VIOREL 2,035 Posted May 11, 2013 Pe vremuri domnitele stateau in balcon si rupeau petalele spunand:- Vine, nu vine...vine, nu vine...Acum, tinerele stau pe balcon, rup petalele, si spun:- Imi vine, nu-mi vine... 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sole42 2,458 Posted May 11, 2013 Anunţ:Pierdut portofel cu salariul meu în el.Îl rog pe cel care-l găseşte să nu râdă! 15 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kriss 1,241 Posted May 12, 2013 Rimelul de la Max Factor creeaza impresia ca genele sunt de trei ori mai lungi.Cred ca Max Factor ar trebui sa faca si prezervative... Horoscopul pe luna urmatoare :Sanatate: astrele iti surad.Bani: astrele iti surad si mai tare.Dragoste: astrele deja se pişă pe ele de râs. Reclama la o agentie de turism din Germania:- Vizitati Romania, masina dumneavostra este deja acolo! - De ce ai fugit din sala de operatie inainte de a fi operat?- Pentru ca infirmiera spunea tot timpul: Curaj, nu va fie teama, e o operatie usoara!- Pai si?... asta nu te-a linistit?- Nu. Pentru ca vorbea cu chirurgul! Se intoarce sotul mai devreme acasa, deschide usa la dormitor, cand vede un tinerel in pielea goala care se scoala de langa ,,doamna" si sare iute pe geam.- Ce a fost asta, nevasta?- Ce sa fie? Generatia din ziua de azi: Nici mie ,,mersi", nici tie ,,pardon"!!! Din avion, coboară Gheorghe cu pantalonii în mână:- Nu mai zbor cu avionul în viața mea: „Puneţi centura, scoateţi centura”… 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaC® 5,719 Posted May 13, 2013 “Blues-ul e atunci când un gagiu mișto dă de rău – maneaua e când un nasol dă de bine. “ (“Когато на готин човек му е кофти – това е блус. Когато на кофти човек му е готино – това е чалга.”) 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
meridan 991 Posted May 13, 2013 La farmacie:- Puteti sa-mi dati un test de sarcina?- De care?- Negativ, daca se poate... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
maurice 3,176 Posted May 13, 2013 - Domnişoară, de ce v-aţi numit câinele "Boule"? - Pentru distracţie. Când sunt în stradă şi-l strig, jumătate din bărbaţi se întorc! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
fnp 44 Posted May 13, 2013 "Rimelul de la Max Factor creeaza impresia ca genele sunt de trei ori mai lungi.Cred ca Max Factor ar trebui sa faca si prezervative..." Tot degeaba daca se indoaie :)) Intr-o farmacie un cuplu facea reclamatie ca sunt proaste si se rup repede, nu sunt lubrifiate cum trebuie, bla bla Un batran care astepta la rand: Scrieti si ca se indoaie! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sole42 2,458 Posted May 14, 2013 Ionel,5 ani, baiat de cartier in devenire, face misto de Maria. Bunica se sesizeaza si il ia in colimator: - Ionele, de ce i-ai zis Mariei că e proastă? Du-te și spune-i că îți pare rău! - Maria,... Îmi pare rău că ești proastă... 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
maurice 3,176 Posted May 14, 2013 Într-un autobuz ticsit de lume urcă un om. Se aşază lângă o femeie sexi şi-i pune mâna pe sân. Femeia: - Ascultă neruşinatule, nu poţi să-ţi pui mâna în altă parte? Omul o priveşte gânditor: - Nu mă provocaţi, doamnă, nu mă provocaţi! 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbzk 6,792 Posted May 15, 2013 Intre fete:-Il stii pe Vlad din a 8-a?-Da, tipul ala draguttttt!-M-a lovit peste fund mai devreme si mi-a facut cu ochiul in timp ce scotea limba la mine!-Doamne, ce dragut!!!!-Dar pe Ionel "Singuraticul" de la cealalta clasa il cunosti?-Oh, mama ce urat este!-Mi-a dat o scrisoare de dragoste si un trandafir zilele trecute!-Pfff, ce obsedat!!! 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Madalin96 372 Posted May 15, 2013 Asta nu e banc,e o realitate.Sunt numai ta*fe in ziua de azi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
animaloo 1,335 Posted May 15, 2013 "Sunt numai ta*fe nenorocite in ziua de azi." Fixxed pentru cine stie bancu 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
shine 634 Posted May 15, 2013 se stieeee... :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
maurice 3,176 Posted May 15, 2013 Ora de istorie. PROFESORUL: Cine a fost Mihai Viteazu? BULĂ: Amza Pelea. 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
BebeNeuzer 1,085 Posted May 15, 2013 Ora de istorie. PROFESORUL: Cine a fost Mihai Viteazu? BULĂ: Amza Pelea. Sau Gigi Becali? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sole42 2,458 Posted May 15, 2013 Au inceput sa curga ofertele pentru Cezar Ouatu , se pare ca are deja parte de mare succes , dupa ce a fost contactat de mai multe firme producatoare de alarme auto .... 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
maurice 3,176 Posted May 15, 2013 În lumina ultimelor cercetări, punctul G s-a descoperit că este situat la sfârşitul cuvântului SHOPPING. ______________ - Fetelor, vă place peştele? - Nu, că ne bate! ______________ Femeia la volan este ca o zeiță pentru ceilalţi. Pasagerii se roagă, iar pietonii își fac cruce! 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ogar 86 Posted May 16, 2013 Barbatul citeste o carte, femeia un ziar. Uite draga ce scrie la ziar: un barbat s-a cunoscut cu o femeie, in aceeasi seara s-a insurat cu ea, iar a doua zi dimineata deja a sugrumat-o! De, noaptea e un sfetnic bun.... mormaie barbatul, fara sa-si ridice ochii de pe carte. 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
maurice 3,176 Posted May 16, 2013 - Iubita mea, trebuie să-ţi mărturisesc ceva!- Ce!- Sunt căsătorit.- Pfff, ce m-ai speriat! Credeam că BMW-ul nu e al tău! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr Pit 1,872 Posted May 16, 2013 Bula: De unde stii ca femeia aia are pantalonii prea stramti? Strula: I se citeste pe buze ! http://tavicu.com/wp-content/uploads/2012/01/PULOMETRU.jpg 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Madalin96 372 Posted May 17, 2013 Plictiseala mare in Rai, asa ca toti oamenii de stiinta se apuca sa se joace de-a 'v-ati ascunselea'. Fiind randul lui Einstein, incepe sa numere. Toti se ascund pe unde gasesc, numai Newton ia o creta, traseaza un patrat cu latura de 1 m si se aseaza la vedere, in mijlocul lui. Dupa ce termina de numarat, Eistein se intoarce si, desigur, il vede pe Newton: Eistein: - Ha!... Te-am vazut, Newton! Newton: - Imi pare rau, dar nu sunt eu! Eistein: Cum adica, nu esti tu?!?... Te cunosc foarte bine! Esti Newton! Newton: - Pai, ia priveste mai atent!... Ce vezi? Eistein: - Pai, pe tine, in mijlocul unui patrat cu latura de 1 m. Newton: - Pai!... Si ce inseamna, dupa tine, Newton pe metru patrat? Eistein: - Pai, un pascal! Newton: - Pai, vezi? Ai gresit! Pascal e! 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
maurice 3,176 Posted May 17, 2013 Sunt două luni de când am cunoscut-o pe prietena mea blondă. Mi-a spus de la început că nu vrea să-şi piardă virginitatea cu mine. Până la urmă am convins-o. I-am promis că i-o dau înapoi după ce termin. 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kriss 1,241 Posted May 18, 2013 Ce este impotenta? Este acel fenomen care apare cand forta de atractie a pamantului este mai mare decat forta de atractie a femeii. Discutie intre doi pensionari : - Anul trecut am facut sex o singura data , anul asta am mai rarit-o... Un politist opreste in trafic o masina care mergea in zig-zag si-l intreaba pe conducatorul auto, pregatindu-se sa scrie procesul verbal: - Ce-ati baut ?!? - Trece acolo 4 beri, ca sigur nu stii cum se scrie „Sauvignon Blanc”. 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sole42 2,458 Posted May 19, 2013 Mi-am sunat sotul:-Cat de tare ma iubesti?-Cumpara-ti!Iata ce inseamna intelegere in familie! 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites