verdebiciclete

Tura Ciclista Banateana “Verde pentru Biciclete” -16 august

Recommended Posts

Te invitam duminica, 16 august 2009 la ultima tura ciclista banateana propusa de “Verde pentru Biciclete” vara aceasta.

Punctul de intalnire este parcarea Galeriei 1, la ora 09:00 si vom porni pe urmatorul traseu: Galeria 1 - Calea Lipovei - Dumbravita - Giarmata - Pischia - Lac Pischia - Murani - Pischia - Giarmata -Dumbravita - Calea Lipovei - Galeria 1. Recomandam participarea cu biciclete de teren, al caror acces e mai usor pe portiunile neasfaltate. Lungimea traseului este de aproximativ 40 km, iar dificultatea este ridicata.

Continuam distribuirea de numere de biciclist celor care nu au deja si pe baza acestora vom organiza o tombola. Vom oferi astfel cea de-a cincea bicicleta de oras! Pentru detalii, ne poti contacta la numarul de telefon: 0722 550 897, persoana de contact: Gratian Bolog, coordonator tura.

“Verde pentru Biciclete” este o campanie pentru pedalare sustinuta de Fundatia Bega Timisoara, in colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, ECO CLUB Timisoara, KissFM , Ziua de Vest, timisoreni.ro, tion.ro si Timis Expres.

Te asteptam la o noua pedalare!

Echipa “Verde pentru Biciclete”

www.pedaleaza.ro

verde_pentru_biciclete@yahoo.com

verde_pentru_biciclete@yahoogroups.com

Cauta-ne si pe hi5, facebook, myspace, netlog.ro, tagged.

Share this post


Link to post
Share on other sites

traseul este aproximativ la fel de lung ca cel din 2 august,doar ca este si mai difficil,sunt tare curios,cati au sa se prezinte si cu ce biciclete.

Share this post


Link to post
Share on other sites

de oras,si ultima,deci nu te agita,gratian face si el ce poate,emil nu cred ca va mai sponsoriza,si mai ceva,plimbarile astea nu se fac sper in mintea tuturor pentru rahatul ala de biticla,ci pentru sanatate,si socializare,sa lasam computerele si bodegile si sa trecem la pedalat

Share this post


Link to post
Share on other sites

cica este firma de inchiriat aici in timisoara,intereseazate si tu,nu stiu exact unde este

Share this post


Link to post
Share on other sites

Azi am facut rost de la o prietena de un DHS dar e bun si ala decat deloc sa pot pedala maine alaturi de voi. Atat de mult imi doream si nu am o bicicleta, dar se pare ca am avut noroc. Echipat nu o sa fiu :( fara casca, vesta, scule, pompa dar sper sa ma poata ajuta cineva de pe acolo. Cat timp credeti ca va dura mini excursia? See ya tomorrow morning.

Share this post


Link to post
Share on other sites

a fost frumos <:-P si m-am tinut destul de bine pe pante, si la intoarcere am fost pe langa grupul din frunte . . A fost super la vale :D. Drewas ... cuce erai imbracat , deoarece cred ca te-am vazut destul de des , desi e posibil sa ma insel doerace erau destule DHS-uri . Eu eram pe Kross-ul meu negru-crem, imbracat cu un trucou obisnuit alb .

Share this post


Link to post
Share on other sites

ce bicicleta ai avut,ce pluton din frunte?ca noi am plecat primi,vreo 5-6 biciclete,nu am vazut nici un dhs in primul pluton plecat,viteza de deplasare la noi a fost de 25 media,varf 45 km/h,nu cred ca ai fost in primul pluton,da detalii te rog.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dupa cum am zis... nu am avut DHS.... ci un KROSS (asta e firma nu model) negru-crem . La dus nu am fost in fata, dar la intors am mai cochetat cu cei din fata desi dupa giarmata la coborare acolo am ramas putin in spate .Si am fost prezent si la final acolo la capatu lu' 14 si eram mai repede daca nu ma opream de 2 ori in Dumbravita pentru realimentare si altele . Nu zic ca am fost eu cel mai bun,cu ocazia asta respect celor care au fost tot timpul in fata) doar ca am tinut cat de bine pasul cu bitza mea .

Share this post


Link to post
Share on other sites
alecs11 nu ai avut cum sa ma vezi deoarece la prima intersetie cand am virat dreapta, roata a ramas dreapta, nu si ghidonul :) Era slabita piulita, nu am avut cu ce sa o strang si pe deasupra ma durea si fundul de la sa, asa am hotarat ca nu pot pedala 40 km pe o asemenea bicicleta. Poate alta data am mai mult noroc de una cat de cat profesionala, cumparata din bani personali. Oricum persoanei care m-a ajutat ii multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

exact,am facut,dar nu prea tare,si acum e perfect.nu mai simt nimic,dar oboseala te toropeste cand te asezi in pat.

apropo,am putea organiza o plimbare pina la buzias sau pina pe dealurile de linga buzias,spre lugoj,asa prin padure

Share this post


Link to post
Share on other sites

puteti conta pe mine, doar ca e posibil sa fiu mai lent pe sosea .... ca doar am un "mtb" ;) . Deci daca se organizeaza ceva anuntati-ma . Asta daca nu va deranjeaza un incepator.

Share this post


Link to post
Share on other sites

daca vor organiza,adica daca ne v-om stringe un numar de minim zic eu 10-15 biciclisti,se va face.

totul e sa stabilim aici,si mergem,asta este sigur.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.