Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

nairoh

reglare frane

Recommended Posts

am o bicla echipata cu Avid Juicy 3, si dupa cateva dure, teste, etc am ceva probleme cu fanele. Stiu ca trebuie reglate si nu stiu cum sa o fac la modul cel mai simplu fara sa ma umplu tot de ulei.

Frana de pe spate nu mai tine mai deloc la vale iar cea de pe fata se pare ca e prea stransa pentru ca se aude un scartait continuu, ceea ce va duce si la schimbarea unor piese mai repede decat trebuie.

Daca ati facut aceasta activitate =)) astept sfaturi sau un loc unde sa mi-o regleze cineva intr-o prima instanta si apoi imi cumpar eu lichid Dot4 si refac procesul

mersi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca vrei sa iti bagi degetele la lichidul de frana, ar fi bine sa ai un kit de aerisire. Eu mi-am luat un kit pentru Juicy pentru ca nici un service nu a reusit sa mi le faca bine, kit-ul vine cu instructiuni clare cu poze si cu tot ce iti trebuie si ar trebui sa fie pe la 100 RON. Daca te dai serios, o sa trebuiasca sa lucrezi des la frane asa ca investitia merita, mai ales ca la un service o sa iti ia poate chiar 50 RON pe o manevra. Daca mai ai prieteni cu Avid puteti sa va luati la comun un kit. Daca te intrebi de unde sa iei, sunt destui care se ocupa cu comenzi de pe net si magazine care aduc la comanda diverse piese, numai ca nu le pot face reclama aici.

Share this post


Link to post
Share on other sites