petker

1000km Germania - Austria - Italia

Recommended Posts

@petker

Felicitari pentru tura.

 

Te rog, in masura in care este posibil, poti sa dai aici niste detalii despre bicicleta, echipament, bagaj, cazari, alimentatia din tura si orice altceva ti se pare interesant de povestit.

Plus mai multe poze.

 

Scopul acestei sectiuni a forumului nu este acela de a gazdui doar link-uri catre bloguri, ci de a oferi cat mai multe detalii despre o tura, detalii care cu siguranta vor fi utile si altora.

 

In plus, blogul nu este interactiv, greu de crezut ca va citi cineva blogul (tradus din germana in engleza cu Google Translate) apoi va reveni aici cu intrebari punctuale.

 

Multumesc.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte faina povestea si pozele, felicitari! Am vazut mai multe poze si filmari in Relive. Spor pentru urmatoarea tura de anduranta si recuperare cat mai buna!

 

Ca o nota, in pdf ai trecut Apidura de 5L, iar pe blog varianta de 9L. Ma gandesc ca este varianta de 9L pana la urma, lista fiind destul de maricica cu toate cele ce le-ai avut la tine. 


O intrebare legata de un stop - la Sigma Blaze cat te tine bateria? Ai avut variata Blaze sau Blaze Flash? Eu am varianta Blaze si ma gandeam daca sa iau si Blaze Flash (care e usor mai scumpa) sau tot Blaze, ca backup.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.