Recommended Posts

Salut!

 

Deschid acest topic pentru comenzi de grup la Rapha. Transportul în Europa este gratuit la o valoare de 100€ sau peste. Nu se percep taxe de import, până acum nu m-am lovit de asta. Timp transport la fel ca în Europa, uneori chiar mai repede, 4-7 zile, cu DHL și DPD (în ultima perioadă). Ex. Comandă dată pe 02.01 a ajuns pe 07.01. 

 

Un discount de 10% la prima comandă folosind linkul de mai jos sau codul de reducere la check out, trecut in spoiler mai jos pentru forumiști. Codul se poate folosi oricând.

 

 

 


“Rapha is offering you 10% off your first order. Simply follow my personalised referral link to save now.”

 

link 

 

sau

 

Folosind codul de reducere de mai jos. 
 

“Tell your friends to enter "Mircea Ciuca" when they come to Rapha. If they enter your name when they checkout we’ll give them 10% off.”

 
 

 

 

Momentan au reduceri bunicele pe site de până la 40% sau chiar mai mult la arhive sale.  


Dacă aveți întrebări legat de produsele lor, din ce am testat personal, vă răspund cu plăcere. 
 

Dacă sunt doritori, pe Strava am făcut un grup Rapha România. Slabe șanse de un club la noi, dar cine știe. Totodată sunt bicicliști care nu sunt pe forum și dorim să schimbăm o vorbă legat de produsele lor, grup ride Festive500, alte evenimente organizate de către Rapha la nivel mondial etc. 
 

#keepriding 
 

 

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Între timp, de pe un alt email “de test”, am încercat codul să văd dacă merge. Nu a mers. Am luat legătura cu ei, mi-au spus ca se aplică doar la produsele care nu sunt reduse. Well done, Rapha! Și-au cerut scuze. Le-am spus să modifice. Cred că era mai de ajutor un 10-15€ or more la prima comanda, indiferent de situație. O să le scriu pe fb, oamenii sunt receptivi la sugestii. In schimb am primit un cod de reducere de 15€ :) 
 

Una peste alta, dacă e cineva interesat de o comandă, să dea un semn. Aș vrea un tricou de la ei. 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Văd că te surprinde, dar asta e cam regulă generală pe la toate magazinele. Cupoanele de reducere nu se aplică la produsele aflate deja la promoție :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, paulrad said:

Văd că te surprinde, dar asta e cam regulă generală pe la toate magazinele. Cupoanele de reducere nu se aplică la produsele aflate deja la promoție :)


Așa este, Paul. Doar că este și menționat acest detaliu. Nefiind menționat la ei, deși am primit legat de acest bonus 2 e-mailuri consecutive, dar diferite, mă gândeam la loz în plic. Orișicum, abia au introdus acest bonus în sistem, le-a scăpat finisare lui. De alea, cu font mic, ca la telefonia mobilă și la bănci, de vezi numa acasă :D

Edited by Mookyama
Err

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.