ihopulele

Geanta spate - in sfarsit, o solutie

Recommended Posts

Nu e chiar ceea ce ma gandeam ca-mi trebuie, dar isi face treaba foarte bine. O geanta rigidizata cu placi de polietilena, care se prinde de tija seii si de portbagaj. Nu stiu cum se comporta la ploaie abundenta, dar pe traseu face fata cu bine - nu se balangane, nu atarna intr-o parte. E drept ca impinsul bicicletei pe teren dificil devine o prb, in schimb ma scapa de rucsac. Pentru cei interesati pun si o poza.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru asta trebuie sa dai cam 1,2 - 1,5 milioane pe un portbagaj , ceva probleme cu prinderile , ca nu sunt chiar universale , inca ceva zgomote si zdranganituri la mers / gropite / coborari borduri ... si apoi adevarata probl. este ca un rucsac in spate tot este mai sfant .

Eu il consider si o mica protectie in caz de "Doamne fereste" la coloana / cap , desi te faci leoarca de transpiratie.

Azi m-am tot uitat prin Decathlon , Hervis , targ , Cora , Carefura ... nimic simplu sau complex , usor si cat mai perfect ... toate culori inchise de faci ciorba din orice bagi in interior , f putine aveau ceva elemente reflectorizante si alea erau peste 1 mil ...

Eu la serviciu de ex. am nevoie cam de volumul unei genti de laptop , altfel ... nu pot lua tot ce am nevoie si in maxim o sapt. trebuie sa rezolv probl asta .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca preferi rucsacii, poti sa incerci unul pentru bicicleta, gen Camelback Mayhem.

E bun pentru ca are prinderi la piept si la burta si spatele dublat cu o plasa care tine rucsacul la cativa cm de spate ca sa nu transpiri. In plus are si loc pentru pus casca.

Rucsacul meu de bicla (Klimm) are un buzunar pentru rezervorul de hidratare (hydrobag), dar nu am si rezervorul (o sa cumpar). Ideea ca in locul destinat hydrobagului incape perfect laptopul meu de 15.4".

Nu stiu cum e asta, Camelback Mayhem, daca e destul de mare ca sa incapa un laptop (are 11.5 litri volum util si 3 litri pentru hydrobag, al meu are 20 sau 25 de litri in total). Dar ar fi o idee sa scoti rezervorul de apa (la Camelback e inclus), cand mergi prin oras si sa incerci sa bagi laptopul.

Problema e ca sunt scumpi si nu stiu daca se gasesc la noi ca sa te duci si sa-l incerci

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu folosesc rucsacul asta luat din decathlon militari Decathlon - hiking backpack QUECHUA - Forclaz 25 air QUECHUA - one-day hikes in all weather conditions (warm weather, rain, etc). --are si sistemul asta de aerisire si poti sa montezi si camelback separat,Eu unu nu sunt prea incantat de sistemul asta camelback ,ii schimba gustul la apa si este si greu de intretinut,mai practic este bidonul de apa pe cadru

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma tot uit la el pe net si nu ma conving pozele ca nu transpiri la spate ... e acel material si restul , DAR pana nu-l incerc nu sunt convins , apoi la ce pret este in RO ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.