verdebiciclete

ROcicleta – 1 iunie biciclist

Recommended Posts

Echipa “Verde pentru Biciclete” şi Liceul Teoretic Socrates au plăcerea de a vă invita la evenimentul “Rocicleta – 1 iunie biciclist”, duminică, 31 mai 2009, pe platforma Timco.

Suntem în plin anotimp “Verde pentru Biciclete” şi continuăm seria de evenimente pe două roţi. De data aceasta, sărbătorim “Ziua Copilului” pe biciclete! Pregătim activităţi în aer liber destinate celor mici şi nu numai.

La ora 9:00 dăm startul părţii teoretice a concursului interşcolar pe tematică la Liceul Teoretic Socrates, urmând ca începând cu ora 10:30 să asistăm la partea practică a acestuia pe platforma Timco. Echipele participante în cadrul acestui concurs vor fi compuse din câte trei elevi de clasele V-VIII, din şcolile gimnaziale din Timişoara. Cei mai mici biciclişti vor asista la prezentări pe înţelesul lor despre elemente de siguranţă şi identificare în trafic susţinute de reprezentanţi ai Serviciului Poliţiei Rutiere. Vor avea loc şi demonstraţii de dibăcie pe bicicletă, realizate de cei mai curajoşi şi mai pricepuţi biciclişti. De asemenea, vom asista la o expoziţie de biciclete inedită a posesorilor prezenţi, indiferent de vârsta acestora. Ne concentrăm atenţia şi asupra celor care nu ştiu să meargă pe bicicletă şi le oferim cursuri de iniţiere gratuite în mersul pe bicicletă.

Evenimentul “ROcicleta – 1 iunie biciclist” este organizat de către “Verde pentru Biciclete” şi Liceul Teoretic Socrates, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar al Judeţului Timiş, Serviciului Poliţiei Rutiere, a Cluburilor Rotary, Rotaract şi Interact.

“Verde pentru biciclete” este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega Timişoara, în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu şi ECO CLUB Timişoara.

Vă aşteptăm duminică să sărbătorim împreună cu mic, cu mare, “Ziua Copilului”!

Echipa Verde pentru Biciclete

www.pedaleaza.ro

verde_pentru_biciclete@yahoo.com

Pentru a da o semnatura pentru pistele de biciclete, urmeaza linkul: Semneaza pentru piste de biciclete!

Pentru a comanda tricouri sau suporti de bicicleta, urmeaza linkul: Tricouri Verde pentru Biciclete. Shop pedaleaza.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.