Endzeit 2 Posted January 3, 2011 Salutare argeseni ! Bine ai revenit Sebi! Spre rusinea mea am neglijat forumul pentru o buna perioada de vreme. Poate ca am fost putin invidios pe voi si nu vroiam ca povestirile si pozele de pe trasee sa ma indemne sa ma urc iar in sa. Va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si abia astept sa revin pe bicicleta in primavara. M-am refacut foarte bine si ma simt in stare sa pedalez din nou. Numai bine, sanatate si tot ce va doriti! PS: George, m-am mutat in Bucuresti si ne-am intalnit chiar si de doua ori pe fuga. Cand ma scoti la un cico? :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
VGeorge 28 Posted January 5, 2011 Dupa ce imi aduc cursiera aici la primavara si dupa ce o sa te sui in sa, o sa mergem la ture si te scot la cate cico-ori vrei tu. Ma bucur sa aud ca va este bine si ca totul este ok. P.S. Scuze ca nu am stat in real de vorba cu tine, eram foarte grabit. Quote Share this post Link to post Share on other sites
George_27 3 Posted January 9, 2011 Dupa ce imi aduc cursiera aici la primavara si dupa ce o sa te sui in sa, o sa mergem la ture si te scot la cate cico-ori vrei tu. Ma bucur sa aud ca va este bine si ca totul este ok. P.S. Scuze ca nu am stat in real de vorba cu tine, eram foarte grabit. Pai hai omule deabea astept sa te vad ce poti pe strada . Dam si noi niste ture mai lungi . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sorin cu CUBE-ul 12 Posted January 9, 2011 La multi ani! La invitatia lui Remus cativa pitesteni si campulungeni au tras o tura de circa 35 Km pe traseul Penny Market - Bilcesti - Matau (partia de schi+antene) - Poienari - Penny Market. O tura frumoasa, cu sosea, zapada si noroi, dar si mult soare si voie buna. Va mai asteptam. http://dl.transfer.r...d9ea0b5fd70.zip Quote Share this post Link to post Share on other sites
valiopri 28 Posted January 9, 2011 De data aceasta am lipsit, cu parere de rau.(motivat) Este un sentiment destul de neplacut sa va stiu asa de aproape pe o vreme superba si eu sa fiu nevoit sa stau in casa pe antibiotice. DAR NU MA FAC EU BINE!! Imi venea sa musc din sa de necaz. Tuturor numai de bine! Quote Share this post Link to post Share on other sites
grigore.andrei 14 Posted January 9, 2011 era partia de la matau deschisa?:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
aditasse 3 Posted January 9, 2011 Da ... de noi, plini de noroi.:)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
FaithRaven 17 Posted January 10, 2011 Da ... de noi, plini de noroi.:)) Cum ma noroi ? Mie mi-ai zis ca n-a fost deloc :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
aditasse 3 Posted January 10, 2011 Prietene nu stii nici sa citesti printre randuri, si nici nu ai remarcat spiritul meu potic. Ce sa ma fac eu cu tine. Hai sa te invat ceva viata nu e facuta doar din if-uri si go go to. Mai avem si poate , mai avem si noroi. :)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alecsandru_S 3 Posted January 10, 2011 hai sa mergem pe undeva ca si asa m-am cam plictisit:)) sa zicem .............. Quote Share this post Link to post Share on other sites
aditasse 3 Posted January 13, 2011 cine se incumeta sambata la o tura prin mocirla ??? La ora 3 la grota. Cauciucurile de noroi sunt obligatorii :)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
alingeorge 44 Posted January 13, 2011 Pe unde mergem ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
aditasse 3 Posted January 14, 2011 sa ne adunam noi acolo, si dupa aia sunt convins ca vom gasi un traseu frumos. Variante sunt gramada. Quote Share this post Link to post Share on other sites
doarmiky 0 Posted January 16, 2011 sal baieti astazi duminica 16 ianuarie mergeti pe undeva ca vrea sa vin si eu cu voi daca da dati-mi si mie un bip la nr acesta si sun eu 0747076965 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tommy 1 Posted January 18, 2011 Salutare la toti :) Stiti daca a inchis sau mutat remus magazinul ? daca da unde l-a mutat ? Multumesc ! Asfalt Uscat :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
grigore.andrei 14 Posted January 18, 2011 sa se inchida? in nici un caz:)) ar fi fost crima:). s-a mutat pe aceeasi strada cum vi din centru in aeeasi directie doar ca pe partea dreapta imediat dupa mitsubishi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
doarmiky 0 Posted January 19, 2011 dragi mei iubitori de ciclism tocmai sa facut cel mai reusit clip despre traseu ciocanu sper sa va placa andrei si adrian au muncio o zi la el"bravo lor" Quote Share this post Link to post Share on other sites
danstoe 57 Posted January 20, 2011 dragi mei iubitori de ciclism tocmai sa facut cel mai reusit clip despre traseu ciocanu sper sa va placa andrei si adrian au muncio o zi la el"bravo lor" da, frumos. felicitari! felicitari pentru clip si pentru ca ati ales sa pedalati in timpul liber! tiniti-o tot asa! Quote Share this post Link to post Share on other sites
grigore.andrei 14 Posted January 20, 2011 frumos film, frumoasa abordare a traseului. respect! sper ca din martie sa pot iesi si eu cu voi la la ture dar pana atunci trebuie sa ma recuperez!:) toate cele bune si ture frumoase:)! Quote Share this post Link to post Share on other sites
grigore.andrei 14 Posted January 20, 2011 frumos film, frumoasa abordare a traseului. respect! sper ca din martie sa pot iesi si eu cu voi la la ture dar pana atunci trebuie sa ma recuperez!:) toate cele bune si ture frumoase:)! Quote Share this post Link to post Share on other sites
valiopri 28 Posted January 21, 2011 Daca afara ploua sau e prea frig sa va dati cu bicicleta va invit sa urmariti un mic filmulet de aici de prin imprejurimile C-lungului! Abia astept sa facem din nou un traseu impreuna. Quote Share this post Link to post Share on other sites
valiopri 28 Posted January 21, 2011 http://dl.transfer.ro/Propunere_de_traseu-transfer_ro-21jan-93ad3d.mpg Quote Share this post Link to post Share on other sites
VGeorge 28 Posted January 21, 2011 Domnul Vali, lasati-mi si mie numarul dumneavoastra pe privat.Vreau sa vorbim cate ceva. Quote Share this post Link to post Share on other sites
valiopri 28 Posted January 21, 2011 Pentru toti prietenii actuali si viitori nr. meu de tl. 0744422992 Vali "mustaciosu' Cimpulung Muscel Quote Share this post Link to post Share on other sites
corrado 63 Posted January 21, 2011 ma baieti nici pe frigurile astea nu stati cuminti? vali filmarea pusa mai devreme.. dor de vara. frumoase coborarile! Quote Share this post Link to post Share on other sites