mQ1 72 Posted July 26, 2019 si eu, doar ca produsul e low stock, posibil sa il pierd Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mookyama 669 Posted July 26, 2019 As cauta si eu un rucsac mai pentru daily stuff. Am unul rosu de mtb de la Mavic, insa la purtat zilnic il fac praf deja... prea murdar Bucurestiul ps "66,99 € Price has increased by 2,00 € (was 59,99 € when the product was added to the cart)" Se parca ca si nemtii dau cu virgula ps2: dau eu comanda? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pactau 2 Posted July 27, 2019 în urmă cu 8 ore, Mookyama said: As cauta si eu un rucsac mai pentru daily stuff. Am unul rosu de mtb de la Mavic, insa la purtat zilnic il fac praf deja... prea murdar Bucurestiul ps "66,99 € Price has increased by 2,00 € (was 59,99 € when the product was added to the cart)" Se parca ca si nemtii dau cu virgula ps2: dau eu comanda? Salut ,eu unu nu am nimic impotriva daca dai tu comanda Quote Share this post Link to post Share on other sites
greaper 69 Posted July 27, 2019 @enderb te rog adauga-ma si pe mine la discutia privata, caut sa vad daca gasesc ce imi trebuie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danyutz 315 Posted July 29, 2019 Si eu vreau ceva, de ~10 euro Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianLS 906 Posted August 19, 2019 As da o comanda miercuri sau joi. Maxim 5 persoane (cu mine) ca am doar un ebanking mai basic si e mai greu sa tin gestiunea. Dati-mi pm daca va intereseaza. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dorinMTB 0 Posted August 26, 2019 Salut , a comandat cineva piese de pe site-ul asta : http://www.rhodesamplification.co.uk ? Au niste discount-uri enorme dar si niste preturi afisate foarte ciudate . De exemplu : aceste placute din resin costa initial 105.91$ si cu o reducere de 93% ajung la 7.47$ : http://www.rhodesamplification.co.uk/bicycle-brake-vbn-2_4/1-pair-mtb-bicycle-bike-cycling-disc-brake-pads-cycling-mountain-bike-resin-disc-brake-pads-bicycle-spare-parts-accessories-ali46577152-asf-375.html Alt exemplu : tija de sa la 105.17$ redusa la 7.39$ : http://www.rhodesamplification.co.uk/bicycle-seat-post-vbn-2_16/1-pc-bicycle-seat-post-aluminum-alloy-254272mm-tube-mtb-mountain-road-bike-cycling-ali67031958-asf-2235.html Exemple de genul sunt o gramada ! Nu au date de contact , orice legatura cu ei se face prin mail la care nu raspund ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
danygrama 56 Posted August 26, 2019 Un site de cumparaturi online nesecurizat e de incredere ? Raspunde-ti singur la aceasta intrebare ! Poate costa o bicicleta chiar si 10 euro. Eu n-as cumpara, Quote Share this post Link to post Share on other sites
freetools 71 Posted August 28, 2019 Se mai da vreo comanda? On 8/19/2019 at 12:02 PM, LucianLS said: As da o comanda miercuri sau joi. Maxim 5 persoane (cu mine) ca am doar un ebanking mai basic si e mai greu sa tin gestiunea. Dati-mi pm daca va intereseaza. Ai dat comanda? Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianLS 906 Posted August 28, 2019 Eu n-am mai dat. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mookyama 669 Posted August 28, 2019 Eu as vrea niste cauciucuri pentru bicla clasica, insa nu stiu zau ce anume... Quote Share this post Link to post Share on other sites
freetools 71 Posted August 28, 2019 Pai daca dați zilele astea vreo comanda că aș vrea o sa și mai sunt 2 pe stoc. Macar 3 persoane sa fie la comanda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mookyama 669 Posted September 4, 2019 Mai facem ceva? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Invitat special 318 Posted September 5, 2019 Indecis ma bag eu. Caut inca. In 2-3 zile ar trebui sa ma lamuresc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pactau 2 Posted September 5, 2019 Salut ma bag si eu la o comanda https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=15784;menu=1000,2,82;mid[931]=1;pgc[62]=3918 Quote Share this post Link to post Share on other sites
freetools 71 Posted September 5, 2019 Poate daca nu te grăbești mă bag luni. Sa vad ce as vrea Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mookyama 669 Posted September 6, 2019 Daca ne adunam 5... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pactau 2 Posted September 6, 2019 în urmă cu 1 oră, Mookyama said: Daca ne adunam 5... OK nu este graba astept Quote Share this post Link to post Share on other sites
iulian_florea 14 Posted September 7, 2019 Ma bag si eu, am un rucsac cu o singura bucata pe stoc . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mookyama 669 Posted September 11, 2019 @Invitat special@pactau@iulian_florea@freetools - confirmati. Suntem 5, deschid comanda? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Invitat special 318 Posted September 11, 2019 Eu ma retrag. Manusile de care vorbeam pe topicul celalalt nu m-au convins. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pactau 2 Posted September 11, 2019 în urmă cu 4 ore, Mookyama said: @Invitat special@pactau@iulian_florea@freetools - confirmati. Suntem 5, deschid comanda? Da te rog Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mookyama 669 Posted September 11, 2019 8 hours ago, Invitat special said: Eu ma retrag. Manusile de care vorbeam pe topicul celalalt nu m-au convins. Manusi perfecte nu vei gasi, iar la banii respectivi sunt mai mult decat decente. Sunt niste manusi ...sunt colorate, le tragi pe palma, pedalezi fericit La mine e moft cu gelul, am mers de multe ori si fara manusi. Manusile le porti in cazul in care pici si sa nu iti faci palma tandari. Poate un grip mai bun, dar daca ai ghidolina decenta nu exista probleme. Sau poate vrei sa fi rocket science, race look adicalea sau sa dea bine la costumul de ciclism...fashionable. Anyway, sunt off-topic, dar ai inteles ideea. 7 hours ago, pactau said: Da te rog Asteptam... Quote Share this post Link to post Share on other sites
igabi 8 Posted September 13, 2019 Salut, Ma bag si eu daca suntem min 5 persoane Quote Share this post Link to post Share on other sites