costin.ch 27 Posted May 29, 2012 Cu placute incapi costin, no problem.Ne mai scad costurile. Da-mi pe PM produsul si calculea-ti costul, la care adaugi transportul. Suntem 3 oameni momentan. Sa vedem ce zice baiatul cu tija de sa. Ti-am dat pm Quote Share this post Link to post Share on other sites
h3x0r 220 Posted May 29, 2012 Boon, atunci am ramas eu, enderb,addrian si costin ch. 4 oameni. Tohan ti-am dat contul aseara, dar daca zici ca mai astepti, nu mai vira banii ca ne incurcam. Multumesc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
costin.ch 27 Posted May 29, 2012 Cam in cat timp vine o comanda de la astia mai nou? La mine e a 2-a comanda la ei si am emotii, pt ca prima a venit in peste 1 luna :( Cred si sper totusi ca a fost o exceptie nefericita la mine Quote Share this post Link to post Share on other sites
dr_p 311 Posted May 29, 2012 se misca cu talent nemtii astia: 25 Mai - 11:02 = We confirm the receipt of your order with this e-mail. 25 Mai - 13:49 = The items you ordered have been dispatched from Bike24 today. The shipment is performed by Deutsche Post / DHL. 29 Mai - 10:40 = Buna ziua, avem un colet pentru dumneavoastra. Din Germania. In caz ca sunt unii care nu stiu pana acum, TVA este 19%, cat e afisat pe site si inclus deja in pretul produselor, taxe vamale ZERO (UE). Deci nu mai platiti nimic in plus fata de pretul de pe site + livrare. Quote Share this post Link to post Share on other sites
h3x0r 220 Posted May 29, 2012 CostinCH, nu e nici o problema, ii f*t pe 2 orificii daca intarzie ceva mai mult de 6-7 zile lucratoare. Am comandat la ei de 2k euro in ultimele 6 luni, si vorbesc cu ei pe mail de zici ca lucrez cu ei la job. No worries, nu sunt luxemburghezi, e destul pt mine. :) Vezi cu aia 10e, ca ai calculat gresit. Ii astept azi. Multumesc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
enderb 8 Posted May 29, 2012 Sa vina cat mai repede. Daca se poate Joi-Vineri [-O< [-O< [-O< Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trevizes 2,547 Posted May 29, 2012 Am comandat pe 23.05, sunt in posesia articolelor astazi, dupa mai putin de o saptamana. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pecMojo 0 Posted May 29, 2012 ma abonez la urmatoarea comanda.....eu vreau niste roti.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
h3x0r 220 Posted May 30, 2012 Comanda efectuata aseara la Bike 24, validare nereusita a datelor de pe card, fara a se procesa vre-o comanda. Acest lucru a fost urmat de blocare bani in contul meu. Suma maricica. Am patit si la Bikecomponents sa nu valideze din cauza 3D Secure, dar nu s-au blocat bani fara a oferi numar de comanda. Se misca cu talent nemtii astia cum zice dr_psht, astept o deblocare maine sau cel tz la sfarsitul saptamanii. Comandati cu grija si pozati orice eroare pe care o intampinati. Quote Share this post Link to post Share on other sites
enderb 8 Posted May 30, 2012 O sa incerc eu maine o comanda daca ma lamuresc cu ei in anumite privinte. Daca mai vrea cineva sa se alature la comanda anunt de pe acum ca doar Duminica 10 Iunie (nu voi fi in tara in perioada 4-9 Iunie) voi fi in Bucuresti sa le predau celor care s-ar alatura la comanda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ioioccc 44 Posted May 31, 2012 Vreai eu niste maruntisuri. Pe 11 iunie esti sa ne intalnim? Quote Share this post Link to post Share on other sites
enderb 8 Posted May 31, 2012 Neata. Saptamana viitoare sunt in Bulgaria de Marti pana Vineri. Daca nu reusesc sa negociez sa lucrez "remote" in saptamana 11-15 voi fi tot in Bulgaria (cu plecare la prima ora dimineata). Pe 10 o sa fiu sigur in Bucuresti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ioioccc 44 Posted May 31, 2012 Am dat pm ca ne lungim :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
h3x0r 220 Posted May 31, 2012 Comanda efectuata aseara la Bike 24, validare nereusita a datelor de pe card, fara a se procesa vre-o comanda. Acest lucru a fost urmat de blocare bani in contul meu. Suma maricica. Am patit si la Bikecomponents sa nu valideze din cauza 3D Secure, dar nu s-au blocat bani fara a oferi numar de comanda. Flow-ul la Bike24, ca niciunde altundeva, e ca rezervarea sa se faca chiar daca nu s-a oferit numar de comanda. Chiar daca comanda se proceseaza, banii pleaca din cont cu totul cand fac ei expedierea prin DHL. In cazul blocarii unor bani, Bike24 nu poate anula rezervarea, zice o duduie de la support de la ei. Mail cu pozitia oficial nu am primit inca. Raiffeisen o sa proceseze contestatia mea in 2 saptamani, si cu asta am incheiat cu toate comenzile la Bike24 sau oricare alt site care nu are contract cu PayPal. Bagami-as in tot sistemul lor de plata retardat, ca sunt ditamai magazinul online. Quote Share this post Link to post Share on other sites
enderb 8 Posted May 31, 2012 Imi pare rau ca ti-a cauzat probleme. Oare au mai patit si altii asa? Pana la urma cine e "vinovat" ? Banca/ magazinul? Quote Share this post Link to post Share on other sites
h3x0r 220 Posted May 31, 2012 Vinovati sunt Bike 24 ca fac rezervare fara comanda. Doar cand o aud pe duduia aia de la Bike24, ca nu mi-au raspuns la mail ca au prea multe si ca la iau pe rand....imi vine s-o iau la vale. Ca mai apoi sa-mi zica ca bike24 nu poate face nimic ca sa ridice rezervarea, desi tot ei au facut-o. Raiffeisen se ocupa de problema, merge ca mortul treaba, dar e unica mea pista. Dra m-a pus sa strang comanda de 1000+ ron cand eu aveam produse de 2 mil in cos. Fuck this shit..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
enderb 8 Posted May 31, 2012 O situatie urata pe care sper sa o depasesti mai curand decat te astepti. In alta ordine de idei , asa cum am transmis si celor care ma contactasera pe privat, eu , pentru moment renunt la a mai da comanda; o sa fiu plecat din tara si nu vreau sa incurc lumea. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdanm 19 Posted June 7, 2012 Salut, mai da cineva vreo comanda? Rog sa-mi dea un semn ca as vrea ceva. Quote Share this post Link to post Share on other sites
h3x0r 220 Posted June 10, 2012 Salutare, As dori si eu produsul asta daca da cineva comanda: https://www.bike24.n...8;product=22839 Eu nu ma mai bag ca ultima a iesit prost, si pt o banda ce am de comandat, chiar nu are rost. Quote Share this post Link to post Share on other sites
h3x0r 220 Posted June 10, 2012 Si inca ceva: http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;menu=1000,2,142,143;product=4195 Face careva comanda? Quote Share this post Link to post Share on other sites
creisti86 6 Posted June 11, 2012 as vrea si eu : Shimano Ultegra SL Road Chainring grey 10-speed. 39 teeth - TRIPLE 3x10 http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;product=8081 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gottwood 15 Posted June 12, 2012 Salut. Ma intereseaza si pe mine cand se mai face o comanda aici, as vrea niste „arm coolers”: http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;product=14615;page=1;menu=1000,18,55;mid=0;pgc=0;orderby=2 Voi urmari topicul sa vad ce se mai intampla. Quote Share this post Link to post Share on other sites
babacu 20 Posted June 12, 2012 Salut!ma bag si eu daca da cineva comanda,imi trebuiesc 2 jenti cu 36 gauri:http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;product=24871;page=3;menu=1000,4,301;mid=0;pgc=0;orderby=2. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cesafacamah 2 Posted June 13, 2012 +1 comanda cineva? Quote Share this post Link to post Share on other sites
UrsP2Roti 43 Posted June 14, 2012 Guys, fac eu comanda, fiecare mesaje pe privat cu produsul optiunile produsului si un calcul estimativ, o sa va dau contul de depus/transfer ING . Incepem lista si cand e gata, bagam comanda :) Quote Share this post Link to post Share on other sites