purix 3,235 Posted January 13, 2018 Ești în mașină, ai doi copii pe bancheta din spate și te oprește Poliția Rutieră. Ce faci? Oprești sau mergi mai departe? De frica Politiei Rutiere parintii au inceput sa scoata din luneta semnele cu "baby on board" 1 2 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MLADEN 3,497 Posted January 13, 2018 Salut. Ma numesc Gigi si toata viata mea am condus numai BMW-uri. Acu cateva zile am lovit din greseala ceva in stanga volanului si de atunci imi apare in bord un bec verde cu o sageata pe el si se aude un zgomot de clic-clac. Ii grav? Ce sa fac? Multumesc. Continuare: Am fost la reprezentanta. S-au uitat toti, de la mecanici pana la director, si nimeni nu stie ce-i aia. Noroc in nea Ion, portarul. A vazut multa lume adunata in jurul masinii mele si a venit sa vada ce se intampla. I-am povestit ce am patit si a zis ca ma rezolva el. Am ras, el merge cu bicicleta... n-are cum sa se priceapa la masini. A bagat capul pe geam, a apasat ceva pe acolo si problema a disparut. Sunt extrem de fericit. L-am intrebat care era defectul, dar el doar mi-a zambit si a plecat. Al naibi biciclisti astia, se cred tare destepti! 2 6 1 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blebeanu Lorin 5 Posted January 14, 2018 Caz real (vara, acum vreo 10 ani)... Unul din soferii institutiei a cam "uitat" sa semnalizeze la doua intersectii apropiate, incurcandu-l de fiecare data pe cel din masina din spate ce intamplator avea cam acelasi drum. Dupa intersectie, tipu' il blocheaza pe-al nostru, coboara din masina, baga mana pe geamul stanga-fata si ii rupe maneta de semnalizare. "Las-o asa...ca tot nu-ti trebuie!" 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Remi 66 Posted January 21, 2018 Intr-un sat din Romania, autoritatile anunta ca au debarcat extraterestii. Cetatenii sunt informati ca extraterestii sunt mici, verzi, si cu ochii bulbucati. Totodata, in cazul ca intalnesc unul, cetatenii sunt rugati sa vorbeasca calm, rar si amabil. Ion iasa din sat si la marginea unei paduri vede ceva mic, verde si cu ochii bulbucati. Se apropie incet si spune rar: - Bu-na zi-ua, eu sunt Ion, tu ci-ne es-ti? - Eu is padurarul, boule si ma cac! Quote Share this post Link to post Share on other sites
purix 3,235 Posted January 22, 2018 Ponta, Grindeanu și Tudose pescuiau. Prind peștișorul de aur și unul strigă ”Băi, ăsta ne împlinește 3 dorințe!” La care altul răspunde: ”Dă-i drumul că nu ne împlinește nimic, nu vezi că are mustață!”Sent from my SM-G930F using Tapatalk 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stuparul 263 Posted February 7, 2018 Viorica Dancila a intrat in coma alcoolica dupa ce dimineata i-a fost adusa cafeaua asa cum obisnuia sa o bea fostul premier Tudose. 1 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MLADEN 3,497 Posted February 9, 2018 A world without women would be a pain in the ass... 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
BodoC 1,544 Posted February 15, 2018 Dacă este cineva interesat :Am platit inscrierea la Cozia Mountain Run, ce va avea loc pe data de 7 iulie. Ce nu știam la acel moment este ca data coincide cu nunta mea. Dacă este cineva doritor să îmi ia locul, nunta va începe cu ceremonia religioasă la ora 13, iar petrecerea va avea loc de la ora 20. Mireasa are 1.74, ochi albastri si nu gătește rău.Mulțumesc mult ! 1 1 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MLADEN 3,497 Posted February 15, 2018 De ce la nunti barbatii sunt imbracati la fel? In cazul in care nu apare mirele, se face un pas la stanga. 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
purix 3,235 Posted February 15, 2018 https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/27972803_1577631935659763_3039705623173201304_n.jpg?oh=aed94e50b01d92da874302cbada9bdea&oe=5B0B3E10 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
catalin gramada 10 Posted February 16, 2018 Un israelian si un palestinian pe fasia Gaza in transee trag unu' in altu' cu pistoalele mitraliera: ...rap,rap....rrraaaap.... tac,taaaac,taaaaaac.... La un moment dat unuia i se blocheaza arma si incepe sa bodoganeasca in romaneste: ...vut la mama ei de busca, dat o camil la ea degeab mai ...@"&;% Celalalt il aude vorbind, se opreste si-i striga: maaai da tu vorbeste romaneste? De unde jtiut romaneste la tine maai ? Asta cu arma stricata, reparand de zor: Pai eu facut facultat la Iasi, da tu de unde stiut romaneste vorbit? celalalt raspunde: Pai ji io meditzin la Tg Mures facut maaaii ! la care primul apuca sa-si repare pusca si incepe sa traga: rrraaaap,raapp...rrraaappp... ..Mori in mortii ma-tii bozgor imputit ...!!! no offence 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianLS 897 Posted February 18, 2018 When Jane first met Tarzan in the jungle, she was instantly attracted to him and during her questions about his life, she asked him if he had ever had sex. "Tarzan not know sex." he replied. Jane explained to him what it was. Tarzan said, "Ohhh...Tarzan use knot hole in trunk of tree." Horrified, Jane said, "Tarzan, you have it all wrong, but I will show you how to do it properly." She took off her clothing and lay down on the ground. "Here." she said, pointing to her privates. "You must put it in here." Tarzan removed his loin cloth, showing Jane his considerable manhood, stepped closer to her and kicked her right in the crotch! Jane rolled around in agony for what seemed like an eternity. Eventually, she managed to gasp for air and screamed, "What did you do that for?!" Tarzan replied, "Check for squirrel." 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
catalin gramada 10 Posted February 18, 2018 Ion si Gheorghe pazeau o tarla cu pusca in spate. La un moment dat Gheorghe vede un deltaplan pe cer si zice: Ma Ione uite ce pasere mare dinspre Turda vine... Se uita asta pe cer si zice: No bine ma Gheo, da' parca tine un om in gheare...Io pusc ma Gheo Pusca ma Ione Pune asta pusca la ochi si trage: Buuummm...!!! Intreaba Gheorghe: Ai nimerit ma Ione ? Ion raspunde: Nu stiu ma Gheo,...da omu' l-o scapat din gheare 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
midan 317 Posted February 20, 2018 Smart city project: Firea va face banda pe autobuz pe pista de biciclete de pe linia de tramvai! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
majikstone 3,719 Posted February 20, 2018 15 minutes ago, midan said: Smart city project: Firea va face banda pe autobuz pe pista de biciclete de pe linia de tramvai! Sa speram doar ca nu intra Găbița pe ciclism.ro/forums, ca o sa ia ideea de buna. Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 2,393 Posted February 20, 2018 Nu o să mai intre nimeni că reglementează duamna internetul: http://adevarul.ro/news/bucuresti/gabriela-firea-vrea-reglementarea-internetului-primit-amenintari-moartea-facebook-nu-l-lasam-asa-voia-nimanui-1_5a8b2b88df52022f75bcd926/index.html 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
midan 317 Posted February 20, 2018 Bancul e luat de aici https://ro-ro.facebook.com/rasboiul/ Char daca suntem la rubrica de mistouri, se pare ca aparatul de propaganda a gasit o metoda de hartuire pe fb , gramada de p(r)ostaci dau cu report la conturi si postari iar fb blocheaza contul respectiv ( Mihai Sora, Adrian Papahagi, Marian Godina etc ) apoi pana te certi cu Tzuchemberg sa deschida contu' ... Asa ca in curand, internet "decat" pentru membrii de partid si "decat" pe cartela Quote Share this post Link to post Share on other sites
Traveller 5,085 Posted February 20, 2018 în urmă cu 36 minute, midan said: Asa ca in curand, internet "decat" pentru membrii de partid si "decat" pe cartela Sau fiecare grup în intranetul lui. Ce zicem noi acum că suntem fiecare în bula lui, să vezi atunci, cînd nu mai poți să vizitezi bula vecină! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
maurice 3,119 Posted February 26, 2018 Pana acum, in Romania, etalonul de prostie era "Un Dorel" Acum valoarea a crescut si s-a ajuns la "TwoDorel" 2 1 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MLADEN 3,497 Posted February 28, 2018 ... din pacate muncitorii care se ocupa cu curatarea zapezii nu au putut ajunge azi dimineata la utilaje datorita drumurilor pline de zapada... 1 3 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianLS 897 Posted February 28, 2018 1 hour ago, MLADEN said: ... din pacate muncitorii care se ocupa cu curatarea zapezii nu au putut ajunge azi dimineata la utilaje datorita drumurilor pline de zapada... De altfel autoritatile au avertizat din timp cetatenii ca vor fi luate prin suprindere de vremea rea. 1 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MLADEN 3,497 Posted March 2, 2018 On 2/28/2018 at 6:34 PM, LucianLS said: De altfel autoritatile au avertizat din timp cetatenii ca vor fi luate prin suprindere de vremea rea. Tinand cont ca a nins abundent iar in perioada urmatoare urmeaza ca vremea sa se incalzeasca brusc, aceleasi autoritati anunta din timp, ca vor fi luate inca o data prin surprindere si de inundatii. Quote Share this post Link to post Share on other sites
maurice 3,119 Posted March 2, 2018 Dupa cantitatea mare de zapada ce a innabusit iar Bucurestiul, primarita Firea si-a iesit din fire: "Cine a nins sa faca bine acum si sa stranga!" Quote Share this post Link to post Share on other sites
midan 317 Posted March 2, 2018 în urmă cu 16 minute, maurice said: "Cine a nins sa faca bine acum si sa stranga!" Nu e deloc gluma, chiar asa o sa fie, pana la jumatatea lui aprilie gramezile de zapada si gheata or sa zaca pe trotuare asteptand sa le topeasca soarele ... Quote Share this post Link to post Share on other sites