Emanoil Ciciu 0 Posted May 5 Ce cursiera mi s-ar potrivi, pentru 90kg plus? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pedale 68 Posted May 5 Una de otel. La "Galeria cursierelor" in penultima pagina sunt niste idei bune chiar si fara frane pe disc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
majikstone 4,854 Posted May 5 Cam orice cursiera, indiferent de material, cu exceptia celor ultra-usoare, din varful "lantului trofic". Marea majoritate a cadrelor, furcilor si rotilor vandute azi au limita de greutate (pentru biciclist si bicicleta) la macar 110 kg - cu exceptia unor modele "ultralight". Rotile vor fi oricum cele mai "sensibile" la capitolul greutate, nu cadrul sau furca. Ce e esential sa urmaresti: - sa aiba spatiu pentru cauciucuri cat mai late (macar 25mm, ideal 28mm) - rotile sa nu aiba limita de greutate la sub 100 kg (de verificat in functie de model, sunt destul de rare oricum cele cu limita sub 100 kg) - daca ai de gand sa te dai si la munte cu ea, sa aiba un pedalier compact (50/34) sau chiar triplu (52/39/30) si pinionul mare de macar 28, daca nu 32 sau 34 de dinti 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ciomby 309 Posted May 6 montainbaic mai robust ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
greaper 69 Posted May 17 Orice cursiera…ideea e sa ti se potriveasca marimea cadrului. Majoritatea biclelor tin 120kg roti/cadru. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mosu cu plete 25 Posted May 17 va raciti gura degeaba, nu a mai dat pe aici Quote Share this post Link to post Share on other sites
majikstone 4,854 Posted May 17 38 minutes ago, mosu cu plete said: va raciti gura degeaba Ce ne-am face noi fara tine... 2 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mosu cu plete 25 Posted June 4 On 5/17/2022 at 4:52 PM, majikstone said: Ce ne-am face noi fara tine... hai ca a trecurt 1 luna A mai dat pe aici ? Quote Share this post Link to post Share on other sites