verdebiciclete

Numaratoarea de Primavara -25 aprilie 2009

Recommended Posts

“Verde pentru Biciclete” te invita sambata, 25 aprilie 2009, la “Numaratoarea de Primavara”. Incepand cu ora 10:30, te asteptam in Parcarea Timco (intersectia Gh. Lazar cu Circumvalatiunii). In curand vom reveni cu mai multe informatii legate de acest eveniment.

Recent, “Verde pentru Biciclete” a initiat o campanie de strangere de semnaturi pentru crearea de noi piste pentru biciclete. Alatura-te noua, prin semnarea petitiei online : Semneaza pentru piste de biciclete!.

Pentru orice nelamurire, iti stam la dispozitie la adresa de mail: verde_pentru_biciclete@yahoo.com

Iti multumim,

Romina Faur

Reprezentant “Verde pentru Biciclete”

Id mess: verde_pentru_biciclete

verde_pentru_biciclete@yahoogroups.com

Timisoara pe biciclete. Un proiect verde pentru timisoreni. Timisoara fara accidente si fara poluare. Incurajam mersul pe biciclete

Share this post


Link to post
Share on other sites

pe site-ul organizatorilor Timisoara pe biciclete. Un proiect verde pentru timisoreni. Timisoara fara accidente si fara poluare. Incurajam mersul pe biciclete gasiti toate informatiile.

<

A venit anotimpul Verde, iar noi sărbătorim printr-o nouă plimbare cu bicicliştii din oraşul de pe Bega! Alături de bicicliştii obişnuiţi ai străzilor timişorene, vor pedala persoane publice locale şi nu numai. Până în momentul de faţă, au confirmat prezenţa : Elisabeta Lipă, Doina Ignat, Viorica Luchian, Dan Anghelache, Ioan T. Morar, Gianina Corondan, Deea şi Dinu Maxer, Carmen Plesea, Florentina Opris, Gabriel Fatu, Celia, Mihai (Hi-Q), Adriana Antoni, Nicoleta Voica.

Din rândul personalităţilor locale amintim: Mircea Bacală - prefect de Timis, Adrian Orza - viceprimar, Sorin Grindeanu - viceprimar, Florin Bolbos, Emil şi Marius Cristescu, Florentin Banu, Octavian Grama, Ioan Timofte, Sorin Poşa, Teodor Tuducan, Jumanca Darius, Ionuţ Nasleu, Alin Popoviciu, Lia Lucia Epure, Stelu Iordache, Dan Duţu, Ovidiu Vărădeanu şi nu în ultimul rând “vedetele” campaniei Verde pentru Biciclete: Robert Serban, Cristian Tecu, Valentin Velcea, Horia Crisovan si VITA de la Blazzaj.

În urma plimbării prin oraş, aceştia se vor înscrie în cursa pentru titlul de “Biciclist de frunte”, unde îşi vor dovedi abilităţile pe două roţi.

“Numărătoare de Primăvară” are loc la exact şase luni de la prima noastră acţiune de acest gen şi continuăm astfel distribuirea de numere de bicicletă. Mai mult, bicicliştii prezenţi sâmbătă vor fi invitaţi să semneze o petiţie pentru crearea de piste de biciclete, petiţie care va fi depusă ulterior . De asemenea, vom face posibilă prezenţa în rândul bicicliştilor a unui număr de 40 de poliţişti comunitari, care vor intra în posesia a 40 de biciclete donate de către Fundaţiei Bega.

“ Verde pentru biciclete” este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega Timişoara, în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu şi ECO CLUB Timişoara.

Vă aşteptăm cu drag la “Numărătoarea de Primăvară”!

Echipa Verde pentru Biciclete>>

Share this post


Link to post
Share on other sites

In randul personalităţilor inter_nationale mai amintim: micul contador, noul lance, wesley snipes si multi altii :-??

Share this post


Link to post
Share on other sites

salutari la Timisoara din Tr.Severin!Spre norocul meu,sambata 25 aprilie 2009,cu totul intamplator am vizitat orasul de pe Bega.La iesirea din catedrala,am fost surprins de evenimentul aflat in derulare.....

Am ramas mut!Si nu exagerez cu nimic,noroc ca mi-am amintit de aparatul din dotare si am reusit sa filmez o parte din coloana de participanti!Nu m-as fi asteptat ca intr-un oras din Romania sa se adune atati iubitori ai pedalatului;dar uite ca orice este posibil!Felicitari tuturor participantilor si un sincer BRAVO!Celor ce doresc sa vada ce am reusit sa filmez,le stau la dispozitie.Voi incerca sa pun pe youtube,daca reusesc voi pune link-ul aici!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Merci niki4, bravo Timisoara =D> =D>

[-O< [-O< P.S. Poate reusiti sa trimiteti citiva Timisoreni in misiune de "development aid" in materie de CMR pe la Bucuresti. [-O<[-O<

Share this post


Link to post
Share on other sites

iata si filmarea,sper sa poata fi accesata!

Buna sunt Zoli din Timisoara si ma bucur ca ai reusit sa ne filmez.Am reusit sa ma vad pe inregistrarea Ta.Duminica viitoare(2009 mai 31)este o mica manifestatie de biciclete,expo organizat de pedaleaza.ro.Toata manifestatia incepe la ora 10-00,cu locatia TIMCO(vis-a-vii de vechea fabrica de lapte,momenta BIla),in Circumvalentiunii.

Te(Va)asteptam cu drag.

Sunt tipul cu bicicleta Recumbent(REKU_BIKE,bicicleta orizontala)din filmare Ta(primele 0.20 de secunde).

Daca vrei sa afli mai mult despre acest tip de BICICLETA=)),citeste pe forumul BICICLETE ORIZONTALE.ro,sau vino duminica.

Cu stima

Z.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Merci niki4, bravo Timisoara =D> =D>

[-O< [-O< P.S. Poate reusiti sa trimiteti citiva Timisoreni in misiune de "development aid" in materie de CMR pe la Bucuresti. [-O<[-O<

Buna Frank.Sunt Zoli din Timisoara si vreau sa-ti atrag atentia pe MINE........

Scuze,o gluma mai ciudata de a mea.

Deci,pe filmuletul pus de niki4 eu sunt tipul cu reku-bike(primele 0.20-de secunde).

Sunt un proprietar bucuros de CHALLENGE-FUJIN E:):):):):):).

Am scris tie(D-voastra?) acest lucru ca stiu ca esti f.f.pasionat de aceste modele de biciclete,si ai observat ca noi aici in Banat incercam sa facem ceva aparte,si ne-ai felicitat,cea ce este ptr.mine un lucru foarte important,stiind unde stai.

Timisoara este in todeauna in frunte????????

IN PRIVINTA REKU-BIKE DAAAAAAAAAA:):):)!!!!!!!!!!!!1

Comunic cu domnicu(cite o data)pe Biciclete orizontale,de unde te cunosc si pe Tine.

Daca cumva ai posibilitatea sa vii duminica viitoare(2009 V 31,ora 10)la Timisoara cu un Reku-bike,ar fii foarte fain deoarece se organizeaza ptr.copii o festivitate demo in privinta tipurilor,modelelor de biciclete unde am fost si eu invitat(bineinteles nu cu Mountai_bike-ul).

Cu stima Z.

Daca esti interesat,sau doresti sa discutam LIFE,gasesti no.meu de t.fon DINCOLO.......biciclete orizontale.:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.