MTBR 157 Posted January 8, 2012 Vreau si eu sa ma alatur la comanda cu cateva maruntisuri. Cum se imparte transportul? la numarul de persoane sau proportional cu suma fiecaruia? Eu va pot ajuta platind fara nici un comision al bancii (fie el de schimb pentru card sau de transfer bancar) Quote Share this post Link to post Share on other sites
hipopotanu 832 Posted January 10, 2012 daca se incumeta cineva la o comanda, ma bag si eu, ca-mi trebuie neaparat o pereche de adidasi de alergare. nu am graba (ma tine o entorsa pe margine), deci cand o fi cineva amabil sa ma ia si pe mine in considerare, strig prezent cu banutzii si berea de rigoare! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MTBR 157 Posted January 10, 2012 O sa initiez eu o comanda pe bike24. Regulile sunt urmatoarele: 1) transportul se plateste proportional valoarea cumparaturilor . Exemplu: daca valoarea totala este de 1500 eur si comanda ta este de 150 de eur vei plati 15*150/1500 adica 1,5 eur. 2) banii se strang inainte 3) produsele se recupereaza din drumul taberei si trebuie luate cat mai repede dupa ce vine pachetul, de preferabil in aceeasi zi. 4) de preferinta fara produse foarte voluminoase sau care nu sunt pe stoc 5) comanda vreau sa o dau sambata sau duminica 14/15 ianuarie. 6) in caz ca exista probleme cu pachetul din cauza curierului voi face tot ce-mi sta in putinta ca sa va recuperez banii sau sa obtin o alta comanda de la bike24.de pana acum ne-am strans 1) eu 2) alpinman Quote Share this post Link to post Share on other sites
tony 0 Posted January 10, 2012 salutare si eu vreau sa dau o comanda Quote Share this post Link to post Share on other sites
MTBR 157 Posted January 10, 2012 Deocamdata eu sistez comanda pentru ca tocmai ce am vazut ca au scumpit produsele mele (ultima data m-am uitat la ele prin decembrie). Samabat/duminica ma uit mai cu atentie pe site si daca gasesc ceva am sa relansez comanda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hipopotanu 832 Posted January 10, 2012 esti criminal! tocmai ma bucuram ca un copil mic si acum nu-mi ajung servetelele sa nu inund tastaura Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vyk 28 Posted January 10, 2012 O sa initiez eu o comanda pe bike24. Regulile sunt urmatoarele: 3) produsele se recupereaza din drumul taberei si trebuie luate cat mai repede dupa ce vine pachetul, de preferabil in aceeasi zi. Nu as vrea sa fiu eu mai cu mot insa am un program nebun si nu as putea recupera produsul decat in weekend. Fiind vorba doar de o pereche de ochelari de 60E este ok cu tine? Asta daca se face comanda...Multumesc, Quote Share this post Link to post Share on other sites
Heinz 28 1,007 Posted January 10, 2012 Vreau sa dau eu cu CVP o comanda :) Nu luam multe persoane la comanda. Sa fim maxim 6-7 si toti din Bucuresti. Mai e valabil,Octavule? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pascariu.marius 14 Posted January 11, 2012 Daca se plaseaza camanda ma bag si eu. Va rog sa-mi dati PM :) Merci! Quote Share this post Link to post Share on other sites
vali_aldea 55 Posted January 13, 2012 M-as baga si eu, un cauciuc si o foaie mijlocie, total vreo 40 de euro. Multumesc! Quote Share this post Link to post Share on other sites
rapsohigh83 870 Posted January 13, 2012 E posibil sa dau eu comanda pe 17 sau 18 ianuarie Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdanm 19 Posted January 16, 2012 Salut, ma baga si eu cu un intem de 70 de euro. Rog detalii. Mersi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vyk 28 Posted January 16, 2012 E posibil sa dau eu comanda pe 17 sau 18 ianuarie Salut, ma pot baga si eu la comanda cu perechea de ochelari din postul #1747? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woops 162 Posted January 17, 2012 Si eu as fi interesat de niste pedale. Quote Share this post Link to post Share on other sites
clausweb 28 Posted January 23, 2012 Si eu as vrea ceva de acolo. Se mai face comanda? Quote Share this post Link to post Share on other sites
rasebo 160 Posted January 23, 2012 Mă bag și eu la următoarea comandă cu o șa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbzk 6,792 Posted January 23, 2012 Pe Action Sports gasiti produsele dorite, la aceleasi preturi? Daca da, dau eu comanda acolo. Transportul e 10 euro si suntem deja 2 persoane. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rasebo 160 Posted January 23, 2012 Super, I'm in.Trimit imediat mesaj cu detaliile. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pandy 1,741 Posted January 31, 2012 Dă cineva comandă? Nu am bani, dar măcar să știu dacă am pentru ce să ma lupt. Quote Share this post Link to post Share on other sites
moldo89 66 Posted January 31, 2012 Daca vrei sa astepti dau eu sapt viitoare cred. In functie de cand vin niste produse comandate de pe Rose.de, le astept ca nu vreau sa am 2 comenzi pe drum, vine pachetul, il verific si dau comanda.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pandy 1,741 Posted January 31, 2012 Produsul ce-l vreau e la promoție și nu știu cât o să mai fie așa. Așa că vreau cât se poate de repede. Quote Share this post Link to post Share on other sites
moldo89 66 Posted January 31, 2012 e la winter sale sau scrie doar ca e redus de la nush ce pret de referinta? ca daca e ultima varianta preturile alea sunt asa tot timpul ( ca si eu urmaresc anumite produse) Da-mi un link sa vad si eu daca nu te deranjeaza... Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbzk 6,792 Posted January 31, 2012 As vrea si eu ceva de la Bike24, ca n-am reusit sa iau de la Bike Components. Produsul meu e in stoc si as cam vrea sa plece saptamana asta. Pot sa dau si eu comanda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pandy 1,741 Posted January 31, 2012 Special offer...cred că e lichidare de stoc. Atunci Ibzk să-mi zici care e deadline-ul pentru bani Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbzk 6,792 Posted January 31, 2012 Sper ca pana vineri sa-mi primesc banii inapoi de la Bike Components si astfel sa ii am disponibili pt aceasta comanda. Te anunt eu cand e totul in regula. Quote Share this post Link to post Share on other sites