MBZ 4,653 Posted March 27, 2013 Bucuresti, 26 martie 2013, seara, intr-un apartament suna telefonul. Un barbat se apropie, ridica receptorul si raspunde: - Da? - Fuego? sunt mama, ce sa impodobesc, bradul sau via? 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
a_mic 3,934 Posted March 28, 2013 Un barbat intra intr-un supermarket de cartier: - Sar'na... Am luat cascavalul asta de la dvs. ieri... - E vreo problema cu el? - Ati spus ca e din Elvetia... - Da! E stricat? - Nuuuu... ma intrebam doar... e exportat sau deportat? 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sole42 2,458 Posted March 28, 2013 O batranica este acuzata ca a impuscat un tanar. - Spune mamaie, cum s-a intamplat ? - Pai stateam pe veranda cand vine langa mine un tanar si se asaza. - Si atunci l-ati impuscat? - Nu. Dupa ce se asaza incepe sa-mi vorbeasca prietenos. - Si atunci l-ati impuscat? - Nu. Din vorba in vorba, incepe sa-mi puna mainile pe picioare... - Si atunci l-ati impuscat? - Nu, ca era placut. Stiti, nu mai avusesem parte de asa ceva de la moartea sotului, acum 20 de ani. Dupa aceea mi-a pus mainile si pe fund… - Si atunci l-ati impuscat? - Nu, ca era si mai bine. De la fund a urcat la sani… - Si atunci l-ati impuscat? - Nu, Doamne-fereste! Incepusem sa freamat toata si sa transpir asa ca i-am zis: "Ia-ma, tinere, a ta sunt!" Iar el a replicat: "Zambiti, sunteti la camera ascunsa!"… ATUNCI L-AM IMPUSCAT ! 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kriss 1,241 Posted March 29, 2013 M-am plictisit...O aștept pe nevastă-mea să vină să mă ia de la bar de câteva ore.Cât naiba durează o naștere prin cezariană? Merge Făt Frumos prin pădure. Se uită prin jur , copacii rupți, o jumătate de pădure arsă, într-o poiană stă fiorosul zmeu cu trei capete înnodate în nod marinăresc, mătura Babei Iaga ruptă, iar ea spânzurată de un picior atârnată într-un pom. Se apropie Făt Frumos de Babă, o coboară din pom și o întreabă ce s-a întâmplat, iar ea îi răspunde:- Făt Frumos, tu eşti atât de cuminte când nu bei… 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
a_mic 3,934 Posted March 29, 2013 Printul fericit A fost o data un print care intr-o zi a intrebat-o pe o frumoasa printesa: - Vrei sa fii sotia mea? - Nuuu, i-a raspuns aceasta! Si de atunci printul a trait multi ani fericiti si poate mai traieste si acum umbland la vanatoare si la pescuit cu prietenii si band multa bere, imbatandu-se de cate ori pofteste, jucand table toata ziulica, lasandu-si hainele imprastiate in sufragerie, facand amor cu toate vecinele si prietenele... 16 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sole42 2,458 Posted March 29, 2013 Culmea complimentarii:"Sa-i spui unei femei c-o recunosti de la o posta"! 17 Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbzk 6,792 Posted March 29, 2013 =)))))))))))))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axe 7,075 Posted March 30, 2013 Spre sfârşitul slujbei de Duminică, preotul întrebă:- Câţi dintre dvs şi-au iertat duşmanii ?- 80% au ridicat mâna. Preotul insistă cu întrebarea. Toţi răspund de data asta, cu excepţia unei bătrânele. - Doamna Nelly...dvs nu sunteţi dispusă să vă iertaţi duşmanii ?- Eu nu am duşmani, răspunse blând.- Doamnă Nelly, asta este foarte ciudat. Câţi ani aveţi dvs ?- 99, răspunse dansa.Parohia se ridică în picioare şi aplaudă la unison. - Oh, Doamnă Nelly, puteţi veni aici în faţă să ne spuneţi cum se poate ajunge la 99 de ani, fără să ai nici un duşman ?Dulcea Doamnă Nelly vine în faţă, se întoarce cu faţa spre enoriaşi şi spune: - Pentru că deja au murit toţi, nenorociţii dracului!!! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sole42 2,458 Posted March 30, 2013 Vine mama soacra acasa si isi gaseste ginerele furios la culme, impachetandu-si bagajele.- Ce s-a intamplat? intreba ea.- Ce s-a intamplat?! rabufni ginerele. Iti spun eu ce s-a intamplat!…I-am trimis un e-mail neveste-mii in care i-am spus ca astazi ma intorc acasa din calatoria mea. Cand am ajuns acasa, ghici ce am gasit? Nevasta-mea, da, Maria mea, se tavalea cu un tip in patul nostru matrimonial!! Acesta este sfarsitul casniciei noastre, voi pleca pentru totdeauna!- Calmeaza-te, ii zice soacra-sa. Ceva nu e in regula in toata povestea asta. Maria nu ar face niciodata asa ceva! Stai numai o clipa, sa ma duc sa verific ce s-a intamplat…Dupa cateva momente, intra soacra-sa inapoi in camera afisand un zambet larg si-i zice ginerelui:- Vezi, ti-am spus eu ca trebuie sa existe o explicatie simpla: Maria nu a primit nici un e-mail !… 12 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kriss 1,241 Posted March 31, 2013 Un tip se trezeste dimineata cu o mahmureala groaznica. Merge la baie si privindu-se in oglinda, vede ca din gura ii atarna o sfoara:- O Doamne, sper ca asta e Lipton! Două blonde, Măria si Ildiko, la examen.- Mărie, cum se scrie corect, piept sau pept?- Nu ştiu, Ildi, scrie şi tu ţâţe.Scrie Ildiko, se uită nedumerită la foaie, se uită la Măria...- Mărie, zici tu că e corect aşa : ,,în ţâţele mele bate o inimă de român? Credeam ca sunt un amant exceptional, asta pana cand am descoperit ca ea are defapt astm. 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
a_mic 3,934 Posted April 1, 2013 Windows a elaborat o versiune specială pentru Rusia. La instalarea driverelor (pentru imprimanta, modem, monitor…etc) apare un mesaj: ”A fost detectat un dispozitiv nou! Să bem pentru asta!” 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sole42 2,458 Posted April 1, 2013 -De ce nu poti manca ciuperci de la Cernobal? -Pentru ca nu le poti prinde! 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pandy 1,747 Posted April 1, 2013 - Domnule doctor, nu stiu ce sa mai fac! Vorbesc singur, uneori chiar si in somn, am incercat toate tratamentele dar fara succes! - Hmm.., ar fi ceva.. dar cu efect numai ziua.. - Spuneti! Orice! - Un handsfree, chiar si defect..il purtati pe ureche. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaC® 5,719 Posted April 1, 2013 Cum făcuși bre de ai reușit performanța: 22:22:22 ?Ha?on topic:Nevastă-mea a venit cu mașina de la service și mi-a zis:"Când m-am dus acolo mi-a fost frică să nu mă jecmănească, dar până la urmă totul a fost ok.Mecanicii au fost de treabă, mi-au schimbat doar lichidul de semnalizare" 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pandy 1,747 Posted April 2, 2013 Cum făcuși bre de ai reușit performanța: 22:22:22 ? Ha? Talent. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
xemax 4,059 Posted April 2, 2013 Mai straduieste-te la mine apare la 21:22:22... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sole42 2,458 Posted April 2, 2013 Nevasta-mea a venit cu masina de la service si mi-a zis:,, Cand m-am dus acolo mi-a fost frica sa nu ma jecmaneasca, dar pana la urma totul a fost ok. Mecanicii au fost de treaba, mi-au schimbat doar lichidul de semnalizare" 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaC® 5,719 Posted April 2, 2013 Mai straduieste-te la mine apare la 21:22:22... Vă sugerez cu respect să verificați setarea fusului orar (GMT + x unde x e în vestul decrepit și decadent) . În plus bifarea "Automatically detect when my timezone is in DST" o să facă să vedeț iezact ce-am văzut și io. :)) Nevasta-mea a venit cu masina de la service si mi-a zis: ,, Cand m-am dus acolo mi-a fost frica sa nu ma jecmaneasca, dar pana la urma totul a fost ok. Mecanicii au fost de treaba, mi-au schimbat doar lichidul de semnalizare" Vă lasă vederea domnu'. Doo posturi mai sus ieste acelaș' banc. Nu c-ar fi fost pus de moa... ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
crk 901 Posted April 2, 2013 Doo posturi mai sus ieste acelaș' banc. Asta mie-mi pare diversiune. Daca primiti informatia pe aceleasi filiere cititoare nu este cazul sa va feriti de noi, restul. Putem intelege. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaC® 5,719 Posted April 2, 2013 Suntem pe tarozi , nu pe filiere. ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
sole42 2,458 Posted April 2, 2013 Vă sugerez cu respect să verificați setarea fusului orar (GMT + x unde x e în vestul decrepit și decadent) . În plus bifarea "Automatically detect when my timezone is in DST" o să facă să vedeț iezact ce-am văzut și io. :)) Vă lasă vederea domnu'. Doo posturi mai sus ieste acelaș' banc. Nu c-ar fi fost pus de moa... ;) Se mai intampla ca 1 aprilie sa aiba 48 de ore. V-ati prins cam tarziu ca nu vad bine. :(( Quote Share this post Link to post Share on other sites
a_mic 3,934 Posted April 3, 2013 Doua babe la o coada imensa la moaste. Una dintre el, satula de asteptat, ii spune celeilalte: - Decat sa stam atata la coada ca sa pupam moastele, mai bine ne pupam intre noi si mergem acasa! 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alpinman 333 Posted April 3, 2013 Mama îi scrie fiului, în închisoare: ”Fiule, de când te-au închis, nu mai am puteri, nimeni nu mă ajută în gospodărie – grădina nu e săpată, cartofii nu i-am plantat, nu știu ce să mai fac!” Fiul îi răspunde: ”Mamă, grădina în nici un caz să nu o sapi, acolo eu am îngropat câteva cadavre, dacă le găsește cineva o să-mi dai adauge vre-o 10 de închisoare.” Mama iarăși scrie: ”Fiule, de cum a sosit scrisoarea ta, au venit foarte mulți polițiști, au săpat toată grădina, nu au găsit nimic și au plecat furioși. ” Fiul răspunde: ”Cu ce am putut te-am ajutat, acum cartofii trebuie singură să-i plantezi”. 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sole42 2,458 Posted April 3, 2013 - Mama, un barbat si o femeie alearga dezbracati pe camp! - Lasa fiule, nu te uita, cine stie, sunt niste salbatici! - Femeia o fi ea salbatica, dar barbatul e chiar tatal nostru! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
a_mic 3,934 Posted April 3, 2013 Doar in Romania poti sa fii lovit din spate atunci cand mergi pe contrasens. 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites