard, la BD costa 7.50e, la Bike24 costa 15e. sent from tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Oltean Dan 0 Posted August 4, 2016 Buna ziua. Am fost redirectionat pe acest forum de niste persoane de pe alt forum de ciclism.(nu dau nume ca sa nu se considere reclama) Am nevoie de 2 arcuri ale sistemului ratchet pentru un butuc DT Swiss. In principiu am gasit pe bike24 arcurile, 3 euro bucata, dar transportul mi se pare exagerat. Nu prea imi convine sa dau dublu pe transport decat dau pe piese in sine si am inteles ca aici se fac comenzi la comun pentru a imparti pretul transportului. Am nevoie de 2 arcuri ca acesta https://www.bike24.com/p2124262.html Sunt din Sebes, jud. Alba Cum se poate proceda? Multumesc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mookyama 551 Posted August 4, 2016 În mod normal e 15e transportul și se împarte la câți comandă. Dacă se realizeaza comanda local, e foarte bine, faci pickup în Alba. Altfel, te poti baga la o comanda din alt oraș, plus rugămintea sa iti pună cineva la poștă produsele respective, vreo 2-5 lei, în funcție de greutatea lor. Personal eu nu o consider reclama ca vine careva de pe alt forum de ciclism :) cum ai ajuns și tu aici, poate într-o buna zi vom ajunge careva sa cerem ajutorul acolo. E un sport, ne ajutam intre noi :) sent from tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheBoogieMan 1 Posted August 9, 2016 Salut! As vrea sa ma alatur si eu urmatoarei comezi. Multumesc! Quote Share this post Link to post Share on other sites
UrsP2Roti 43 Posted August 11, 2016 Salut, As face eu o comanda, dar e prea mica. https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=142315;menu=1000,4,32 Cine mai doreste cate ceva, sa se anunte. O sa va dau un cont pe privat pentru transfer. Vedeti ca pentru Romania e alt TVA, dupa ce pui produsele proprii in cos pe bike24, si selectezi tara Romania, se modifica pretul corespunzator. Multumesc! Quote Share this post Link to post Share on other sites
UrsP2Roti 43 Posted August 12, 2016 Vad ca suntem deja 3, va trimit IBAN-ul pe privat sa faceti transferul. Cine mai doreste, poate se grabeste! :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
ayevea 1,728 Posted August 12, 2016 Salut, Ma bag si eu doar ca saptamana viitoare sunt plecat , daca vin le poti tine la tine pana ma intorc? Merci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trevizes 2,528 Posted August 12, 2016 Si eu particip la comanda. Daca aveti conversatie privata dedicata adaugati-ma si pe mine. Trimit pe PM produsul. Quote Share this post Link to post Share on other sites
UrsP2Roti 43 Posted August 12, 2016 Salut, @aievea : Da pot sa le tin, sigur ca da. Salut Trevizes, am primit pe pm mesaj, si tot asa am dat iban-ul. Ne-am strans 4 pana acuma. :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
ayevea 1,728 Posted August 12, 2016 Salut, @aievea : Da pot sa le tin, sigur ca da. Salut Trevizes, am primit pe pm mesaj, si tot asa am dat iban-ul. Ne-am strans 4 pana acuma. :) Am trimis PM cu produsele Quote Share this post Link to post Share on other sites
UrsP2Roti 43 Posted August 16, 2016 Salut Am incasat doar de la Trevizes, ca sa dau comanda, dar din fericire el nu se grabeste asa ca mai asteptam si azi pentru alti doritori. Cheers :drinking: Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdanm 19 Posted August 16, 2016 Am bagat si eu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
UrsP2Roti 43 Posted August 17, 2016 Am trimis PM cu produsele Ayevea s-a retras. O sa fac azi comanda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
UrsP2Roti 43 Posted August 17, 2016 Am dat comanda, ne reauzim saptamana viitoare. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ReiMNs 35 Posted August 25, 2016 Daca se va mai da comanda, ma bag si eu. ~O) Quote Share this post Link to post Share on other sites
iulian_florea 14 Posted August 28, 2016 Am dat comanda, ne reauzim saptamana viitoare. Ati primit vesti despre comanda? User-ul nu raspunde la mesaj privat.Sunt probleme cu siteul? Quote Share this post Link to post Share on other sites
shauru 716 Posted August 29, 2016 Nici mie nu-mi raspunde, ne-o fi dat teapa :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mookyama 551 Posted August 29, 2016 Dacă userul nu are vechime pe forum nu prea e indicat sa trimiți sume mari sau sa faci comanda pentru el... oricum e riscant. Totuși, poate omul are vreun necaz și nu e online... daca aveți nr de telefon, un sms sau doua, de atenționare, cred ca ar fi suficient ca sa va răspundă. sent from tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites